כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי את הradeon 9100 של sapphire וראיתי עכשיו שהradeon 9100 של connect3d יותר זול בכ100 ש"ח כדאי לנסות להחליף? ועוד שאלה איך זה הגיוני שהConnect3D 9000 Pro 128Mb DDR עולה יותר מConnect3D 9100 128Mb DDR Bulk
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
הרכבתי את המפרט הזה למישהו שהולך לעבוד ב Auto CAD ומקום העבודה שלו משלם על המחשב: מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 5960X 3.0Ghz 20MB L3 Cache s2011-3 - Box 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Noctua NH-U9B SE2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם MSI X99S SLI Plus LGA2011-3, Intel X99, DDR4, 4xPCI-E 7885-002R 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 4x8GB DDR4 2400Mhz PC4-19200 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך PNY Quadro K4200 4GB GDDR5 DX11 2xDisplayPort DVI PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Green WD10EZRX 1TB Sata III 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 840 EVO Series MZ-7TE500BW 500GB SSD SATA III 1 ספקי כוח: ספק כח אקטיבי ומודולארי Corsair 650W 80+ Gold…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברה חדש פה אז ככה נתקלתי בכתבה על הדרייבר החדש שמאפשר מערך של ati ו nvidia זה המפרט שלי : מעבד i5-750 לוח אם p55-usb3 זכרונות g.skill 1600mhz 4gb ספק seasonic 650w עכשיו יש לי כרטיס מסך זמני של nvidia 8400gs והשבוע אני קונה hd5870 השאלה שלי קודם כל באיזה חיבור אני משתמש כדי שהפיזיקס יעבוד על ה 8400gs והחישובי גרפיקה על 5870 SLI/CROSS FIRE והאם אני צריך להתקין את הדרייברים של שניהם ואיך אני מגדיר ממש את המערך הזה בתוך המחשב תודה ושבת שלום
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך עד 850 שקל יש לי מסך 23 אינץ וספק כוח של 550 וואט תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אחרי שעידכנתי את הלוח אם אז כול הבעיות שהיה לי עם הכרטיס מסך נפתרו לי עכשיו ב- 3dmark05 אני מקבל תוצאה : 3260 הודות לחברת זיגזאג שעזרה לי בלי הם לא הייתי יודע מה לעשות !
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום! ניגשתי לנתק את הכבל מהכרטיס מסך והוא לא יצא ניסיתי בכוח ועדיין לא הצלחתי לנתק אותו לאחר מכן ראיתי בתחתית של הכבל שיש סימן של חץ שצריך ללחוץ עליו ולאחר מכן לנתק אותו השאלה שלי האם גרמתי נזק כלשהו ליציאה בכרטיס מכיוון שניסיתי למשוך אותו בכוח למרות שהכל עובד באופן תקין?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך אתר או פורום בנצ'מארקים להשוואות של כל מיני כרטיסי מסך. כמו בעמוד הזה, רק ליותר כרטיסי מסך: http://hwzone.co.il/reviews/6800gt/7/ תודה.
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי לילד שלי את המשחק SONIC HEROES. הבעיה שהמשחק רץ רק במצב של חלון ולא משנה איזו רזולציה אני בוחר, כשאני מנסה לשים מסך מלא אני מקבל מסך שחור. הבעיה בהגדרות בכרטיס? מחשב P4 1.8GHZ 768 MB RDRAM. כרטיס מסך GEFORCE 2 64MB. אני זוכר שפעם כבר התקנתי את המשחק הזה על המחשב הזה והוא עבד ללא בעיות, המצב הנוכחי הוא אחרי פירמוט. תודה רבה גיא
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני משתמש בכרטיס הטלויזיה שלי להקלטה בפורמט MPEG2 באיכות מצוינת דרך אגב. חשוב לי להשתמש בזה עם הMOVIE MAKER במיוחד וללא הפיכה לפורמט אחר שלוקח זמן רב ומוריד איכות. אני רוצה פשוט לפתוח קבצי MPEG2 דרך המובי מייקר 2 ללא בעיות. תעזרו בבקשה!!!! זה דחוף! תודה מראש 8)
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
אז ככה יש לי את הכרטיס בחתימה ניסיתי לראות מה יש במסך של פתיחת הצינורות בריווה טונר, זה מה שיצא לי: אז חשבתי מה יקרה אם אני יסמן סתם למשל את אלה שמוקפים באדום, או אחד אחר שלא מסומן, מה קורה אז? תודה מראש, אלי.
