עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by gggilad13,

אני קונה מחשב חדש ונראה לי שלהשקיע כל כך הרבה כסף ב6800GT או אפילו בX800XL זה יותר מידי, אז חשבתי לקחת משהו קצת יותר זול: GF6800 או RX800. מה אתם אומרים? מי מבינהם עדיף?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. היי חברים, עם כרטיס המסך קיבלתי מתאם שכזה, כמובן שבכרטיס ניתן לחבר ישירות את שני הסוגים אך רציתי לדעת עם חיבור בעזרת המתאם יהיה עדיף. תודה.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  3. Started by iakovl,

אני קונה את המחשב שלי עוד שבוע ורציתי לדעת מה ההמלצות אני נוטה כרגע לכיוון הכרטיס של ג'יגה בייט וגם , העניין של הקירור STOCK שיש על הכרטיס פחות מעניין אותי , הוא ישודרג למיים או לסילנסר 6

• 10 תגובות
    • 808 צפיות
  4. אני כרגע מברר על רכישת "LCD 17 איכותי עד 2000 ש"ח, וראיתי את הSamsung 710T ואת ה LG 1730B בתור מסכים אופציונלים. היום אני רואה אצל הדובים מסך iiyama ששמעתי שהם די טובים, עם מפרט ממש מצויין (8MS, 1:700,300CD וכ"ו..) במחיר ממש זול של 1,795 ש"ח עם התחייבות ל0 פיקסלים שרופים! נראה ממש שווה לא? או שיש כאן איזה משהו קישור למסך בחנות: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5061&PHPSESSID=4a202a05c904db6dcd3e62a3fb0b3cd0 קישור לאתר היצרן: http://www.iiyama.co.uk/default.asp?SID=&NAV=236&DOC=0&PAGE=0&PARAMS=&PARAMS2=0&PCAT=2&PTUBE=&PROD=4229&SPCAREA=

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  5. יש לי 750 ש"ח לקנות כרטיס מסך איזה לקנות ??

• 8 תגובות
    • 646 צפיות
  6. אני מתכוון לקנות מסך LCD בסביבות 2000-2500 ש"ח. השיקול העיקרי - איכות תמונה וDVI שיקול משני - סרטים (כלומר - קצב עדכון גבוה). שיקול שלישי - פונקציות "אקסטרא" (pivot וכו') מתלבט בין LG 1780U שיש לו ביקורת לא רעה בtom's וכל מיני פונקציות מגניבות. SAMSUNG 710T, גם לו יש ביקורות נחמדות מאד וכל מיני פונקציות נוספות, למרות שהבנתי שאמור להגיע לארץ ה711T ושהוא לא רע בכלל, אבל עדיין לא מצאתי אותו בשום מקום XEROX 795D היתרונות הגודל שלו - 19" וביקורות מצוינות, החסרונות- 25MS ואין לו שום תוספות כמו למסכים האחרים. יש בארץ מסך אחר בטווח מחירים הזה שנחשב טוב גם כן? ה25MS במסך איכותי כמו זה של זרוקס יכול להרוס לי את ההנאה? חוץ מלמסך של LG גם למסכים האחרים אפשר לחבר שני מחשבים בו זמנית …

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  7. Started by N-I-K-O,

אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי נמאס כבר GeForce4 ואני צריך רעיונות בתקציב של 800 ש"ח בערך. אני חשבתי ללכת על Sapphir RADEON 9600XT TV,DVI 128MB? יש במחיר טוב בKSP 660 ש"ח . תודה לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by CASIOMAN,

אני יכול להביא את הכרטיס ב80 שקל חדש ורציתי לדעת האם האיכות של היצאת TV תעשה את העבודה? תודה.

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  9. הכותברת מסבירה הכל אני פעמיים כבר לחצי על משהו במקלדת ובטעות הכנסתי את המסך שלי ל SUSPEND וני מדגיש SUSPEND ולא את כל המחשב ל STANDBY. אני מחפש תוכנה שאני יכול להפעיל או אולי איזשהו מקש קיצור שיכבה את המוניטור עד שאני ילחץ על המקלדת או עכבר כי אני משאיר את המחשב תמיד עובד אבל המונטור לא ויוצא מצב שאני יותר מדי פעמים ביום נידש אליו ומכבה ומדליק ע"י לחיצת כפתור שזה מקצר את חייו בטוח. נסיתי את TRAY COMMANDER אבל משומה הפקודה SHUT MONITOR OFF לא עובדת על המוניטור שלי, אולי בגלל שהוא מחובר דרך כניסת DVI (אם לא אמרתי יש לי LCD 19). תודה.

