עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי מסך של MAG דגם 786PF היום שמתי לב שיש רעידות מעצבנות כאלה כאילו יש פלאפון שמצלצל ליד.. אבל אין. האם המסך עומד למות ? או שזה נובע מהפרעות של מכשירים אחרים בסביבה ? ליד המסך עומדים : הממיר של יס, סורק, דיוידי, מודם של ALCATEL SPEEDTOUCH 510, ראוטור של EDIMAX (לא אלחוטי).. או שזה בכלל נגרם בגלל הכ. מסך ? (Sapphire Radeon 9600XT ) תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by TC,

שלום לכולם ותודה שנכנסתם לאשכול הנחמד הזה אני קיבלתי את הרדאון 9800 פרו שלי אבל יש לי מסך LCD 15" שכמובן לא יכול לנצל אותו במלואו ... (1024x768) אז קראתי כמה מאמרים ב tomshardware על מסכי LCD , והיה להם שם מדד לכל מסך שנקרא Gaming Compatability אם אני זוכר נכון ... האם זה באמת משנה ? מסך Hitachi 17" שטום עשו עליו בדיקה התגלה כ-"מסך מצויין למשחקים" אבל הוא עולה בערך 3400 שקל ! בזמן שמסך 17 Proview עולה רק 1900 ש"ח ! האם זה באמת משנה ? אני יודע בדרך כלל שהכסף כן קובע את האיכות אבל במסכים אין לי מושג .. אז באתי לשאול אם באמת אני ירגיש הבדל במשחקים ? תודה רבה לכל העוזרים יכול להיות שאני יוכל לחסוך כך המון המון כסף

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by __MIKO__,

אני עובד על רזולוציה של 800-600 ובמשחקים על 1020-768 . ברגע שאני עובר למשחקים ברזולוציה הגבוהה יותר, המסך משום מה מתכווץ בכ- ס"מ אחד בצדדים. התמונה בעצם קטנה יותר מהמסך עצמו. כרטיס גרפי : nvidia 440 mx והתקנתי את הדרייבר האחרון של nvidia. מסך LG 700B ,דרייבר של המסך כמובן מותקן. האם זהו מצב תקין ואיך אני מסדר את הבעיה הזו? :-[

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  4. אהלן, יש לי מסך בן שלוש וקצת (האחריות נגמרה לפני "קצת"): LG 700P המוצלח. לפני כמה ימים לאחר הפעלה סטנדרטית (Windows XP) המסך החליף את הצבע למין גוון ירוק-צהוב. לאחר הפעלה מחדש שום דבר לא עוזר. בדקתי את הגדרות הצבעים במסך - הכל בסדר. גם התקנה של הדרייבר לא עזרה. כשאני נותן לו ככה צ'אפחה אחת (כן, אני יודע שזה דבר דבילי לעשות) הוא חוזר לממש מילי שניה לתצוגה טובה. חוצמזה, לעיתים, בלי לגעת בו ובצורה מאוד אקראית הוא חוזר לתצוגה רגילה לכמה דקות ואח"כ שוב לצהוב. יש לציין שכשאני מדליק את המחשב (ומכאן משתמע, גם את המסך) אחרי "מנוחה" של כמה שעות הוא מציג תצוגה טובה אבל שוב אחרי כמה דקות (5-10) חוזר להיות צהוב. מה הבעיה, איך אני מסדר את זה? למישהו זה קרה ספציפית עם הדגם הזה בעבר? אם …

• 7 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. Started by morbidangel,

שלום לכולם ברשותי מחשב AMD 2800 עם כרטיס מסך ATI RADEON 9800 pro. כשאני משחק heroes 5 המסך נכנס למן מצב סטנד ביי (באופן ספונטני) וכלום לא מגיב אלא רק ריסט. ניסיתי לשנות הגדרות בתוך המשחק ואפשרויות גרפיקה שונות, כלום לא עוזר. שמעתי שקיימת בעיה עם הכרטיס מסך הזה בעוד מספר משחקים ושאפשר להוריד את הכח עיבוד מx8 לx6 או 4 וזה אמור לפתור תבעיה. כיצד נעשה הדבר והאם קיימות עוד אפשרויות? נ.ב לאחר הריסט טמפ' המחשב בערך 60 מעלות.. כשאני מציב אוורור בפתח המחשב הטמפ' יורדת לאיזור ה50, והמשחק עדין נתקע.

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  6. Started by nore0,

פתאום המסך נכבה לי בהפעלת משחקים מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה

• 10 תגובות
    • 963 צפיות
  7. מה יכולה להיות הבעיה ?? הדריבר שמותקן 78.01 טמפ'

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  8. בהפעלה של משחקים לא כבדים המסך נכבה מה יכולה להיות הבעיה ? הורדתי את הדרייבר האחרון 7-6_xp_dd_ccc_wdm_enu_48640 טמפ' במנוחה 47 אני יבדוק במאמץ

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  9. Started by amirx19,

מאז שהתקנתי ויסטה יש לי בעייה מוזרה במשחקים המסך נכבה ואז נדלק מחדש תוך כמה שניות וממשיך לשחק רגיל עד הכיבוי הבא וחוזר חלילה.השאלה שלי היא האם יש עוד מישהוא שזה קורה לו.הכרטיס מסך שלי הוא GTS640 8800 לידטק.וכן ניסיתי לעדכן דרייברים וכו'.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  10. שלום, אני מסדר לחבר שלי כמה דברים במחשב (פנטיום3 וג'י פורס MX 440) והבעיה היא שאחרי שפירמטתי את המחשב והתקנתי את הדריבר של הכרטיס מסך המסך נכבה כל פעם שהמחשב עולה. לפי דעתי זאת בעיה בדריבר של הכרטיס מסך כי אחרי שאני מסיר אותו ואני משתמש במחשב בלי הדריבר זה בסדר. אם מישהו יודע מה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה אז שיכתוב בבקשה. תודה.

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  11. שלום רציתי לדעת מה הסיבה שזה קורה ?<? האם זה בעיה עם הדריבר או שאני ציך להתחיל לדאוג לכרטיס מסך ? תודה אני אשמח לתשובות רציניות כי זה מאוד חשוב.

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  12. Started by oryosef1,

שלום קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך inno3d 9500 521MB התקנתי מע' הפעלה ויסטה אולטימט 64 ביט. בעדכונים האוטומטיים הוא מצא לי שצריך לעדכן את הכרטיס מסך. לאחר שעדכנתי וכיביתי את המחשב, כשהויסטה עולה בשלבים הסופיים (כשעלה כבר שולחן העבודה) המסך נהפך לשחור ונכבה כאילו הוצאתי את הכבל בין המסך לכרטיס מסך. בינתיים עשיתי שחזור מע' וכרגע אני עובד בלי דרייבר לכרטיס מסך השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות כדי להתקין דרייבר שיעבוד? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Unavoidable Encounter,

חשבתי לקנות את המסך: 19` Samsung 997MB Flat Monitor השאלה שלי.. הוא טוב? הנה כמה פרטים ותמונה CRT Size/Viewable: 19"/18" Horiz. Dot Pitch: 0.20mm (H) CRT Type: DynaFlatTM Horizontal Scan: 30-96 kHz Max Resolution: 1920x1440 @ 64Hz Emissions: MPR-II Available Color(s): Silver/Black

14. Started by omrisc,

אני מעוניינת לדעת מה ההבדל בין מסכי סמסונג 730B ו740B וכמו כן אודה לכם אם תמליצו לי על מסך מחשב בתקציב של עד 1,500 ש"ח אם אפשר לקבל הסבר לאדם הפשוט שאינו מבין במונחים מקצועיים אך מאד מעריכה את האתר הזה כאתר לאנשים שמבינים בתחום, תודה מראש

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  15. Started by zuzu89,

היי , אני צריך מסך טוב עד 1000 שקל . (חריגות קטנות עד 99 שח ) . מסך CRT , מיועד למשחקים וגלישה באינטרנט . יש לי כרטיס מסך טוב אז אני רוצה לראות את הביצועים שלו . מה דעתכם עליו ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_911&products_id=2701 תודה .

