עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by sasi20,

1) חיברתי את הכבלים של הוידאו ושל האודיו כמו שמוסבר בנעוץ הכל עובד טוב חוץ מבעיה אחת איך שאני מדליק את הטלויזיה אני שומע דרך הרמקולים של המחשב עוד לפני שאני מפעיל את התוכנת צפיה ,ישנה אפשרות כזאת שאני יוכל להתחיל לשמוע את הטלויזיה רק שאני פותח את התוכנת צפיה? 2)ורציתי לדעת מהם החיבורים במפצל VIVO שבצבע ירוק כחול ואדום? תודה לכל העוזרים עריכה: שכחתי לציין שחיברתי דרך ממיר של HOT

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  2. Started by YoTaMi,

איזה כרטיס אתם ממליצים לקנות בסכום הזה ? HD4850 \ 9800 או משהו אחר .. תודה רבה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  3. התקשרו אליי מKSP יש בעיונת עם האשראי אז אני הולך היום לקנות משם מהחנות, בעקרון הייתי אמור לקבל POWERCOLOR X800GT אבל חשבתי, אם אפשר לפתוח לכרטיסים הנ"ל את צינורות העיבוד (מה שאי אפשר בX800GT) אז אולי אחד מהם ישתלם יותר

4. Started by zvkel,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=408&products_id=8213 כן כן אני יודע שזה פנדה אבל כדאי?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  5. שלום חברים יש לי מעבד I5 עם כרטיס מסך שבא על הלוח הלוח הוא GIGABYTE H67A-UUD3H-B3 יש לי זיכרון DDR3 4GB 1. Sparkle GeForce GT430 1GB GDDR3 HDMI PCI-E לא מכיר את החברה הזו 2. VGA TWINTECH GT430 1GB DDR3 VGA+DVI+HDMI PCIE גם לא מכיר את החברה ההצעה הראשונה הינה בעלות של 190 ש"ח ההצעה השניה היא בעלות של 300 ש"ח להצעה הראשונה אני חושב שיש עליו 3 שנים אחריות ואם אני זוכר טוב גם לשניה יש 3 שנים אחריות בנוסף קיבלתי הצעה לרכוש כרטיס במחיר עלות של חברת FORSA 1. GT430 1G 64BIT DDR3 CRT/DVI/HDMI 2. GT440 1G 128BIT DDR3 CRT/DVI/HDMI הצעה הזו של חברת פורסה לדגם ה 430 עולה 220 ש"ח להצעה השניה של פורסה העלות היא 260 ש"ח האם מסובך להתקין כרטיס מסך? ראוי לציין שיש גם מספר חיב…

6. קרה משהו מוזר למחשב שלי ואני לא יודע מה הבעיה. המפרט שלי הוא: מעבד AMD 1.7 זיכרון 512 לוח אם ASUS A7V333 וכרטיס מסך ATI RADEON 8500LE עם הדרייבר הכי מעודכן. בעבר שיחקתי במלא משחקים כמו GTA 3 וגם ב-VICE CITY ואפילו ב-FAR CRY ברזולוציה של 800X600 ועכשיו כל משחק שאני מנסה להריץ,אפילו ממש ישן תוקע לי את המחשב. לדוגמה היום ניסיתי להריץ את דיוק ניוקם מנהטן פרוג'קט על רזולוציה של 640X480 ב-16BIT ולא 32BIT וגם הוא תוקע לי את המחשב,ועוד עשיתי את זה בזמן שאני לא מחובר לאינטרנט וסגרתי את כל התוכנות שפועלות ברקע כמו אנטי וירוס,פיירוול וכדומה. מישהו יכול אולי לעזור לי ולהגיד לי מה הבעיה? תודה וחג שמח לכולם...

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  7. Started by salmonela,

הי, אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים. אחרי חבלי לידה רבים החלטתי ללכת על AMD 3200 venice ולא על intel 920. לזה אני רוצה להוסיף כרטיס מסך חזק. כרגע נראה לי שזה יהי 7800. השאלה היא האם זה כרטיס שבאמת שווה את המחיר שלו? כמו כן איזה 7800 אתם מציעים? תודה...

