כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
יש לי תופעה מוזרה אני מפעיל את היציאה הכל טוב ויפה... אני רואה הכול בטלויזיה (מה שאני רואה במסך אני גם רואה בטלויזיה) חוץ מדבר אחד: סרטים. אני מפעיל נגן לא משנה איזה, הסרט פועל ואני רואה אותו במסך של המחשב אבל בטלויזיה אני רואה את הנגן אבל אני לא רואה סרט רץ בו אני רואה מסך שחור אפילו במשחקים אני רואה את המשחק בטלויזיה אבל אם יש במשחק סרט אני רואה מסך שחור שוב כאילו המחשב משדר הכל חוץ מסרטים מוזר!!!! אשמח אם מישהוא יוכל לעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. ואני רוצה לדעת עם הוא מתאים למערכת שלי שנקנתה בשנת 2010 התקציב הוא 1000-1400 שקל המערכת היא: 1. לוח אם H55 2. ספק כוח טרמלטיק 550W לא זוכר תדגם 3. 4 זיכרון ראם 4.מערכת הפעלה וינדוס7 64 BIT 5. מעבד I5 750 6.מארז טרמלטיק V3 האם כרטיס סך כמו רדון 7870 יתאים למערכת? תודה לעונים בבקשה תעזרו לי אני רוצה לרכוש השבוע תכרטיס
-
היי.. לחבר שלי יש כרטיס 6950 של AMD.קנינו אותו עקב המאמר שפורסם באתר שניתן להפוך אותו ל-6970. עכשיו הוא קנה ספק של 550W של Theramltake כי רשום על האריזה של ה-6950 500W מינימום. השאלה שלי אם הספק יחזיק אותו כשיהפוך ל-6970? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני לא מצליח להגיד את הסאונד בכרטיס המסך שקניתי. אני עובד עם XP 32bit SP3. הדרייבר של המסך עובד כראוי, ואני מצליח לשדר וידיאו דרך יציאת ה HDMIמהמחשב לטלויזיה. ניסיתי להתקין את החבילת דרייבירים של ATI עבור ה HDMI AUDIO, אבל זה לא עושה שום דבר. בלוח הבקרה, לא מופיע בהגדרות סאונד עוד כרטיס קול (מופיע אך ורק הכרטיס קול OnBoard) המנהל ההתקנים אני רואה שיש כיב חומרה שאינו מותקן כראוי (עם סימן שאלה צהוב), אל אני לא מצליח להתקין אותו. אשמח לכל פיתרון או הצעה. תודה רבה, ברק.
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי! הכרטיס המדובר הוא Asus Nvidia GeForce GTX 1060 STRIX 6GB. ההתלבטות העיקרית שלי היא האם ספק הכח הנוכחי שלי יספיק? או שאצטרך להחליף גם אותו? והאם אמורה להיות איזשהי בעיה עם החיבור ללוח אם? מצרף את המפרט הקיים שלי. המחשב בן שנתיים וחצי, השימושים העיקריים הם תלת מימד וגיימינג. תודה!
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך שאני צריך לחבר אותו אל המחשב במקום הכרטיס הישן, בכרטיס מסך הישן היה חיבור 6PIN ובחדש יש 6+8PIN, כשאני מחבר את ה 8PIN המחשב לא נדלק, כשאני מחבר ללא ה 8PIN אלא עם ה6 בלבד הוא נדלק, כך גם בלי ה 6PIN. כלומר, רק שאני מחבר את ה 8PIN המחשב לא נדלק, גם ה6PIN בצבע שחור וה 8PIN בצבע לבן (יש הבדל לזה?) מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך, לא יודע מה יותר טוב.. התקציב שלי ה וא מקסימום 750 ש"ח הנה שתי האופציות שהשארתי לעצמי: זה אחד http://www.maximus.co.il/Product.aspx?productid=634 זה שתיים: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7081&aff=bazman הנה מפרט יותר מפורט [= של הכרטיס השני: http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=1204 יש לי התלבטות כי מצד אחד יש לכרטיס הראשון SILENT PIPE ולכרטיס השני יש טורבו, אז זאת החלטה קשר בשבילי.. מצד שני , אני לא כלכך מבין בכרטיסי מסך. בגלל זה אני מבקש את ההמלצות ..שלכם תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אני מחפש מסך פשוט לא חייב למשחקים אלא לעבודה משרדית בעיקר ... יש לי פה הצעה מהעבודה למסך הנ"ל ... ב 250 דולר ... זה יוצא בין 1000-1200 רציתי לשאול אם הוא ממש ממש חרא שאין סיבה לקחת אותו הנה הנתונים ...: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1530 הוא שווה לפחות 600 שקל יותר מהקנייה שלי .. ככה שנראה לי שזה שווה. כמו כן הציעו לי להוסיף עוד 17 דולר לרמקולים מובנים שווה ? קיצר תנו הצעות וחוות דעה. תודה .