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  16. Started by Mishmish,

שלום לכולם !! אני קצר בזמן..... מחר אני קונה מסך..... חרשתי על מיליוני ת'ארדים וגם על המפרטים המומלצים..... מרוב מלא דגמים אני מבולבל לגמרי לא יודע במה לבחור.... כל אחד מציע דבר אחר....... יש לי כרטיס מסך : geforce 5900xt 128 mb. וכמו שהבנתם המסך אמור לנצל ת'כרטיס מסך..... ובעיקר למשחקים . . . התקציב שלי עד 1000 ש"ח מקסימום ואין לחרוג מהתקציב !! אני סומך עליכם שתציעו לי את הטוב ביותר במחיר הזה ;) תודה לכולם !!

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  17. Started by xena,

אני מחפש מסך ב 1100 ש"ח ואם אפשר שיהיה קצת בריאותי לעיניים. מה דעתכם על 17''V.M. PRO1413 FLAT של IIyama?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  18. Started by yoakall,

אני מתכוון לקנות מחשב למשחקים של amd אבל אני לא יודע איזה מסך לצרף .. אין לי מושג במסכים.. תעזרו לי בבקשה.. תודה דרך אגב.. אני יכול לקנות מסך 17 LG FLATRON דגם T710BH ב775 ש"ח שווה..?.

19. Started by gab1234,

המסך שלי גווע ואני חייב מסך חדש ואני רוצה לקנות אותו עד יום שני אז בבקשה תעזרו לי לבחור מסך עד 800 ש"ח דחוף !!! תודה מראש לכול העוזרים

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  20. Started by Dark Respect,

מסך הסאמסונג 959NF שלי עושה רעשים בתדר מאד גבוה לפעמים (כל כמה שעות לרבע שעה - שעה) וזה מציק. לפני שאני נסחב לאחריות הייתי רוצה לדעת אם מישהו מכם יכול לעזור לי תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by G-SHOCK,

שלום הייתי מבקש לדעת מה השימוש של ה usb hub במסכים בהם זה קיים,האם זה אמור להחליף את החיבור הרגיל בין המחשב למסך? אם כן,איזהו תצורה עדיפה? תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. 1. אני עכשיו קונה מחשב עם 280gtx אבל כרגע יש לי מסך vga, בע"ה מתכנן בעתיד הקרוב לקנות מסך dvi רציני אך לעת עתה אשמח לדעת אם אוכל להשתמש במסך הזה עם הכרטיס מסך הזה (שמעתי שיש ממיר כזה מvga לdvi) 2. יש דרישות מיוחדות ל 280gtx מבחינת לוח אם? אני מתכנן לוח אם ep43-ds3l זה יהיה בסדר עם gtx280 ? לא מתוכנן oc ולא sli\cf . אשמח לא לקבל הערות על הכרטיס עצמו, זה מה שבחרתי אחרי הרבה חפירות..

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  23. Started by londont,

אהלן חברים, אני תוהה אם לקנות מסך עם כניסת DVI או לא... ללוח אם שלי יהיו יציאות DVI וגם RGB רגיל... יש הבדל בכלל בין האיכויות של שני החיבורים? זה שווה את ה-300-400 שקל הפרש? תחזרו בקשה. תודה.

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  24. אני מחפש מסך ב1100 בערך לגיימינג ואני פחות משחק במשחקי FPS ויותר עולם פתוח ומשחקי גוף שלישי, ואני מתלבט בין שני סוגי המסכים האלו,מאוד אשמח אם תעזרו לי כרטיס המסך שברשותי: Palit GeForce GTX 1070 SUPER JETSTREAM 8GB GDDR5 VR Ready

25. Started by אמיר גולן,

יש לי מסך MAG רגיל (לא דק/LCD). כשאני מדליק את המחשב התמונה על המסך צרה (כלומר מקבלים שוליים בצדדים) ויש צורך לכבות את המחשב לגמרי (לא די בREBOOT!) ולהדליק מחדש, לפעמים מספר פעמים, כדי שהוא יעלה נורמלי. המחשב היה במעבדות MAG אהל הם לא פתרו את התקלה. חשוב לציין שזה לא קורה תמיד אלא רק מידי מספר הדלקות. למישהו יש רעיון מהי התקלה?

• 1 תגובה
    • 889 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.