כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי אפשרות להביא כרטיס מסך מארה"ב... על איזה כרטיס אתם ממליצים עד 400 דולר? תודה מראש נ.ב - הכרטיס צריך להיות מיועד ליציאת pci-e
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום רכשתי את הכרטיס הנ"ל ושהסתכלתי במהירות שעון ראיתי שהמהירות היא 300 על 900 למה?? עריכה:הוספתי תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 776 צפיות
-
-
-
עריכה: בהתחלה חשבתי שיש לי בעיה בחיבור של הכבלים לממיר, אבל בסוף גיליתי שאין בכלל זיהוי של הכרטיס במחשב, הדרייבר שלו לא בסדר, ההודעה שאני מקבל במנהל ההתקנים היא: This device cannot start. (Code 10) מישהו יודע מה לעשות או מה הבעיה? הורדתי כבר את הדרייבר החדש וזה לא עזר וגם שיניתי מיקום בסלוט!
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
היום אני מזמין את המחשב החדש ואני קונה את הכרטיס 6800GT PCI-e. אני צריך בנצ'מארק של 6800GT PCI-e ובו השוואה בין החברות המוכרות אותו תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
לחר התקנה של משחק ו direct x 9.3c אם אני לא טועה, הפעלתי את המשחק ועל המסך קפצה ההודעה sync out of range - יצאתי מהמשחק והכל עבד ההודעה היתה הודעה של המסך - כמו ההודעה שמקבלים אם מנתקים את הכבל של המסך מהמחשב אבל משאירים אותו פועל, אז אני חושב שזה משהו אם המסך עצמו, ניסיתי למצוא דריבריים חדשים, אבל מסתבר שסמסונג כבר לא תומכים בדגם הנ"ל syncMaster 757 DFX. י מה יכולה להיות הבעייה? איפה אני יכול למצא דריבריים? anything? thx
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
הצלחתי להרחיב את שולחן העבודה שלי לשתי מסכים אבל יש אחד עם שורת משימות(כולל התחל,וכל הדברים שנמצאים למטה) והמסך השני ריק(בלי השורה)(אני יכול לגרור דברים בין המסכים אבל זה מעצבן כי המסכים שלי קצת רחוקים אחד מהשני ואני) בקיצור יש דרך למתוח גם את השורה למטה? :s05:
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי 6600GT AGP של LEADTEK. בחלק של הטמפרטורות כתוב (במצב IDILE) GPU CORE - 48 AMBIENT - 39 האם זה תקין ולמה הכוונה ב- CORE ו- AMBIENT? תודה
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מסך LCD של חברת CTX, הסתכלתי על החלק האחורי שלו וראיתי שהדגם הוא S520A הבעיה היא שבעקבות מחיקת מספר קבצים בטעות (לא ניתן לשחזר, לא ברור אילו קבצים בדיוק), המסך מתפקד רק ברזולוציה של 800X600, בהגדרוץ התצוגה המסך לא מזוהה. ניתן לעבוד עם המחשב, אבל ברזולוציה של 800X600, ויש ריבוע המטייל לאורך ולרוחב שבתוכו כתוב שאין זיהוי/תמיכה מלאה בחומרה. ניסיתי לעדכן את הדרייבר של המסך מדרייברים שהורדתי מהאינטרנט, זה לא עזר. 1. האם מישהו נתקל בתופעה ? 2. האם יש למישהו דרייברים אמינים של המסך הזה ? 3. האם יתכן שהבעיה היא לא במסך, אלא בכרטיס המסך ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
בעיקר לסרטים,משחקים,אופיס והרבה אינטרנט אבל חשוב מאוד האיכות ושהוא יהיה בריא לעיניים לא להתפשר על זה ובבקשה אם אפשר לכל המלצה לינק מהחנות www.newegg.com
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה? הוא נחשב לכרטיס ברמה או לא? וכמה בערך המחיר שלו בשוק? http://www.sapphiretech.com/vga/9500pro.asp
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם האם מסך LCD פולט פחות חום ממסך CRT ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה היום ראיתי סרט והמסך היה שחור, וראיתי שבכל הצדדים של המסך, למעלה למטה ובצדדים, יש מין קווים לבנים כאלה, רק בצדדים. זה מין כתמים כאלה בצבע בהיר יחסית שנמצאים לאורך כל הצדדים של המסך, האם זה דבר טבעי למסכי LCD? או שזה בעייה במסך? תודה
