עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי חברים, הזמנתי מ-EBAY כבלי DP למסכים שלי ושמתי לב שהמסכים לא נדלקים לאחר כיבוי המסך האוטומטי. המחשב שלי מוגדר שאחרי 15 דקות של חוסר שימוש המסכים יכבו ולאחר 30 דקות המחשב נכנס למצב שינה. לאחר 15 דקות כשהמסך נכבה, הזזה של העכבר לא מדליקה את המסכים. יש הגדרה מיוחדת ל-DP או שהסינים שוב אשמים?

• 43 תגובות
    • 4.7k צפיות
  2. Started by seffi,

לכאורה נראה שהדגם הזה נותן תמורה נהדת עבור מחיר של מתחת ל 200 שח. ביקורות באתרי חומרה די משבחים אותו. אבל, וזה וואחד אבל, קראתי הרבה ביקורות של משתמשים ויש כמה בעיות איתו לפי מספר רב מאד של אנשים: 1. ברזולוציה של 1600x1200@85hz הטקסט ממש לא חד וקשה לקריאה. 2. בכל הרזולוציות יש הבדל משמעותי בין החדות במרכז לבין הפינות. 3. קשה מאד לכוון אותו לתצורה הרצויה, למרות שזה נראה לי פחות משמעותי.. מה יש לכם לאמר בנושא?? אני מתעכב בקניה של מחשב שלם רק בגלל שאני לא סגור על מסך ודרך אגב הייתי מאד רוצה לראות את המסך בפעולה אבל אני לא מוצא אף חנות שיש להם אותו בתצוגה. מכירים חנות כזאת? אפילו באילת רק תמצאו אחת..

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  3. Started by eitanb3,

שלום חברים! התוכלו לעזור לי, אני מעוניין לרכוש LCD 19 כסף זה לא הבעיה, אם מישהו יכול לתת לינקים לכתבות כי אין לי מושג איפה אני מוצא כאלה... על השוואת מסכים. גם דיעה אישית תבוא בברכה. תודה איתן.

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  4. Started by ilan_k,

שלום , מהם ההבדלים בין שתי הסדרות המדוברות!? האם מישהו יכול לחוות דיעה על ה SDM-HS95PB ? המסך דרוש לצרכי גרפיקה (פוטושופ בעיקר), כך שאני מניח שהניגודיות והבהירות הם הפרמטרים החשובים יותר ועל הנייר המסך עומד בדרישות ובגדול. השאלה לא הייתה עולה כן מלכתחילה אבל לצערי לא מצאתי שום מקום (כולל ישפאר) שאפשר לראות בעיניים את המסך שלא נדבר על לראות אותו דולק. אם מישהו יודע על מקום כזה שיזרוק מילה... תודה מראש, אילן

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  5. Started by D-Bang,

יש צורך להתקין את התוכנה הזאת, היא עוזרת במשהו בכלל? וגם, מה זה Color Calibration ?... זה גם קשור לMagicTune ויושב בSTARTUP

6. Started by yfbr,

האם מישהו יכול לאשר או להזים את השמועה לפיה מסכי פריוויו ומאג הינם מוצר זהה שרק משווק תחת שמות שונים ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by MDK,

אני רוצה לקנות עם המחשב החדש מסך איכותי, הכי טוב בקטגוריה שלו ("17\19"), אבל שלא יעלה מעל 2000 ש"ח (ולכן אני גם לא יכול לקחת LCD איכותי... ) אני מתלבט בין CRT "17\"19... חשבתי על כמה אפשרויות: SAMSUNG "19 959NF - ב-1900 ש"ח IIYAMA "17 Vision master Pro 413 - ב-1730 ש"ח Samsung 757NF - ב-1600 ש"ח לשם השוואה - ביחס לסמסונג 959, ה-iiyama 454 עולה 2800 ש"ח!!!!! כל המסכי 19" הכי טובים מחברות אחרות עולים 2500 שקל או יותר, חוץ מ-LG FLATRON 995FT שעולה 1800 ש"ח... אז מה אתם אומרים ? איזה מסך הכי שווה? אולי יש לכם הצעות למסכים אחרים.... : עוד דבר - איזה יתרונות יש למסך "19 ביחס ל-17" חוץ מהעובדה שהוא גדול יותר ובעל קצבי ריענון יותר טובים ? ? ? ? תודה מראש, MDK

• 24 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by Regev,

תודה. מסכי CRT.

