כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
אפשר קצת המלצות למסכים בצבע שחור, עדיף 19' ועדיף מאוד שלא יהיו ממש יקרים מידי ? 1100-1200 יהיה אדיר
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
8) שווה להשקיע במסך שטוח? האם המשחקים החדשים ניראים יותר טוב מאשר על מסך רגיל? (זוית ראיה,השתקפויות וכו) האם המסכים השטוחים יודעים לעבוד עם כרטיס מסך סטנדרטי?
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
ניסיתי PHILIPS 22" די פשוט, יש לו אפשרות "SMARTRESPONSE" ו60HZ פשוט מרגיש הרבה יותר חלק מכל מסך אחר כשזה פעיל. בטלוויזיות LG למשל גם יש "TRUMOTION" אבל זאת אפשרות שמוסיפה המון INPUT LAG. בפיליפס זה בכלל לא מוסיף. למה אין אפשרות כזו בדרייבר, שהכרטיס מסך יעשה את זה ? אולי יש איזשהי תוכנה שעושה את זה? אגב אין לי מושג לאיזה פורום זה מתאים ... אז פתחתי פה בכל אופן.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
ראשית כל, ארצה לגעת בסוגית ה"בריאות", האם המיתוס סביב המסכים הדקים - "אין קרינה - יותר בריאים לעין" תקף כיום, האם מסכי ה CRT העדכניים עליונים על פני מסכי ה LCD, גם בנושא זה. בנוסף, שמתי לב שהת'רד שדבוק נפתח דיי מזמן, שאבתי ממנו ידע אך החלטתי שאני זקוק לת'רד חדש ומעודכן, ואנא עדכנו אם ישנם דגמים חדשים ומשתלמים יותר. עשיתי מיני מחקר משלי ואודה לכם אם תמליצו ולי תתקנו אותי \ תעזרו לי לבחור שנית, מצאתי רק דגם TFT אחד מומלץ, איכותי ובעל תגית מחיר אטראקטיבית בארץ והוא, איך לא, ה Hyundai Q17 http://graphics.tomshardware.com/display/20030626/lcd-06.html שרבים פה בפורום המליצו עליו, כמו גם tomshardware הידוע. לגבי מסכי CRT, מצאתי מספר דגמים אטראקטיביים, ותקנו אותי אם אני ט…
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
מספיק להוריד את הגירסה Catalyst 3.1 כדי שיהיה לי את כל העידכונים או שאני צריך להוריד גם את הדרייברים הקודמים ? * זה פעם ראשונה שאני מתקין דרייברים (כרטיס חדש) תודה.
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם, חיברתי את הממיר (HOT) לכרטיס הטלוויזיה (Tv @nywhere) שלי. חיברתי בעזרת כבל RCA מה- VideoOut של הממיר אל ה S-Video של כרטיס הלוויזיה. ואת ה RCA מה- AudioOut של הממיר אל ה AudioIn של כרטיס הטלוויזיה. יש לי מספר בעיות \ שאלות: 1. כאשר אני מגדיל את התמונה במסך ל Full Screen נעלמת לי התמונה (אני משתמש ב InterVideo WinDVR 3). 2. אין לי Audio (בדקתי, שום מאפיין שמע אצלי לא ב Mute). 3. איכות התמונה טובה +, אך יש קווים, האם יש דרכים לשפרה (כבלים אחרים?, שיטת חיבור?, תוכנה אחרת?). תודה לכל העוזרים והמגיבים.
