עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by maCr0T,

איזה מסכי LCD 17" איכותים יש בארץ? מבחינת מחיר אני עוצר בבערך 500 דולר, חשוב שיהיה לו DVI וממיר מזה לVGA (תגידו גם כאלו שאין להם) עדיפות לכאלו עם USB. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Black-Dawn,

שלום אני מחפש מסך 17" בסביבות ה1200 שח, אנא המליצו לי על מסכים טובים במחיר זה, ופרטו מה טוב ומה רע בהם, תודה!

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  3. Started by I.Robot,

שלום. אתמול הלך לי המסך, אז אני צריך מסך חדש, התקציב נמוך ועומד באזור ה700 ש"ח. אני צריך מסך 17" , עדיף שטוח שיחזיק כמה שיותר זמן, כמובן צריך איכות תמונה טובה אבל אני לא גרפיקאי או משהו אז אני לא צריך משהו רציני, רק משהו שיציג דברים באופן נורמלי. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 605 צפיות
  4. Started by shibby15,

אני רוצה להחליף מסך של פיגוטסו למסך אחר בגלל בעיית ריצודים בצידי המסך. איזה מסך כדאי לי לקנות בתקציב כמה שיותר נמוך?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by zvoykish,

אני מתלבט איזה מסך 17" לקנות למחשב שישמש לאינטרנט, קצת משחקים, לא משהו רציני... תקציב מאוד מוגבל, אז אני רוצה מסך מהזולים (עד כמה שאפשר) אבל שייתן תמונה טובה ויהיה אמין.... המלצות?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  6. Started by TipX-Bomb,

אהלן, אני צריך לקנות לאבא שלי מסך, מכיוון שאני ממש לא מעודכן בזה אני מבקש ממכם המלצה. צריך שיהיה 17", שטוח, משהו פשוט ביותר, לא ברמה גבוהה. מחיר - סביבות ה-800 ש"ח, ומ-PCHARDWARE. באמת לא צריך משהו טוב,רק משהו בסיסי. תודה.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  7. Started by ariebel,

אין לי סיפור מקדים כמו לרוב אני פשוט צריך תודה.

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  8. Started by Oprapc,

אז ככה הנה הדרישות שלי מהמסך: 1200*1600 רזולוציה מקסימלית ושתפעל ב-85HZ לפחות 160HZ מקסימלי לא כל כך חשוב לי אבל שיהיה פחות מ-0.25 DOT INCH אני מצאתי שאחד ממסכי הPROVIEW 17" שתומך שתומך בנ"ל עול 720 ש"ח אבל הוא לא משהו.

9. Started by PipeDreamer,

שלום אני כבר הרבה מאוד זמן עם מסך MAG ישן ומגעיל שעושה הרבה בעיות ואני רוצה להחליף למסך שטוח. קיבלתי הצעה לרכישה מוזלת של המסך הבא: "SAMSUNG Syncmaster 710N 17 מהירות תגובה 12ms רזולוציה 1280:1024 16.2 מיליון צבעים זווית צפיה 160-160 (אני משער שהכוונה לאופקי ואנכי) גודל נקודה 0.264 מ"מ 1:600 יחס ניגוד והדבר הכי חשוב כמובן - המחיר: 1625 ש"ח. זה שווה את הסכום? מישהו יודע מניסיון אם המסך הזה טוב? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 876 צפיות
  10. Started by Dready,

סתם נכנסתי לאיזה אתר, ופתאום ראיתי תפירסומת הזאת תראו http://www.maxtheater.com/2479_xbox.html לא ממש הבנתי , מקרן קולנוע ביתי ב 17 דולר? קראתי את זה שוב, והבנתי לפי מה שהם אומרים זה גהוני הם משתמשים בעדשה שמשתמשת באור של המסך ומגדילה אותו ומקרינה על הקיר וכל זה תמורת סכום עלוב, הם גם מציינים שזה באיכות גבוהה בעל 175 אינץ... מעניין לא?

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  11. Started by lipa,

עד 4000 ש"ח , שיהיה טוב לכל השימושים (יש דבר כזה ?) לסרטים , משחקים , וגלישה באינטרנט

• 11 תגובות
    • 925 צפיות
  12. Started by motek88,

מבקשת יעוץ לקניית מסך LCD 19 אינץ... תקציב- עד 2500 בעיקר למשחקים ואינטרנט בבית חשבתי על סמסונג 930B 913 N מה דעתכם? תודה :-*

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  13. Started by dkrjvi,

שלום אנשים, כן, ידוע לי ששאלות על מסכי CTR זה לא כזה שוס היום כשכולם כבר מדברים על LCD, אבל היות ונוכחתי כי מסכי LCD עדיין לא בשלים מספיק לצפייה בסרטים ומשחקים כבדים לפי דעתי, החלטתי להמשיך עם טכנולוגיית ה-CTR לעוד כמה שנים מחוסר ברירה (עד שטכנולוגיית CTR דק תהיה בשלה מספיק ) אז אולי בכל זאת אם אפשר עזרה ... יש לי כיום מסך LG 995E "19 המראה סימני גסיסה סופיים בהחלט (אחרי תיקון כושל במעבדות LG) והיות והמסך שירת אותי נאמנה במשך 4.5 שנים ברצוני לדעת אם יש מסך דומה בסדר גודל של עד 2000 ש"ח היכול להחליף את המסך העכשווי. השימוש במסך בעיקר למשחקי מחשב, סרטים ,עיבוד גראפי חובבני, גלישה באינטרנט ועבודה עם תוכנת אופיס. תודה מראש dkrjvi

14. Started by ביז'ו המוס,

שלום לכולם, כרגע יש לי מסך 17 אינץ T710BH של LG ואני רוצה להחליף אותו ל19 LCD. יש לי כרטיס מסך 6800 אולטרה עם שני DVI. זה חשוב שאני יקח מסך DVI או שאפשר לקחת מסך LCD עם VGA כמו הסמסונג 913N? ובכלל איזה מסך מומלץ לי? התקציב הוא בעיקרון עד 3000 ש"ח. אשמח אם זה יהיה בקצת פחות... איזה דגמים מומלצים? תמליצו לי על דגמים שכדי לי להתייחס אלייהם ותציינו למה בחרתם דווקא במה שבחרתם. מה האיתרונות וחסרונות של כל מסך ומה יתן לי את המקסימום ביצועים/איכות ביחס למחיר..

