עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yarneo,

שלום, אני קניתי את המסך LG FLATRON F700P לפני שבוע בערך ובהתחלה הייתי מאוד מרוצה ממנו. יש לו ריענון מצויין לרזולוציות גבוהות וקונטרסט וברייטנס טובים. אבל, לאחרונה אני משחק במשחק מחשב שקוראים לו COUNTERSTRIKE וכאשר אני מסתובב בתוך המשחק או שאני פשוט מזיז את העכבר למעלה או למטה יש לי עיוותים במסך. עיוותים כאלה שנראים כמו קפיצות במסך, זה רק לרגע העיווט אבל הוא חוזר כל פעם שאני עושה איזה תזוזה חדה. מה אני יכול לעשות? מודה מראש על העזרה ירדן.

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  2. E6600 P945 2GB DDR II וכרטיס מסך 7300GT. המסך שלי הוא 17 אינץ'. [משהו ישן....] עכשיו, אני רוצה כרטיס מסך שיחזיק לי מעולה למשחקים ["דור העתיד"] - שיחזיק לי אחלה מבחינת "זמן", כלומר שאני לא אצטרך לקנות כרטיס מסך חדש עוד שנה כי "לא הוספתי 200 שקל בכרטיס הקודם". מה אתם ממליצים? בד"כ אני משחק על 1024 על 768 - ככה שאם עוד שנה וחצי אני אצטרך לשחק ברזולוציה הזאתי [אבל עדיין לשמור על HIGH בהכל] אז זה סבבה בשבילי. מה אתם אומרים? עריכה: חשוב לי שתביאו לינק לחנות הכי זולה, והכי מומלץ באינטרנט - אין לי כוח לנסוע לאנשהו, שהכרטיס פשוט יגיע אליי וזהו.

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  3. אני עומד בפני קניית מחשב נייד ואני רואה שלכל אחד יש סוגים שונים של מסכים. מישהו יכול אולי להפנות אותי או לחומר המסביר מה ההבדל בינהם.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. לאלה שמבינים בכרטיסי מסך ויכולים ליעץ לי לאיזה כרטיס מסך טוב יש את האפשריות הבאות: אפשרות לערוך סרטים, אפשרות לחבר את הטלוויזיה, וכל זה. (ושיהיה כרטיס טוב) תודה מספר האי-סי-קיו שלי 165327482

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  5. ממצב? אתמול חיברתי ת'טלוויזיה שלי בחדר לכרטיס מסך שלי (R9800P) הכל היה בסדר עכשיו השאלה היא איך לשנות ת'איכות שיראו טוב בטלוויזיה ולא מכוער ממש כמו שרואים עכשיו שיניתי כל מיני דברים שם כמו רזולוציות אבל זה לא עזר... אני מקווה שאתם תדעו איך לעזור לי ! תודה מראש

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  6. Started by Goadzilla,

אהלן אני הולך לקנות היום כרטיס מסך או שאני קונה שתי 3850 או אחד 8800GTS אני לא יכול SLI כי יש לי לוח X38 מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  7. Started by RonTwins,

שלום לכם ושבוע טוב וחופש נעים! ברשותי כרטיס מסך Radeon X1650XT בחיבור PCIeX16 של חברת Powercolor. אני רוצה המון לעשות OC לכרטיס,אך משום מה לא מצליח ... אני ניסיתי כבר את Riva Tuner ו-ATITool,אך שום דבר לא עוזר. שאני מעלה את תדרי הליבה,הציון ב3DMARK05 רק יורד,ואת הזכרונות בכלל לא ניתן לשנות,כי שאני מעלה קצת המחשב עושה לעצמו REstart. יש להזכיר,שהכרטיס כבר שבועיים לא הריץ שום משחק,והטמפרטורות שלו בעבודה בווינדוס עומדות על 47 מעלות +-. תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  8. יש לי כרטיס מסך RADEON 9200. חיברתי בין הכרטיס מסך לבין הטלויזיה (של TOSHIBA ..לא הכרחי אבל שיהיה...הטלויזיה לפחות בת 10 אם לא יותר..) באמצעות כבל S-Video ואני רואה את התצוגה במחשב בצבעים (אולם תצוגת מסך המחשב התכווצה כנראה כדי להתאים עצמה לתצוגת הטלויזיה...לא חשוב לי כ"כ תצוגת צג המחשב) אבל הטלויזיה מציגה תמונה בשחור-לבן. אני בטוח כמעט ב100% שזאת בעייה של הטלויזיה כי היא לא מולטי-סיסטם כנראה אבל בכל זאת אם מישהו מכיר פתרון לבעיית השחור-לבן באמצעות שינוי הגדרות במחשב בלבד ולא ע"י החלפת הכבל מאס וידאו לקומפוזיט - RCA (שזה הפתרון שאעשה במידה ולא יוצע לי פתרון מעשי על ידי מישהו בפורום הזה) אשמח לקבל הצעות. יש לציין שבפעם הקודמת שחיברתי בין הטלויזיה המדוברת (TOSHIBA) לבין כרט…

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  9. Started by jj516,

אני שמעתי ש DIRECTX 9 מותאם רק לכרטיסי מסך כמו RADEON 9700 או GF FX, זאת אומרת שעל מפרט כמו שלי אני לא אוכל להתקין אותו?

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  10. Started by game kILLer,

ראיתי את הלינק.... http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=1756 ויש שם שני כרטיסים RADEON 9500PRO ו RADEON 9500PRO FINAL יש למישהוא מוסג מה זה הפיינל הזה??? זה חשוב

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  11. Started by DarkEnergy,

http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1073&pid=1190&psn=&lid=1&leg=0 http://www.nvidia.com/object/product-geforce-gt-440-us.html אז מה אתם חושבים? מי עדיף? (השימוש - משחקים)

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by stone cold,

טוב אז ככה אתמול התקנתי דריבר חדש של הנווידה ויש לי את תוכנה בשם SmartDoc5084 פועלת למי שלא מכיר זאת תוכנה ששולטת על המאוורר ומאפשרת OC למי שרוצה אני לא עשיתי אף OC אבל אני משתמש בזה בגלל דיווחים שבלי זה המאווררים על 60% קבוע לפחות בדגמים הישנים אחרי התקנת הדריבר המאווררים החליטו לפעול לאט והיה סימן תקלה במאווררים וגם לא הייתה לי אף אפשרות להגדיל את מהירות הסיבוב לבעיה יכולות להיות 3 סיבות אפשריות 1-בעיות תאימות אם הדריבר שלא מגיע בקופסה (לא בדקתי עוד התקנה אז עדיין לא רישמי) 2-בעיה בהתקנה 3-אולי צריך למחוק ולהתקין את SmartDoc5084 אחרי ההתקנה אני דווקה חושד במספר 3 כרגע הכל פועל בסדר למזלי ואני לא צריך להיגרר לחנות מה שהיה מאוד מעצבן בשלב הזה שהמחשב חדש בכל …

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  13. מעוניין להחליף את הכרטיס הנ"ל מיכוון שהמשחקים נהיים יותר ויותר תובעניים חשבתי לשדרג משהו לשנה שנה וחצי ואז שוב לשדרג. כמובן שאני לא רוצה להתפשר על איכות הגרפיקה כרטיס שיריץ את כל המשחקים היום על very high ברזולוציה הנ"ל אגב סתם לידע הכללי הכרטיס שלי לאיזה כרטיס מסך הוא מקביל כיום? מפרט מחשב: Motherboard : ASRock ConRoeXFire-eSATA2 LGA 775 Intel 945P ATX Intel processor : Intel Core 2 Duo E6300 Memory : OCZ Gold Series 2GB DDR2 667 Dual Channel Hard Drive : Maxtor 250gb sata2 16 mb buffer Hard Drive : Maxtor 320gb sata2 16 mb buffer Optical Drive : LG GSA-4167B Graphics : asus 8800 320mb Power Supply : Antec TruePower 2 430W Monitor : Dell 20" 2007WFP תודה

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  14. הוא רוצה לקנות RADEON 8500 עם 64MB DDR ב- 280 שקל. שווה לו? תודה רבה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  15. איזה מסך יותר טוב ? מה ההבדלים בינהם? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5911 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7307

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  16. Started by base1,

יש לי מסך של DELL2007WFP השאלה שלי איך הכרטיס למסך כזה ובכלל? BFG Geforce 8800GT 512 mb DUAL DVI Retail OC2 או שיש איזו חברה אחרת שיותר מומלצת בקטגוריית 8800GT אשמח לדעת

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  17. Started by Bah_gots_pIII_450,

אם יש לי על הלוח אם חיבור AGP Pro (סלוט בתוספת חיבור מולקס בצד) זה אומר שאני יכול לחבר כרטיסי מסך (כמו radeon9800SE שדורש חיבור לספק) אליו במקום לספק?

