עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by NTT,

שלום! חבר שלי שינה את תדירות התצוגה בווינדוס ל100HZ ומסך הLCD שלו עושה עכשיו מסך שחור, איך אני מחזיר את תדירות התצוגה ל60HZ בלי שיש לי מסך CRT? (ניסיתי SAFE MODE - לא עובד). תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  2. אנשים, יש לי בעיה שנתקלתי בא פה בפורום אבל נשארה פתוחה וממש מייאשת אותי, קניתי מסך LCD של סמסונג (730B) למחשב מבוסס לוח אביט an8-Ultra וכרטיס מסך של ג'יגאבייט NVIDIA 6600GT. הבעיה היא רק לגבי חיבור המסך ב-DVI: ברגע שאני מתקין את הדרייבר של NVIDIA מהדיסק המקורי או הדרייבר האחרון מאתר החברה אני מקבל מסך שחור. אחרי איתחול המסך מגיב אבל רק עד השלב בו מערכת ההפעלה עולה. עידכנתי את הביוס וזה לא עזר, למעשה ללא דרייבר (כלומר עם דרייבר כ. מסך של XP) אין שום בעיה. בדקתי את המסך על מחשב של חבר עם כרטיס ATI 9800PRO ואין שום בעיה. העלתי את הCRT על VGA ןהLCD על DVI והתקנתי מחדש את הדרייבר גם לא עזר. ניסית מלא קונפיגורציות ב-nView וכמובן נדה. כל רעיון יעזור תודה!!!

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  3. Started by yonifra,

אהלן, לאחרונה היו לי מספר משחקים שבאמצע המשחק המסך נהייה שחור ולא הייתי יכול לעשות כלום פרט ללכבות את המחשב ולאתחל אותו. אני שומע סאונד אחרי שהמסך נכבה, אבל אין סיכוי לעורר שוב את המחשב, צריך לאתחל. מה שמוזר זה שזה מחשב בן חודשיים עם 2 כרטיסים מחוברים בקרוספייר, מעבד i5 ולוח אם MSI P67A-GD53 עם 8 ג'יגה RAM ומערכת הפעלה 64 ביט. זה די מתסכל, הסתכלתי קצת באינטרנט ומישהו כתב שם שצריך לבדוק את הטמפרטורה, אבל הוא לא ציין איזה טמפ' נחשבת תקינה. אני בדקתי ואני רואה שכרטיס אחד פועל על 55 מעלות והשני על 0 (בקונטרול סנטר של ה Catalyst), ורציתי לדעת כמה דברים: ראשית, אם 55 מעלות נחשבת טמפרטורה תקינה, ודבר שני ראיתי שה AMD Overdrive אצלי דלוק, יכול להיות שזה מחמם את הכרטיס? בכל מקרה, …

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  4. Started by RKK,

יש לי Q9450 4 ג'יגה ראם 8800GT CM690 CROSHIR 550W יש משחקים כמו COD,וירטואל טניס החדש וכו'...שכשאני משחק בהם אחרי כמה זמן יוצא מסך שחור המשחק נתקע ואז הוא חוזר..בזמן הזה אם עושים מזער זה רושם איזה הודעה על מנהל תצוגה שהוא לא מגיב.. עידכנתי דרייברים וכו'.. מה אני עושה??

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום, אני רוצה לקבל עזרה מכם בנוגע לתקלה שאירעה לי אחרי שהתקנתי כרטיס מסך חדש RADEON HD4850 על לוח של גיגה בייט אני ביצעתי התקנה חלקה כולל דרייברים וחיבור של הכרטיס לספק כמו כן ביטלתי (כך לפחות נראה לי את הכרטיס מסך המובנה בביוס יש לי AWARD BIOS) בנתיים אני רואה עדיין דרך הכרטיס מסך המובנה וכשחיברתי אותו לכרטיס של SAPPHIRE קיבלתי מסך שחור בצג שזאת אומרת שהוא מכובה בנוסף לכך לאחר התקנה ראשונית של הדרייברים ואחרי הפעלה של המחשב קיבלתי הודעה: The catalyst control center is not supported by driver version of your enabled graphics adapter/ please update your ati grapichs driver, or enable your ati adapter using displays manager/ חשוב לי לציין שההתקנה הראשונית נעשתה מהדיסק המק…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by SABONIS,