• 73 תגובות
    • 6.5k צפיות
  9. Started by iPsych,

אז ככה, כמה שאלות בקשר למסכי LCD או הסוג השני (ברח לי השם), א. מה העלות של מסכים כאלו בגודל 17" של חברה סבירה? ב. מאיזה מקום המחיר? ג.מה החסרונות? ד. איזה חברות נחשבות בתחום? תודה מראש, :saint:

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by almogila,

שלום לכלום ברצוני לרכוש מסך בגדול 19" שישמש למטרת ניהול מלאי וקופה. ורציתי להתייעץ איתכם המומחים, אני מתלבט בין הדגמים הבאים: 931BF http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2636 960BF http://62.219.78.110/cnab-shop/Product.asp?productid=191 LG 1952T http://www.clicom.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=639 LG L1980Q http://www.rpc.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=282854 E196FP http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=3927# Sony SDME96DB http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=784 בנסוף אני מעונין לרכוש מסך 17" שישמש כמוניטר המציג את המתרחש בחנות על-ידי מצלמות האבטחה. אשמח לקבל המלצות נוספות על מסכים אחרים.

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  11. Started by Nemesis,

http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=1188 מחליפים את ה 2005FP וה 2005FPW. בנוסף לכך, תראו את מחיר החיסול של ה 2005FPW: http://accessories.us.dell.com/sna/ProductDetail.aspx?sku=20053YR&c=us&l=en&cs=19&category_id=6198&brandid=56&first=true&page=produ אם היה אפשר להשיג בארץ במחיר הזה, הייתי מזמין עוד שלושה.

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  12. עכשיו יש לי תכרטיס הזה 7870 בוסט מהקנייה הקבוצתית. קניתי טלוויזיה חדשה 4K הכרטיס תומך בזה? אני לא חושב . עשיתי עידכון לכרטיס מסך הכל טוב ויפה פתאום קיבלתי מסכים כחולים ועכשיו עברתי פה בפורום ראיתי עידכונים של AMD ואז ראיתי שהרבה אנשים סבלו מזה אז כן אני כמו כולם גם מחקתי את זה וחזרתי להגדרות ישנות עד שיצא עידכון טוב. בהתחלה חשבתי שזה מהטלוויזיה כי כל פעם שהייתי משחק בהגדרות של הכרטיס היה קופץ לי חלון כחול ואומר לי שהתוכנה של הכרטיס מסך לא עובדת טוב. עכשיו השאלה היא כזאת האם הכרטיס 7870 בוסט תומך ב4K? כאילו יש לי גם מסך של DELL ליפני שנה הוא 1080 FHD. אני עובד עם 2 מסכים המסך הגדול ליראות סרטים והשני של DELL למשחקים. עכשיו השאלה הי…

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  13. Started by Sym,

הי חברים קניתי מחשב חדש ועליו מותקן ויסטה 64 אולטימיט ואני סובל מבעיית מסכים כחולים ללא הפסקה אחרי שביררתי את מקור הבעיה היה כתוב שהבעיה נובעת מדרייבר לקוי בשם RTLH86 Realtek 8101/8168/8169 PCI/PCIe Adapter Driver (RTLH86.SYS\( מה אני עושה במצב כזה מישהו מכיר את הבעיה או נתקל בה? אשמח לעזרה תודה מראש אלירן דהן. הכרטיס שלי הוא סאפיר 4870 עכשיו אני חושד לשווא? או שבאמת יש דפיקה? כי אני רואה שכתוב משהו שקשור לPCIE ואני מצטער אני באמת newbe בכל העסק אז בבקשה אפשר עזרה? איך אוכל לתקן את הבעיה שלי?

