עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ZeroForce,

היי, זה נכון שמסך 15" שטוח ודק נחשב בגודל כמו 17.6"? חבר שלי(captain_africa)אמר לי!!! the only and the truly one ZeroForce 8)

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  2. Started by sh_matan,

חשבתי על המסך של LG L1719 מה דעתכם?עולה 1050 שקל ככה. כדאי לי לקחת מסך עם חיבור DVI יש לכרטיס מסך שלי חיבור. מה החיבור DVI עושה בדיוק?יותר חדות? אמרו לי שמסך דק לא טוב למשחקים זה נכון? מה דעתכם על 7600GT 256MB הוא טוב?יספיק לי לשנה ככה להגדרות הכי גבוהות? האם כדאי כבר כרטיס מסך של 512MB?יש שוני כזה גדול? תודה ותענו לי על הכל בבקשה.

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  3. שלום לפני שאני עושה את השידרוג שחשבתי בהתחלה רק על כרטיס,חשבתי לקנות גם מסך חדש 22 אינץ' וגם כרטיס מסך חדש זה ייתן לי משהו מבחינת איכות וגראפיקה במשחקים שאין לי עכשיו? או שהכרטיס מסך הנוכחי שיש לי עכשיו(8800GT) יסחוב טוב רזולוציות של מסכי 22 אינץ'?

• 10 תגובות
    • 667 צפיות
  4. Started by ITZIKAMSA,

מתלבט בין מסך 17 ל 19 איכותי . אני מתכוון לרכוש כרטיס מסך חזק,אז מה עדיף לי מבחינת גודל מסך??

• 37 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by i.k,

אני מחפש מסך טוב עד 1200 שייח ,מסך אם קצבי רענון מעולים שהמסך יכלול תמיכה ב1600 על 1200 זה מבחינתי חובה. שמעתי דברים טובים על הviewsonic G75f ,אם מישהו יודע על המסך הזה עוד מידע שיגיד אם הוא באמת שווה קנייה.

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  6. אני מתכנן לקנות בקרוב מסך 19" חדש... לפי הביקורות פה אני אלך על ה-959nf או ה- p95f+, שעל שניהם ראיתי רק ביקורות חיוביות. השאלה היא האם באמת אני צריך להוציא כ"כ הרבה כסף על מסך, כשיש לי אפשרות במחיר שלהם (1800-1900 ש"ח) לקנות מסך 19" זול (MAG\CTX) ולשדרג את הכרטיס מסך למשהו יותר טוב בעודף שיישאר? בעבודה שלי בבית אני משתמש ביתי ממוצע. אני משתמש במחשב בעיקר לאינטרנט, משחקים וקצת גרפיקה. אני לא מתכוון לעבוד על רזולוציה גבוהה יותר מ-1280*1024... איזה יתרונות יש למשתמש כמוני במסכים היקרים האלה, לעומת מסכים של 1200-1300 ש"ח? האם לא עדיף לשדרג גם כרטיס מסך באותו הסכום?

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  7. Started by esaher,

לא מצליח להבין את ההבדלים מלבד זמן תגובה (2 ו-4 לטובת 931) האם 931 הוא מבריק GLOSSY? מה לגבי 940? מי חדש יותר? שניהם אותו מחיר פחות או יותר. ביקשתי מהמוכר 940 אמר לי שאין במלאי והמלית על 931 לקחתי אבל אני חושש לפתוח הקופסה... הבעיה: 931 לא נמכר (עדיין?) בארה"ב אז אין הרבה ביקורת תודה

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  8. Started by Shortboarder,

האם מישהו פה מוכן לעזור לי ולתת לי שם של מסך הכי זול שאפשר בגודל הנ"ל...(לא משנה לי שם המותג ...) ואיפה אני יכול לרכוש אותו. תוד רבה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by LRa,

כבר קיימים היום בשוק והמחירים אמנם יקרים אבל לא בשמיים. והנה הלינק : http://www.dti3d.com/

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Nadav23,

קניתי מסך 17 שטוח דק של benq 767p עכשיו הזהירו אותי שאני לא אראה טוב משחקים ואני אראה גבישים וריבועים במקום חשוב לציין שהמסך שלי הוא עם זמן רענון של 16 אלפיות השנייה . אתם יכולים יותר לפרט לי על המסך שקניתי? אם הוא טוב למשחקים? בתודה, נדב.

