עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אורח אורח
    Started by אורח אורח,

התקנתי כרטיס מסך חדש gtx 1070 של ג'יגבייט. באמצעי משחקים שהוא אמור להתמודד איתם בכבוד המסך פתאום מוחשך. החלפתי כבלים ואין שינוי. יתר החומרה עובדת. אחרי אתחול הכל חוזר למצב רגיל ושוב באמצע המשחק המסך מוחשך... 12 gb זכרון, מעבד i5 דור 3 לוח האם של אסוס בן 5 אבל קיבל את הכרטיס בלי בעיה... יש למשהו רעיון מה קורה?

2. Started by יניב,

שלום לכולם ! זה המחשב שהזמנתי לפני כמה ימים וכמה חברים שלי מהבית - ספר המליצו לי להחליף את המסך ל-?17'' 796 FD? כי הוא טרינידון (הם אמרו שהוא באיכות של טלויזיה) האם כדאי להשקיע תוספת של 300 ש"ח במסך הזה ובבקשה תנמקו למה וגם לא את מסכי LG . שמתי פה את המפרט של כל המחשב כדי שתגיבו איזה מסך הכי מתאים לו (משחקים) , והאם הכרטיס מסך טוב למרות שאותו אני כבר לא אוכל לשנות. מעבד 1,109 ש"ח מקלדת+עכבר אופטי microsoft נחמד 120 ש"ח הרכבה 190 ש"ח wd80gb(8mb) 7200rpm sata הארד דיסק 400 ש"ח nec 3500 צורב 370 ש"ח compuca…

• 12 תגובות
    • 800 צפיות
  3. Started by etelsh4,

יש לי בעיה מוזרה כבר הרבה זמן ואני פשוט לא יודע מה לעשות, זה התחיל מאז שהורדתי את הדרייבר הכי מעודכן שיצא ל-AMD, יש לי זוג 6950 (CF). זה התחיל שראיתי סרטון ביוטיוב פתאום המסך ביוטיוב נהיה ירוק (המסך של הסרטון בריבוע) ואז נתקע הסאונד והמסך הגיע לכאן: אז לא ידעתי מה לעשות עשיתי ריסטרט והכל נמשך כרגיל עד הפעם הבאה שזה שוב קרה ועוד כמה פעמים ועכשיו זה השתנה (אבל היום זה קרה שוב). ראיתי סרטון שוב המסך נהיה ירוק ואז הופיע לי הודעה בצד שמאל למטה: אז שוב המחשב נתקע אז עשיתי ריסטרט וכשהמחשב סיים לעלות שוב זה מה שהופיע: היום זה קרה שוב הופיע ההודעה המחשב עבד יצאתי מיוטיוב אבל כשנכנסתי רגע אחרי שוב היה מסך ירוק ועוד פעם זה עבר לי למסך הכחול (^). מה זה הדבר הזה?!? אי אפש…

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  4. Started by chuny,

שלום לכולם ותודה למי שקורא את ההודעה. המחשב שלי מחשב בן חודשיים. מאז שקניתי אותו ולמרות פירמוט או שניים כל פעם שאני משחק במשחקים יש לי הודעת מסך כחול שבה נאמר שwindows היה חייב להיסגר כדי לא לפגוע במערכת או משהו כזה.בנוסף הוא כותב שהוא מצא בעיה בקובץ nv4_disp.dll. היו מקרים שגם פשוט המשחק נפסק ויצא בפתאומיות לWINDOWS ואפילו פעם אחת שהופיעה לי הודעת מסך כחול, עשיתי RESET והמחשב נתקע ולא עלה לWINDOWS. הנתונים של המחשב שלי: לוח אם-AN8-ULTRA ABIT כרטיס מסך- GIGABYTE 6600GT PCI-E מעבד-AMD3000+ S-939 אני צריך לציין שעידכנתי את הדרייברים הכי חדשים של NIVIDA ושל GIGABYTE וכמובן שיש לי DIRECTX9c מבחינת BIOS אני לא יודע את הגרסאות הנוכחיות של הכרטיס מסך והלוח אם כי אני לא יודע לגל…

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  5. Started by OverclockedMyToaster,

פעם ראשונה שיש לי בעיה עם הכרטיס ואני אפילו לא יודע אם זה בגלל הכרטיס =[ שיחקתי להנאתי בCRYSIS WARHEAD, ופתאום בשלב של הרכבת כשהיו הרבה פיצוצים, הFPS ירד קצת ולבסוף הופיע לי מסך כחול והמחשב עשה ריסט. אני עם CCC 8.9. האם זה קרה לעוד מישהו? אני לא חושב שזה קרה כתוצאה מהתחממות כרטיס המסך, כי הוא היה על 60% מאוורר. והוא לא עבר אף פעם במשחק הזה את ה70 מעלות.