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי TV מקרן אחורי של TOSHIBA עם כניסות קומפוננט YPbPr ו-S-VIDEO בלבד. יש לי מחשב HTPC עם PCIE וכרטיס מסך NVIDIA 7800GTX שלאחרונה שבק חיים. אני צריך להחליף את כרטיס המסך אבל לא מצליח למצוא כרטיס PCIE שיש לו חציאת קומפוננט. יש למישהו רעיונות? אולי לקנות בחו"ל?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בגרסא ה1GB... איך הוא, הוא ממש ישן איך הוא מריץ קריסיס נגיד... לאיזה כרטיס שנמכר הוא שווה ערך היום?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מה זה PhysX ומאיפה אפשר להוריד את זה?
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מעוניין לקנות מסך 19lcd בתקציב נמוך של 2500 שח ראיתי את ה913N אצל הדובים במחיר של 2490 רציתי לדעת אם זה המסך הכי טוב מבחינת מפרט שאני יכול להביא במחיר הזה.. תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך בחול אין לי אחריות בארץ לפי מה שידוע לי ! חיברתי אותו לספק כוח 500 W יש ל כרטיס 2 חיבורים לחשמל ונורות בצבע אדום וירוק לאחר שהכל חובר כמו שצריך הנורות בצבע ירוק המחשב עלה לווינדוס הכל היה רגיל קבלתי דיסק דריברים התקנתי אותו ב 99 אחוז המחשב נתקע היה צפצוף במחשב והכל נתקע עשיתי ריסט למחשב הכול נדלק רגיל רק אין תמונה במסך המסך שחור בדקתי ללא זכרונות כלום לא עוזר בדקתי ב 4 מחשבים שונים לא עובד מסך שחור המאווררים של הכרטיס עובדים והחיבור מראה אור ירוק שהכל מחובר בסדר אין ריח שרוף מה זה יכול להיות ??? קניתי ספק כח Seasonic פלטיניום 860W לא עזר .. Asus NVIDIA GeForce GTX770 OC DC2 2GB GDDR5
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
1) למה צריך בעצם תמיד להתעדכן בדרייברים בכרטיס מסך? ואם זה כל כך חשוב מאיפה אני יכול להוריד בתודה טל!
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
לפני ימים מספר, עניתי לבחורצ'יק שהשמיץ את INNO3D, וסיפרתי לו כמה איכותי הGE-FORCE 2 MX שלי מתוצרת אותה חברה, שכבר סוחב 4 שנים ללא קילקול תמים אחד, בעוד שפה צצים אשכולות בלי הרף על כשל במאוורים. למרבה האירוניה, הבוקר, הרחתי ריח דיי שרוף מכיוון המחשב (פנטיום 3 1GHZ, AGP X2) והבנתי שהמאורר בג'יפה 2 שלי שבק חיים, וכתוצאה מאוברקלוק קטן (שנועד להבטיח 100 FPS בקאונטר) הליבה נשרפה טוטאלית \: הלכתי שמח וטוב לב, לחנות המחשבים הקרובה, ורכשתי את הכרטיס הנ"ל, ב300 שקלים. שמח וטוב לב, הגעתי הביתה, חיברתי את הכרטיס, וכל פאקניג שניה מופיע לי VPU RECORDER ERROR! הפושטק הקטן לא אוהב את המחשב שלי כנראה, וכל רגע מקפיץ לי הודעה על כך שיש שגיאה, והתצוגה במסך, הפסיקה להגיב לתצוגה מהכרטיס. (משהו…
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי את כרטיס המסך 8800GT, האם הוא יוכל להחזיק מסך 22' בלי בעיה למשחקים בעיקר ללא הורדת FPS? ואם אפשר לענות גם על שאלה קטנה - הSamsung 226BW או LG L226WTQ? אני יודע שהשאלה על המסך לא קשורה אבל אני אהיה שמח אם תענו... תודה.
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני קונה את הכרטיס הזה בטוח - לאחר גישוש רב באינטרנט מצאתי מספר כרטיסים סופי שמהם אני רוצה לבחור אחד... XFX - מהירות סטוק מהירה ביותר של 1000MHZ בזיכרון לעומת 900 בעל השאר... Leadtek - שקט ומוביל ברוב המבחנים והמפתה אך לא ברור - Gigabyte - המגיע באותו מחיר של ה Leadtek אבל עם VIVO - השאלה אם שווה לקחת את זה בגלל זה ? (אני צריך את זה בכלל? - לא יודע מה המשמעות...) אשמח אם תעזרו לי להגיע להחלטה לפני מחר... תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך חדש. הדרישות: א. ביצועים ב. VIDEO IN (אם AIW אפילו יותר טוב) ג. OVERCLOCKING ד. מחיר חשבתי על ה-9800SE AIW של הרקולס אבל כרגע למיטב ידיעתי אין בארץ כאלה שניתן לפתוח בעזרת OMEGA(ביררתי ב-NOACOMP ואצל הדובים.. יש עוד חנויות שמחזיקות אותו?). אמור להגיע משלוח בקרוב אבל כולנו יודעים שבקרוב יכול להפוך בקלות לעוד חודש. בנוסף הזכרונות בהם הרקולס משתמשים הם 300MHZ והם ממהירים אותם ל-340 ככה שפוטנציאל ה-OC שלהם נמוך. קשה להתחרות במחיר הנמוך ובפיטצ'רים של ה-AIW אבל עקב חוסר הזמינות אני מעוניין באופציות נוספות.... תודה. אה כן, לא GEFORCE. אני רוצה RADEON.
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני יכול לקבל בחינם אחדמכרטיסים הבאים: כרטיס מסך GEFORCE 4 128MB AGP+TV-Out ; כרטיס D3 תומך Direct 3D, Open GL. מהירות שעון DUAL RAMDAC 350. רזולוציה מקסימלית 2048X1536 בתדר רענון 75Hz רזולוציה מקסימלית ליציאת טלוויזיה 1024X768 מעבד גרפי על הכרטיס NVIDIA Geforce 4 MX 440 זיכרון גרפי 128MB 128-Bit 6ns DDR מנוע עיבוד וידאו VPE חריץ - AGP דרישות מערכת חריץ AGP 2.0 פנוי. או Geforce FX5200 128MB DDR AGP X8 מעבד גרפי NIVIDIA FX5200, 350Mhz DAC. רזולוציה מקסימלית 2048 * 1538 זיכרון 128MB DDR מהיר. יציאת TVOUT. חריץ AGP 8X דרישות מערכת חריץ AGP 2.0 פנוי. התקנה פשוטה באמצעות טכנולוגיית Autorun. תומך במערכות הפעלה XP,2000,98. או ATI Radeon 9200 SE 128MB…
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
X2 והאם גם כרטיס 8 יעבוד על לוח של 2?? תודה מראש גברים
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
היצרנית המתמחה ביצירת פתרונות מחשוב קומפקטיים במיוחד ממשיכה להרחיב את ההיצע שלה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אני רוצה לקנות Fx 5900 ויש לי פנטיום 4 1500 ואומרים שלא שווה לי כי הוא לא ירוץ הכי טוב עליו מה ..כאילו..זה נכון.?
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-