כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
החלפתי תכרטיס הקודם שלי לכרטיס RADEON 9600 (מחשב ישן אבל הביצועים מספיקים לי) ומאז שאני מכבה את המחשב המסך נשאר דלוק ומציג NO SIGNAL. איך אני גורם למסך להיכבות אוטומטית ביחד עם המחשב ומבלי שאני יצטרך לכבות אותו בנפרד?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום שמתי לב שהמסך לא נקי, ניסיתי לנקות עם מטליתי לחה ולא הלך... ייתכן שאימא שלי עברה עם סמרטוט שהיה בו חומר ניקוי חלונות או משו... השאלה שלי אם ניתן בעזרת חומד מיוחד להסיר סימנים אלו ? זה לא סימנים נוראיים, בקושי רואים... כמו מיםשל סמרטוטו שהתייבש... חן
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה ואני צריך את עזרתכם: התחדשתי היום בכרטיס R9 280X, ניסיתי להתקין אותו במחשב והצלחתי, יש לי ספק מתאים, כבלים וכו'. הבעיה היא כשאני מדליק את המחשב ומחבר אליו את המסך, המסך רושם שאין אות (no signal). בדקתי אם הכרטיס החדש בכלל עובד והמאוורים שלו אכן מסתובבים - אך עדיין המסך רושם שאין אות. ניסיתי לשחק עם הסלוט PCI EXPRESS, עם הכבל DVI (להפוך אותו ולחבר את הצד השני), שיחקתי עם כבלי המתח בצורות שונות- ובכל המצבים הכרטיס מסך עובד והמסך רושם שאין אות. לעומת זאת כשחיברתי את הכרטיס מסך הישן RADEN 5450, המסך חזר לעבוד כרגיל. ועל כן רציתי לשאול - אולי קיים סיכוי שהמסך לא תומך ברטיס מסך??? בכל זאת המסך לא הכי חדש -מסך 4:3 ברזולוציה מקסימלית של 1280x102…
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום יש לי שני כרטיסי מסך EVGA GTX 580TI כאשר המחשב במאמץ (משחק) אז אחרי כמה שניות המסך נהפך ללבן אבל המשחק ממשיך לרוץ מה לעשות?
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן!, קניתי מסך של dell לפני כחצי שנה והיום באמצע שימוש במסך לפתע נוצר פס לבן והמסך הפך ללבן!, נסיתי לכבות ולהדליק, לנתק ולחבר כלום לא עבד! המסך חדש לגמרי בקושי שומש. מישהו יודע איך ניתן לפתור את התקלה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הרבה זמן מתעסק עם השאלה הזאת. אני באמת גיימר כבד, (UT בעיקר, ומשחקים כבדים אחרים) והשאלה שלי היא האם מסך LCD של VIEWSONIC (או כל מסך של חברה אחרת ברמה הזאת לצורך העיניין), הVP171 או הVX724 שעולים 2500 שקל באמת יכולים לספק אותי כמו מסך 17" CTF שאני יקנה, מבחינת המשחקים.. אני באמת רוצה להתקדם לLCD וזה מתאים לי מאוד עם החדר החדש.. אבל אני לא שלם עם קנייה כזאת. זה סכום כבד להוציא על מסך ואני מפחד שבסופו של דבר אני יתאכזב, כי זה כסף רב שעמלתי בשבילו ואני מפחד להתבאס. תודה רבה קובי.
