עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by N N C,

אתמול קניתי מחשב לדודה שלי והיום לקחתי אותו (הורכב בחנות שקניתי) בתחילה המחשב פעל אצלי עם המסך שלי בבית, לא היו שום בעיות עם המחשב והכל פעל מצויין כשהפעלתי את המחשב עם המסך החדש (בדיוק הוצאנו מהאריזה) שקנינו עם המחשב iiyama1413 להפתעתנו גילינו שני פסים דקים שמופיעים על המסך, התקשרתי לחנות ממנה קניתי את המחשב ושם נאמר לי זה ככה אמור להיות, תשובה דיי דבילית אם תשאלו אותי, לכן החלטתי לפנות למומחים האמיתיים, לכם, בבקשת עזרה, אם תוכלו לומר לי, האם הקווים שאני מדבר עליהם אמורים להיות על המסך?

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by Ibrow-Now,

זאת שאלה... אשמח לשמוע תשובות ממי שיש לו או ראה את המסך.

3. Started by -ld-,

מישהו יכול להמליץ לי אל מסך lcd טוב עד 1800 שקל? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  4. Started by ofcourse,

היי אני מתכנן לקנות מסך LCD 15. מה חשוב בבחירת מסך כזה ? מהם היתרונות ומהם החסרונות מסכים מהסוג הזה ? תודה

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  5. Started by mp281111,

שלום לכולם אני רוצה להיתיעץ עם חברה שיש להם מסך LCD והם משחקים כבדים אני מעוניין לקנות מסך LCD ואמרו לי שלמשחקים רצינים הוא לא מומלץ האם זה נכון? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  6. Started by muki1234,

היי לכולם אני רוצה לקנות מסך LCD בשבוע הבא ואשמח לשמוע המלצות על מסך 17" או 15" מומלצים במחיר של 2000 ש"ח. תודה רבה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  7. Started by R3flect,

הייתי רוצה לקנות מסך LCD עם מחשבי החדש . LG L1730S עם 12 MS או לקחת את זה של בנקיו שלו יש 8MS : BENQ FP71G PLUS תודה מראש

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  8. Started by liran12345,

מה דעתכם על המסך LG L1730S איך הוא?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  9. Started by raz002,

שלום אני מעוניין לקנות מסך LCD טוב שיוכל לשרת אותי להרבה זמן במחיר נמוך יחסית (1500 זה המקסימום). מצאתי מסך ממש זול של HP הבעיה היא שאני לא שמעתי אף פעם על מסכים של HP: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=371020 אשמח לקבל עוד הצעות!

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  10. Started by kobi_af,

17" Viewsonic VA712 + Speakers 8ms LCD Monitor המסך הזה טוב בשביל משחקים?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  11. Started by J.allmighty,

שלומות, אני נכנס לתחום שאין לי שמץ מה לקנות ולכן אני פונה אליכם.. אני צריך מסך טלויזיה 30 אינץ LCD שאני יוכל גם לראות טלויזיה עליו אבל גם אפשרות לשחק משחקים דרך המחשב או עבודה שוטפת ועוד איזה כרטיס מסך צריך לעניין ? אנא המליצו כדיי לא כדיי וכדומה ומה הפיתרון הטוב ביותר בשבילי, לגבי התקציב - אני צריך משהוא טוב לא את הטופ שבטופ תודה

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  12. Started by Chaos,

בלעדי באולסייל - מלאי מוגבל !!! מסך HYUNDAI דגם L70S מסדרת ImageQuest - דגם 2004 מסך יפהפה ומרשים עם טכנולוגיית ה-LCD החדישה ביותר. קונטרסט גבוה של 1:500 , חדות ומהירות תגובה גבוהה במיוחד של 12MS מביאים למסך צבעים חיים ואמיתיים המאפשרים הצגת תמונה חדה ומושלמת ללא פשרות. זמן התגובה המהיר במיוחד של 12MS משפר את חווית הצפייה ומייצר תמונה איכותית ובהירה, מעולה לצפייה בדמויות נעות. במסך שני רמקולים מובנים לחסכון במקום על שולחן העבודה ובאיכות שמע מעולה. המסך מגיע בגימור מהודר ויוקרתי ובעיצוב חדשני, צבע שחור-אפור. 3 שנים אחריות! הלינק: http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?product=1&auction_id=7047231&type=2&= מה אתם אומרים על זה?

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  13. Started by srolik,

צריך עזרה דחוף .... למישהו יש מסך דק של חברת COMPAL חמשעשרה או שבעעשרה אינץ אני חייב לדעת קצת יותר פרטים או נתונים או תמונה עליו , לא מצאתי בשום מקום באינטרנט אפילו לא באתר של COMPAL תמונה או מפרט אם מישהו מכיר מקום כזה או שיש לו מסך כזה אשמח לעזרה ...