14. Started by mystikal,

מחפש המלצות למסכי 19 אינטש לצרכי תלת, אנימציה ועריכת וידאו חשוב מאוד שלא יהיו מריחות ושהצבעים יהיו טובים ומדויקים עד כמה שאפשר בגלל העיסוק בתיקוני צבע גרפיקה ומידול תודה !

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  15. Started by idan oren,

אהלן עשיתי את העדכון של CCC מ12.8 ל12.11 והחלו להופיע מסכים מפוספסים בצבעים אפור תכלת וסגול ביטלתי את הOC והחזרתי ל12.8 ועדיין יש את זה מה לעשות? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  16. Started by SamurAchzar,

אני כבר שבוע עם הDell 2005FPW שלי. למזלי, הייתה לי חסימה מהפורומים הנהדרים האלו כך שיכולתי להתרכז בעבודה עליו (תכנות). למי שלא מכיר, מדובר במסך רחב (יחס של 16:10, ולא 16:9 כמו הטלוויות), בגודל 20 אינץ', ועם זמן תגובה של 12\16 מילישניות (תלוי לנתונים של מי מאמינים). הפאנל הוא מתוצרת LG.Philips, ונמצא גם בApple Cinema Display. הרזולוציה היא 1680x1050, כלומר מעט יותר ממסך 17\19 לגובה, ומעט יותר ממסך 20 לרוחב. המסך עולה בארץ 750 דולר, שזה באמת גרושים בהשוואה לכל מסך 20 אינץ' ובמיוחד למסך ייחודי עם פאנל מהטובים בשוק (מוזמנים לקרוא את הביקורת בAnandtech). ה20 אינץ' הסטנדרטי של Dell (ה2001FP), עולה 6000 ש"ח (בחו"ל ייצורו הופסק וכעת הם מוכרים את ה20 הרחב בלבד). מבחינת גודל פ…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by kikkler,

אפשר קצת המלצות למסכים בצבע שחור, עדיף 19' ועדיף מאוד שלא יהיו ממש יקרים מידי ? 1100-1200 יהיה אדיר

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  18. Started by Marvelace,

8) שווה להשקיע במסך שטוח? האם המשחקים החדשים ניראים יותר טוב מאשר על מסך רגיל? (זוית ראיה,השתקפויות וכו) האם המסכים השטוחים יודעים לעבוד עם כרטיס מסך סטנדרטי?

19. ניסיתי PHILIPS 22" די פשוט, יש לו אפשרות "SMARTRESPONSE" ו60HZ פשוט מרגיש הרבה יותר חלק מכל מסך אחר כשזה פעיל. בטלוויזיות LG למשל גם יש "TRUMOTION" אבל זאת אפשרות שמוסיפה המון INPUT LAG. בפיליפס זה בכלל לא מוסיף. למה אין אפשרות כזו בדרייבר, שהכרטיס מסך יעשה את זה ? אולי יש איזשהי תוכנה שעושה את זה? אגב אין לי מושג לאיזה פורום זה מתאים ... אז פתחתי פה בכל אופן.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by aquarius,

האם יש כאלה בארץ???

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  21. ראשית כל, ארצה לגעת בסוגית ה"בריאות", האם המיתוס סביב המסכים הדקים - "אין קרינה - יותר בריאים לעין" תקף כיום, האם מסכי ה CRT העדכניים עליונים על פני מסכי ה LCD, גם בנושא זה. בנוסף, שמתי לב שהת'רד שדבוק נפתח דיי מזמן, שאבתי ממנו ידע אך החלטתי שאני זקוק לת'רד חדש ומעודכן, ואנא עדכנו אם ישנם דגמים חדשים ומשתלמים יותר. עשיתי מיני מחקר משלי ואודה לכם אם תמליצו ולי תתקנו אותי \ תעזרו לי לבחור שנית, מצאתי רק דגם TFT אחד מומלץ, איכותי ובעל תגית מחיר אטראקטיבית בארץ והוא, איך לא, ה Hyundai Q17 http://graphics.tomshardware.com/display/20030626/lcd-06.html שרבים פה בפורום המליצו עליו, כמו גם tomshardware הידוע. לגבי מסכי CRT, מצאתי מספר דגמים אטראקטיביים, ותקנו אותי אם אני ט…