-
- 181 תגובות
- 21.9k צפיות
-
-
כרגע יש לה את ה300sft של סוני(20 אינטש' טרינטרון דור ראשון שעבר זמנו). השימוש העיקרי הוא גרפיקה דו-מימדית סטנדרטית. אפשר LCD(בתנאי שיש איפה לראות אותו קודם באזור המרכז). תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי חבר שפשוט נעול על המסך הזה 19` Viewsonic VP930B Black Pivot 8ms LCD Monitor האם ההשקעה שווה או צריך לחכות שירד המחיר או אולי יש משהו יותר זול וגם איכותי תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, מה המסכים המומלצים לגרפיקה ושיש אפשרות לחבר אותם למקינטוש? תודה
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
כמו בכותרת הפרש 200 ש"ח ביניהם... עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו מועיל... יש עדיפות ל LG בגלל הContrast, אבל של ה BENQ לא נורא 1:700 מול 1:2000
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
מדי יום מופיעים על גבי הפורום דיונים על מסכים. חלק מהדיונים זהים לאותם אלו שנפתחו רק יום לפני כן, לחלק מהם ניתנה תשובה מפורטת פעם אך זה לא ימנע ממשתתף שרק נרשם לפתוח דיון במקום לחפש. באופן דומה גם הרבה מהדיונים כוללים המלצות באוויר של אנשים שממליצים על המסך שיש להם (וכמובן הוא הכי הכי טוב), על מסך שעברו במהירות מולו בקניון או סתם על מסך שהוא סתם בעל מחיר מפוצץ ונתונים לא מרשימים יותר מדי. לכן נפתח דיון זה כסטיקי, לא כדי למנוע לחלוטין דיונים למסכים אלא כדי לגבש עמדה אחידה ומפורטת לגבי המסכים הכי משתלמים וטובים בסוגים השונים (LCD, CRT) ובגדלים השונים (17", 19"...) שבה נוכל לדבוק ולקשר לדיון הנ"ל כמקור מידע למי שיהיה מעוניין לתרום לדיון הנ"ל יש לי רק בקשה אחת - בססו דברי…
-
- 52 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
אודה אם תוכלול לייעץ לי איזה מסך מחשב כדאי לקנות. הוא מיועד למשחקים וסרטים בעיקר. ראיתי את samsung 997mb וראיתי גם מסך של viewsonic דגם g90b. אשמח לקבל הצעות למסכים אחרים גם. יש בעיה כי היום אין מבחר כמו בעבר. כולם עוברים ל-lcd. תודה מראש לכל העונים
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אחד מהמסכים (CRT) הנ"ל הוא טוב למשחקים? samsung 753dfx mag 786P
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
אני מחפש מסך חדש בעיקר למשחקים אבל גם סרטים וכל דבר אחר תכלס לא כלכך מענין אותי הגודל הפיזי והמשקל של המסך אבל חשוב לי מאוד איכות תמונה עוד שיקול - סביר להניח שבתקופה הקרובה אני לא אוכל להשתמש בו ברזולוציה טבעית במשחקים בגלל הכרטיס מסך אני מכוון בערך לlcd 17 - crt 19 ויש לי תקציב של עד 2500 שקל מה עדיף??? אם אפשר המלצות למסכים ספציפים
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש המלצות למסך שטוב למשחקי מחשב (רזולוציות גבוההות ורענון גבוהה) שיהיה CRT 19 תקציב עד 2200 ?? תודה
-
- 10 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני צריך המלצות בקשר למסך טוב למשחקים.... לא משנה כמה אינצ' העיקר שיהיה איכותי ובקשר למחיר תתנו בכל מיני מחירים שלא יהיה מחיר ממש גבוה למה יש מיתון \: תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום למומחי הפורום איזה מסך לגרפיקה (פוטושופ) וסרטים הייתים ממליצים? גם משחקים אבל לא כבדים או משהו כזה חשוב במיוחד שהצבעים יהיו אוטנטים. עדיף LCD עדיף 17-18 תקציב 1750 עם אפשרות לעלות ל2000 אם לא ניתן ... תגידו
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני קונה מסך חדש, ואני לא יודע איזה כדאי. אני משתמש בעיקר בשביל לקרוא ולתכנת (הגודל כן קובע), ואני נמצא הרבה (המון) מול המסך. חשבתי על LG700P ב 1100, על LCD 17 ב1700 או פחות או איזה CRT 19 בסביבות 1500. אני כרגע משתמש במסך NEC HR17 עגלגל על 1280x1024, כך שכל מסך יהיה שיפור מזה. אז איזה מסך כדאי לדעתכם לקנות (אני נוטה ללכת על הLG700P בגלל המחיר, אבל יש מסכי 19 במחרים קרובים שאולי יכולים להיות מספקים בשבילי)? תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו יש לי מסך 17.. ואני רוצה לקנות כרטיס מסך כבד למשחקים... עכשיו הבעיה שלפעמים שאני מגדיל את הרזולוציה במסך אז יש מסך שחור ורשום האוט אוף ריינג'... ולפי מה שהבנתי לרדאון אני לא מתאים כי המסך במילא לא יגיע לכאלה רזולוציות שיש לATI יתרון בהם ובגלל זה עדיף לקנות את הGT... אז מה שאני אומר זה נכון? כאילו הרזולוציה קשורה למסך או לכרטיס מסך הכוונה יש מצב שהמסך לא יעמוד ברזולוציה מסוימת?... זה המסך שלי: SAMSUNG SyncMaster 753DFX תבררו לי קצת פרטים ומה הכי ממולץ לקנות למס הזה.. האם זה: PowerColor Radeon X800 XT PE 256Mb DDR3 Video Card או ש זה: LeadtekGeforce FX6800GT 256MB Retail A400GT-TDH Video Card ??
