עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מפתחת השבבים האדומה עומדת לפצוח בחגיגות ה-50 להיווסדה עם גרסאות בלעדיות עבור ה-Radeon VII, מעבד ה-Ryzen 7 2700X ועוד לכתבה

2. אהלן... אני רוצה להחליף תכרטיס מסך שלי במחשב שלי: amd 64 3700 gigabyte k8n sli 6600gt 128 1.5 גיג'ה זיכרון DDR 400 ספק 500 וואט אני מוכן לשים בין 400 ל-500 שקל ככה על כרטיס שיחזיק לי משחקים כשאני חוזר בסופש"ים למה אני חייל. איזה כרטיס יכול להתאים למפרט שלי? (המחשב דיי ישן תאמת.. אבל אין לי כסף לקנות אחד חדש למה אחד טוב יכול לעלות לי יותר מ-2000 שקל) תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  3. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך בינוני לכמה החודשים הקרובים מה המלצתכם? הכוונה שלי היא לקנות כרטיס בסגנוןGF4 MX לחצי שנה הקרובה אז אני כבר אקנה כרטיס מסך הרבה יותר טוב יש לי GEFORCE 1 DDR האם זה כדאי או אולי לרכוש כבר עכשיו כרטיס מסך טוב יותר? תעזרו בבקשה זה מאוד דחוף! תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by bono_71,

אם אני קונה את המסך עדיף אחריות של יבואן כי יש חנויות שהאחריות הי במעבדות שלהם . תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 4.4k צפיות
  5. זה המפרט שלי :לוח אם: Intel Dragontail Peak DP35DP מעבד: QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600 (cl5 800 hz)זיכרונות קורסייר : 4 ג'יגה כרטיס מסך: HD5850 של Club דיסק קשיח: ST3500641NS (500 GB, 7200 RPM, SATA-II) מסך: samsung syncmaster226bw 22" מאוורר למעבד : thermaltake bigtyp vp 120 מארז:Thermaltake Armor-Jr Middle Tower with Window - black ספק כוח pc power&cooling 610W עכשיו לשאלות: בתוכנה everst אני רוצה לדעת את הטמפ' של הכרטיס מסך ויש לי את אלה: (GPU Diode(dispI0) GPU Diode (MemI0 GPU Diode(shader) GPU vrm עכשיו רציתי לדעת מה כל אחד אומר וראיתי באפשרות של הcatalyst control center אפשרות ati overdrive זה אוברקלוק נכון? עם המפרט שיש לי אני יכול לשחק ע…

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  6. Started by AvigdOr.GT,

אני מחפש המון זמן כבר דרייברים לכרטיס מסך שלי, שלי נראה לי פגומים, יש לי fx5200. אפשר בבקשה לינק? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  7. Started by AVI.S.T,

מה זה High Digital Content Protection bandwidth (או בקיצור HDCP) ?? לא לתת לי מאמרים באנגלית כי אני לא יודע. תודה לכך העוזרים!!

8. קבלו: http://www.tomshardware.com/business/20030319/cebit2003_final-07.html http://www.tomshardware.com/business/20030319/images/chaintech-03.jpg

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  9. Started by liran2003,

מה אתם אומרים על המסך של LG דגם 1720B כדאי לקנות אותו ב-1500 ש'ח כולל אחריות ל-3 שנים של היבואן הרשמי? ומה ההבדל בין הדגם הזה לבין הדגם 1720P?

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  10. Started by barda,

שלום יש לי איזה בעיה שכשאני מנסה להפעיל את המשחק Star Wars : Comando republic הוא אומר לי שאני צריך pixel shader 1.1 or higher וכשאני מנסה להכנס למשחק רואים את הכל מטושטש ובצע לבן ואז המשחק יוצא לבד והוא אומר לי שיש בעיה. מישהו יודע איך לסדר את זה? נ.ב יש לי כרטיס מסך GF4mx440 128 mb תודה מראש

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  11. Started by E. Shambuzzi,

שלום לכולם, הזמנתי בזיגזג Inno3d GTX260 192SP ב- 900 ש"ח, והודיעו לי שהוא לא זמין כרגע, והציעו לי את ה GTX260 192SP של ZOTAC, באותו מחיר. האם יש הבדלים בין הכרטיסים? אם כן מה עדיף ? יש גם אופציה ללכת על GAINWARD GTX260 216SP ב 1000 ש"ח, אבל לדעתי לא יהיה הבדל ברזולוציה שלי. מעדיף לקנות מזיגזג כי זה ממש קרוב לי לעבודה (אני יודע שיש את הכרטיסים הנ"ל ב IQPC ובפנדה וב KSP וכו' וכו') מפרט בצד, ספק ישודרג ל corsair 550W. תודה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  12. Started by janluca,

אני מביא מאמר מקיף + ביקורת על הכרטיסים הנ"ל הנה http://motherboards.org/articlesd/hardware-reviews/1273_1.html אם זה לא שייך לכאן תעבירו לאן שצריך .... חיפשתי איך להוסיף ידיע האו מאמר ולא מצאתי תודה ........ ותהנו 8) אייל

