כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום הכרטיס מסך שלי נשרף ואני מעוניין בלקנות כרטיס מסך חדש. מטרה: לשחק משחקים באיכות גבוהה (exp: call of duty 4 באיכות הכי גבוהה או משחקים באותה שנה באיכות גבוהה) ממשק חיבור PCIE (אני לא ממש יודע כמה Bit החיבור 128 או 256...) תקציב: בסביבות 600 שקל אני מצרף את מפרט המחשב שלי: מעבד : intel conroe 1.86g (core2duo לוח אמ: intel iselton ddr2 מהירות 667m זכרון: generic 1G/ddr2 האם המפרט של המחשב שלי בצירוף כרטיס מסך נכון (שאתם תמליצו ) יכול להריץ משחקים באיכות גבוהה. אני ממש אודה לכם אם תוכלו לעזור לי תודה. [br]פורסם בתאריך: 29.10.2009 בשעה 14:38:41 סליחה, שכחתי נתון נוסףאני מעוניין שתהיה יציאה לכרטיס מסך HDMI.
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות בזמן הקרוב כרטיס מסך חדש, בגלל שהכרטיס הנוכחי שלי (ראו חתימה), כבר מתחיל להיות חלש למשחקים החדשים. ראיתי במספר אשכולים פה, שמומלץ ללכת על RADEON 5770, משום שהספקו לא גדול. ברצוני לדעת, האם הכרטיס הזה טוב לגודל המסך שלי? (יש לי 20 אינצ') האם אינני צריך לקנות ספק חדש עבור כרטיס מסך זה? מה הוא כרטיס המסך הטוב הבא בתור (טוב יותר ממנו הכוונה), ואיזה ספק מומלץ לקנות עבור כרטיס זה? האם בכלל כדאי לי לקנות כרטיס מסך יותר טוב ממנו או לא? כמה FPS אני אקבל במשחקים החדשים עבור ה-5770 עם המחשב שלי? תודה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכם, כרגע יש לי כרטיס מסך x800gto2 שקניתי לפני איזה 8 חודשים עם המחשב החדש (זה שבמפרט ), הבעיה היא שעכשיו שיוצאים משחקים שרק תומכים ב-SM3 (מה שמעצבן מאוד) שני משחקים שאני מעוד מעוניין לשחק בהם Splinter cell : double agent Tom Clancys Rainbow Six Vegas אז חשבתי לעצמי לקנות כרטיס מסך חדש- הסכום שיש יל זה 1200 ש"ח האם כדי לי לקנות כרטיס מסך עכשיו לחכות לויסטה (עם DX10) שיצאו כרטיסים של יותר שווים בסכום הזה
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני משחק במשחקים NFS CARBON CALL OF JUARES בקרוב... ועוד משחקים חדשים שאני לא זוכר את שמם... יש לי כרגע כרטיס 7600GS חשבתי ללכת על כרטיס DX9 כמו 1950XT אבל זה לא ישתלם לי לטווח הרחוק עם משחקים DX10 מה כדאי לעשות? או שעדיף להישאר עם 7600GS בנתיים עד שהמחירים ירדו וייצאו דברים חדשים.
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אהלן, יש לי תקציב של 500 שקל, ואני לא גיימר רציני, מדי פעם אני מתקין איזה משחק חדש וטוב, ולא משנה לי שזה לא הגדרות הכי גבוהות מספיק לי הגדרות בינוניות. בכל מקרה מצאתי כרטיס בתקציב שלי, מדובר על ה-NVIDIA GeForce 7300GT רציתי לדעת אם המחשב שלי בכלל "יקבל" אותו. המפרט של המחשב הוא כזה: Intel P4 2.0 512ddr עכשיו בקשר ללוח אם אני לא הכי סגור כי זה מחשב מובנה של compaq דגם presario 6027US. אבל נראה לי שזה Intel Brookdale-G i845G בכל מקרה אם יש מישהו שיכול לברר לפי הדגם של המחשב שהבאתי איזה לוח אם יש לי ולפי זה לתת לי תשובה אני אודה לו מאוד. דבר נוסף, ליד החריץ של הכרטיס מסך רשום 1.5V אם זה אומר משהו בקשר לתאימות שלו לכרטיסי מסך. תודה רבה לעוזרים וחג שמח.