6. Started by termister2000,

יש לי בעיה, ואין לי מושג ממה היא נובעת. אתמול התקנתי את הדמו של גריד. המשחק רץ חלק כאשר כל ההגדרות על HIGH 1280*1024. לאחר 5 דקות בערך אני מקבל מסך כחול שבו כתוב משהו על INFINITE LOOP ד"א הדרייבר שמותכן כעט הוא זה שהגיע עם הכרטיס מישהו יכול לעזור? תודה

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  7. Started by e50ddy,

שלום למומחים . ברשותי מחשב בן שנה וחצי.מותקן בו כרטיס מסך 7600GS .אתמול בהפעלת המחשב הופיעה הסמל WINDOWS המסך החשיך ושמעתי ברקע את הקולות של שאר התוכנות שעולות .העברתי את המחשב למצב בטוח (SAFE MODE ) וביצעתי הסרה של הדריבר (מבלי להסיר את ה - sndtvideo ).נתתי למחשב שימצא לבד את הדרייבר המתאים.התוצאה היתה רזולוציה דל 640X480 עם 4 BIT צבע מבלי יכולת שינוי.הורדתי מהאתר של NVIDIA את הדרייבר האחרון 190.62 והתקנתי אותו כך שידרוס את הקודם (מבלי להסיר את הקודם ) .אתמול בערב הכל עבד נהדר.היום לאחר שהמחשב עבד במצב המתנה כשעה הופיעה שוב המסך הכחול עם אותה הודעת שגיאה nv4_disp.dll ושוב לאחר איתחול.ביצעתי RISTOR שבועיים אחורה .בנתיים נראה טוב. כאשר ניגשתי ל- device manager \dusplay ada…

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  8. Started by Sweet_Tooth,

התמונה הופכך ליותר ויותר ככה עם הזמן!! יש מסך proview 19 ו במסחקיםת סרטים פשוט התמונה ככה ובלתי נסבלת! האם הגיע הזמן להחליף מסך? ואם כן אז לאיזה מסך?

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  9. Started by SMoKeR,

היי, ברשותי מסך מאוד ישן שנקנה לפני חמש שנים AOC 7KLR הבעיה היא שהוא פשוט אינו נדלק... בינתיים אני עובד עם מסך זמני שקיבלתי מחבר... האחריות על המסך כבר פגה ממזמן והחנות ממנה הוא נקנה כבר אינה קיימת... מה לדעתכם עליי לעשות? נואש לעצות..

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  10. החלפתי תכרטיס הקודם שלי לכרטיס RADEON 9600 (מחשב ישן אבל הביצועים מספיקים לי) ומאז שאני מכבה את המחשב המסך נשאר דלוק ומציג NO SIGNAL. איך אני גורם למסך להיכבות אוטומטית ביחד עם המחשב ומבלי שאני יצטרך לכבות אותו בנפרד?

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  11. היום שמתי לב שהמסך לא נקי, ניסיתי לנקות עם מטליתי לחה ולא הלך... ייתכן שאימא שלי עברה עם סמרטוט שהיה בו חומר ניקוי חלונות או משו... השאלה שלי אם ניתן בעזרת חומד מיוחד להסיר סימנים אלו ? זה לא סימנים נוראיים, בקושי רואים... כמו מיםשל סמרטוטו שהתייבש... חן

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  12. Started by cha_had,

שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה ואני צריך את עזרתכם: התחדשתי היום בכרטיס R9 280X, ניסיתי להתקין אותו במחשב והצלחתי, יש לי ספק מתאים, כבלים וכו'. הבעיה היא כשאני מדליק את המחשב ומחבר אליו את המסך, המסך רושם שאין אות (no signal). בדקתי אם הכרטיס החדש בכלל עובד והמאוורים שלו אכן מסתובבים - אך עדיין המסך רושם שאין אות. ניסיתי לשחק עם הסלוט PCI EXPRESS, עם הכבל DVI (להפוך אותו ולחבר את הצד השני), שיחקתי עם כבלי המתח בצורות שונות- ובכל המצבים הכרטיס מסך עובד והמסך רושם שאין אות. לעומת זאת כשחיברתי את הכרטיס מסך הישן RADEN 5450, המסך חזר לעבוד כרגיל. ועל כן רציתי לשאול - אולי קיים סיכוי שהמסך לא תומך ברטיס מסך??? בכל זאת המסך לא הכי חדש -מסך 4:3 ברזולוציה מקסימלית של 1280x102…

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by nadavshefer,

שלום יש לי שני כרטיסי מסך EVGA GTX 580TI כאשר המחשב במאמץ (משחק) אז אחרי כמה שניות המסך נהפך ללבן אבל המשחק ממשיך לרוץ מה לעשות?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by Ran21,

אהלן!, קניתי מסך של dell לפני כחצי שנה והיום באמצע שימוש במסך לפתע נוצר פס לבן והמסך הפך ללבן!, נסיתי לכבות ולהדליק, לנתק ולחבר כלום לא עבד! המסך חדש לגמרי בקושי שומש. מישהו יודע איך ניתן לפתור את התקלה? תודה.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. שלום לכולם, אני הרבה זמן מתעסק עם השאלה הזאת. אני באמת גיימר כבד, (UT בעיקר, ומשחקים כבדים אחרים) והשאלה שלי היא האם מסך LCD של VIEWSONIC (או כל מסך של חברה אחרת ברמה הזאת לצורך העיניין), הVP171 או הVX724 שעולים 2500 שקל באמת יכולים לספק אותי כמו מסך 17" CTF שאני יקנה, מבחינת המשחקים.. אני באמת רוצה להתקדם לLCD וזה מתאים לי מאוד עם החדר החדש.. אבל אני לא שלם עם קנייה כזאת. זה סכום כבד להוציא על מסך ואני מפחד שבסופו של דבר אני יתאכזב, כי זה כסף רב שעמלתי בשבילו ואני מפחד להתבאס. תודה רבה קובי.

• 181 תגובות
    • 20.5k צפיות
  16. Started by SoapSeller,

כרגע יש לה את ה300sft של סוני(20 אינטש' טרינטרון דור ראשון שעבר זמנו). השימוש העיקרי הוא גרפיקה דו-מימדית סטנדרטית. אפשר LCD(בתנאי שיש איפה לראות אותו קודם באזור המרכז). תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  17. Started by bono_71,

יש לי חבר שפשוט נעול על המסך הזה 19` Viewsonic VP930B Black Pivot 8ms LCD Monitor האם ההשקעה שווה או צריך לחכות שירד המחיר או אולי יש משהו יותר זול וגם איכותי תודה לעונים.

18. Started by lago,

שלום, מה המסכים המומלצים לגרפיקה ושיש אפשרות לחבר אותם למקינטוש? תודה

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  19. כמו בכותרת הפרש 200 ש"ח ביניהם... עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו מועיל... יש עדיפות ל LG בגלל הContrast, אבל של ה BENQ לא נורא 1:700 מול 1:2000

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  20. Started by ^DaRk-MiNd^,

מדי יום מופיעים על גבי הפורום דיונים על מסכים. חלק מהדיונים זהים לאותם אלו שנפתחו רק יום לפני כן, לחלק מהם ניתנה תשובה מפורטת פעם אך זה לא ימנע ממשתתף שרק נרשם לפתוח דיון במקום לחפש. באופן דומה גם הרבה מהדיונים כוללים המלצות באוויר של אנשים שממליצים על המסך שיש להם (וכמובן הוא הכי הכי טוב), על מסך שעברו במהירות מולו בקניון או סתם על מסך שהוא סתם בעל מחיר מפוצץ ונתונים לא מרשימים יותר מדי. לכן נפתח דיון זה כסטיקי, לא כדי למנוע לחלוטין דיונים למסכים אלא כדי לגבש עמדה אחידה ומפורטת לגבי המסכים הכי משתלמים וטובים בסוגים השונים (LCD, CRT) ובגדלים השונים (17", 19"...) שבה נוכל לדבוק ולקשר לדיון הנ"ל כמקור מידע למי שיהיה מעוניין לתרום לדיון הנ"ל יש לי רק בקשה אחת - בססו דברי…

• 52 תגובות
    • 8.4k צפיות
  21. Started by gtf,

האם אחד מהמסכים (CRT) הנ"ל הוא טוב למשחקים? samsung 753dfx mag 786P

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  22. Started by nec5e,

אודה אם תוכלול לייעץ לי איזה מסך מחשב כדאי לקנות. הוא מיועד למשחקים וסרטים בעיקר. ראיתי את samsung 997mb וראיתי גם מסך של viewsonic דגם g90b. אשמח לקבל הצעות למסכים אחרים גם. יש בעיה כי היום אין מבחר כמו בעבר. כולם עוברים ל-lcd. תודה מראש לכל העונים

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ranyr,

אני מחפש מסך חדש בעיקר למשחקים אבל גם סרטים וכל דבר אחר תכלס לא כלכך מענין אותי הגודל הפיזי והמשקל של המסך אבל חשוב לי מאוד איכות תמונה עוד שיקול - סביר להניח שבתקופה הקרובה אני לא אוכל להשתמש בו ברזולוציה טבעית במשחקים בגלל הכרטיס מסך אני מכוון בערך לlcd 17 - crt 19 ויש לי תקציב של עד 2500 שקל מה עדיף??? אם אפשר המלצות למסכים ספציפים

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by arnoNz,

יש המלצות למסך שטוב למשחקי מחשב (רזולוציות גבוההות ורענון גבוהה) שיהיה CRT 19 תקציב עד 2200 ?? תודה

• 10 תגובות
    • 830 צפיות
  25. Started by GazzA,

אני צריך המלצות בקשר למסך טוב למשחקים.... לא משנה כמה אינצ' העיקר שיהיה איכותי ובקשר למחיר תתנו בכל מיני מחירים שלא יהיה מחיר ממש גבוה למה יש מיתון \: תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.