עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Z5745,

שלום אני החלתתי לשדרג את הכרטיס מסך שלי ל GTX 460 יש שני דגמים שאני מתלבט בינהם : LEADTEK WinFast GTX 460 או TwinTech nVIDIA GeForce GTX 460 נתוני המחשב שלי הם: Intel I3 530 Gigabyte P55 UD3L Gigabyte 9600GT 512 4G DDR3 1333MH WD 360G SATA2 ספק Huntkey V-power 550W השאלה החשובה האים הספק יחזיק את הכרטיס ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום, פרסמתי הודעה במפרטי מחשב>ניידים אבל נראה לישזה יותר קשור לכאן. אני מתלבט בין 2 ניידים 1. Dell Latitude D600 2. HP Pavilion ZE4900 לדל יש ATI Mobility Radeon9000 ולHP יש intel 82852/82855 GM. לפי מה שראיתי באתר של ATI ה 9000 לא תומך ב directX 9 והאינטל כן, לעומת זאת ה ATI תומך ב T&L ופיצ'רים אחרים. איך אני יכול להיות בטוח שה ATI לא תומך? יכול להיות שיצאו דרבייברים חדשים עם תמיכה מאז? מה בכל זאת עדיף?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  3. Started by Dilbert Marker,

והשאלות הן: 1) הHercules 920 PRO DVI הוא BIT-24 או 18-BIT (כלומר 16.7M או 16.2M צבעים)? 2) אם יש שני דגמים שונים עם אותו פאנל (נגיד Hydis 20ms ), במה בעצם הם יכולים להיות שונים אחד מהשני? מסך אחד יכול להיות בכלל רמה מעל השני? נ.ב. אני היחיד שאוהב את כתבות הLCDs של TOMS? תודה לעונים

4. Started by Gilo2005,

המסך הוא DAEWOO 19'' 907DF Flat שימו לב 19 אינץ האם המסך הזה שווה במחיר 750 שח והנה המפרט שלו: Model DAEWOO 907DF Size 19" Diagonal, FST Viewable Size 18.1" Dot Pitch 0.24mm(Horizontal) Phosphor RGB medium-short persistence Surface treatment Anti-Glare/Anti-Static coating Horizontal 30 ~ 70KHz Vertical 50 ~ 160Hz Pixel Clock 110MHz Maximum Resolution 1600 x 1200 @75Hz Recommended Resolution 1280 x 1024 @85Hz האם המסך הזה שווה קנייה?לצורך שימוש במשחקים

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  5. Started by WillieT,

הכרטיס עומד על 45 במנוחה והכי הרבה שהוא הגיע במאמץ זה 59 (אחרי דום3 פאר קריי וכו'). אלה טמפרטורות טובות? כדאי לשים אולי עוד איזה גוף קירור?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  6. Started by skiski,

שלום, החלטתי לקנות מחשב חדש וכנראה אני יקנה תכרטיס מסך ASUS 7600GT עכשיו יש שתי סוגים ASUS EN7600GT 2DHT 256M ואת זה ASUS EN7600GT SILENT 2DHT 256M (עולה יותר) רציתי לדעת מה באמת ההבדל שניהם .. האם כדי להשקיע בשני יותר כסף . וסתם לדעת האם הכרטיס טוב וכל זה .

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  7. שלום בדיוק קיבלתי את הכרטיס sappire hd4890 ואני רואה שיש עליו כניסת מתח של 6 פינים וליידה עוד אחת של 8 פינים. מבחינת הספק שלי אני יכול לחבר את שני היציאות יחד זאת אומרת את כל ה14 פינים. הספק שלי: enermax modo82 525w כמה מתח לחבר לו? אני הולך לשחק במשחקים כבדים ברזולוציה ממש גבוה תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  8. מדליף טוויטר מוכר מספק לנו תיעוד של מחשב עתידי - בעל מעבד Core מהדור התשיעי של אינטל וכרטיס ביניים מדור ה-Turing של NVIDIA לכתבה