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
היי חברס מי שעוקב אחרי הפרוייקט יודע שהייתי עתיד לקנות כרטיסי מסך בישביל מערך קרוספייר אכן היום בא והתחדשתי לי בשני כרטיסי מסך אדומים ונוצצים ;D בניגוד לכל הדעות והאמירות \ חיברתי אותם ללוח שמתי גשר חיברתי את חיבורי החשמל הדלקתי התקנתי דרייברים וזה פשוט עובד נפלא! רק יש לי כמה ''בעיות קטנות'' הכרטיסים תומכים בHDMI (מזה השטויות האלההההההההההההההההההה? ) ומתברר שכשהתקנתי את הדרייבר , הכרטיס קול של קריאטיב כבר לא מתפקד כרגע הHDMI לקח פיקוד , אבל מאחר ואני עם מסך VGA אני בעצם רואה את המוזיקה מתנגנת אבל לא שומע אותה לא מהרמקולים ולא מהמסך (הוא VGA מן הסתם) אז ככה: מישהו יודע איך אני מבטל את הדבר הזה ומחזיר לפיקוד את הXFI האהוב שלי? עוד משהו , יש לי מסך 5 אינץ שמחוב…
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אוקיי קראתי בהרבה פורומים, עשיתי הרבה וכו'. נתחיל מהדברים הטובים. הכרטיס הזה גם בבודד, יכול בעזרת קצת OC להתחרות עם כל 280GTX בשוק!! זה כמו שהוא חזק! (אני אפילו לא מדבר על OC עם קירור מים ולעלות מתחים, משהו רגיל שכל אחד יכול לעשות בבית) זה הדברים הבאים שאתם צריכים לדעת: 1) לעשות FLASH לBIOS, כאשר הBIOS הטוב ביותר בשוק (ניתן למצוא אותו בהורדות בפורומים בחול) זה הASUS TOP אשר מכיל כבר פרופיל מאוררים מעולה (גם שקט וגם קריר מאוד, הכרטיס יושב לי במנוחה על 50 ובעבודה על 70 ומשהו גג ביום חם) הBIOS הזה כולל כבר OC די רציני, מעביר את הCORE מ750 ל815 !! ואת הזכרונות מ900 ל925 (אבל זה פי 4 כדי זה DDR5 כלומר מ3600 ל3800) 2) אתם יכולים לעשות עוד העלת מהירות לCORE, זה מאוד ת…
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.reddit.com/r/nvidia/comments/2wb97d/ultrawide_unreal_engine_4_demos_with_gtx970/ https://www.youtube.com/watch?v=TtueDuu3aAQ http://www.techpowerup.com/downloads/2369/unreal-engine-4-five-tech-demos/mirrors
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת אם מספר הזכרונות הפיזיים על הכרטיס, לדוגמא כרטיס אחד עם 8 זכרונות, 4 בצד 4 למעלה, מסודרים ב"ר" והכרטיס השני רק 4 זכרונות בצד, לשתי הכרטיסים יש 128DDR האם לפי מספר הזכרונות ו\או הסידור שלהם אפשר לדעת כמה ביט ? (128\64bit)
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
נראה שמדובר בכרטיסים מומהרים, הורדת תדר מסייעת בבעיה. אנשים החליפו ספקים בהספקים של 1000W+, השתמשו ב2 כבלים לכרטיס לרובם זה לא עזר, רק הורדת תדר. הורדת התדר נמוכה, לכן פחות סביר שזה קשור להספק הכללי אלה לבעייה תכנונית/דרייבר. אולי משהו בקוד של הקושחה. בFE להבנתי זה לא מופיע. https://videocardz.com/newz/geforce-rtx-3080-sees-increasing-reports-of-crashes-in-games https://www.igorslab.de/en/what-real-what-can-be-investigative-within-the-crashes-and-instabilities-of-the-force-rtx-3080-andrtx-3090/
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מספר שאלות: 1.האם יש הבדל בין 560 Ti לבין 6950 2G? 2. איזה כרטיס מסך יעש האת העבודה הכי טובה במינימום מחיר בהצגת סרטי HD לטלויזית LCD 32 FULLHD עם חיבור HDMI? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לברר מה ההבדל בביצועים בין הכרטיס מסך שלי עכשיו (7900GS Nvidia) לבין: GeForce 9500GT 512MB כרטיס מסך תוצרת Sparkle דגם SF-PX95GT512U2-HM http://ivory.co.il/product.asp?productid=3662&CatCode=529 האם יש הבדל משמעותי בין הביצועים של שני הכרטיסים? אם כן,האם כדאי לקנות אותו? התקציב שלי הוא עד 290 ש"ח... הכרטיס שיש לי עכשיו עלה לי לפני שלוש שנים 1600 ש"ח...