-
- 10 תגובות
- 842 צפיות
-
-
-
מקווה שקשור לפורום הנ"ל. אהלן חברים, המחשב שלי מחובר לטלוויזיה בחיבור HDMI שמורכב מכבל של 5 מטרים וכבל של 3 מטרים (סה"כ 8 מטרים). בעיקר במזג אוויר חורפי המסך נהיה חשוך ונדלק חזרה (כמו ניתוק וחיבור HDMI) בתדירות של פעם בדקה. הכבל שאורכו 5 מטרים יושב על הרצפה (אם יש לזה חשיבות) , אשמח לדעת מה יכולה להיות הבעיה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
מאז שקניתי את המחשב שלי לפני שנה וקצת בערך תמיד היו לי בעיות של היבהוב במסך מהיום הראשון שהשתמשתי בו. זה כמו קויים כאלה שלא מספיקים לרעוד. ולא נראה לי שיש לזה קשר לקצב ריענון... שלקחתי את המחשב לתיקון למרבה הפלא לא הופיעו שום היבהובים וזה כנראה קורה רק בבית שלי או שזה פשוט צירוף מקרים. במשך השנה הזאת כל פעם האשמתי חלק אחר בגרימת ההבהובים האלה: בהתחלה המסך, שללתי - חיברתי מסך אחר ועדיין הייתה בעיה. אחר כך כרטיס מסך, שללתי - חיברתי כרטיס מסך ישן אחר שהיה לי. לאחר מכן הספק כוח, שללתי קניתי ספק כוח של 350. אחר כך את הנקודת חשמל בבית (אולי עומס?), שללתי - הוצאתי את כל החיבורים וחיברתי רק את המסך והמחשב + השתמשתי בכבל מאריך כדי לחבר את המחשב לנקודה אחרת. האמת זה אולי קצת עזר אב…
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
לפני כמה ימים החלפתי את הכרטיס מסך ל HD4870 ויש איתו תופעה מוזרה: כל פעם בזמן טעינה של משהו עם גרפיקה, בעיקר משחקים, המסך קופץ, התמונה כאילו לשניה יורדת או עולה זה קורה כל הזמן במסך טעינה של CRYSIS ו CNC 3 וגם לפעמים עם סרטים או תמונות.. מישהו יודע למה זה קורה ואיך עושים שזה לא יקרה?
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
דברים שאני צריך בו : 17" 8MS - משמש למשחקים - והרבה מאוד חשוב לי האחריות שלא ידפקו אותי כמו עם המסכים של SAMSUNG קיצר שיהיה מסך אמין מהיר וטוב. אם יש משהו שממש כאילו זה מסך פצצה וזה יותר בכמה מאות (כמה, לא באלף שקל יותר...) אפשר לחשוב על זה תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום היום הדלקתי את המחשב וכל המסך נהיה אדוםעדיין ראו כתוביות אבל הכל נהיה באדום האם זה בעיה של הכרטיס מסך? אחרי שכיבתי והדלקתי כמה פעמים זה התסדר...
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-