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  14. Started by e-r-a-n,

צהריים טובים לכולם, אני בקרוב הולך להפטר ממסך ה CRT המעפן הזה שיש לי פה, ולהביא מסך LCD במקום. גודל עדיין לא סגור עלזה, אולי 15", או 17"... עכשיו אני לא באתי להמלצה בעבור מסך ספציפי, כי אני אבצע את הקנייה כנראה באזור מגוריי או משהו בסגנון ולא דרך האינטרנט. ברצוני לדעת מהם הקריטריונים לבחירה..על סמך-מה בוחרים מסך LCD? בינתיים, כל מה שידוע לי שרצוי שהזמן תגובה ירד מה-16ms, נכון? מה עוד עלי לברר לפני שאני רוכש מסך? גם הבנתי להתרחק מחברות כמו mag וכדומה, ויותר להתמקד ב viewsonic, lg, samsung... אשמח לקבל תשובות מעמיקות, תודה

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by Rhx,

שלום לכולם,אבא שלי משום מה נמאס לו מה C RT שלי כשהוא יושב עליו לפעמים אז הוא החליט לקנות לי מסך דק מ1000 עד 2000 שקלים 19 או 17 תחליטו אתם עכשיו אני מתלבט בין L C D ל C RT למה אני בעיקר מתעסק הרבה בתחום הגיימינג ואמרו ש CRT יותר טוב מצד שני אני רוצה יותר מקום ראיה יותר טובה ואמרו שזה גם לא מזיק לעיניים לעומת ה C RT..את ה C RT שיש לי אני יתן לאחי עכשיו אני צריך קניה בטוחה מסך אמין וטוב...אגב המסך שיש לי כרגע הוא JT C K-700 ואני רואה בו מצוין הוא עובד על 1024*768 85HZ ורואים בו טוב הבעיה שראיתי במסכים L C D אצל חברים שלי ויותר נוח לראות וגם הוא יותר נוח וקל..אבא שלי רוצה לקנות L C D אך אני אולי אנצל את זה ואקנה C R T איכותי או ש L C D..אגב לא חייב בכלל לקנות הוא אמר ל…

• 11 תגובות
    • 766 צפיות
  16. Started by dress,

שלום, כהקדמה לקנייה ולהחלטה בין מסך CRT ל-LCD רציתי לשאול האם במסכי LCD יש צורך בהתקנת דרייבר למסך (בניגוד למצב במסכי CRT)? תודה

• 6 תגובות
    • 535 צפיות
  17. Started by the ultimate,

שלום לכולם. לכל המסכים ה-LCD, ה-17" בוודאות, ואני חושב גם 19", רשום רזולוציה מקסימלית שהיא 1280*1024. רציתי לדעת האם ניתן להגדיל את הרזולוציה מעל, או שזה לא מומלץ/לא אפשרי/בלה בלה בלה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  18. אחרי חיפושים של שנה (כן שנה) אחרי המסך "הכי טוב" למשחקים וסרטים בתחום ה- 3,000 ש"ח אני מיואש... אני חייב את עזרתכם בלמצוא את המסך הנבחר... ובלי קטעים של עדיף מסך CRT וכאלה כי כבר החלטתי על LCD בתודה מראש נועם נ.ב אשמח לתגובה מהירה

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Jules Winnfield,

אני מחפש מסך איכותי למשחקים וסרטים...בעיקר למשחקים שהוא לא בעל פאנל TN כמובן על איזה מסך אתם יכולים להמליץ? *אנא אל תמליצו לי על סוג של פאנל אלא על דגם ספציפי של מסך

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  20. Started by ScreameR,

החלטתי שאני נפטר מהמסך CRT המצויין שלי (LG 795FT PLUS - באמת מסך בן זונה) מפאת חוסר מקום. אז החלטתי ללכת על מסך LCD\TFT. בטווח מחירים של 1500 שקל (גמיש) איזה מסכים איכותיים אפשר למצוא ? אני לא צריך DVI אבל דיי חשוב לי שיהיה זמן תגובה נמוך ככל שאפשר..

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  21. Started by oron,

היית רוצה לדעת אם יש המלצה למסך 15' LCD, האם מומלץ בכלל (בהשוואה למסכים רגילים)? אורון

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by dj shay 30010,

שלום קניתי מסך ADI 15" LCD ב 900 ש"ח זה שווה את הכסך המסך יחסית טוב איכותי

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  23. Started by Potter,

אני מחפש מקלדת ממולצת עד 170 ש"ח - אם יש לכם משהו טוב להציע או שאפשר להתפשר במשהו פשוט של 80 ש"ח? כמו כן אני מחפש מסך 17 LCD עד 1750 ש"ח ממולץ. שלאה נוספת אני מתכוון לקנות המחשב בחלקים האם כדאי לשלם עוד 200 ש"ח ושירכבו לי ? (כדי לקבל גם אחרויות כוללת) אף פעם לא הרכבתי מחשב לבד, נראה לי שזה לא מסובך, זה יכול להיות בעיה? (כמו להרכיב את הCPU, והחיבורים למארז?)

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  24. איזו כמות של כסף יהיה עלי להשקיעה בכדי לרכוש מסך LCD 17 אינץ' טוב בימים אלו ל GAMING?

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  25. אני מחפש מסך LCD 17 שמציע יחס טוב של מחיר \ איכות שני דברים שראיתי ונראו לי הגיוניים הם : LG 1730S שעולה1500 שקל וViewsonic VA712 שעולה 1430 שקל מהנסיון שלי ויוסוניק מיצרים מוצרים אמינים ואיכותיים מאוד , וגם יש למסך הזה את היתרון של המחיר ושל ה8ms לעומת 12ms , אבל ראיתי כאן המלצות על ה1730S בעבר. עכ"פ על מה אתם , מומחי המסכים , ממליצים ? ולאיזה משני החברות יש מדיניות פיקסלים מתים טובה יותר ? למיטב זכרוני בחו"ל יש לVS את המדיניות הכי טובה או בין הכי טובות , אבל מה הולך בארץ? עריכה נזכרתי שהרעיון היה מסך שאפשר לסובב אותו ב90 מעלות לעבודה נוחה יותר בוורד - יש הצעה למסך כזה במחיר סביר ? הביצועים במחשקי מחשב קצת פחות חשובים.

• 4 תגובות
    • 892 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.