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  22. Started by Blah,

מספיק להוריד את הגירסה Catalyst 3.1 כדי שיהיה לי את כל העידכונים או שאני צריך להוריד גם את הדרייברים הקודמים ? * זה פעם ראשונה שאני מתקין דרייברים (כרטיס חדש) תודה.

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  23. שלום לכולם, חיברתי את הממיר (HOT) לכרטיס הטלוויזיה (Tv @nywhere) שלי. חיברתי בעזרת כבל RCA מה- VideoOut של הממיר אל ה S-Video של כרטיס הלוויזיה. ואת ה RCA מה- AudioOut של הממיר אל ה AudioIn של כרטיס הטלוויזיה. יש לי מספר בעיות \ שאלות: 1. כאשר אני מגדיל את התמונה במסך ל Full Screen נעלמת לי התמונה (אני משתמש ב InterVideo WinDVR 3). 2. אין לי Audio (בדקתי, שום מאפיין שמע אצלי לא ב Mute). 3. איכות התמונה טובה +, אך יש קווים, האם יש דרכים לשפרה (כבלים אחרים?, שיטת חיבור?, תוכנה אחרת?). תודה לכל העוזרים והמגיבים.

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  24. היי חברס מי שעוקב אחרי הפרוייקט יודע שהייתי עתיד לקנות כרטיסי מסך בישביל מערך קרוספייר אכן היום בא והתחדשתי לי בשני כרטיסי מסך אדומים ונוצצים ;D בניגוד לכל הדעות והאמירות \ חיברתי אותם ללוח שמתי גשר חיברתי את חיבורי החשמל הדלקתי התקנתי דרייברים וזה פשוט עובד נפלא! רק יש לי כמה ''בעיות קטנות'' הכרטיסים תומכים בHDMI (מזה השטויות האלההההההההההההההההההה? ) ומתברר שכשהתקנתי את הדרייבר , הכרטיס קול של קריאטיב כבר לא מתפקד כרגע הHDMI לקח פיקוד , אבל מאחר ואני עם מסך VGA אני בעצם רואה את המוזיקה מתנגנת אבל לא שומע אותה לא מהרמקולים ולא מהמסך (הוא VGA מן הסתם) אז ככה: מישהו יודע איך אני מבטל את הדבר הזה ומחזיר לפיקוד את הXFI האהוב שלי? עוד משהו , יש לי מסך 5 אינץ שמחוב…

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  25. אוקיי קראתי בהרבה פורומים, עשיתי הרבה וכו'. נתחיל מהדברים הטובים. הכרטיס הזה גם בבודד, יכול בעזרת קצת OC להתחרות עם כל 280GTX בשוק!! זה כמו שהוא חזק! (אני אפילו לא מדבר על OC עם קירור מים ולעלות מתחים, משהו רגיל שכל אחד יכול לעשות בבית) זה הדברים הבאים שאתם צריכים לדעת: 1) לעשות FLASH לBIOS, כאשר הBIOS הטוב ביותר בשוק (ניתן למצוא אותו בהורדות בפורומים בחול) זה הASUS TOP אשר מכיל כבר פרופיל מאוררים מעולה (גם שקט וגם קריר מאוד, הכרטיס יושב לי במנוחה על 50 ובעבודה על 70 ומשהו גג ביום חם) הBIOS הזה כולל כבר OC די רציני, מעביר את הCORE מ750 ל815 !! ואת הזכרונות מ900 ל925 (אבל זה פי 4 כדי זה DDR5 כלומר מ3600 ל3800) 2) אתם יכולים לעשות עוד העלת מהירות לCORE, זה מאוד ת…

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.