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  11. Started by StrayGator,

אני מחפש כרגע מסך 15" דק. נתקלתי במותג CMV שבמסגרת נסיונות חדירה לשוק נותן מסך עם נתונים טובים בהרבה מאחרים ברמת המחיר (1700-1800), ואפילו ממסכים יקרים יותר, וגם אחריות ל-3 שנים. למישהו יצא להתעסק איתם ויכול להמליץ עליהם / להזהיר מפניהם? ואם כבר פתחתי אשכול (לא רוצה סתם להכביד על הפורום) - אני משתמש במחשב לאופיס, אינטרנט, פוטושופ, ואולי אפילו איזה "שולה המוקשים" כשבא לי באמת להתפרע. יש סיבה שה-9200SE לא יענה על דרישותי?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  12. Started by RayZ,

איך האיכות שלהם?

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  13. Started by Tabasco,

אני צריך המלצה למסך CRT טוב, 17" שלא יגרום לכאבי ראש תקציב- 1000 בערך אין לי העדפה מסוימת לחברה תודה

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Moooshe,

כבר שנה אני מתכנן לקנות מסך חדש, בהתחלה התכוונתי ללכת על ה-P95f+, כשהוא חדל מלהתקיים עברתי ל-959nf שעכשיו לא ברור מה קורה איתו... כרגע אני חושב על ה-g90f... העניין הוא שבימים האחרונים התחלתי לתהות אם בכלל אני רוצה 19" בחדר... מדובר ב"בלוק" די גדול, מאוד כבד, מפיץ הרבה חום... מצד שני, יש לי עכשיו כרטיס מסך עם כניסה לטלויזיה (ואני אראה קצת טלויזיה על המחשב), ומערכת 6.1 שיהיה כיף לראות איתה סרטים ואני חושש ש-17" לא יספק חוויה מספיק טובה... מה אתם אומרים? סיפורים אישיים ועצות יתקבלו בברכה... ועוד משהו: מסכי LCD 17" מתחילים לרדת היום מה-2000 ש"ח. בתור גיימר יש לי מה לעשות עם מסך כזה שה-RT שלו הוא בטח 25 או יותר?

• 9 תגובות
    • 969 צפיות
  15. Started by SweeT_EviL,

נראה לכם שהמסך שלי(ובכלל כל הCRT) תומכי HD? אני מניח שכן בגלל יכולות הרזולוציה שלהם אבל מעבר לזה אין לי מושג...

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  16. Started by somebody,

שלום אני מעוניין במסך טוב במחיר עד 2000 שח. לפי מה שקראתי בפורומים שונים חשבתי על samsung 959NF או LG F900P. מה אתם ממליצים? אני מעוניין גם שיהיה ניתן לחבר את המסך ל 2 מחשבים, האם צריך לקנות חלק בנפרד או מסך מיוחד לזה? מה ידוע לגבי זה? (מחירים, סוגים, ...) תודה somebody

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  17. Started by Danman,

לאחר חצי שנה של נסיון כושל עם מסכי LCD החלטתי לחזור לCRT הישן והטוב. הבעיה היא שממה שראיתי המסכים היחידים שמוכרים היום הם מסכים זולים עם מפרטים טכניים בינוניים -. יש אפשרות להשיג מאיפשהו מסכי 19-21 עם זמני רענון גבוהים ברזולוציות גבוהות? ( 100HZ ב1280X1024 ) אגב המסכים שהתנסתי בהם הם viewsonic vx922 ו samsung 931b. כביכול המסכים ה"איכותיים" ביותר שמציעים לגיימרים.

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by mystikal,

יש לי 2 מסכי 21 אינץ' של איי בי אמ שנכבים ולא נדלקים ללא סיבה מיוחדת הנורות שלהם מהבהבות או משתנות לצבע כתום לפעמים משחק עם החיבורים אחרי ניתוק ממושך פותר את הבעיה , אך לא תמיד. האם יש פתרון לבעיה זו ? תודה

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  19. Started by barak19876,

מה ההבדל בין שני המסכים של סמסונג 19'' 930b ו 913b כל חנות אומרת לי משהוא אחר מישהוא יכול להגיד לי איזה מסך יותר כדאי??? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  20. Started by ולאקוביץ,

אני צריך עזרה בקשר למסכי LCD עקרונית אני חשוב על משהו ברמה של מסך LCD של סמסונג ה 710T השאלה שלי היא איזה מסכים עוד בסגנון של סמסונג 710T יש??? חשוב שהחברה תהיה בעלת שם (לא חברות לא מוכרות...) ו12 MS ופחות.... תודה מראש!!!!

