כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
סוף סוף קיבלתי אותו - QUADRO 700XGL תמונת הכרטיס אני ממש לא יודע אם 3DMARK היא התוכנה בשביל לבדוק כרטיסים מסוג כזה, אבל הנה התוצאות: 1024X768: 4815 - עם TRIPLLE FRAME BUFFER ו ANTIALISING 4 SAMPLES 8061 - DEFAULD: DOUBLE FRAME BUFFER ובלי ANTIALISING חוץ מזה, האם יכול להיות שלא ניתן לעשות לו OC?
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
AMD מורידים את הרגל והגז ומצמצמים את ההוצאות על MANTLE, מכוונים מפתחים ל- API הנפוצים יותר של MS ו Khronos. כמו כן הם מבטלים את התוכנית להוציא SDK ציבורי... http://www.pcper.com/news/Graphics-Cards/GDC-15-AMD-Mantle-Might-Be-Dead-We-Know-It-No-Public-SDK-Planned מצד שני Khronos הכריזו ששמו של glNext יהיה Vulkan ושה- API החדש מבוסס על MANTLE, יכול להסביר למה AMD מורידים את ההשקעה בפרויקט השאפתני. http://www.pcper.com/news/General-Tech/GDC-15-Khronos-Acknowledges-Mantles-Start-Vulkan ולמי שרוצה לקרוא עוד על ה- API החדש: http://www.pcper.com/reviews/General-Tech/GDC-15-What-Vulkan-glNext-SPIR-V-and-OpenCL-21
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש של אסוס מארצות הברית לפני כמה ימים ולצערי יש בעיה עם הכרטיס מסך או עם הדרייבירים שלו, הבעיה מתחלקת ל-2 1. כאשר אני מחבר את המחשב לטלוזיה LCD התמונה נחתכת מעט בכל הצדדים, הבנתי שזה יכולה להיות בעיה עם NR ואמרו לי שניתן לסדר את באמצעות שינוי הגדרות בדרייברים Adjust Desktop size and position אבל האפשרויות היחידות שקיימות הם . Adjust video/audio settings .2התקנתי את PES 11 החדש כאשר רציתי להעלות את איכות הגרפיקה בsettings לא ניתנה לי האפשרות בטענה שהכרטיס לא מספיק חזק. חשבתי שזה בעיה בדרייברים, ניסיתי למחוק ולהתקין כמה פעמים, דרייברים שונים, וזה לא עבד? יש למישהו עצה מה אני יכול לעשות?? תודה רבה לכל מי שיענה
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
משתמשים רבים מגיעים אל הנקודה בה הם שואלים את עצמם: "יש לי לוח בעל ממשק PCI-E1.1, אולי אני מפסיד ביצועים? ואולי כדאי לי לעבור לצ'יפסט תומך PCI-E2.0" אז האם השינוי באמת מהפכני וגדול כמו שחברות כרטיסי המסך ויצרניות רבות טוענות? זזנו לבדוק.
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני לא שואל על איכות כי המסך יהיה איכותי אבל מבחינת גודל אני יודע שבתכלס המסך LCD 15" קטן באינץ' אחד. אפשר להתרגל לעבודה כזאת, או שההבדל יהיה ממש מציק, בבקשה מאנשים בעלי ניסיון של עבודה עם מסך LCD 15".
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מצורפת תמונה לאחר משחק של לפחות שעה ב- CS:GO. המשחק מוגדר על הגדרות הכי גבוהות. אבקש להתייחס בשאלה לנתוני המתח. בתודה מראש .
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לכאורה זאת נראית שאלה דבילית למדי אבל העובדה היא שגרסת ה 64MB רצה במהירות שעון יותר גבוהה מזו של ה 128MB ולכן היא גם עוברת את ה 128 בבדיקות על Unreal Tournamnet 2003. השאלה היא האם לטווח הרחוק עדיף לי לקנות את ה 128 אך מהירות שעון וזכרון איטית יותר או 64 ויותר מהירות שעון וזכרון? האם בכלל צריך או אצטרך מתישהו כל כך הרבה זכרון גרפי? ואני מדבר על השקעה ל 1.5 - 2 שנים.
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חברה אתם לא תאמינו היום קיבלתי את הלידטאק 6800 בקיצור יש לי בקלוק קרור אז בירקתתי אותי הכול כמו שצריך ושמתי חומר טרמי על הציפ ונירהא לי שיצא לי יות רמדיי בכול מקרה חיברתי את הבלוק כמו שצריך אני בא להדליק את המחשב.. המחשב מצפצף לי כאילו אין כרטיס מסך מחובר....... הצילוווו אחרי זה פתחתי וראיתי שהחומר טרמי נזל לצצדידים ונוגע לכמה מקומות. במעבד.. זאת הבעייה נכון?? חברה אתם חיבים לעזור לי לפתור את זה ?? קודם כול עם אפשר לסדר את זה?? ועם לא אז איך אני מוריד את החורמ הרטמי שיראה כמו חדש??? יווו תעזרווו תודה..