שלום לכולם. ראשית המפרט של המחשב: מעבד אינטל פנטיום 4 1.5 ג'יגה, לוח אם INTEL D845PESV, זיכרון סטיק של 256 ואחד של 512, אחד של קינגסטון ואחד של חברה כלשהי, DDR2100, כרטיס מסך ATI רדאון 9800SE 128 מגה בייט, 256 ביט, כרטיס קול קריאטיב SB 5.1, הארד דיסק אחד של 30 ג'יגה של מקסטור ושני 40 ג'יגה של WD. במצב שאני פותח משחק כלשהו, ולא משנה איזה, אפילו אם זה NBA07, או סתם LFS, המשחק פשוט נתקע. הוא עולה והכל, ואז לאחר חצי דקה אולי דקה הסאונד מתחיל לחזור על עצמו בלופ, והמסך נתקע, ואז לאחר כמה שניות המסך נהיה שחור והמשחק כאילו רץ ברקע אבל אני לא רואה כלום. כמובן שאחרי זה אני נאלץ לעשות כל פעם ריסטרט. אני כבר מיואש לחלוטין. פירקתי את הכרטיס וחידשתי את המשחה הטרמית שעליו, ובנוסף מכוון…

7. אהלן. לפני כחודשיים רכשתי Radeon HD3650 בחיבור AGP. מאז שהתקנתי את הכרטיס, שמתי לב לבעיה מוזרה ומעצבנת נורא: כאשר 2 או יותר אנשים מחוברים למחשב בו זמנית (מצב Fast-Switching) ואני מנסה לנתק אחד מהם (Log Off)-במקום מסך הפתיחה, אני מקבל מסך שחור. מיותר לציין כשאשר מופיע המסך השחור, שום דבר לא מגיב ואני חייב לעשות Reset. חיפשתי בגוגל שעות רבות ולא מצאתי שום פתרון, הסרתי את הדרייברים במצב Safe Mode, ניקיתי את כל העקבות שלהם והתקנתי את העדכניים ביותר- כל זאת ללא הועיל. אני מבקש את עזרתכם כמוצא אחרון לפני פירמוט (שלא בטוח ב-100% שיפתור את הבעיה). (ד"א, אני מפרסם את ההודעה בפורום זה כי איני בטוח אם זו בעיית תוכנה או חומרה. הדבר היחיד שאני בטוח בו הוא שזה לא קרה לי אף פעם עם ה-FX…

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  8. Started by nisim cohen,

היי, יש לי בעיה מוזרה לאחרונה במחשב ולדעתי זה איזה משהו בעייתי בכרטיס מסך או בדרייברים שלו. משום מה מידי פעם פתאום המסך שלי נהיה שחור למשך שניה או שתיים ואז חוזר לעצמו כאילו כלום לא קרה ואני יכול להמשיך לעבוד כרגיל. כרטיס המסך המדובר הוא G-Force 9400 GT , פשוט אומנם אך באמת שאין לי שימוש במשהו יותר מזה. יש לציין שהבעיה היא לא במשחקים, אלא בכל מקום ומצב אפשרי, אם כי לדעתי לרוב זה קורה כשאני טוען מספר דברים ביחד וכאילו יש "עומס". המחשב עצמו הוא 4 ליבות ואני לא חושב שהבעיה היא קשורה בו בכלל... מישהו נתקל במצב הזה? אשמח לפתרון/הסבר לתופעה. תודה. נ.ב. ניסיתי לעדכן דרייבר מהאתר של nvidia והבעיה נשארה כפי שהייתה.