21. Started by DaMn18,

אני יודע שכבר היו כמה הודעות בקשר למסכים שונים אבל אני קונה מחשב בימים הקרובים ומתכנן לקנות מסך 17" LCD. הבעיה היא שאני קונה מיבואנים ואלה לא מייבאים את VIEWSONIC או SAMSUNG. ככה שאני נשאר עם BENQ , MAG ו LG. לפני שאני לוקח את אחד מהמסכים האלה (עם 16MS) אני רוצה לדעת - מי מייבא את מסכי הרקולס ? אם הייתי יודע מי היבואן - הייתי הולך על ה PROPHETVIEW 920 PRO DVI. כרגע מה שנראה זה שאני "אצטרך" לבחור ב MAG MS776 החדש. (אני יודע שכלנית היו מייבאים את הרקולס לפני שנה - שנתיים אבל במחירונים שלהם כבר לא מופיעים מוצרי הרקולס). מה דעתכם, דרך אגב, יש פה מישהו שכבר קנה את המסך הזה ויכול לספר עליו ? תודה.

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  22. איזה דגמים בארץ ישנם עם חיבור DVI?

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שמתי עין על LG ו BENQ. יש לכם עוד הצעות? משתלמות אולי זולות? אם יש לכם ניסיון, עוד יותר טוב. מסכי 18.1 אינץ' יקרים לי מדי, אז אני הולך על ה 17". אז תודה לכל העוזרים מראש.

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  24. השוויתי קצת מחירים של מסכי 17" LCD בזאפ, וגיליתי שבין הזולים ביותר (2300-2500 ש"ח) אפשר למצוא מסכים של חברות שלמיטב ידיעתי הן טובות, עם RT16... הנה כמה דוגמאות: Sony: http://zap.co.il/model.asp?model_id=30238 Acer: http://zap.co.il/model.asp?model_id=23554 Benq: http://zap.co.il/model.asp?model_id=30962 מבין שלושתם רק ל-Acer יש חיבור DVI, אבל סוני נותנים 4 שנות אחריות... עכשיו (כרגיל) השאלות... 1. נתחיל ב-WTF?! מסכים טובים עם RT16 לא אמורים להיות הרבה יותר יקרים? או שאני מפספס משהו? 2. אני מניח שעקב ה-RT הנמוך המסכים האלה אמורים להיות מספיק טובים למשחקים וסרטים? 3. והאם DVI באמת כ"כ חשוב? ה-4 שנים אחריות אצל סוני קורצות לי יותר... (כן, יש לי יציאת DVI בכרטיס מסך). תודה מר…

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. חברי פורום Hwzone היקרים, לאחר שהדיון המקורי חצה את ה1300 תגובות והתקרב ל20 אלך צפיות, חשנו כי עלינו לטפל בנושא. הרגשנו כי הדיון הענק הזה מיצה את עצמו והאפקטיביות שלו אבדה. אי לכך ובהתאם לזאת, החלטנו (עפ"י רעיונו של lharpaz) לפתוח מחדש סטיקי אשר יתחלף כל חודש. בהתאם לכך, כל חודש ינעל הדיון של החודש שעבר ואילו אחד חדש יפתח, עם עדכונים במדת הצורך. מיותר לציין שבאותו החודש התגובות יכתבו בדיון המיועד לאותו החודש. כמו לגבי הדיון המרוכז הקודם, חל איסור על פרסום נושאים הקשורים להמלצות על LCD ושאלות על מושגים הקשורים לLCD שלא במסגרת הדיון. מי שיעשה זאת יקבל אזהרה. אחרי 3 אזהרות ינקטו כלפיכם צעדים (השתקה/הרחקה מהפורום). אנו מודעים לכך שכרגע אין רשימה של מסכים מומלצים וכי רשימת ה…

• 133 תגובות
    • 10.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.