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  8. שלום, אני מעוניין בכרטיס מסך שיהיה מיועד לסרטי HD וממש קצת למשחקים(FIFA 2011 או PES) התקציב הוא עד 400 ש"ח. רצוי מKSP

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  9. Started by climax,

שלום קודם המפרט AMD Athloin 64bit 3000+ Gigabyte K8NS PRO XFX Geforce 6800GT 256MB AGP8X 1024MB כרטיס קול של הלוח דבר ראשון יש לי בעיה תמיד עם הדריברים של הכרטיס מסך אמרו לי להתקין את הדריבר הכי חדש ולא יהיו בעיות וניהיו בעיות יותר ממה שהיה במשחקים יש לי תקיעות כל הזמן וכשעשיתי בדיקה ב 3damrk06 התוצאות היו גרועות1800-1600 אז התקנתי דריבר שדרך האתר של xfx הורדתי אותו גירסה 66.93 הוא היא טוב יותר אבל עדיין היו בעיות במשחקים והתוצאה ב 3dmark06 הייתה יותר גבוהה 2130 אבל זה עדיין נחשב חלש עכשיו אני אחרי פורמט ואני לא רוצה לעשות שום טעויות אז בבקשה תעזרו לי עם הדריברים הכי טובים למחשב שלי לכרטיס מסך ללוח לכל מה שאני צריך תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  10. Started by ilay22,

מה הFPS הכי נמוך שבו משחק רץ במהירות נורמלית?

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  11. Started by oferman,

ברשותי כרטיס טלויזיה מסוג NVIDIA GEFORCE 6600 GT. המחשב נמצא בסלון והוא מחובר באופן קבוע לטלויזיה וללא מסך. הבעיה היא שלא ניתן לראות באופן ברור שום דבר בטלויזיה מלבד סרטים. איזה אפשוריות קיימות בכדי שאוכל לראות כמו שצריך. חשוב לציין מדובר בטלויזיה רגילה ולא LCD. תודה

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  12. Started by borg,

אני רוצה לקנות כרטיס PVR עבור HTPC לצורך הקלטה מהטלויזיה, הקפאת תמונה והמשך הקלטה ברקע בזמן חידוש הצפייה במקביל. אני מניח שאת הכרטיס PVR אני מחבר לטלויזיה (או לרסיבר) דרך יציאת S-Video. לכרטיס מסך VIVO גם כן יש יציאת S-Video. האם ניתן לחבר את יציאת ה-S-Video של הכרטיס מסך לרסיבר במקביל לחיבור יציאת ה-S-Video של הכרטיס PVR, ולמה הוא משמש? נ.ב. אני מעוניין לקנות כרטיס PVR של Happauge. מהם ההבדלים בין הדגמים השונים של Happauge, ואיזה מהם מומלץ לצורך תכונה של Pause והמשך הקלטה ברקע, הקלטה של ערוץ אחד וצפייה בערוץ אחר, והקלטה של שני ערוצים שונים במקביל (WinTV-PVR-150, WinTV-PVR-250, WinTV-PVR-350)?

• 11 תגובות
    • 673 צפיות
  13. Started by Red-AnGel,

שלום ברשותי מסך של פריוויו (preview) מסך 17 אינץ' שטוח עם המסך קיבלתי כבל שמתחבר מהמסך אל הספק במקום מהמסך אל החשמל הבייתי.. הספק שלי נשרף לפני שבועיים (לא מהמסך) עכשיו אני רוצה לקנות ספק חדש אבל כל הספקים היום באים עם חיבור אחד באחורה שלהם, כלומר אני יכול לחבר רק חשמל לספק וזהו ואין עוד חיבור שאני יוכל לחבר את המסך אל הספק... עכשיו השאלה שלי זה האם אני יכול לקנות כבל שצד אחד יתחבר למסך וצד שני ילך ישר לחשמל? (ככה זה במסכים החדשים) והאם זה בכלל יתאים למסך שלי? צריך להסתכל על כמה וואטים וכמה וולטים הוא דורש לפני שקונים את הכבל? או כולם אותו הדבר וכולם מתאימים לכל סוגי המסכים? אם אפשר לקבל תשובה עוד היום אני אשמח כי אני צריך לקנות ספק ואני לא יודע אם לקנות עם חיבור אח…

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  14. Started by Cyron,

דבר ראשון כל הכבוד למבצעים, זה מאוד עוזר לכאלה שלא מבינים (כמוני) להתמצא קצת ולהחליט. דבר שני, רציתי לדעת על איזה יצרני כרטיסים אתם ממליצים מבחינת GF או Radeon.... מי נחשב לטוב ? למי לא להתקרב ?

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  15. החלטתי לבסוף לקנות את ה GeForce 8800 GTS, לרשותי תקציב המספיק כדי לקנות את הכרטיס של כל חברה. אני בא לאנשים שכבר קנו את הכרטיס ויודעים איזה המשתלם ביותר ואת המלצתם. - שוב אני מזכיר שאין לי בעיה להוציא גם 2900 על הכרטיס, האלמנט שנבדק כאן הוא בעיקר בבאנדל.