-
- 9 תגובות
- 866 צפיות
-
-
LG LCD 17 1780Q 8 Ms נראה מדהים! שלא תדעו מה היה לי קודם, בערך שנה השתמשתי במסך מסריח מחברה ג'נרית. הבדל של שמיים וארץ, בקיצור נראה מדהים מדהים בסוף לא לקחתי לא את ה f700P ולא את ה F900P אני חושב שעשיתי בשכל
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מאז שהפעלתי פיפא אני לא מצליח לעלות את הMHZ של המסך ליותר מ60 המסך הוא בן 7-8 שנים יש מצב שהוא הלך לעולמו? או שמא יש איזה פתרון מבריק בתודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
-
+BENQ FP71E SAMSUNG 710T שניהם עולים לי אותו דבר איזה יותר כדאי לקנות? אני יראה הבדל אם אני יחבר כרטיס מסך לחיבור האנלוגי או לדיגיטלי של המסך?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי כמה הצאות לכרטיס מסך 1. nVIDIA FX 5500 256 ב 450 שקל 2. רדיון 9600 256 של גיגביט ב 650 3. רדיון 9800 256 של ATI ב 750 הדרישות שלי זה משהו שיחזיק לי זמן ויתמוך במשחקים החדשים ויעבוד חלק וטוב ושאני לא יצתרך להחליף אותו אחרי שנה..משהו שיחזיק לי זמן במחר סביר עד 800-+ אז אם יש לכם הצאות יותר טובות תשתפו אותי בבקשה רון
-
- 7 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכם (: לאחרונה שיחקתי עם ההגדרות של המסך ושיחקתי יותר מדיי בתפריט SHAPE! כעת המסך שלי מעוות ואיני מצליח להחזיר את ההגדרות כקדמותן, וגם איני רואה פה לחזור לDEFAULTS האם מישהו משתמש במסך זה ואצלו הכל בסדר, יכול בבקשה להגיד לי את הערכים המספריים בתפריט זה? תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך 16:9 רציתי לדעת איך אני אומר למחשב שיעבוד ככה (גם במשחקים וגם בשולחן עבודה) עוד שאלה לא קשורה מה זה הFireGL הזה של ATI מה ההבדל מרדאון?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
יש לי מסך 17'HITACHI (CRT) ישן מלפני 3 וחצי שנים ואני רוצה לקנות עכשיו מחשב חדש למשחקים...מבלי להחליף מסך... המסך הזה יוריד מביצועי הכרטיס מסך שיהיה לי(6600GT)? אני מתכוון כאילו איך יראו את הביצועים...
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
קיבלתי רדאון 8500LE ונתתי תמורתו את ה גיפורס 2 MX400 שלי + מחשב פנטיום 3 450 ללא HD וללא CD עסקה טובה ? בכל מקרה איך אני יכול לבצע אוברקלוקינג ל 8500 מבלי להשקיע יותר מדי ומבלי לגרום לנזק כלשהוא או התחממות. הכרטיס שלי הוא powered by ATI ולא built והאם זה משנה - אני לא יודע את שם החברה כי זה לא מצוין על הכרטיס או הקופסא. בברכה.
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
המצב נראה ממש גרוע, אומנם הנפילה בביצועים היא לא גדולה, אבל כרגע נראה שמלבד מהכרטיס שמסופק עם הATOP (GeForce 6200A) הוא אינו תומך בשום כרטיס אחר. אלפי בעלי כרטיסי High-End AGP יתאכזו מהפתרון מבית אלבטרון http://www.hkepc.com/hwdb/atop-7.htm עוד בנושא כרטיסי מסך, סקירה (ראשונה?) אודות הצ'יפסט החדש של VIA , הDualGFX SLi הסקירה בדקה את הצ'יפסט החדש אל מול רוב ערכות השבבים החדשניות הן מצד AMD והן מצד אינטל, והתוצאות מאוד מפתיעות http://www.hkepc.com/hwdb/via-sli-5.htm את הכתבות ניתן לתרגם בעזרת BableFish מ-Chinese trad לאנגלית.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה רציתי לדעת איזה דרייבר מהחדשים הכי מומלץ בישביל ה6600GT תודה
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-