9. Started by icchan841,

הי, אני כרגע הבעלים הגאה של 2 יחידות מהחלק המדהים הזה שברשותי. אני מוכר יחידה אחת לכל המעוניינים, אנא השאירו פרטים בשירשור הנ"ל או בהודעה פרטית. כמו שהכותרת מרמזת, זהו המוצר: EVGA Pro SLI Bridge (2-Way) Part Number: 100-2W-0021-LR זהו הקישור לאתר הרישמי של המוצר: http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=100-2W-0021-LR רוי. - - - תגובה אוחדה: - - - מתנצל על ה שירשור הכפול. אם אחד האדמינים יכול בבקשה למחוק את השירשור הנ"ל. זהו השירשור בלי התמונה (עדיין לא ברור לי איך נוצרו 2). בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  10. Started by eladsh,

יש לי כרטיס מסך 2900PRO ואני רוצה לעדכן את הדרייברים,איפה אני יכול למצוא דרייברים?חיפשתי בגוגל וזה לא מוצא לי אם אפשר קישור להורדה,תודה

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  11. Started by prelly,

רציתי לדעת מתי יצא 6600gt pci-e?

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  12. Started by dr computer,

מה אתם חושבים עליהם?? מי יותר טוב??

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  13. Started by shaynac,

ראיתי שיש שני סוגי חיבורים לכרטיס הזה. האם יש הבדל בביצועים? (ברור לי שכל כרטיס מתאים ללוח אם אחר).

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  14. Started by bennnn,

שלום - מתלבט לקנות את הכרטיס הנל יד 2. גירסת רפרנס כלומר עם מאוורר 1. הבנתי שהכרטיס מתחמם, האם כדאי לקנות את הגירסה הזו? כי ראיתי שעכשיו מייצרים את אותו כרטיס עם 3 מאווררים. והאם הוא יתאים למחשב שלי? וספק של 600 ואט האק או 620 סיסוניק יחזיקו אותו? וכמה שווה לשלם על משומש עם אחריות לשנתיים וחצי? תודה. האם כרטיס יתמוך בDX12?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by SuperStyle,

?? AMD ATHLON 4400@2.78 OCZ 2G 800MHZ OC EDITION EZCOOL PS-1000 500WAT CM690 EPOX MF-4 J3 Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Co יש צוואר בקבוק?אם כם עד כמה? עוד שאלה איך אני יכול לבדוק איזה כרטיס יש לי? כי בכל התוכנות רשום 4800SIRS

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  16. Started by Dan1989,

יש לי שאלה די טיפשית, ואני לא מאשים מישהו אם הוא צוחק שהוא קורא אותה, אבל כשאני מכבה את המחשב אז המנורה במסך שלי מהבהבת בצבע ירוק. עכשיו, אף פעם לא ראיתי כשמכבים מחשב מנורה ירוקה דולקת במסך... אם כבר היה אור כתום או משהו, אבל ירוק מהבהב? המסך שלי הוא syncmaster 730B של סמסונג. תודה מראש למי שיגיב

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  17. Started by zaroor,

איזה מסך LCD הייתם ממליצים עד 1700 שח גם תואם למשחקים כרטיס מסך שיש GF 6600

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  18. Started by alex28,

שלום חברים אני צריך את חוות דעת שלכם על כרטיס מסך זה: gigabyte gv-n550wf2-1gi אך כרטיס מסך זה? 1.שקט? 2. הוא טוב למשחקים? כמו BF3 או GTA 4? 3. הוא לעריכה? כמו AUTOCAD?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  19. שלום. ברשותי הכרטיס Nvidia Geforce PCX 5300. אני רוצה לחבר עליו 2 מסכים אנלוגיים(CRT). היציאות שיש לי בכרטיס הן: DVI ו- VGA, וקיבלתי עם הכרטיס מתאים בין DVI ל- VGA... רציתי לדעת איך ואם בכלל אני יכול לחבר 2 מסכים אנלוגיים על הכרטיס. ניסיתי כבר באמצעות המתאם לשים את המסך האנלוגי השני אך זה לא עבד. תמונה של הכרטיס: http://www.computerdiy.com.tw/data/emma/85-fire/DSCN4192.jpg תמונה של המתאם: http://ec.ingrammicro.de/jpg/943G9B3.jpg תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  20. Started by DJPOWER,