-
- 9 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש עבור אחיין שלי. המחשב הקיים - מעבד - e2220 לוח אם - MSI P6NGM-FD 775 1GLAN ספק - easy cool 775 300W כרטיס נוכחי - GT8500 המסך - 22 אינצ', 1680X1050 הוא משחק משחקי מחשב, בעיקר משחקי יריות למיניהם מה האופציה הטובה ביותר בהנתן הנתונים הנ"ל? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אלה מפרטי המחשב שלי: Computer Type ACPI Multiprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Professional CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) Motherboard Name Asus P5Q SE (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) System Memory 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) Video Adapter NVIDIA GeForce 9500 GT (512 MB) (לא מספיק טוב בשבילי, כרטיס ממוצע "-" לפי מה שהבנתי) Monitor Samsung SyncMaster 931C/MagicSyncMaster CX930B (Digital) [19" LCD] (HVBLC28048) מתלבט בין שני כרטיסי מסך, אני מעוניין לבחור את האופצייה הכי מתאימה לפי מפרטי המחשב והיצע המשחקים כיום. 175$ EAH4850/HTDI/512M Specifications: Graphics Engine ATI Radeon HD 4850 Bus Sta…
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מעבד Q6600 מסך 20" LCD לצפיה בHD ולא ממש למשחקים. חשוב שיהיה שקט. חשבתי לקנות: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=713221 אך הבנתי שיש גרסאות מתקדמות יותר במחירים טובים יותר. מה אתם אומרים על http://zap.co.il/models.aspx?sog=C-GraphicCard&keyword=3450 מה אתם אומרים על http://zap.co.il/models.aspx?sog=C-GraphicCard&keyword=4350
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, אני בתהליך לקניית מחשב חדש אבל יש לי בעיה עם הכרטיס מסך. המחשב מיועד למשחקים חמים בשוק אז הכרטיס מסך צריך להיות בהתאם... יש לי 2 אפשרויות 9600 או 9800 והפרש עצום של 1500 ש"ח במחיר. האם ה9600 מספיק חזק להריץ את כל המשחקים היום וגם בעוד חצי שנה - שנה? מה לגבי גרסאות? יש pro, XT מה ההבדל ביניהן? חשבתי לחכות לכרטיסים חדשים שאולי ייצאו בעתיד ויוזילו את הנ"ל אבל ממה שחיפשתי קצת בפורום ראיתי שכבר יש חדשים ועדיין המחיר עדיין גבוה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 785 צפיות
-
-
ה9800GX2 הלך לעולמו,וחשבתי על על כרטיס של ATI. מפרט: מעבד אינטל 8400 ספק huntky 700 זכרון 4 GB לוח אם ASUS P5Q מארז coolermaster 690. אני מעוניין רק בכרטיסים של ATI. משהו שקרוב ל6870.. אשמח לקבל עזרה מבעלי נסיון בתחום. תודה והמשך ערב נעים
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש כי מה שיש לי עכשיו הוא לא מי יודע מה טוב בשביל המשחקים החדשים והאחרונים שיצאו, ובטח לא בשביל המשחקים החדשים שעומדים לצאת בחודשיים-שלוש הקרובים.. אז רציתי לדעת אולי אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס ממש טוב שיריץ את המשחקים עם המערכת שיש לי כרגע {עיינו במפרט המחשב שלי...} התקציב הוא עד 1300 שקל בערך יאללה תתחילו להפציץ
-
- 8 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מחפש כרטיס מסך איכותי במחיר של 2000 ש"ח על מנת להריץ משחקים כבדים מהדור הבא. אידיאלית, אני רוצה כרטיס מסך עם 256 Ram, שתומך ב-Pixel Shader 4.0 ו-DirectX10. תודה מראש: --Darkemor
-
- 9 תגובות
- 621 צפיות
-
-
את הכרטיס אני מעוניין לקנות KSP הספק או הכרטיס עושים לי צרות, המסך לא נדלק ולא נשמעים ציפצופים מיותרים, ואני צריך להדליק את המחשב כמה פעמים עד שהוא נדלק הכרטיס שיש לי הוא gainward 256 MB 3.6ns DDR 128bit Geforce 6600 PCI Express הוא מספיק לשימושים שלי, לכן צריך משהו דומה ומעלה, ושל חברת ניבידיה קראתי שיש כאלה שמתחברים לספק, אבל הייתי מעדיף אחד שלא מתחבר כדי לא להתעסק עם החיבורים האלה, ומעדיף ללא מאורר למרות שנראה שהם רחבים מידי DVI צריך. HDMI יכול להיות לא חובה הספק יהיה 400 או 500, תלוי מה יגידו בשירשור המקביל תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס כדי לראות סרטים באיכות הכי טובה וכרגע יש לי 9500 GT ואני לא מרוצה ממנו מפני שהוא לא מריץ סרטים באיכות טובה ועושה לי בעיות
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
דרך הגב אין במלאי את T Sapphire ATI Radeon 4870 1GB GDDR5 HDMI Toxic Editio
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש כי ה Ge Force 440MX שלי לא תומך ב Pixel Shader אני לא רוצה משהו רציני - משהו בסביבות ה 600 700 שקל העיקר שיתמוך ב Pixel Shader או איך שאומרים וגם אם אפשר בדרך גם ב directx 9 מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=R9600256&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=149
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
כרטיס מסך למשחקים, על מסך 22'' של סמסונג. חשבתי על ה4850 אך באיזור שלי הכי זול 925 ש''ח, וכרגע אין לי איך להוסיף. מה בנוגע ה-9800GT? -בנוסף אשמח לשמוע הצעות שונות. תודה. למפרט שבצד.