• 13 תגובות
    • 899 צפיות
  15. Started by danidino,

היי הלך לי המסך CRT שלי ואני מעוניין לקנות אחד דק LCD 19 אינץ' מסך שטוב למשחקים וסרטים ושיהיה מסך אמין ראיתי את המסכים המומלצים אבל בזאפ משום מה הביקורות לא כל כך טובות במיוחד לגבי המשחקים אז מי שיכול שיתן בבקשה דגם שמריץ טוב משחקים סרטים ושיהיה בכלל אמין ושמחירו יהיה בסביבות 2500 תודה רבה

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  16. Started by XDude,

רציתי לקנות את VIEWSONIC P90F אבל אין אותו בשום מקום ואומרים שהוא יגיע רק עוד חודשיים! שמעתי על 455 של אימאה, אמרו לי שהוא יותר טוב בגלל ה- M2 משהו... זה נכון? הקצב רענון שלו טוב יותר? או שעדיף לחכות לVIEWSONIC? תודה!

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  17. Started by LOL,

לאחותי התקלקל המסך והיא רוצה להחליף ל19 חדש אכשיו השאלה לאיזה מסך 19 הייתם ממליצים ב1500 שקל ובטח לאלה שחושבים שזה תקציב נמוך תגידו לי בבקשה את ההבדלים בין מסך זול למסך יקר ואולי זה בסוף ישכנע את אחותי

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by TimoTy,

אין לי משהט להוסי פשוט תמליצו

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  19. Started by shlomibandit,

אפשר המלצות על מסך 19 שטוח למשחקים ולסרטים ולעבודה כוללת? אני לא רוצה משהו עולמייי.. משהו סביר שאני יהנה ממנו. חשוב לי שהוא יהיה 19 בגלל שאני רואה הרבה סרטים וחשוב לי הגודל של המסך.. חשבתי על המסך של מאג הוא עולה בקי אס פי 890.. תגובות בבקשה..

20. Started by yonni,

שלום לכולם, אני מחפש מסך שטוח 19 עד 1500 ש"ח... אני מבקש ממכם לשתדל לענות בצורה עניינית, ובאמת להמליץ על הטוב ביותר בטווח המחירים הנ""ל, ולא להטיף לקנות משהו יקר מזה....גם ככה מתחתי את התקציב... כמו כו מישהו יודע על HYUNDAI F910? הוא עולה 1200 ש"ח ומציג מפרט לא רע בכלל עם 1200*1600 ב85 HRZ... עוד שאלה אחת: לאחרונה מוצע בכמה חנויות ברשת מסך שטוח DELL P991, עם צג טרינטרון של סוני במחיר מגוחך של 1100 ש"ח...נראה לי חשוד העניין הזה , מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  21. Started by kokoman,

שלום לכולם, האם מישהו מכיר את הדגם הספציפי הזה? פשוט קיבלתי הצעה לרכוש אותו במחיר של 1950 ש"ח, אז רציתי לשאול מה דעתכם עליו והאם זה מחיר משתלם?

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  22. Started by SixKiller,

אני מעוניין לקנות בשבוע הבא מסך 19 דק... יש תקציב מלא... איזה מסך אתם יכולים להמליץ לי עד 2500 ש"ח... תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  23. Started by pooowa,

היי הייתי אמור לקנות בכלל את ה-Q17 הדק של יונדאי, אבל אילוצים הורידו את המחיר ל 1800+- ככה שאני רוצה CRT הכי איכותי שיש. עכשיו רציתי ללכת על הP95+ (או טעיתי באות ) אבל הוא כבר לא בארץ :-\ האופציה האחרת היא ה-959NF של סמסונג, אבל אני די סולד ממנו בגלל מה שאומרים על פסים (למרות הטכנולוגיה היותר מתקדמת), בעיות עם המסך והיבואן ה"לא בשיא"... אחרי שהראשון ירד בגלל אי יבוא והשני אני די מפחד ממנו , נשארתי עם G90F של ויוסוניק שעולה 1600 שקל, אומנם הוא לא דיימנוטרון אבל אין לו 2 פסים והוא די מומלץ מביקורות שקראתי (ואין דיווחים לפי מה שאני יודע על בעיות עם המסך כמו שיש ב-959NF). למישהו יש עוד הצעה למסך עד גג 2000 שקל? האם ה-G90F הוא הבחירה הנכונה למרות שלא תהיה לי אפשרות לראות …

• 220 תגובות
    • 20.7k צפיות
  24. Started by Norm4nde,

שלום לכולם אני מחפש מסך לכרטיס מסך חזק 7800GT בתקציב של כ 1600 ש"ח חשבתי על 19" שמן כי LCD לא כל כך יעזור לי הוא לא הכי חזק+ יש לי הרבה מקום על השולחן... חשבתי על זה: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=220 תודה ל RAMPAGE על העזרה... אשמח לקבל עוד הצעות.

• 3 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.