יש לי כרטיס מסך ישן שיש לו כניסה לכבל טלויזיה אני רוצה לראות טלוויזיה דרך המחשב מה אני צריך שזה יפעל? אם צריך תוכנות בבקשה תביאו את שמן או קישורים תודה מראש יונתן 8)

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  21. Started by yossi17,

עזרה בנוגע לכבל S-VIDEO 7 PIN אחרי שחרשתי חנויות ואת האינטרנט לא מצאתי כבל SVIDEO 7PIN TO RCA היציאה במחשב שלי היא 7 פינים ובטלויזיה זה חיבור של בננה אני יכול לחבר כבל של 4 פינים במחשב ולהציג פלט בטלויזיה במקום 7 פינים? אם לא יש אתר/חנות שמוכרים מתאם svideo 7 pin ? אני כבר ממש בדיכאון מזה חח :\ יש למישהו פתרון/הצעה כל דבר שהוא :\ ?? תמונה של המתאם שאני צריך: http://www.giga-byte.com.tw/Products/VGA/Products_Accessories.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2330&ProductName=GV-RX55HM256P8-RH

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  22. Started by david 343,

למה בכל הפורומים בכל הנוגע לכרטיסי מסך מדברים רק על Radeon ? מה עם כרטיסי ה - 3D Prophet של הרקולס ? הם לא טובים ?

23. MAG 786PF ''17 לבין MAG 796FD ''17 תודה לעוזרים...

24. Started by bg1987,

לאחרונה הכ.מסך שלי מקרטע אז אני רוצה להחליף (7600GT של LEADTEK), אני נוסע לאמריקה ביולי, ולפי מה שהבנתי יוצאים כ. מסך חדשים באמצע יוני. השאלה שלי, האם כדאי להמתין לכרטיסים חדשים, או שהם לא יהיו קפיצת מדרגה משמעותית בהשוואה לכרטיסים כיום? התקציב שלי הוא באיזור ה1500 ש"ח (לכרטיס גיימינג). מידע על המחשב שלי: מעבד: DualCore AMD Athlon 64 X2 3800+ זיכרון: 2GB Crucial Balistix 800mhz לוח אם: Gigabyte GA-M51GM-S2G (AM2, PCI-E X16) ספק: גנרי 450W התקציב הוא לכרטיס בלבד, אני יודע שאני צריך לקנות גם ספק חדש אבל זה לא מתנגש לי עם התקציב של הכרטיס (אשמח לשמוע המלצות לספק)

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  25. Started by Parallel,

אחרי שנפטר לי ה-9800 פרו,אני צריך לקנות כרטיס מסך חדש..לאחר חיפוש בפורום הגעתי למסקנה שאני הולך ה-6600GT או ה-6600 אני לא כזה פריק של משחקים,אבל אני רוצה משהו שיחזיק להרבה זמן מבחינת העדכניות למשחקים..ולא יעשה בעיות. הסיבה העיקרית שאני פותח את התרד היא בגלל הניסיון הכושל והנורא שהיה לי עם הרדאון של ספיר..שנשרף אחרי שנה וקצת,בלי שנעשה לו כלום,נורא עיצבן אותי כי הוא עלה לי המון כסף בזמנו,וכעת אני רוצה לבחור את החברה הכי אמינה שיכולה להיות כדי שמה שקרה לי לא יקרה שוב(או לפחות שהסיכוי יהיה קטן מאוד) אני מבקש המלצה על היצרניות שהן הכי אמינות..כי אני נורא היסטרי עכשיו בגלל הניסיון המר. וכמובן גם תגובות בקשר לכרטיס. תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.