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  10. מתכוון להשקיע כמה מאת שקלים בודדים בנושא, כדי שאוכל לקלוט טלויזיה במחשב, ואוכל לחבר את הווידאו הישן נושן שלי. כדי להעביר את סרטי החתונה של ההורים רוב תודות למאירי הפנים

11. Started by charm,

שלום חברים, חבר שלי מעונין לקנות כרטיס גיפורס 6600GT ומתלבט של איזו חברה לקנות ראינו ב KSP כרטיס מסך של חברת XFX (מישהו שמה עליהם? האם הם טובים?) ב 1060 ש"ח אבל כנראה שזו שנה אחריות לא? http://ksp.co.il/hmain.php ובזיגזג יש את גיגה בייט ב 1215 ש"ח רק כרטיס OEM עוד בתוספת של 80 ש"ח גרסת RETAIL ומקבלים שנתיים אחריות http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_346&products_id=2883 בגמא מחשבים ניתן להשיג גם את גיגה בייט ב 1274 ש"ח ונדמה לי ששם הם נותנים 3 שנים אחריות בלוגיק ניתן להשיג את הכרטיס מחברת אלבטרון ב 1269 ש"ח עם שלוש שנים אחריות http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5537 אז מה כדאי איזה חברה הכי מומלצת? חשוב שהחנות תהיה ב…

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  12. טוב, אז ככה, שני נושאים שונים באותו ת'רד, הכרטיס המדובר הוא 6660GT AGP(של MSI עם VIVO, אם אתם מתעקשים לדעת...) 1) ביצעתי Underclocking במצב 2D(יחד עם התאמת מהירות המאוורר...) ל200, אני לא רואה שום השפעה בשימוש יומימי בווינדוס. למישהו יש מושג למה זה אמור לגרום ואיך אני אמור להיות מושפע מזה? (ואם זה לא משפיע, למה לעזאזל היצרנים לא עושים את זה לבד?) 2) במצב 3D ביצעתי Overclocking מתון ל560 והזכרון על 1020(השתמשתי בבדיקה המובנת של הדריברים...) וששיחקתי שמתי לב(היה קשה שלא לשים לב, הם הציפו את המסך...) להווצרות ארטיפקטים בערך ב90 מעלות, הכרטיס לא אמור להחזיק עד הרבה אחרי זה? (אגב, ה90 מעלות היו בגלל שטות בכיוון המאוורר :, אחרי זה סידרתי את זה ואני לא מגיע ליותר מ60...) …

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  13. Started by AltF4,

שלום, יש לי כרטיס XFX6800NU , והתחילה לו בעייה בחיישן של מד הטמפרטורה. החיישן מראה 153C מעלות!!! והטמפרטורה היא לא מציאותית ומראה בבירור שיש לי בעייה בחיישן. ההגדרות של הדריברים של NVIDIA מאיטות אוטומאטית את הכרטיס מרגע שהוא מגיע לטמפרטורה של 127 מעלות. השאלה היא ,איך אני מסדר את החיישן???? אם בכלל או לחילופין איך אני מבטל את CORE SLOWDOWN אחרי שהוא עובר את ה127 מעלות? אשמח לעזרה. תודה

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  14. Started by nahonh,

מה ההבדל בין הכרטיס מסך הנ"ל http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N62128DP.htm לבין שאר החברות? לזה יש TURBOFORCE? ן HSI??? מה זה והאם 680 ש" הוא מחיר טוב?