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  13. Started by gil_k,

אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה (טלויזיה רגילה, הבומבות, לא יודע מה השם שלהם) ואני לא מצליח. ניסיתי לחבר חיבור של S-Video וממנו לVideo של הטלויזיה וזה לא עוזר. אני בכלל לא מוצא את ההגדרה של הריבוי צגים בדרייבר, הוא כאילו לא קולט שיש עוד משהו מחובר. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  14. פעם חשבתי שהתפקיד שלו הוא רק לחשב פוליגונים אבל הבנתי שהוא מאוד משפיע על התצוגה של המסך... האם זמן תגובה, למשל, יכול להיות שונה בין כרטיסי מסך (על אותו מסך)? בכמה כרטיס המסך משפיע בתצוגה רגילה (לא משחקים אבל הפרדת צבעים, הגדרות תצוגה וכיוצא...)? האם כרטיס המסך משפיע גם על תצוגה סטטית? (יש לי בעיה עם המסך שהוא מציג תמונה אבל כשאני מזיז את העיניים, לאו דווקא כשיש תנועה על המסך, ישנו עיוות כלשהו בצבעים שקשה לי להסביר).

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  15. Started by yonni,

שלום לכולם, אני מחפש מסך שטוח 19 עד 1500 ש"ח... אני מבקש ממכם לשתדל לענות בצורה עניינית, ובאמת להמליץ על הטוב ביותר בטווח המחירים הנ""ל, ולא להטיף לקנות משהו יקר מזה....גם ככה מתחתי את התקציב... כמו כו מישהו יודע על HYUNDAI F910? הוא עולה 1200 ש"ח ומציג מפרט לא רע בכלל עם 1200*1600 ב85 HRZ... עוד שאלה אחת: לאחרונה מוצע בכמה חנויות ברשת מסך שטוח DELL P991, עם צג טרינטרון של סוני במחיר מגוחך של 1100 ש"ח...נראה לי חשוד העניין הזה , מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  16. Started by Tzion,

מה עדיך שיהיה לכרטיס מסך: זכרונות של 128MB 64BIT או זכרונות של 64MB 128BIT ??? וגם מה עדיף, גיפורס FX5200 של GIGABYTE http://www.pchardware.co.il/docs/pd-706870786.htm או של GAINWARD http://www.pchardware.co.il/docs/pd930869070.htm

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  17. Started by amit123,

תגידו מה הדרייבר הכי חדש של ati לפני כמה זמן הוא יצא ומה הוא משפר? והאם הדרייבר הכי חדש של אומגה יותר טוב ואם כן במה?

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  18. Started by trxman,

שלום רב :} איך מבטלים את ה - vsync? (66gt). תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by AAvihayD,

בס"ד, שלום אני רוצה הורדה תקינה שלא נגעו בה של DirectX 11 מערכת הפעלה : Windows 7 Ultimate 64bit

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  20. הזמנתי כבר מחשב , ואני רוצה לדעת אם הקירור הפאסיבי של הכרטיס הנ^ל יצליח להכנס ללא בעיה. לוח אם P41 DS3L של ג'יגה בייט הרגיל מארז CM690. קירור למעבד ונדטה 2. אני מקווה שהוא לא יתנגש עם הקירור למעבד, או שיעלה בטעות על הזכרונות תודה!

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  21. Started by קלוקיי,

אני רוצה לעלות את מהירות המאוור של הכרטיס ואני לא מצליח קראתי מדריכים ולפי מה שהבנתי אני צריך להיכנס לפרופיל שבהגדרות של הכרטיס ולערוך פרופילים לכרטיס והבעיה שאני לא מוצא את התיקיה שיצרתי לה את הפרופיל, אני צריך שתסבירו לי בבקשה כי הכרטיס חם מאוד ואני לא מבין איך לעלות את המהירות של המאוורר... בבקשה תעזרו לי תודה....

22. Started by Kirma,

למישהו יש מושג איך שולטים במאווררים של ה TwinFrozr III אני לא מדבר דרך AfterBurner של MSI אלא דרך הפרופילים שמגיעים עם הכרטים לטענת MSI מקור: http://www.msi.com/product/vga/R6950-Twin-Frozr-III-Power-Edition-OC.html#/?div=Overview

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  23. אני קונה את Innovision GeForce 4 Ti 4200 במקום את אותו הכרטיס רק של MSI. אז רציתי חוות דעת על החברה, אם היא שווה קניה. ובכן, הכרטיס שלהם שווה קניה??? כי אני ממש לא מתמצא בחברה הזו. אודה אם מי שמבין בנושא, יגיב. תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by crazydiamond,

שלום לכולם רציתי לדעת מי לפי דעתכם חזק יותר מהכרטיסים שהוזכרו בכותרת, יש לציין שה 92000 הוא 64 מ"ב זיכרון אבל 128 ביט והרדאון 64 הוא כנראה גם 128 ביט. ובנוסף האם רדאון 64 הוא בעצם גרסא מוקדמת של רדאון 7500 ?

25. Started by a,

במשחקים אין לי FPS גבוהה והביצועים של המחשב שלי הם: 450 MHZ 256 RAM SPEED 100 VODOO 5500 ואני רוצה להעלות את ה FPS אז מה עלי לעשות ? לקנות זיכרון ?כרטיס מסך? או בכלל לוותר כי ה 450 לא יעבוד עם הכרטיס מסך כי במילא ה450 איטי אז הוא לא יעמוד בקצב של הכרטיס ויאט אותו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.