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  9. Started by stingeR-,

בכל משחק(כרגע RAINBOW SIX VEGAS ובTDU) כאשר אני מפעיל HDR לפעמים הוא פועל לכמה דקות ואז המסך הופך שחור(יענו הגרפיקה.. הHUD וכל התפריטים נשארים כרגיל) ולפעמים הוא ישר נכנס למצב HDR עם מסך שחור... מה הבעיה כאן? זה קורה גם ללא אוברקלוק.. אין לי כאן עוד כרטיס של NVIDIA כדי לנסות אבל אני חושב שזה בעיה בדרייברים.. מישהו שמע על זה? דרייברים - 93.71

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  10. Started by Real_Me,

(לא בטוח לגמרי שזה הפורום המתאים. אנא העבירו אם לא.) ניסיתי לקודד משהו מוידאו למחשב (TV-IN לצורך העניין) אבל מה שנראה על המסך זה רקע שחור ומדי פעם פסים לבנים מרצדים במקום תמונה של הוידאו. זה קורה גם בתוכנה של הכרטיס שלי (ATI AIW 9000) וגם בוירטואלדאב. הרצתי את תוכנת הבדיקה ליכולת לכידה של הכרטיס והכל נראה תקין כך שלא צריך להתקין שוב דרייברים כלשהם. כל ההגדרות הפנימיות, composite, PAL-B וכדומה לא השתנו מהפעם האחרונה שלא היתה בעיה וכמובן כל החיבורים הפיסיים במקום הרגיל, אז מה נכנס בו פתאום? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  11. Started by toktok,

הי, התקנתי פיפא 2008 על מחשב חדש,וכאשר אני נכנס למשחק אני רואה מסך שחור ואז המשחק חוזר לווינדוס(XP ), יש לי כרטיס מסך חדש (PALIT GT8800 512 MB) והצלחתי להפעיל משחקים מתקדמים לא פחות (COD4),בנוסף יש לי דריבר מעודכן. מה יכולה ליהיות הסיבה לבעיה? *מקווה שהשאלה קשורה לפורום,פשוט רב האנשים אמרו שזו בעיה שקשורה לכרטיס מסך. תודה

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  12. Started by ofcourse,

היי אני מתכנן לקנות מסך שטוח בסביבות 1000 שח. אני לא מתכנן לשחק במחשב. אילו פרמטרים חשובים שאני בא לבחון מסך ? על איזה מסך אתם ממליצים בסכום הזה? עריכת המודר: אלוהים, ערכתי לך בעצמי לפחות 3 כותרות. הכותרת שלך צריכה להיות עניינית יותר.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by YoShow,

מה יותר כדאי בהתחשב במחיר ובביצועים? בהנחה שזמן התגובה זהה, מדוע LCD יקר יותר והאם הוא שווה את זה?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  14. ראיתי שהמסךview sonic 191 , 8MSהוא מהיר כמו מסך CRT ואין בו מריחות רציתי לדעת אם גם המסך samsung 913n , 8MS טוב באותה מידה (אין בו מריחות ומהירות)

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  15. Started by meni99,

אומרים שהוא משתווה לסמסונג נכון ?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  16. למי שלא מכיר ידיעות אחרונות מוציאים כל שבוע מוצר אחד למכרז בין החנויות, שצריכות לשמור את המחיר שהציעו לשבוע שבועיים. המחירים שהחנויות מציעות שם מגיעים לפעמים ל30 אחוז פחות מהשוק. עכשיו שבוע הבא יש מסך LCD ורציתי לדעת אם הוא שווה למשחקים. כרגע יש לי CRT ואני די מרוצה ככה שלא דחוף לי לקנות LCD. הנה המפרט: מסך מחשב דק LCD 17 אינץ' של ViewSonic ביבוא ושירות של אומניטק, דגם VA712, הכולל רמקולים מובנים, בהירות של 350 נרות למ"ר, ניגודיות של 450:1, זמן תגובה של 8 אלפיות שנייה, משקל 4.3 ק"ג, אחריות ל3 שנים. תודה

