כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מסך ב 1100 ש"ח ואם אפשר שיהיה קצת בריאותי לעיניים. מה דעתכם על 17''V.M. PRO1413 FLAT של IIyama?
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב למשחקים של amd אבל אני לא יודע איזה מסך לצרף .. אין לי מושג במסכים.. תעזרו לי בבקשה.. תודה דרך אגב.. אני יכול לקנות מסך 17 LG FLATRON דגם T710BH ב775 ש"ח שווה..?.
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
המסך שלי גווע ואני חייב מסך חדש ואני רוצה לקנות אותו עד יום שני אז בבקשה תעזרו לי לבחור מסך עד 800 ש"ח דחוף !!! תודה מראש לכול העוזרים
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מסך הסאמסונג 959NF שלי עושה רעשים בתדר מאד גבוה לפעמים (כל כמה שעות לרבע שעה - שעה) וזה מציק. לפני שאני נסחב לאחריות הייתי רוצה לדעת אם מישהו מכם יכול לעזור לי תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום הייתי מבקש לדעת מה השימוש של ה usb hub במסכים בהם זה קיים,האם זה אמור להחליף את החיבור הרגיל בין המחשב למסך? אם כן,איזהו תצורה עדיפה? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. אני עכשיו קונה מחשב עם 280gtx אבל כרגע יש לי מסך vga, בע"ה מתכנן בעתיד הקרוב לקנות מסך dvi רציני אך לעת עתה אשמח לדעת אם אוכל להשתמש במסך הזה עם הכרטיס מסך הזה (שמעתי שיש ממיר כזה מvga לdvi) 2. יש דרישות מיוחדות ל 280gtx מבחינת לוח אם? אני מתכנן לוח אם ep43-ds3l זה יהיה בסדר עם gtx280 ? לא מתוכנן oc ולא sli\cf . אשמח לא לקבל הערות על הכרטיס עצמו, זה מה שבחרתי אחרי הרבה חפירות..
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני תוהה אם לקנות מסך עם כניסת DVI או לא... ללוח אם שלי יהיו יציאות DVI וגם RGB רגיל... יש הבדל בכלל בין האיכויות של שני החיבורים? זה שווה את ה-300-400 שקל הפרש? תחזרו בקשה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
אני מחפש מסך ב1100 בערך לגיימינג ואני פחות משחק במשחקי FPS ויותר עולם פתוח ומשחקי גוף שלישי, ואני מתלבט בין שני סוגי המסכים האלו,מאוד אשמח אם תעזרו לי כרטיס המסך שברשותי: Palit GeForce GTX 1070 SUPER JETSTREAM 8GB GDDR5 VR Ready
-
- 37 תגובות
- 6.5k צפיות
- 3 followers
-
-
יש לי מסך MAG רגיל (לא דק/LCD). כשאני מדליק את המחשב התמונה על המסך צרה (כלומר מקבלים שוליים בצדדים) ויש צורך לכבות את המחשב לגמרי (לא די בREBOOT!) ולהדליק מחדש, לפעמים מספר פעמים, כדי שהוא יעלה נורמלי. המחשב היה במעבדות MAG אהל הם לא פתרו את התקלה. חשוב לציין שזה לא קורה תמיד אלא רק מידי מספר הדלקות. למישהו יש רעיון מהי התקלה?
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
אהלן, ניסיתי למצוא את עצמי פה ולא ממש הבנתי... לאחר חיבור ה 4870 והורדת 10.12 המסך קופא מדי פעם למספר שניות. כותב שהדרייבר הפסיק לפעול ועולה שוב. המחשב חדש לגמרי ועבד מספר ימים עם הכרטיס המובנה...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לפני שנתיים קניתי R9 280X של MSI ששירת אותי ללא שום תקלה עד שלפני חודשיים הוא שבק חיים פתאום. במסגרת האחריות הכרטיס הוחלף לR9 280X של GIGABYTE הכרטיס החדש עושה בעיות מהיום הראשון לאחר 5-10 דקות משחק (BF3) זה מתחיל בריצודים של המסך ואחרי חצי דקה המסך פשוט קופא עם פסים כתומים-חומים ניסיתי לפרמט, להתקין מחדש דרייברים, החלפתי מארז, החלפתי ספק ל750 וואט, הוספתי מאווררים... וכלום. שום דבר לא פותר את הבעיה. במאמץ הכרטיס מגיע ל73-74 מעלות במקסימום. הטמפרטורה הממוצעת 69 הכרטיס נשלח פעמיים למעבדות של KSP והם אומרים שהוא תקין, האחריות גם נגמרה אז אני די תקוע איתו.