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
ובכן, יש לי מערך Crossfire 4850 על לוח EX38 של Gigabyte מה יהיה הניצול הטוב ביותר ל CF ? איזה משחקים מנצלים הכי טוב Crossfire ? 4GB / 2GB זיכרון משנה ל CF ? 64bit \ 32bit ? Vista \ XP ? נ.ב. יש לי 2 גרסאות BIOS שונות ל 2 כרטיסים Club3D שאר המפרט בצד
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אוקיי אז: הכרטיס שברשותי הוא SAPPHIRE RADEON 9000 PRO. כאשר ניסיתי לחבר את היציאה של הטי וי אוט בצורה הבאה: מהחיבור S-VIDEO השתמשתי במתאם ל-RCA וחיברתי לטלויזיה. אבל זה לא פעל ולא ראיתי כלום. אחרי זה לקחתי מן מתאם כזה שמתחבר ל-21 פינים בטלויזיה וממנו יש 3 חיבורי RCA ויציאת S-VIDEO. אז חיברת מה-SVIDEO של הכרטיס לSVIDEO של המתאם. הבעייה היא שעד שלא משחקים עם המתאם הזה במשך 3 שעות עד שמתקבלת תמונה בצבע זה פשוט לא הולך. ונמאס לי לשחק עם זה שעות, וגם בסוף רואים הכל קצת מטושטש למרות שהצבעים סבירים. אז אם למישהו יש איזו שהיא הצעה להציע לי אני אשמח מאוד, או דרך לשפר את האיכות של התמונה. הטלויזיה שיש לי היא : SONY-21FT1K היא נראית ככה SONY ועוד איזה משהו ... מישהו יודע כמה בערך עו…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי lcd full HD חדש של LG (קצב רענון גבוה ו- 100MHz) אני מעוניין לחבר מחשב עo כבל HDMI אל ה LCD על מנת שאוכל לראות סרטים באיכות גבוה ויש לי מספר שאלות בנושא 1. איזה מחשב (מפרט מינמאלי) אני צריך על מנת שאוכל לראות FULL HD כמו שצריך ללא הפרעות בעיות וצבע וכו'. 2. האם מחשב ישן עם AGP ומעבד AMD SAPMRON 2400 יוכלו לעשות את העבודה 3. האם יש חשיבות לאורך כבל HDMI? ואילו אורכים מומלצים על מנת שהתמונה תישאר חלקה? תודה
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום קניתי LCD חדש עם HDMI ורציתי לחבר עכשיו את המחשב ל LCD דרך ה HDMI הכרטיס שיש לי כרגע ככל הנראה לא תומך ב HDMI ATI Sapphire x600 pro 256 MB וכרגע המחשב שלי מחובר למסך מחשב הרגיל דרך כבל VGA ולא DVI השאלות הן: 1.אם אני אביא כבל של DVI לHDMI - ואחבר את המחשב לטלוזיית LCD עם הכרטיס הנוכחי - אני אראה איזושהי תמונה ? או שבגלל שהכרטיס לא תומך ב HDMI אני בכלל לא אראה תמונה ? 2.האם בכלל מבחינה טכנית ניתן לחבר בו זמנית את כרטיס מסך גם לכניסת ה VGA למסך מחשב הרגיל וגם לכניסת ה DVI לכניסת הHDMI או הVGA לטלויזית הLCD 3.אם אני אחבר את כניסת הDVI שבכרטיס מסך לכניסת הVGA שבטלויזיית LCD איך תהיה האיכות בכללי ? ואיך ביחס לHDMI ? תודה לעוזרים בן
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
א. האם מערך של 7600GT SLI יעיל יותר לדוגמא מכרטיס X1950PRO/X1950XT. ב. מהי יעילות הSLI,Crossfire והאם זה משמעותי ג. האם הHis X1950PRO ניתן לרכישה בארץ. בכבוד רב, אורי
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