• 56 תגובות
    • 6.3k צפיות
  17. Started by Aviram,

אני מתכנן לקנות מסך LCD בצבע שחור, וראיתי ש-viewsonic מומלצים. רציתי לדעת איזה מסך 17 או 19 אינץ' של viewsonic מומלץ כיום למשחקים בעיקר. ראיתי את ה-VP171b עם ה-8ms (ובכל מיני אתרים שונים היה כתוב שיש לו 16ms ??? ) אבל בכל אופן הוא מאוד יקר.. אודה לכם אם תביאו לי מספר מסכים טובים למשחקים ואני כבר אחליט מה לא בא בשום פנים ואופן ומה כן.. תודה.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  18. המסך לא נידלק מה יכולה להיות הבעיה ?!

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  19. Started by Roni_H,

שלום , יש לי מחשב נייד ישן (386) עם מסך קטן ומגניב שהייתי רוצה לחבר למחשב הגדול, פירקתי את הנייד וראיתי שהחיבורים של המסך של הנייד הם חבורים שונים (כזה פס עם קוי מתכת שנכנסים לחריץ כזה מפלסטיק).. למישהו יש מידע כיצד ניתן להפוך חיבורים אלו לחיבורים רגילים שמתחברים לכרטיס מסך של מחשב רגיל ?

20. אפשר לעשות כזה דבר? יש איזה מקום שמסביר איך לחבר את החוטים אם אפשר בכלל

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  21. Started by Street-Fighter,

שלום! יש לי את המסך SAMSUNG SyncMaster 793DF ובשבועיים האחרונים יש לי ממנו רעש ארוך של צפצוף לעיתים קרובות, כדי לפתור את הבעיה אני מנענע טיפונת את המסך וזה מסתדר. השאלה היא אם הבעיה פתירה או שלקחת את המסך כמה שיותר מהר לתיקון(יותר נכון החלפה) במקרה שעדיין יש לי עליו אחריות? תודה!

22. Started by Dr.Drek,

אהליין...אז כנראה לא הבהרתי את עצמי בתראד הקודם שלי... אני מחפש מסך שפופרת שטוח (לא LCD!!) בגודל 19 אינץ... ואני רוצה לדעת על איזה פרמטרים להסתכל ומה הערכים הרצויים... א. גודל נקודה כמה הוא צריך להיות? ב. רזולוציה? חייב 1600 X1200 - לא כדאי להתפשר על פחות נכון? ג. תדרי רענון? כמה מספיק 75HZ? ומה תאמרו על המסך הזה של ACER...מה לא בסדר בו? כי נאמר לי 2000 שקל מסך איכותי... - מה לא בסדר נגיד בזה? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=987580 אני מחפש עד 1200 שקל ...?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  23. Started by o9009,

קניתי מסך של סמסונג ניגודיות 2000 2 מילי שניה רענון בקיצור כל סרט שאני שם {חוץ מדיוידי } הצבע נמרח מה יכולה להיות הבעיה ? ;D

• 8 תגובות
    • 535 צפיות
  24. הקיצר יש לי מסך 1200P, וחיברתי את הכרטיס מסך לטלוויזיה, ועכשיו המסך שלי תקוע על 1080p, גם כשהטלוויזיה כבויה. מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  25. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה...אני רואה סרטים...הרבה.... ומשחק פחות...(משחקים: NFSU-2, LOTER-BFME, GTA VC, GENERALS) אז מה כדאי לי לקחת??..תזכרו שיש לי כרטיס מסך GF4 שלא מריץ רזולוציות גבוהות... ובקיץ אני קונה מחשב חדש עם 6800GT ככל הנראה נכון לעכשיו...

• 2 תגובות
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.