כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
(לא בטוח לגמרי שזה הפורום המתאים. אנא העבירו אם לא.) ניסיתי לקודד משהו מוידאו למחשב (TV-IN לצורך העניין) אבל מה שנראה על המסך זה רקע שחור ומדי פעם פסים לבנים מרצדים במקום תמונה של הוידאו. זה קורה גם בתוכנה של הכרטיס שלי (ATI AIW 9000) וגם בוירטואלדאב. הרצתי את תוכנת הבדיקה ליכולת לכידה של הכרטיס והכל נראה תקין כך שלא צריך להתקין שוב דרייברים כלשהם. כל ההגדרות הפנימיות, composite, PAL-B וכדומה לא השתנו מהפעם האחרונה שלא היתה בעיה וכמובן כל החיבורים הפיסיים במקום הרגיל, אז מה נכנס בו פתאום? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
הי, התקנתי פיפא 2008 על מחשב חדש,וכאשר אני נכנס למשחק אני רואה מסך שחור ואז המשחק חוזר לווינדוס(XP ), יש לי כרטיס מסך חדש (PALIT GT8800 512 MB) והצלחתי להפעיל משחקים מתקדמים לא פחות (COD4),בנוסף יש לי דריבר מעודכן. מה יכולה ליהיות הסיבה לבעיה? *מקווה שהשאלה קשורה לפורום,פשוט רב האנשים אמרו שזו בעיה שקשורה לכרטיס מסך. תודה
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות מסך שטוח בסביבות 1000 שח. אני לא מתכנן לשחק במחשב. אילו פרמטרים חשובים שאני בא לבחון מסך ? על איזה מסך אתם ממליצים בסכום הזה? עריכת המודר: אלוהים, ערכתי לך בעצמי לפחות 3 כותרות. הכותרת שלך צריכה להיות עניינית יותר.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה יותר כדאי בהתחשב במחיר ובביצועים? בהנחה שזמן התגובה זהה, מדוע LCD יקר יותר והאם הוא שווה את זה?
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
ראיתי שהמסךview sonic 191 , 8MSהוא מהיר כמו מסך CRT ואין בו מריחות רציתי לדעת אם גם המסך samsung 913n , 8MS טוב באותה מידה (אין בו מריחות ומהירות)
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
למי שלא מכיר ידיעות אחרונות מוציאים כל שבוע מוצר אחד למכרז בין החנויות, שצריכות לשמור את המחיר שהציעו לשבוע שבועיים. המחירים שהחנויות מציעות שם מגיעים לפעמים ל30 אחוז פחות מהשוק. עכשיו שבוע הבא יש מסך LCD ורציתי לדעת אם הוא שווה למשחקים. כרגע יש לי CRT ואני די מרוצה ככה שלא דחוף לי לקנות LCD. הנה המפרט: מסך מחשב דק LCD 17 אינץ' של ViewSonic ביבוא ושירות של אומניטק, דגם VA712, הכולל רמקולים מובנים, בהירות של 350 נרות למ"ר, ניגודיות של 450:1, זמן תגובה של 8 אלפיות שנייה, משקל 4.3 ק"ג, אחריות ל3 שנים. תודה
-
- 56 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מסך LCD בצבע שחור, וראיתי ש-viewsonic מומלצים. רציתי לדעת איזה מסך 17 או 19 אינץ' של viewsonic מומלץ כיום למשחקים בעיקר. ראיתי את ה-VP171b עם ה-8ms (ובכל מיני אתרים שונים היה כתוב שיש לו 16ms ??? ) אבל בכל אופן הוא מאוד יקר.. אודה לכם אם תביאו לי מספר מסכים טובים למשחקים ואני כבר אחליט מה לא בא בשום פנים ואופן ומה כן.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
המסך לא נידלק מה יכולה להיות הבעיה ?!
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב נייד ישן (386) עם מסך קטן ומגניב שהייתי רוצה לחבר למחשב הגדול, פירקתי את הנייד וראיתי שהחיבורים של המסך של הנייד הם חבורים שונים (כזה פס עם קוי מתכת שנכנסים לחריץ כזה מפלסטיק).. למישהו יש מידע כיצד ניתן להפוך חיבורים אלו לחיבורים רגילים שמתחברים לכרטיס מסך של מחשב רגיל ?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
אפשר לעשות כזה דבר? יש איזה מקום שמסביר איך לחבר את החוטים אם אפשר בכלל
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום! יש לי את המסך SAMSUNG SyncMaster 793DF ובשבועיים האחרונים יש לי ממנו רעש ארוך של צפצוף לעיתים קרובות, כדי לפתור את הבעיה אני מנענע טיפונת את המסך וזה מסתדר. השאלה היא אם הבעיה פתירה או שלקחת את המסך כמה שיותר מהר לתיקון(יותר נכון החלפה) במקרה שעדיין יש לי עליו אחריות? תודה!