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  15. המלצות על כרטיסי מסך טובים בסביבות ה-750-800 תודה מראש אלי :hi: :hi: :hi:

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  16. Started by kikkler,

I need to temporarily change my agp card to an old pci based card (diamond moster 3d 2). problem is, the computer beeps on boot and the screen dont get signal. I dont think the m3d is malfunctioning - I suspect the computer is just waiting for a card in the AGP slot, and beeps because there is none. do i need to somehow tell it the card is in the PCI slot, and if so, how do i do that? solved

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  17. אהלן, לפני כמה ימים רכשתי בשעה טובה מסך LCD חדש, עכשיו השאלה שברצוני להפנות אליכם היא מה אליי לעשות ע"מ לשמור על אורך חיים גבוה של המסך שלי. האם מומלץ לכבות אותו כאשר אני לא משתמש בו כגון הורדה מסויימת שלוקחת כחצי שעה? או עדיף לשים על שומר מסך? תודה מראש לכל העוזרים.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by kobibo,

אני מתלבט בין שני המסכים הבאים , אנא רק המלצה לפי נתונים לא רק בגלל השם . שם המוצר : מסך דק 17" LG LCD L1750HQ יצרן: LG קוריאה דגם: FLATRON L1750HQ סוג: LCD סוג תצוגה: Active Matrix גודל נקודה: 0.264H בהירות(Brightness): 250cd/m2 יחס ניגודיות(Contrast Ratio): 550:1 רזולוציה מקסימלית: 1280x1024 זמן תגובה מקסימאלי: 8ms זווית צפייה(V/H): 160/160 ממשק(חיבור): Analog RGB/ DVI-D מידות : 389x230x368 מ"מ ( רוחבxעומקxגובה ) פונקציות מיוחדות: LightView תקן בטיחות המחמיר ביותר בעולם : TCO-03 !!! לבין המסך : מסך CMV CT720D 17 שים לב!!!! 8MS מפרט טכני רזולוציה מקסימלית SXGA-1024*1280 גודל נקודה-0.264MM יחס קונטרסט-500:1 זמן תגובה-!!!!!!8ms רמת בהירות-450 רמקולים מובנים DVI/D-S…

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  19. דגם : IIyama 17 LCD ProLite E-430S-W זמן תגובה : 8ms מחיר : 1,830 ש"ח אתר היצרן : http://www.iiyama.co.uk/default.asp?SID=&NAV=236&DOC=0&PAGE=0&PARAMS=&PARAMS2=0&PCAT=2&PTUBE=&PROD=4229&SPCAREA= מה דעתכם ? אני סוגר עליו היום ב2 אתם הדעה המקצועית היחידה שיש לי אז אני רוצה לדעת לפני הקנייה תודה רבה

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by davis5,

שמעתי שיש אפשרות לראות סרט ובאותו זמן לעבוד על תוכנה אחרת . היתי רוצה לדעת איך עושים זאת. תודה

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  21. Started by Idanp,

איזה מהם יותר חזק? X850XTPE או שתי 6800NU

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Y.R,

שלום, אני משתש כרגע במסך 15 אינץ מכוער, ועכשיו יש לי אופציה לקנות מסך חדש. כרגע ההתלבטות היא בין מסך 19 אינץ lcd לבין מסך 21 אינץ שטוח (ועבה). הדגמים הספציפים ששמתי עלהם עין הם samsung 1100df בשביל המסך 21 וLG LCD 19 אינץ (אני לא זוכר מה הדגם הספציפי) בהנחה שהמחיר לא חשוב, איזה מסך לדעתכם יותר מוצלח? נ.ב אני מתחשב בעובדה שיכול להיות שאני ארצה את המסך גם לצפיה בסרטים ולחבר אותו לפלייסטישן כמו טלווזיה ולזה עדיף לדעתי את ה21 תודה מראש

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. קיבלתי שקניתי תמחשב כזה מתאם כזה שחורר עם 4 יציאות אחד של ה S-VIDEO אחד ועוד 3 RCA אחד ירוק שרשום עליו Y אחד אדום שרשום עליו P ואחד כחול שרשוםם עליו PBAV עכשויו בכרטיס עצמו מה שיש לי זה רק יציאת DVI עוד יציאה של המסך ועוד חיבור S-VIDEO שעליו אני מחבר תמתאם קיצר מחבר חוטים וזה ואין לא מצליח לעשות TV -OUT ניסתי גם דרך הווינדוס וגם דרך התוכנה TV TOOL מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  24. Started by sahargt,

איזה מסך כדי לקנות המליצו לי על המסך הזה שווה משהו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_52_242&products_id=746

• 7 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים