עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שבת שלום.. יש לי את הלוח הנל והוא ציפסט 760g ויש לוח סלוט של pcie x16. ראתי שהכרטיס הנל הוא pcie 2.0 x16 הם יכולים לעבוד ביחד או שאני מוגבל לכרטטיסים מהדור הקודם? שמעון.

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  2. Started by Warped,

לצערי אין לי PCIe במחשב, ולכן אני אני מוגבל לחיבור AGP. כרגע הכרטיס הכי חזק שמצאתי בארץ הוא Radeon x1950 Pro 512mb. מצאתי אותו בגרסה של Sapphire ובגרסה של HIS. האם הHIS שווה את התוספת של ה200 ש"ח? ואם יש לכם עוד כרטיסים להציע אני אשמח לשמוע. נ.ב. חשוב לי שיהיה TV-OUT. קישורים למוצרים: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1559&category_id=2932ab02ea4da9374b275476c04d56d7& http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1733&category_id=ab82c934ae519bf6d3808252f935057c&

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  3. Started by TNT,

יש לי כרטיס מסך- ATI RADEON 64MB VIVO ויש לי במחשב 128MB ראם. עד כמה הרחבת הזיכרון ל256 תשפיע?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by tidan,

היי! רכשתי מאיץ גרפי דגם: Sapphire ATI Radeon X1950XTX PCIe 512MB 256-bit GDDR3 ViVo מה אתם אומרים ??? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  5. Started by krembo0o,

i work in dual! one tv out and the second DVI and from the DVI i get a normal picture with colors but in the TV i see in black and white!!! can some1 plz help me! = \ :s05: :s05: :s05:

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  6. Started by JFord,

שלום, היום התקנתי GTA IV על המחשב, והתאכזבתי מאוד מהביצועים שלו על המחשב שלי. יש לי מעבד Q6600 @ 2.8Ghz, וכרטיס מסך Radeon X1950XTX 512MB. מההגדרות במשחק אפשר לראות שאני חייב יותר מ512MB על הכטיס בשביל לשים את ההגדרות על High. (בגלל הרזולוציה). ובכלל הייתי חייב לשים 3GB ראם במקום 2 בשביל שעל LOW המשחק ירוץ בסדר. אני שוקל לקנות כרטיס מסך חדש בשביל המשחק, אבל אני מפחד שגם הכרטיסים החדשים לא יעזרו.(לא סתם אנשים בוכים על הכובד של הגרפיקה). הבנתי שהHD4780 יותר טוב מהGTX260. השאלות שלי הן: א) האם עדיף GTX260 עם 800 מגה על הHD4780? ב) האם בכלל זה ישנה משהו בהשוואה לכרטיס שיש לי? כדאי פשוט לשכוח מכל העניין ולחכות לכרטיס יותר טוב? אני אשמח אם אנשים שניסו את הGTA החדש יגיבו. עוד לא…

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  7. Started by david85,

אני חושב לקנות כרטיס מסך חדש, ואני יכול להרשות לעצמי להוציא 2000 שקל, והשאלה שלי היא איזה כרטיס כדאי לקנות??? radeon 9700 pro או geforce fx החדש שיצא בקרוב בקרוב???? תרשמו לי בבקשה מה הבדלים בין הכרטיסים כי לפי מה שחברים אמרו לי ההבדלים הם עצומים והג'י פורס לוקח בגדול... והאם משחקים כדום 3 ואנריל 2 שיצאו בשנה בקרובה יעבדו לי על פול גרפיקה בצורה חלקה עם ביצועים טובים עם המחשב שיש לי...? תסתכלו במפרט מחשב שלי.. תודה לכם מראש

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  8. Started by roeybaron,

-

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  9. המחשב שלי או שמע נומר הכרטיס מסך שלי כבר לא לכבודו של 3DMark 2003 :AR15: לא נתן לי להריץ שום מבחן. ויחסית הכרטיס שלי ישן אך טוב יש לי את ATI Rage Fury Pro 32MB VIVO

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  10. בבקשה תייעצו לי בפרטי מאיפה כדאי לקנות 6600GT במחיר סביר ושל איזה חברה הכי שווה - עם מהירות קלוק טובה והכי חושב עם בנדלים של משחקים בעיקר DOOM3..... בברכה,

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  11. אוקיי נתחיל מהמפרט שלי: מעבד Pentium 4 3Ghz כרטיס מסך GeForce 6600GT 1GB זיכרון עכשיו יש לי כמה שאלות 1. האם זה מספיק טוב בשביל להריץ חלק סרטים 720P? 2. מה המקודד הכי טוב לHD? (יש לי כרגע את החבילה CCCP) 3. איזה כרטיס מסך מומלץ לצפיה בסרטים 720P והאם הוא יותר טוב מבחינת משחקים מאשר ה6600GT תודה

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  12. Started by huber,

שלום. יש ברשותי טלוויזית LCD TV שמחוברת לכרטיס מסך X1900XT בכבל DVI2HDMI עם דרייבר מעודכן לחלוטין. הבעייה צצה כאשר אני מגדיר את הרזולוציה של ה LCD TV כ 1280X720. אם היא מוגדרת ברזולויה הזו התמונה גולשת החוצה (ה TASKBAR למטה כמעט ואינו נראה/מחוץ לתמונה המוצגת בטלוויזיה). אם אני מגדיר את הרזולוציה כ 1152X648 צצה לה תופעה הפוכה, התמונה הוצגת קטנה מגודל התצוגה ומופיעים להם שוליים שחוריים. מה אני מפספס?

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  13. אהלן אנשים, התלבטות קטנה, אשמח אם תוכלו לעזור לי. מחשב חדש וממש פשוט נרכש לבית, בעיקר לצרכי אינטרנט, אופיס ושמיעת מוסיקה - והמפרט בהתאם: לוח אם ASUS P5QPL-AM מעבד אינטל 5400 זכרון 2גיגה, 800מ"ה דיסק 500גיגה השאלה היא כזאת, בהסתמך על הדרישות והמפרט הנ"ל, האם יש טעם לקחת את הכרטיס מסך מהמחשב הקודם - RADEON 9600XT (של CLUB 3D) - ומכמות האבק שהורדתי ממנו, נזכרתי כמה הוא ישן... להתקין אותו ולהשתמש בו במקום כרטיס המסך המובנה של לוח האם?? בעיקרון השאלה הזאת עלתה אצלי, כשרציתי לחבר את המסך, וגיליתי שבכרטיס המובנה בלוח אין לי אופציה לחיבור DVI (מסך LCD), והייתי חייב להחליף לכבל VGA. אני לא יודע עד כמה ההבדל הוא משמעותי לצרכי השימוש שיהיו למחשב, אבל בכל זאת תהיתי אם הכרטיס המאובק נ…

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  14. Started by bad-sector,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך תודות לGTA SA שהוכיח לי שה9100 שלי פג תוקף.... עכשיו, מה הכי שווה לקנות? איזה חברה? והחשוב מכל - קיאספי מוכרים את הכרטיס לAGP ב 1020, בעוד ששאר המתחרות מינימום 1200... אבל כולם מציעים יותר אחריות (לשנתיים במקום לשנה) האם זה שווה את תוספת המחיר? והאם מישהו מכיר פה חבילה ששווה לקנות (כרטיס+אחריות+תמורה?) תשובות מרובות יתקבלו בברכה.... תודה מראש. עריכה: המליצה פה על 6800LE עם פתיחת צינורות - מישהו עשה את זה? זה בטוח עובד לכל החברות? בכמה זה משפר את הכרטיס לאחר פתיחת הצינורות? לא עדיף לקנות 6600GT ולהסתפק בסטוק מאשר להתחיל לקחת הימורים עם הפתיחת צינורות?

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  15. זה היה רק עניין של זמן, והנה זה קורה: ה-GTX 1070 העוצמתי מקבל גירסה מקוצצת אשר מותאמת במיוחד ללוחות ומארזי Mini-ITX לכתבה

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  16. אני מיתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב המפרט והכל מוכן ואפילו הכסף דוד שלי אמור להרכיב להזמין הוא ספק. עכשיו אני לא יודע אם כדאי לי לחכות לכרטיס החדש או שעכשיו כבר אזמין 4870 אחד רגיל ועוד חודשיים עוד אחד מה דעתכם? אם שווה לחכות אז כמה זמן בערך ומה יהיה מחירו בארץ ? תודה

17. Started by Hartley,

In response to rising prices for LCD panels and other upper-stream components, LCD monitor vendors including ViewSonic, Acer and BenQ have decided to raise prices for their LCD monitors this month, according to the companies. ViewSonic decided to increase prices for its 17-inch and 19-inch LCD monitors by NT$100-300 (US$3-9) while Acer has raised prices for its 17-inch LCD monitors NT$200 (US$6). Acer also increased prices for its 15-inch and 19-inch models NT$100 (US$3). In addition, BenQ raised prices for all of its LCD monitors NT$100-200 (US$3-6). The adjusted price for the 17-inch LCD segment now stands at NT$7,500-7,800 (US$231-240) while quotes for the 19-inch segm…