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אהליין...אז כנראה לא הבהרתי את עצמי בתראד הקודם שלי... אני מחפש מסך שפופרת שטוח (לא LCD!!) בגודל 19 אינץ... ואני רוצה לדעת על איזה פרמטרים להסתכל ומה הערכים הרצויים... א. גודל נקודה כמה הוא צריך להיות? ב. רזולוציה? חייב 1600 X1200 - לא כדאי להתפשר על פחות נכון? ג. תדרי רענון? כמה מספיק 75HZ? ומה תאמרו על המסך הזה של ACER...מה לא בסדר בו? כי נאמר לי 2000 שקל מסך איכותי... - מה לא בסדר נגיד בזה? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=987580 אני מחפש עד 1200 שקל ...?
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
קניתי מסך של סמסונג ניגודיות 2000 2 מילי שניה רענון בקיצור כל סרט שאני שם {חוץ מדיוידי } הצבע נמרח מה יכולה להיות הבעיה ? ;D
-
- 8 תגובות
- 555 צפיות
-
-
הקיצר יש לי מסך 1200P, וחיברתי את הכרטיס מסך לטלוויזיה, ועכשיו המסך שלי תקוע על 1080p, גם כשהטלוויזיה כבויה. מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
אז ככה...אני רואה סרטים...הרבה.... ומשחק פחות...(משחקים: NFSU-2, LOTER-BFME, GTA VC, GENERALS) אז מה כדאי לי לקחת??..תזכרו שיש לי כרטיס מסך GF4 שלא מריץ רזולוציות גבוהות... ובקיץ אני קונה מחשב חדש עם 6800GT ככל הנראה נכון לעכשיו...
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
היי, זה נכון שמסך 15" שטוח ודק נחשב בגודל כמו 17.6"? חבר שלי(captain_africa)אמר לי!!! the only and the truly one ZeroForce 8)
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
חשבתי על המסך של LG L1719 מה דעתכם?עולה 1050 שקל ככה. כדאי לי לקחת מסך עם חיבור DVI יש לכרטיס מסך שלי חיבור. מה החיבור DVI עושה בדיוק?יותר חדות? אמרו לי שמסך דק לא טוב למשחקים זה נכון? מה דעתכם על 7600GT 256MB הוא טוב?יספיק לי לשנה ככה להגדרות הכי גבוהות? האם כדאי כבר כרטיס מסך של 512MB?יש שוני כזה גדול? תודה ותענו לי על הכל בבקשה.
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לפני שאני עושה את השידרוג שחשבתי בהתחלה רק על כרטיס,חשבתי לקנות גם מסך חדש 22 אינץ' וגם כרטיס מסך חדש זה ייתן לי משהו מבחינת איכות וגראפיקה במשחקים שאין לי עכשיו? או שהכרטיס מסך הנוכחי שיש לי עכשיו(8800GT) יסחוב טוב רזולוציות של מסכי 22 אינץ'?
-
- 10 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
אני מחפש מסך טוב עד 1200 שייח ,מסך אם קצבי רענון מעולים שהמסך יכלול תמיכה ב1600 על 1200 זה מבחינתי חובה. שמעתי דברים טובים על הviewsonic G75f ,אם מישהו יודע על המסך הזה עוד מידע שיגיד אם הוא באמת שווה קנייה.
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בקרוב מסך 19" חדש... לפי הביקורות פה אני אלך על ה-959nf או ה- p95f+, שעל שניהם ראיתי רק ביקורות חיוביות. השאלה היא האם באמת אני צריך להוציא כ"כ הרבה כסף על מסך, כשיש לי אפשרות במחיר שלהם (1800-1900 ש"ח) לקנות מסך 19" זול (MAG\CTX) ולשדרג את הכרטיס מסך למשהו יותר טוב בעודף שיישאר? בעבודה שלי בבית אני משתמש ביתי ממוצע. אני משתמש במחשב בעיקר לאינטרנט, משחקים וקצת גרפיקה. אני לא מתכוון לעבוד על רזולוציה גבוהה יותר מ-1280*1024... איזה יתרונות יש למשתמש כמוני במסכים היקרים האלה, לעומת מסכים של 1200-1300 ש"ח? האם לא עדיף לשדרג גם כרטיס מסך באותו הסכום?
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
לא מצליח להבין את ההבדלים מלבד זמן תגובה (2 ו-4 לטובת 931) האם 931 הוא מבריק GLOSSY? מה לגבי 940? מי חדש יותר? שניהם אותו מחיר פחות או יותר. ביקשתי מהמוכר 940 אמר לי שאין במלאי והמלית על 931 לקחתי אבל אני חושש לפתוח הקופסה... הבעיה: 931 לא נמכר (עדיין?) בארה"ב אז אין הרבה ביקורת תודה
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
האם מישהו פה מוכן לעזור לי ולתת לי שם של מסך הכי זול שאפשר בגודל הנ"ל...(לא משנה לי שם המותג ...) ואיפה אני יכול לרכוש אותו. תוד רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר קיימים היום בשוק והמחירים אמנם יקרים אבל לא בשמיים. והנה הלינק : http://www.dti3d.com/
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-