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם מסך של DELL 24 אינץ' החדש. אני מתכוון להשתמש במסך לאופיס + אינטרנט + סרטים + סימולטור טיסה של מיקרוסופט. המחשב - AMD 4800, 2GB RAM, HD-320GB, 300W. בתחילה הומלץ לי על כרטיס מסך מסוג Sapphire ATI RADEON 2600Pro 256MB DDR3 PCI-E Retail ואח"כ - Gigabyte Nvidia Geforce 8500GT 512MB DDR2 DualDVI Bulk . איזה כרטיס אכן מומלץ (אולי אחר) במחיר עד 600 ש"ח. תודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי, יש לי...... היה לי כרטיס מסך 8800GTS, אך בתקופה האחרונה הוא התחיל לקרטע (מסך נתקע) והיום הוא שבק חיים בכלל אני מעוניין לקנות כרטיס חדש, עד תקרה של 500-700 ש"ח מפרט: מעבד E8400 3.00GHZ זיכרון: 2G 800MHZ + 1G 800MHZ בסך הכל 3 GIGA לוח אם: Gigabyte Motherboard GA-g31m-es2lהארד דיסק: 2 דיסקים קשיחים + דיסק קשיח חיצוני (USB) ספק כח פשוט מקריאה בפורום הבנתי שאין לי מושג איך להתאים את חלקי המחשב בצורה אופטימלית ולכן ארצה ייעוץ איזה כרטיס כדאי לי לקנות ואיזה ספק כח יתאים לכל המערכת .. והאם ההתקנים עובדים בצורה טובה ביחד תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אתר גרמני חשף היום ארבע תמונות של מה שנראה כ7600GT (שתי העליונות) ו7600GS (שתי התחתונות) http://tweakers.net/nieuws/41117 הכרטיסים מיוצרים על PCB זהה לזה של סדרת 6600, מה שאמור לצמצם מחירים.
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
1) למה ה 7300GS זול יותר (בסביבות ה 500 ש"ח) לעומת ה 6800GS (שהוא יותר יקר מה 7300GS) ? 2) האם הכרטיס הזה ?Forsa 6800GS 256MB, DDR3, HDTV, DVI, PCI-E? יותר טוב מה 6800GS 256MB TV, DVI, PCI-E של eVGA ?
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
יש לי לוח אם gigabyte ga 8n sli עם אפשרות לשני כרטיסי מסך ובסוף החודש אני סם עוד כרטיס 6800 gs עכשיו רציתי לדעת שתי דברים 1 איך עושים את הsli מבחינת חומרה ותוכנה ? 2 האם הכרטיס שיש לי טוב ?
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת מהם הטמפרטורות לעומס המומלצות לכרטיס? הוא מגיע לי מקסימום ל 73 טמפ תחת OC של 780\620 וראיתי שלרוב הכרטיס מגיע לאיזור ה66-72 לרוב האנשים אז רציתי לדעת האם זה מסוכן או זה בסדר, תודה.
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני בדיוק עובר חדר והייתי רוצה שני מסכים לחדר... אחד שיהיה לעבודה עם המחשב עצמו, קצת משחקים, אינטרנט וקצת סרטים... ועוד אחד שיהיה ליד המיטה שאיתו אני יראה יותר סרטים וטלויזיה... אני רוצה שהוא יתנהג ממש כמו טלויזיה. אז אמרתי במקום לקנות LCD TV אני יקנה מסך LCD רגיל ולמחשב כרטיס טלויזיה שאני יחבר אליו את הממיר של HOT מה אתם אומרים ?איזה מסכים מומלצים בקשר למסך של המחשב עצמו נראה לי שאני אלך על Viewsonic 171B. ובקשר למסך שאני יראה את הטלויזיה בעיקרון אז אני ירצה מסך הרבה יותר זול... נגיד תקציב 1800- שקל ?האם קיים משהו נורמלי?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אוקיי, החלטתי שאני אקנה את ה-ATI Radeon9500pro, ברוב מוחץ בטירוף של המלצות... ;D ATI Radeon 9500 PRO AGP 8X 128MB DDR DUALHEAD / DVI / TVOUT עכשיו, היציאת DVI שלו - האם היא מאפשרת VIDEO IN, ז'תומרת חיבור מכשיר וידאו לדוגמא למחשב וCAPTURE באמצעות תוכנת עריכת וידאו? ואגב, מה אומר ה-DUALHEAD?
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי, אז במזל טוב קניתי את הכרטיס והתקנתי. כעת צצו כמה שאלות: 1. איך אני יודע אם הכרטיס מחובר לספק כוח (חיברתי אבל אני לא בטוח אם עשיתי נכון)? האם כשאין חיבור, המחשב לא עולה? 2. לוח האם שלי הוא של ASUS P4S800D, כשהמחשב עולה יש טפט שהוא ברירת מחדל של הבורד, כעת הטפט נראה הרוס כאילו ברמת 16BIT של צבע. איך אני מתקן את זה? 3. כרטיס המסך הקודם שלי היה גם הוא של ספיר 9600XT והיה לו בדרייבר OC מובנה וניטור טמפרטורה. כעת בדרייבר שהתקנתי אין לא את זה ולא את זה (התקנתי את המקורי שהיה על הדיסק שקיבלתי). האם אין תמיכה לפונקציות האלו בכרטיס הזה? אנא עזרתכם, תודה רבה, אופיר
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס מסך Leadtek winfast A310 256mb td לכרטיס יש אפשרות של tv-out היציאה עובדת אך קיימת בעיה אי אפשר לראות סרטים בתצוגת הטלויזיה, במקום הסרט יש מסך שחור (בקבצי avi, mpg ובכל קבצי הוידאו) אחת ממטרות הכרטיס הן לראות סרטים במסך גדול יותר בעזרת יציאת הtv-out ואני מצליח לצפות בסרטים בטלויזיה רכיבי המערכת שלי: p4 2.4 ddr300 512mb gigabyte ga-8pe667 mother board התקנתי דרייבירים שקיבלתי עם הכרטיס מסך וניסיתי גם להוריד את הדרייברים של NVIDIA עבור nView תודה רבה מראש על העזרה גיל
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
טוב אז ככה למסך שלי יש יציאה לחשמל ויציאה לכרטיס מסך אבל החיבור לכרטיס מםך חסר לו פין אחד ככה שיש לו 14 פינים במקום 15 פינים כמו שתראו בתמונה הבאה אז האם תהיה לי בעיה כלשהי בגלל זה????? המסך שלי הוא:lg flatron775ft crt 17
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
פשוט הורדתי את הדרייבר האחרון ששוחרר מ ATI.. אז אני פשוט עושה setup או שאני צריך להסיר את הדרייבר הקודם או משהו כזה? תודה לעוזרים. *מצטער על השאלה הטיפשית0
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב AMD Athlon XP 2600+, 1 Gb of ram, עם כרטיס מסך Gforce FX 5700LE. וכרטיס המסך לא מספק אותי. איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי לקנות?
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת האם השימוש בdriver cleaner עוזר לדרייברים לעבוד טוב יותר וכך לקבל ביצועים טובים יותר? אם לא למה התוכנה הזאת תורמת? אף פעם לא הבנתי את זה אני אשמח אם מישהו יסביר לי למה מומלץ להשתמש בתוכנה..
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-