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הזמנתי שידרוג למחשב שלי (פנטיום 3, 733 מגה הרץ עם ג'י פורס 2 64 מגה) ברשת המחשבים "מורס" בראשל"צ. ביום ההזמנה אמרו לי שהכרטיס Gigabyte Radeon 9000 pro II 128 mb לא נמצא במלאי והוא צריך להגיע מחו"ל. לאחר שבוע וחצי של המתנה (הרבה לפי דעתי) הם הודיעו לי ביום חמישי שהכרטיס יגיע ביום שישי (אתמול). אבא שלי התקשר אליהם והם אומרים שיש בעיות עם המלאי והם יכולים לתת לי כרטיס יותר טוב במחיר זהה למה ששילמתי והוא Sapphire radeon 9100 128 mb, שלאחר בדיקה הבנתי שאין כזה כרטיס של החברה הזאת (שאני לא מוכן להתפשר על חיקויים! רק gigabyte) או שבכלל לא מחזיקים אותו בארץ. כשאבא שלי סיפר לי את זה בצהריים נורא התעצבנתי על הניסיון שלהם לעבוד עליי, ומחר אני הולך להתקשר אליהם ואם הם יגידו שיקח עוד …
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לפי המלצות פה את ה9550 ואתמול בלילה הרכבתי אותו, כמה הערות 1. קודם כל אני מבסוט 2. למרות מה שהבנתי מעצמי ומאנשים הואהביא לשיפור יפה אם כי WORLDWIND עדיין מעט כבדה לו לעיתים. משחקים אני לא משחק. 3. חיברתי בחיבור DVI , אחרי שתי דקות התחלתי להבחין בהבדל, כאילו המסך קצת יותר פוקוס! מומלץ אנשים 4. אולי בכל זאת כדאי לשעות OC למרות שלא תכננתי, כמובן אם זה לא מסובך וזה בטוח לבריאות הכרטיס, צריך דעות בעניין
-
- 38 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום יש לי שני כרטיסי מסך EVGA GTX 580TI כאשר המחשב במאמץ (משחק) אז אחרי כמה שניות המסך נהפך ללבן אבל המשחק ממשיך לרוץ מה לעשות?
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רציתי בבקשה לשאול האם המאווררים עובדים תמיד או רק שהכרטיס מתאמץ. לפני עדכון הדרייבר דרך האתר, המאווררים עבדו כל הזמן. זה כרטיס ומחשב חדש gtx1060
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
Power-Color הציגו תמונה של ה-Radeon 9800Pro 128Mb, לפי מה שנראה לי הכרטיס מיוצר ע"י ATI או Shappire שזה בעצם אותו כרטיס שנמכר תחת השם ATI. והגוף קירור זה מה שעניין אותי בכרטיס הזה, פתרון לדעתי טוב מאוד, הוא לדעתי מבוסס על הרעיון של הכרטיסים של Leadtek רק שהוא יותר טוב בגלל שהיטסינק רק איפו שצריך ולא סתם חוסם את זרימת האוויר על כל הכרטיס, אז בבקשה:
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות GTX970. ראיתי שהאורך שלו הוא 30 ס"מ(לפחות הדגם של ג'יגהבייט). מבחינת מקום במארז אני חושב שאין בעיה(silentium t11), אבל מסתבר שיציאות הSATA שלי יושבות ממש מתחת לאזור שבו הכרטיס הארוך אמור לשבת. מדובר ביציאות מאוזנות(שוכבות), אך אני עדיין חושש שתהיה בעיה... אני רוצה לברר את העניין לפני שאני קונה כרטיס ב2000 שקל.. הלוח שלי הוא ג'יגהבייט GA-B75M-D3H. דבר נוסף: ספק הכוח שלי הוא ThermalTake TR500. דגם מדויק : TR2-500AH2NFB(נאמר לי בעבר שיש סדרות שונות). באייבורי אמרו לי שאני צריך לקנות חדש. מה אתם אומרים? מעבר לכרטיס מדובר בi5 3470 , SSD והארדיסק חיצוני קטן. שום אוברקלוק.
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לחבר שלי יש אותו הוא רוצה לדעת איך זה יעבוד אם בכלל אני משער שחרא השאלה עד כמה יש לו ATHLON 2800+ PC CHIPS לוח אם אין לי מושג איזה דגם לא שזה משנה הרבה PC CHIPS = סופר דרינק של הלוחות אם 768MB DDR 400MHZ אפשר לפתוח לכרטיס הזה צינורות ? אממ זה מעניין אותי... איך הוא גם באוברקלוק עם קירור סטוק (הגרסא של ספיר) ?