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  18. הורדתי את הדרייברים החדשים של אומגה וראיתי שבתחילת ההתקנה הם שואלים על אפשרות הFAST WRITE ואומרים שעדיף על OFF ורק לבעלי R9600 שלא עובדים בלי FW עדיף ON ולי יש 9600 אז אני לא יודע מה לבחור ON או OFF?? בנוסף יש לי עוד שאלה אני יצרף אותה לכאן במקום לפתוח ת'רד חדש: יש לי R9600PRO של GeCube הליבה היא 400MHz אבל הזכרונות הם רק 200MHz שבכל 9600PRO הם אמורים להיות על 300MHz איך הגיוני דבר כזה?

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  19. Started by ori_fadida,

יש לי מסך 19 wide אני רוצה לקנות כרטיס מסך.. אני מתלבט בין 2 כרטיסים..השימוש שלי בהם זה קצת עריכה גרפית וקצת משחקים.. איזה כרטיס כדאי יותר? ‏HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E‎ או ‏9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI HDMI DisplayPort PCI-E‎ והאם זה באמת יתאים לצרכים שלי?אני רוצה שזה יפעיל gta iv ואת התוכנה לעריכת סרטים pinnacle בדקתי והמחשב שלי מספיק חזק להריץ את שני היישומים האלה רק בכרטיס מסך זה נפל זה לא מצליח להפעיל את היישומים האלה.. ואני צריך כמה שיותר לחסוך בכסף!! תודה רבה לעוזרים אורי![br]פורסם בתאריך: 27.07.2009 בשעה 11:53:34 למה אף אחד לא עונה??[br]פורסם בתאריך: 27.07.2009 בשעה 12:04:00נוו בבקשה תענו..

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  20. כן שלום אני חושב על לקנות כ-מסך טוב למחשב שלי ואני רוצה את העצה שלכם ........... אני חשבתי בכיוון של FX כגון: FX5700 ULTRA DDR3 128MB http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a360_ultratdh_2.html או...... FX5900XT 128MB http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a350xt_tdh_2.html יש פה שוני........ וגם זה סך הכל 100 שקל הפרש בין אחד לשני ...אז תגידו לי מה כדי מכל בחינות.......

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  21. https://blogs.msdn.microsoft.com/directx/2019/01/07/wall-of-gpu-history/ https://www.pcgamer.com/microsofts-awesome-wall-of-graphics-cards-spans-35-years-of-gpu-development/

22. * שנתמך ב- XP 64Bit חשוב ביותר (מרבית הכרטיסים הפושטיים של ה-300 ש"ח לא תומכים) * שיכלול טיונר TV * סוס עבודה רציני - צריך להעביר עשרות קלטות וידאו למדיה דיגיטלית * שיכלול תכנת עריכת ווידאו טובה * איכות גבוהה * לגבי ממשק חיבור לא יודע מה הכי הטוב אבל יש לי PCI, PCI-1X, USB, 1394 אם שכחתי עוד תכונות שחשובות לקחת בחשבון לפני קניה , רק תגידו

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  23. מעוניין בכרטיס נטו לצפייה בשידורי הכבלים הדיגטליים בטלוויזיה, אין חשיבות כלל להקלטה! מעוניין בכרטיס הכי טוב מבחינת קבלת איכות תמונה! מסך ברשותי סמסונג 22" 16:10 תודה מראש רון

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  24. Started by ORANGEJUICED,

תסבירו לי בבקשה איך יכול להיות שבחלק מהמבחנים שאני ראיתי באתרים מסוימים כמו פה http://www.firingsquad.com/hardware/far_cry_sm30/page1.asp יש מבחנים אבל מועטים ש ה GT עדיף על פני ה אולטרה??!?!?!? אני יודע ש ה אולטרה עדיף על פני ה GT אבל אני עדיין לא מבין את זה..... תודה :-*

25. Started by bennnn,

שלום.....שלתי היא האם המשחקים העתידיים למשל קרייסיס יתמכו בשיידר מודל 4? או שאפשר יהיה לדעתכם לבחר בין 3 ל 4?.? וכמה זמן לדעתכם ייקח עד שייצאו משחקים רק ל שיידר מודל 4?? תודה

• 2 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.