-
- 12 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני מחפש זוג כרטיסים SLI חזקים ובתקציב זלא נושק לשמיים, יש דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום, אניי מעוניין במידע על השיטה של Nvidia עם כרטיסי ה GeForce ולוחות הnForce אני צריך מידע ומאמרים בעברית אשר מסבירים איך כל העניין החדש הזה עובד ואיך הסנכרון בין שני כרטיסי המסך עובד ואני יודע לכם אם תצרפו גם מאמרים אשר מראים קרב בין שני החברות הכוונה בין SLI לCF. ממש אם תוכלו להביא כמה מידע שאתם יכלוים על שני הטכנולוגיות האלה אני יודה לכם מאוד.
-
- 8 תגובות
- 562 צפיות
-
-
בתחילה חשבתי ללכת על ה -LG F700P אבל אמרו לי שהיחס רזולוציה\רענון שלו לא טוב ובנוסף קצב העברת הוידאו לא משהו אם מישהו יכול לשלול שורות אלו או לתת הצעה למסך טוב יותר אודה לו מאוד תודה!
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! תאמינו או לא אבל אמא שלי שכנע אותי לקנות מסך LCD חדש חחח... לא האמנתי בעצמי. אז יאלה לעבודה... נכנסנתי לאתר המכרזים OLSALE ובאמת באמת שיש להם שם מחירים מצויינים! 10 אחוז זול יותר מ PCH לדוגמא ובנוסף הם נותנים 12 תשלומים ללא ריבית!!! הבעיה היא איזה מסך לקנות ואיזה גודל... אני לא יודע אם 17 אינץ או 18 אינץ. ראיתי מסכים מגניבים ממש של VIEWSONIC שאחד מהם היה גם באתר של TOM ולקח ציון 5\5... טוב יותר מהמסכים שפנדה מביאים, של HERCULES. אבל אני לא מתייחס למה שהוא אומר כקדוש ואני בטוח שההרקולס מצויינים גם הם, אין לי ספק בכלל. בכל מקרה אני חייב DVI (אני יקנה כרטיס מסך חדש עוד כמה חודשים והוא יהיה עם DVI) לבינתיים אבל צריך גם חיבור 15 פין רגיל. חייב שיהיה איכותי. משחקים …
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין להשקיע במסך LCD איכותי מאוד. אני לא סגור על הגודל, (17-18-19 אינץ') לכן אשמח לשמוע הצעות שונות. אני מעוניין במסך שיהיה כמה שיותר ביצועיסט, וללא חסרונות נפוצים של מסכי LCD. אני מוכן להשקיע כמה שצריך, עם תקציב מוגבל של נניח 3000 ש"ח. אני מקוה (תתקנו אותי אם אני טועה) שבתקציב כזה ניתן לקנות מסך שיתרונות הנוחות והיופי לא יבואו בו על חשבון הביצועים שלו במשחקים וסרטים. תודה !
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
הייתי מעדיף אפילו מחיר נמוך יותר מזה.. כי אפילו כך זה חורג מתקציבי הדל . המסך צריך להיות בעל איכות תמונה די טובה בינונית אפילו הייתי אומר אבל לא צריך משהו בומבסטי.
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
למשחקים ודברים מהסוג הזה רצוי CRT אם ברצוני לקבל רזולוציות גבוהות, אך האם ה LCD עדיף גם למרות שהוא אינו מגיע לרזולוציות גבוהה עם תדירות ריענון גבוהה? ושל איזה חברה? המסך הנוכחי שלי הוא lg f700p אך הוא עובר אל אח שלי ואני מקבל אחד חדש, השאלה היא האם כדאי לקנות עוד מסך כזה כי לדעתי הוא מסך מושלם מכל הבחינות. תודשה לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עמכם הסליחה על שאלה זו.. אבל, אני צריך לדעת מה הגובה.. כי יש לי כוננית מעל.. תודה..
-
- 1 תגובה
- 437 צפיות
-