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
יש לי כרטיס של 7970.... המסך- באופן שרירותי מידי פעם קופץ, זה בעיה בכרטיס או במסך??? זה קורה לאו דווקא בזמן מאמץ- אפילו בזמן של גלישה באינטרנט.... אשמח לחוות דעת
-
- 9 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
אחים שלי אני צריך עזרה אני מעוניין לקנות מסך חדש ואני 'גיימר' ואני משחק המון אז רציתי לשאול מה יותר עדיף לי לקנות מסך רגיל או LCD (מבחינת איכות) תודה מראש לעוזרים
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המסך שלי מדגם LG774FT בן כ5 שנים, הוא התחיל לרעוד לפעמים, זה אומר משו? הוא עומד להשרף?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
קניתי מסך רחב של סמסונג 206BW ועכשיו בגלל הרזולוציה הגבוהה והרוחב, קשה להגיע מצד לצד עם העכבר, איך אני מסדר את זה? אני רוצה שיהיה קל לעבור מהמחשב שלי לוינאמפ..... צריך שני סיבובים.... תודה
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך יחסית חלש. רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות מסך רחב או שאני לא יוכל להנות ממנו עם הכרטיס שלי. כל אחד שיש לו מסך רחב המליץ לי מאוד ללכת על זה. אני רוצה לדעת גם מה טוב במסך רחב ומה לא טוב.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מסך רחב בגודל של 19 אינטצ', רציתי לברר האם הכטיס הנ"ל יוכל לעבוד אתו ללא בעיות, ולהריץ משחקים כמו קרייסיס כמו שהריץ לי עם מסך 17 אינטצ' בפורמט 4:3. תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום חברים. שדרגתי את המחשב ל5850 בהפעלה הראשונה של המחשב לפני התקנת CATALYST המחשב עלה בסדר גמור אחרי שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך אך שאני עושה ריסטארט המחשב עולה ולא מראה תצוגה. מראה לי 2 פסים לבנים במאונך אחר כך מסך שחור ואז עולה הוינדואוס 7 לפני זה היה לי 4890 והוא עבד מצויין
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב LCD לראות בו סרטים ולשחק משחקיםבטווח מחירים של 1500 עד 2000 בערך משהו סבבה ועל הכיפאק 19 אינץ' כמובן בתודה מראש מקווה להענות רבה מצידכם שלכם בכנות ר.משיח
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
קודם כל מנהלים - אני יודע שזה לא מתאים לכאן, פשוט כאן הרבה מתעסקים עם כרטיסי מסך אז אני מניח שיש כאן אנשים עם ידע על הדבר הזה: מסך שחור בעת עדכון דרייבר https://hwzone.co.il/community/topic/590059-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%A9%D7%97%D7%95%D7%A8/ ראיתי הרבה אנשים עם הבעיה הזאת שלא נפתרת בשום דרך - אני כבר אובד עצות.
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
החלטתי ללכת על הפאנץ' העיצובי.. אני מחפש מסך שחור.. למישהו יש פה מושג איזה דגמים אני יכול למצוא של מסכים שחורים 19" שטוחים (CRT) ..ועדיפות לטרינטרון תודה !! (מכיר רק IBM P97/IBM G96 וגם לסוני אמורים להיות)
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, מקווה שאני מפרסם במקום הנכון.. קניתי היום לוח חדש ga-h87-d3h ומעבד i5-4670.. הכרטיס הישן שלי נשאר איתי, לאחר התקנה נקייה של 8.1 כאשר אני מתקין את הדרייבר של כרטיס המסך( ניסיתי קודם את גרסת הבטא ועכשיו גם את הקודמת של הדרייבר מהאתר של NVIDIA) או כאשר המערכת מורידה ומתקינה את הדרייבר והרזולוצייה משתנה אוטומטית המסך הופך שחור גם אחרי הפעלה מחדש, ורק כאשר מזיזים את העכבר רואים אותו.. וחלק מסרגל הכלים.. משהו מוזר.. ניסיתי להסיר את הדרייבר של המערכת אבל זה לא עזר וכל פעם חזר לאותו המצב ברגע שהכרטיס זוהה.. עכשיו שלפתי את הכרטיס ואני עובד עם הכרטיס המןבנה בלוח ואכן עובד מצויין. יש למישהו מושג מה הבעיה יכולה להיות? האם הכרטיס שלי הלך לעולמו? יש לציין שעד כה עבדתי עם 8…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי דרייבר לכרטיס מסך 210 מהאתר הרישמי של nvidia עשיתי ריסטרט והכל ואז היה מסך שחור בקצוות וירדה לי הרזולוצייה מfull hd ל1080*1024 שאני נכנס למנהל ההתקנים הוא כותב לי שהוא מצא את הכרטיס אך יש בעיה יש לי מערכת הפעלה win 7 תודה לעוזרים!!!!!
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
התקנתי עדכון לכרטיס מסך (210) דרך nvidia אחרי ההתקנה עשיתי restart ואז שהמחשב נדלק שוב היה לי שחור בקצוות המסך וגם ירדה לי הרזולוצייה מfhd ל 1208*1024 וגם שאני נכנס למנהל ההתקנים המחשב מזהה את הכרטיס מסך אך כותב שישי בעיה אין לי משוג מה לעשות תודה גדולה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-