18. Started by mikibo,

איזה ומה התנאים שצריך עלמנת לחבר 2 מסכים לכרטיס מסך אחד? תודה

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  19. Started by demonshlomo,

http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1522&page=3 יש לי מפרט אפילו יותר טוב מההוא שם באתר ואני מקבל 16000 והוא 17420 נקודות ב3DMARK 2001SE.... לי יש:INTEL P4 2.6C@3.2 ATI RADEON 9700PRO GEIL GOLDEN DRAGON 256X2 400 לי יש לוח עם ציפסט 675 ההבדלים היחידים זה שהמעבד שלי חזק משלו ב200 מה"ץ אל שלי בOC ושלו אורגינל, הזכרונות ששלו הם CORSAIT TWINX באותה מהירות וכמות (256X2) ושהלוח שלו בא עם ציפסט I875... WTF?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  20. Started by skullfacer,

אני כבר לא ידוע מה לעשות ניסיתי הכול אני משתגע כבר אני משחק COD4 אחרי דקה ניתקע המישחק ממשיך ניתקע שוב שוב ממשיך ככה בלי הפסקה מישהו יכול להגיד לי מה המקור של הבעיה נימאס לי כבר S:SS

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  21. Started by oferman,

ברשותי כרטיס טלויזיה מסוג NVIDIA GEFORCE 6600 GT. המחשב נמצא בסלון והוא מחובר באופן קבוע לטלויזיה וללא מסך. הבעיה היא שלא ניתן לראות באופן ברור שום דבר בטלויזיה מלבד סרטים. איזה אפשוריות קיימות בכדי שאוכל לראות כמו שצריך. חשוב לציין מדובר בטלויזיה רגילה ולא LCD. תודה

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  22. Started by לוח שנה,

שלום, יש לי את ה3850 עם הקירור הסטנדרטי שלו והוא עושה יחסית רעש, אילו דרכים יש להשקיט אותו עד כמה שיותר? תודה.

23. אני רוצה לקנות כרטיס מסך לצורך משחקים, ולדעתי מה שמגביל אותי פה זה המערכת, ולא התקציב לכרטיס עצמו.. המפרט המלא שלי בצד, מה שרלוונטי בו זה: CPU: AMD Athlon64 X2 4200+ 2200MHz (200x11 1.35v) DRAM: 3GB 400Mhz DDR400 2.5-3-3-8 M.BOARD: Asus A8V-SE s939 VGA(PCI-E): RADEON X550 PSU: Enermax Liberty 500W Monitor(DVI): LG L1970HR '19 inch LCD -בעתיד יהיה בנוסף 24 אינטץ' של דל 8) מה הכרטיס המקסימלי שמומלץ לשים? אני חשבתי כרגע לכיוון הHD4850 שנראה אופציה מצויינת, אבל השאלה אם בכלל ארגיש הבדל בינו לבין כרטיס יותר חלש ממנו לדוגמא ה3850 או 3650?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  24. Started by MemoreXx,

שלום, נאי מעוניין בכרטיס מסך AGP חזק, לכן ראיתי ב- eBay את הכרטיס למכירה. http://cgi.ebay.com/XFX-Geforce-6800XT-256-MB-DDR3-AGP-New-6800-GT_W0QQitemZ140054985244QQihZ004QQcategoryZ67864QQrdZ1QQcmdZViewItem זה הכרטיס, במחיר כזה אני חשוב שזה מחיר מצחיק מאוד לא? אז אני שואל האם כדאי לי לקנות את הכרטיס הספציפי הזה משם? (כן אני מאוד רציני) תודה לעזרה והדעה

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  25. Started by haviv822,

שלום חברים יקרים קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש, עם הכרטיס 5870 של ג'יגהבייט שנראה כך: המאוורר השמאלי בתמונה משמיע רעש מציק שאם אני מפסיק אותו ע"י נגיעה עם היד יש שקט מפליא. משהו שמע על הבעיה או נתקל בה בעצמו ? אפשר לדרוש מחברת המחשבים החלפה של הכרטיס?

• 2 תגובות
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.