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בבעיה של התחממות (כנראה) כרטיס המסך, ואני שוקל להחליף אותו. המחשב שלי: p4 2.4 256 ddr - 266 hz geforce 4 mx 440 128 ddr winxp pro AGP X 4 לינק לבעיה שלי: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=108237.0 עכשיו, רציתי לדעת, במקרה שהדרך לפתור את הבעיה היא כרטיס חדש ושום דרך אחרת - אני חושב שהכי ישתלם לי לקנות כרטיס זול (300-400 שח), ובעתיד - עוד כחצי שנה עד שנה לקנות מחשב חדש לגמרי. הכרטיס הוא לצורך משחק בלבד, ולא תוכנות גרפיות. לא מאד חשובה לי איכות הגרפיקה, אבל שיריץ משחקים חדשים (בעיקר HL2) בצורה חלקה על הגדרות סבירות. איזה כרטיס הכי ישתלם לי? עדיפות למרדנית מכיוון שמהם קניתי את המחשב תודה לעוזרים.
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3569#ov אני קונה אותו מארצות הברית , חבר שלי נוסע לשם בעוד שבוע ומביא לי אותו אני קונא אותו מפה http://cgi.ebay.com/GIGABYTE-GV-N470SO-13I-Super-Overclock-Series-320bit-1G-/220703729874?pt=PCC_Video_TV_Cards&hash=item3362f7a8d2 באתר הזה כתוב שהוא דורש 550-600W http://www.guru3d.com/article/gigabyte-geforce-gtx-470-soc-review/6 אני ממש מתלבת האם לקנות אותו או שהספק שלי ממש גבולי ולא כדאי, ואדיף ללכת על גירסה יותר פשותה של GTX470 לדוגמה כזה http://cgi.ebay.com/NEW-EVGA-012-P3-1470-TR-GeForce-GTX-470-Graphics-Car-/380244887819?pt=PCC_Video_TV_Cards&hash=item58885c890b או בכלל אני…
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם לוח אם ConRoe945G-DVI ללוח האם יש כרטיס מסך משולב אבל אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה באמצעות HDMI ראיתי שיש כרטיסי מסך לא יקרים שהם תואמים לחיבור PCI Express 2.0 בלוח אם שלי לא מצוין שהוא תומך ב-2.0 אני מניח שהוא לא א. האם יש תמיכה לאחור, שכרטיס מתקדם יכול לעבוד על לוח אם ישן? ב. במידה ולא האם יש המלצה לכרטיס שיכול להתאים ללוח אם שלי? תודה מראש, איציק
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
-
אחרי שפטרתי סוף סוף את הבעיה בכרטסי שלי והבנתי שהיא בעצם שיפכה של המשחה התרמית.... עכשיו השאלה היא מה אני עושה הכרטיס חדש דנש אין לו שבוע.... אני לא בטוח שאני יכול להחזיר אותו כי הרצתי את תוכנת ה 3D MARK ואני פוחד שהיא לא עשתה לי אוברקלוקינג... בקיצר מה אתם הייתם עושים במקרה שלי !? (מדובר בכרטיס G-force 4 ti4200) ד"א אולי מישהו יודע מה שווה האחריות במקרה כזה...?
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב ואני עוד מתלבט בקשר לכרטיס מסך בעקרון רציתי את ה-8600GT אבל אני כבר לא בטוח א אני משתמש בתוכנות גראפיקה ואוהב NEEDFORSPEED המליצו לי על 1950PRO מה אומרים? המחשב: ocz 2Gb DDR2 abit IP35-E chipset socket 775 intel core 2 due e6750 2.66Ghz 1333FSB 4mb box מארז ISOLO power supply Hec 400TRT תודה רבה מראש
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
ברשותי GTX 970 ורציתי לדעת מה הדרך הטובה ביותר להגדיר פילטרים, דרך לוח הבקרה של nvidia או דרך המשחק עצמו? אגב, מה קורה כשמוגדר גם במשחק וגם בלוח הבקרה? אני רואה שיש 6 סוגי AA האם רצוי להגדיר רק סוג אחד או שניתן לשלב? באילו הגדרות אתם משתמשים בדרך כלל ל 1080p?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
ובכן, קמתי לי יום בהיר אחד והחלטתי לקנות מסך LCD, אך רוב מסכי השוק והשכונה לא מתאימים לי ואלו שכן אני רוצה יקרים עד מאוד ולכן אני צריך פשרה באמצע (פה מגיע החלק בו אתם כותבים איזה מסך אתם ממליצים לי ;D). בינתיים חשבתי על ה- IIYAMA - AX3818UTC, פרטים בקובץ PDF... מה אתם אומרים עליו במחיר די טוב של 3000~ ?
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אחי חזר מארה"ב והביא לי מתנה ואיזה מתנה לא יכולה להיות יפה כמו ATI Readon 9700 ;) אבל עכשיו אני צריך לוח אם חדש כדי להפעיל אותו :-\
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-