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  16. חבר שקנה טלוויזית LCD חדשה ( http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=490977 ) מעוניין לדעת אם יש כרטיס AGP כלשהו (מגבלת הלוח כרגע) , שיש לו יציאת HDMI או תמיכת HDTV. תקציב עד 400 ש"ח, כמובן זול יותר - טוב יותר. לא למטרת גיימינג, נטו להקרנת סרטים מהמחשב לטלויזיה. יש כאלה דברים בשוק ? האם יש בכלל טעם להשקיע או שיציאת VGA רגילה (בטלויזיה יש גם כניסת VGA) נותנת תונה טובה באותה מידה?

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  17. e-GeForce 8800Ultra Black Pearl 768MB $899.99 USD !!!!!! פרטים http://evga.com/products/moreinfo.asp?pn=768-P2-N888-AR&family=23 e-GeForce 8800Ultra Superclocked 768MB $799.99 USD פרטים http://evga.com/products/moreinfo.asp?pn=768-P2-N887-AR&family=23 תתחדשו

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  18. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

לחבר שלי יש Radeon x600PRO 128mb ולי יש Radeon 9800Pro 128mb ואני מקבל ב3Dmark2005 2412 נקודות, והוא 1717. איך זה הגיוני?? וזה מפרט שלו: Intel P4 3.0ghz 64bit 256x2 geil cooled ddr

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  19. Started by gmchief,

ati x1950pro 512mb 256bit PCIX כשאני משחק בcounter strike source יש לי FPS נמוך 50 60 (מסך LCD SAMSUNG SYNCMASTER 730B) השאלה היא אם אני יכול לעשות משהו לכוון משהו ב-CATALYST CONTROL CENTER תודה ויום מקסים לכולם

20. Started by gabi_y,

האם OCZ GameXStream 600W יחזיק את שני הכרטיסים באוברלוק + Q6600 באוברקלוק? טעות שלי,מצטער. קניתי שני כרטיסים HD2900PRO הספק שלי כאמור לא מצליח להחזיק אותם במערך,ולכן אני מחפש ספק חדש..

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  21. Started by BeBless,

קניתי לא מזמן מחבר את הכרטיס המסך GeForce 8600 GTS...[ קניתי בממש ממש זול אז אין מה לדאוג ] ובלי לשים לב , שכחתי שהוא לא תואם ללוח אמ שלי.[הלוח אמ שלי הוא ממש ישן Ga-7N400 Pro ] השאלה העיקרית שלי, אם יש איזשהי דרך לחבר את הכטיס המסך החדש שקניתי ללוח אמ הישן שלי? -- הבנתי שהוא לא מתחבר אצלי כנראה בגלל שאין לי PCI EXPRESS 16X . אז רציתי לדעת גם , אם יש אפשרות שיש דבר מתאם ? תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  22. שלום , יש לי מחשב שקניתי ב1000 שקל .. יש לו 2 ג'יגה זכרון , איזה מעבד 2.66 ghz due core והוא סבבה לגמרי חוץ מהכ.מסך המובנה שלו .. למשל יש איזה אתר שבודק אם אני יכול להריץ משחק מסויים .. אז כל הפרמטרים מתאימים פרט לכ.מסך אין לי תמיכה ב Video HW transformation & lightning Vertex shader 3.0 Pixel shader 3.0 אני לא רוצה להריץ משחקים ברזולוציות מטורפות אלא משהו בינוני על קונפיגורציה medium .. כמה יעלה כ.מסך עם תמיכה בדברים האלה ? אני מחפש באיזור ה400 שקל .. יש מצב ?

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  23. קניתי מחשב64 ביט שיש לו כרטיס מסך gygabyte 9250 128MB , במחשב הקודם (32 bit ) יש לי כרטיס radeon 9600 pro 128MB כדאי לי לשים אותו ב64? זה ישפיע על הביצועים?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  24. Started by tovtov,

שלום, יש לי מסך LCD של NU , היום בערב שהדלקתי את המחשב "השתגע" לי המסך. כל הצבעים נהיו בגוון כחול. כאשר אני מפעיל את כפתור ה AUTO CONFIG הצבעים מסתדרים לשנייה ואז שוב חוזר הגוון הכחול להשתלט לי על המסך. מה עושים? דרך אגב - בדקתי את המסך על מחשב אחר - הבעייה נשארה. תודה

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  25. נגיד אני קונה GF7600GT PCI-Express X 16 הוא יכול לסחוב BF2 ,f.e.a.r וfar cry ועוד כמה עם גרפיקה טובה על הגדרות גבוהות ורזולציה 1024 על 768 ? ועוד שני שאלות ;D: כמה נקודות הוא משיג ב3DMARK06? והוא יריץ משחקים שעומדים לצאת בקרוב אנלי 3 ועוד כמה?

• 6 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים