עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Froze,

היי אני מעונין לרכוש כרטיס מסך חדש, העיקר למשחקים שיהיה טוב ויחזיק לשנים הבאות. התקציב הוא בסביבות ה500 ש"ח אשמח לשמוע הצעות. בנוסף יש לי שאלה, אני ממש לא מתמצא בתחום ורציתי לשעת אם יש אפשרות לחבר שני מסכים בחיבור זהה לאותו המחשב. כיום יש לי כניסה אחת בחלקו העליון של המחשב (ולידה עוד כניסה רחבה יותר למסך) ובחלק התחתון עוד כניסה למסך ושוב, לידה כניסה למסך נוסף רחבה יותר. אני מקווה שהסברתי את עצמי נכון, האם יש אפשרות לחבר שני מסכים למחשב? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  2. Started by Rudo17,

מה ההבדל בין GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ל- GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe תודה מראש

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  3. אני קונה עכשיו מחשב חדש ואני מתכנן לקנות את ה-8800GT אבל בפורום מעבדים אמרוו לי שאולי כדאי לחכות לכרטיסי מסך החדשים שיצאו שיהיו יותר חזקים.. השאלה שלי היא כזאת...נניח שאני ימתין יהיו כרטיסים יותר טובים מהGT בסדרה החדשה שאני אוכל לקנות בסביבות ה-1500 ש"ח?? כם אם תגידו לי שהמחירים שלהם ינועו בין 2000 ומעלה אז אני יוותר ואני יקנה את המחשב כבר עכשיו עם הGT ... עוד שאלה בקשר לDX10 אמרו לי בפורום מעבדים שה-GT לא בטוח יחזיק טוב משחקים שיצאו בטכנולוגיה הזאת בעתיד ..אז זה עוד דבר שחשוב לי לדעת.. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  4. Started by bla7,

למה הדמויים ברזולוציה כל כך גרועה וגם מרצדים??? האם הכרטיסים החדשים עדיין לא פועלים כל כך כמו שצריך, או שהכרטיס מסך שלי כל כך גרוע שהוא אפילו לא יכול להריץ את זה אחרי רינדור??? חחח ;D The Demos... אגב, בסה"כ זה נורא יפה, אם נתעלם מהרזולוציה הגרועה והריצוד! בהחלט יש למה לצפות!

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  5. Started by b127,

הבעיה די מוכרת, כשהכבל נפגם, ולא מעביר את כל הצבעים, במקרה שלי את הכחול, ורציתי להחליף את הכבל, יש לי בבית כמה מסכים ישנים הבעיה שהחיבור בצד הפנימי החיבור של כל אחד שונה, איך מתגברים על זה?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  6. שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש מחשב חדש עם מעבד Athlon II 3X 435 ו- 4GB DDR3 במהירות 1333. הסוקט יהיה PCIe 2.0 (כנראה) והמסך שלי הוא 19 " עם רזולוציה טבעית של 1280X1024. השימוש של המחשב יהיה רב-תכליתי ויכלול כמעט כל שימוש אפשרי, אבל את החוזק של כרטיס המסך אני צריך רק למשחקים. הבנתי שה- 4770 הוא הכי חזק בטווח מחירים הזה וגם יאפשר לי לקנות ספק *יחסית* זול. הבנתי נכון?

7. יש לי 3dmark 2001 לא se ודירקס איקס 9 אבל שאני מסיים את הבדיקה הוא כותב שיש לי את הdirectx 8 ולא את ה9 השאלה אם יש הבדל בין se ללא se ובין גרסאות directx השונות -ובתוצאות שלהם?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  8. Started by lamer4ever,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1143 או http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1454

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  9. Started by shimon956,

שלום לכולם יש לי כמה שאלות בקשר לאופציות של הדריור 3.7 קראתי את הfaq בפורום הזה ולא היה שם תשובה לשאלותי 1: באופציה של ה-d3d למטה יש אופציה שנקראת Compatibility settings ובפנים יש 2 אופציות שנקראות support DXT texture formats שהיא פעולת לי ומתחתיה יש אופציה שנקראת alternate pixel centr שהיא מכובת לי מה הם עושות ולה אחת עובדת והשניה לא 2:באופציה של ה-opengl למטה יש אופציה שנקראת Compatibility settings וביפנים יש גם שתי אופציות שנקראות force Z-buffer depth force 24 -bit force 16-bit ולבטל והאופציה נמצאת על לבטל ותחתיה יש אופציה שנקראת Triple buffering שהיא עובדת לי למה כול זה משמש והם זה צריך לעבוד או להיות מכבה טוב מצער על כול השאלות אבל אני ממש לא מבין בזה אני…

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  10. Started by Bone-Breaker,

יש לי רדון 9500 פרו של ATI וגיליתי שהוא ירד בביצועים אחרי שהתקנתי את הדריבר האחרון 4.2. אני לא יודע אם זה בגלל הדריבר אבל שמתי לב גם שהוא פועל במהירות של 4X במקום על 8X כמו שהוא עבד פעם וגם שאפשרות ה-Fast write לא פעילה. יש דרך לסדר את זה? אם כן איך? תודה.

11. Started by Apet,

אני צריך כרטיס מסך כדי שאוכל לשחק על המחשב החדש שאני קונה הביתה [בעיקר Battlefield2 ] נראה לי שה - N6600 TD 256MB Asus הוא תמורה טובה לכסף. [ציפסט nVidia GeForce 6800 GTו + 256MB ] מה דעתכם יא מומחים?

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  12. אני מתלבט ה6800 הוא אי גי פי וה6600 הוא פי סי אי אקספרס בבקשה תגידו לי מה יותר שווה ומהיר תודה רבה

13. Started by danieltrt,

שלום לכולם אתמול רציתי לראות טרילר של הסרט החדש AVATAR באיכות 720P בהתחלה רציתי לראות אותו דרך האינטרנט ואז ראיתי שיש תקיעות אז הורדתי אותו. גם כשפתחתי אותו כקובץ על המחשב היו תקיעות ואז בדקתי ושמתי לב שיש הרבה עומס על המעבד. האם המעבד שלי מהווה צבר בקבוק או שזו בעיה אחרת? המפרט שלי בצד אני עובד על WIN7 ו 9.12 תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  14. האם נית לחבר מסך שטוח radeon 9000 ללא יציאת DVI?

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  15. Started by KKK,

לאיזה כרטיס של ATI משתווה ה 7600GT?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  16. שלום לכולם! לפי המלצתכם קניתי את המסכים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=182008.0 וכרטיס מסך http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2117&lg=0 XFX GF 6600 256MB DDR2 DUAL DVI עכשיו, שתי המסכים יושבים אחד לעד השני והבעיה היא כאשר אני מגדיל את החלון זה גדל על שתי החלונות מה שממש לא נוח. לא הייתי מתלונן אלא שאצל חבר ראיתי שכל אחד מהם מתפרס רק על המסך שבו הוא נפתח ולא על שתיהם. אבי בטוח שזה איזה פיצר קטן איפה שהוא ואני לא מצליח למצוא אותו. תודה על עזרתכם.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  17. אז המצב הוא כדלהלן: ברשותי מחשב בן 3.5 שנים. לוח אם אינטל dp965lt מעבד CORE 2 DUO E6400 זכרון 1GB 800 MHZ כרטיס מסך PALIT 7600GS HD- יש מספיק.. מערכת הפעלה XP SP2 השימושים העיקריים במחשב הם :צפייה בסרטי HD וFHD ומעט משחקים..בעיקר NFS CARBON כרגע וPES כאשר לא פוסל אופציות של משחקים קצת כבדים יותר אם ניתן יהיה בעזרת השדרוג... השאלה שלי היא האם ניתן ליצור שיפור בחווית הצפייה באמצעות שדרוג לכרטיס מסך טוב יותר ובמידה וניתן מהו הכרטיס המומלץ (בשיקולי עלות תועלת) (למיטב הבנתי ישם גם הגבלת מבחינת ספק הכח..שעדיין לא בדקתי את הספקו אך אני חושב שההספק הינו 400W

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  18. 1. האם יש הבדל משמעותי בין Geforce 8600GT לבין Geforce 8500GT (זה תוספת של 130 ש"ח, שזה כמעט 50% יותר, האם זה מצדיק את התוספת?) 2. ומה דעתכם על החברות הבאות ל Geforce, איזו מומלצת ואיזו זבל? Gigabyte Palit Sparkle FORSA BFG Triple D XFX והחברות הבאות ל RADEON ? Gigabyte Sapphire Palit Leadtek PNY ATI HIS MSI 3. האם יש הבדל רציני בביצועים בין כרטיסים עם DDR2 לכרטיסים עם DDR3? 4. האם יש הבדל בביצועים בין 256MB ל 512MB (או ל 1GB)? זה תוספת של כ 50 - 100 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by tidan26,

שלום! ברשותי כרטיס מסך gtx 680 ומעבד core i7 975 extreme האם נוצר צוואר בקבוק ביניהם? ???

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  20. Started by wild_3d_raptor,

יש לי כרטיס מסך r9700pro הבעיה היא שאני מחבר את הטלויזיה למחשב ...(חיברתי נכון ,ולפי הספר) אז אני רואה תמונה של הרקע של השולחן עבודה,עכשיו שאני מנסה ליראות משהו אחר לא רואים כלום...אפילו לא רואים את הסמן של העכבר .... חיברתי את הטלויזיה בישביל ליראות סרטים ולשחק ... מה הבעיה ? איך פותרים ? בתודה, עמית

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  21. נשבר לי שלושה פינים של הכבל של המסך והמסך לא עובד.יש דרך לסדר את זה ?

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  22. Started by Gully,

היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש שמיועד למשחקים. המחשב שלי מחובר לטלויזיית 720P (רזולוציה 1360x768). מאחר וזוהי הרזולוציה המקסימלית של הטלויזיה (וה-native), אני מעוניין לדעת האם בכלל שווה להשקיע הרבה כסף בכרטיסים יקרים שבתכלס מיועדים לרזולוציות גבוהות יותר (1080P) ולא ל-720. בנוסף אשמח לקבל המלצות לכרטיסים ספציפיים... תודה!

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  23. Started by peshtol,

פעם אחת ולתמיד שכל אחד ירשום את כרטיס המסך המועדף עליו משתי החברות, ואיזה מהם יותר טוב רוצים להרוויח קצת כסף מהסלולארי?, אני לא אומר שתרוויחו מיליונים אבל אתם תוכלו בקלות לכסות את החשבון החודשי של הפלאפון: www/2060/smser/co.il

24. Started by netanel38121,

כפי שנאמר לעיל, אני רוצה לקנות את הכרטיס הנ"ל המפרט שלי הוא: לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3R מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E8500, 3166 MHz (9.5 x 333) זיכרון: 8GB Kingston DDR2 800MHZ ספק: SEASONIC S12II-500 מארז מערכת הפעלה WIN 7 U 64BIT כמה שאלות: האם המחשב והספק יספיקו בשביל הכרטיס? והאם המעבד יגביל/צוור בקבוק ברוב המשחקים עם 6950 יש לציין שיש לי 5 כוננים קשיחים במחשב איזה חברה אתם ממליצים לי לקנות? ה 4870 שיש לי הוא של GIGABAYTE והכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא 4870 שעד עתה שירת אותי נאמנה יותר משנה וחצי. אבל אני רוצה להשתדרג .. תודה רבה , וחג שמח, נאט.

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  25. Started by FroggeR,

שי לי כמה שאלות לגביי הכרטיס.. אתם יודעים מתי אמור לרדת המחירים שלו. כי שמעתי שהולך לצאת טכנולוגיה חדשה בקרוס והמחיר של הכרטיס הולך לרדת... וזה גם נכון שיקבלו HL 2 איתו?

• 2 תגובות
    • 536 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.