1) Q8300 יעמוד בכרטיס HD4850X2? 2) אם לוקחים HD4850X2 נגד SLI HD4850 מי לוקח? 3) אם לוקחים HD4850X2 במערך SLI זאת אומרת שתי HD4850X2 זה אפשרי? 4)איך אני יכול בעצמי לבדוק לגבי כרטיסי מסך ולדעת באופן כללי בכמה % כרטיס מנצח כרטיס X את הכרטיס X ? תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא ati radeon 9550 / x 1050 series (כמות זיכרון 256MB, חיבור מסוג AGP). אני מעוניין לשדרג לכרטיס קצת יותר טוב, כאשר המטרה היא הפעלה (סבירה) של משחקים. במפרטים המומלצים שבאתר מומלץ הכרטיס geforce 9500GT 512MB עבור מחשב משחקים בתקציב נמוך. השאלות שלי הן: 1. האם הכרטיס הזה יספק שיפור משמעותי ביחס לכרטיס הישן שלי? ואם לא, איזה כרטיס אחר מומלץ (פחות או יותר באותו תקציב)? 2. כשחיפשתי את הכרטיס באתר של חנות מסויימת נתקלתי במס' סוגים: א. BLISS 9500GT של חברת Gainward ב. FX 9500GT של חברת Gygabyte ג. 9500GT של חברת Axle האם יש הבדל בין BLISS ל-FX ולכאשר לא מופיע אף אחד מהם, או שרק מדובר בשם שהיצרן הוסיף והכרטיס עצמו הוא זהה? במידה שאכן אין הב…
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם, זהו סופית אני עומד לרכוש 9800NP משומש של הרקולס(כ 400 שקל) ויש לי מספר תהיות 1. אני מניח שאין שום שאלה שזה עדיף על האיכסה 5200 שלי? 2. האם ב400 שקל או פחות יש כרטיס AGP חדש שעדיף? 3. שווה לעשות פלאש לביוס או שעדיף גישה "רכה" יותר? 4. האם להתקין את קטליסט 5.13 או אומגה 5.12? 5. יש איזה משהו מיוחד שאני צריך לדעת על הכרטיס?איזה נפילות או משהו בסך כל הרצתי חיפוש וראיתי שגם הרקלוס נחשבה חברה טובה יחסית ל9800 לפי תגובות הפורום וגם שבסך הכל ה 9800NP לזמנו היה די טוב. 6.כמובן זה כרטיס זמני לחודשים הקרובים עד המחשב החדש, האם הכרטיס אמור לתת תמיכה סבירה(הכל יותר טוב מה 5200 שלי תאמינו לי) למשחקים הנוכחיים ברזולוציה נורמלית מינוס? אני מקווה שלא ביאסתי אותכם ע…
-
- 98 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי כרטיס מסך זה התוצאה ב 3DMARK עלתה ל 7766 ומשחקים שעבדו לי באיטיות עובדים טוב יותר לשאלות: 1. האם עדיף להשתמש ב DIRECTX9 שמותקן על המחשב שלי או להשתמש ב DIRECTX 8.1 , גם אם כן וגם אם לא אבקש הסבר איך להסיר את ה DX 9 ולחזור לגירסאת ה DX 8 2. במשחק UNREAL TOURNAMENT אני מקבל 60 FPS בכל מפה כמעט שאני משחק ואם אני מקבל יותר זה על חשבון זה שהמשחק לא עובד חלק... אך לרב ה FPS נתקעים על 60, עוד דבר מוזר ששמתי לב שקורה במשחק הוא כאשר אני משנה את הרזולוציה והאיכות ליותר גבוהים ה FPS עדיין נשארים 60 לא משנה אם אני פותח את זה ב OPEN GL או ב DIRECT3D . בבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך דגם SAPPHIRE X800GTO ואם תוכלו בבקשה לענות לי על כמה שאלות 1.עם הקירור המקורי שלו איך הוא באובר בקלוק? 2.בערך על איזה מעלות הוא נמצא במנוחה\מאמץ ועד כמה מעלות אפשר להגיע איתו? 3.האם אפשר לפתוח לו צינורות כמו לGTO2? תודה.
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לקנות כרטיס TV אך יש מספר שאלות מטרידות שאני חייב תשובות עליהן. אז בואו נתחיל 1. כעיקרון ברצוני לקנות כרטיס מסך בכ500 ש"ח... האם זה יספיק לי למשהו טוב או שאני סתם מבזבז את זמני? 2. כרגע המחשב שלי פשוט עגלה, מעבד amd 1200 256 ram (לא יודע אם זה קשור אבל גם כרטיס המסך לא משו) קיצור לא מי יודע מה... השאלה! האם הוא ישרוד את הכרטיס? אני מתכוון שאם הפעולה היחידה שהוא יעשה תהיה רק להקליט וזהו אז האם ההקלטה תהיה טובה? או שהיא תתקע כל שנייה ויהיו מלא סיבוכים...? 3. קראתי את הביקורת על "טלוויזיה במחשב - Leadtek Winfast PVR2000" ( נ.ב. ביקורת מעולה!) וכתוב שגם שם לפעמים התמונה נתקעת (ואתם ניסיתם על מחשב טוב) אז מה יהיה אצלי? או שזה רק בשידור? הכוונה אם …
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-