עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש אפשרות כזו ? אני קונה עכשיו את ה X1950 pro של ATI ... הבאסה היא שהוא תומך ב DX9 בדיוק כחודש לפני שמגיעים אלו שתומכים ב DX10 . האם ע"י עידוכני קושחה ניתן יהיה להתאים אותו ל DX10 ? או שזה כבר משהו שקשור לארכיטקטורה שלו ?

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  2. Started by Black_eagle,

שלום יש לי מסך SAMSUNG SYNCMASTER 753DF והבעיה שיש עליו שריטות קטנות בכמה מקומות. האם יש דרך להעלים את השריטות האלה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לי מחשב יחסית ישן המפרט שלו הוא:לוח אם של פי סי פרטנר אפולו פרו 133 מגה הרץ. מעבד פנטיום 3 733 מגה הרץ. 512 זיכרון SDRAM וחיבור של כרטיס מסך AGPX2 עד עכשיו היה לי כרטיס מסך GE-FORCE MX 440 64 DDR והחלטתי לשדרג אותו מכרתי את הכרטיס ב100 שקל. אז הזמנתי כרטיס מסך ATI RADEON 9550 256 MB 128BIT של חברת GIGABYTE והיום הוא הגיע אז הלכתי להתקין אותו והמתקין מנסה להתקין אבל החיבור בAGP לא מתאים בגלל שמהחשב שלי ישן. עכשיו הוא הביא לי בינתיים GEFORCE FX 5500 256MB 128 BIT והוא דווקא התחבר לי והוא עובד בסדר אבל אני עדיין לא מרוצה כל כך. המתקין אמר לי שיש לי לחשוב עד מחר אם לא אני יקבל את הכסף חזרה. אז מה אתם אומרים איזה כרטיס כדאי למחשב שלי? רציתי ללכת על חברת ספיר של A…

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  4. לפי מה שידוע לי הוא כרטיס די ישן במחיר די גבוה יכול להיות שיצא כבר כרטיס במחיר דומה עם ביצועים טובים יותר? או שאולי עדיף לדחות את הקנייה ל2007? ד"א: איך אפשר לדעת שכרטיס מסך מסויים באמת יפעיל את כל המשחקים שאני רוצה על הגראפיקה הכי טובה ושזה יעבוד חלק? אני לא יודע מה אתכם אבל 2000 שקל ומעלה, זה הרבה כסף ובשביל להוציא על כרטיס מסך ואם יתברר שהכרטיס לא עובד לפי הציפיות שלי, לא אוכל להחזירו אצטרך לדעת גם אם הכרטיס מסך מתאים למחשב כשדיברתי על "המשחקים שאני רוצה" הכוונה למשחקים כמו F.E.A.R , Company of heroes , Warhammer40K:Dawn of War, Neverwinter Nights 2 וכו' מפרט: GA-K8NF9 AMD Athlon 64 Processor 3000+ Kingston 512MBx2 DDR 400mhz למרות שאני מוסיף עוד גי'גה יחד עם ה…

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  5. האם זה שהיא מיצרת את אותו הכרטיס כמו בחברות אומר משהו ? טוב יותר או רע?

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  6. Started by SAOD,

יש איזה אתר שבו מוצג הדרכים להפעיל משחקים על רזולוציות רחבות\דבוהות ואני לא מוצא את האתר, אז אם מישהו מכיר ויכול לרשום אותו אני אשמח.

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  7. Started by bermangroup,

אהלן רציתי לדעת אם בדגם של הכרטיס הנל http://www.skypc.co.il/pl_product~S485512D3B~8~0.htm יש אפשרות לחיבור ישיר בין יציאת HDMI בכרטיס אל חיבור HDMI בטלויזיה ללא מתאם בכרטיס מסך. ואם לא, הייתי רוצה המלצה על אחד שיתאים מחברת ייצור אחרת. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  8. Started by Shambik,

אהלן חברים, כתבתי כלי קטן שבודק מלאים בניואג מקווה שיעזור למישהו למי שמעדיף סרטון וידאו שמסביר אפשר להיכנס ל YouTube אז אחרי שכבר בערך שלושה חודשים אני מנסה להשיג כרטיס מסך, החלטתי לכתוב את הכלי הזה שיעזור לי יש אפשרות שזה יתריע עם צליל כלשהו, אתם יכולים לשים איזה קובץ MP3 שאתם רוצים שהוא ישמיע, ויש אפשרות שליחה במיילאו דרך טלגרם (שזה דורש קצת יותר אסביר בהמשך) אז איך זה עובד נחלץ את קובץ הזיפ, בתוך התיקייה יש קובץ שנקרא "NeweggScrapper.exe" דאבל קליק עליו והתוכנה תיפתח עכשיו ניכנס לאתר של NEWEGG ונחפש את המוצר שאנחנו רוצים אפשר פשוט לכתוב בשורת חיפוש של האתר, אבל אני מעדיף חיפוש יותר ספציפי אני אדגים על כרטיסי מסך, אבל אפשר לעקוב אחרי כל מוצר באת…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by mic,

יש לי XP וGEFORCE 4 הורדתי את הגירסא החדשה של 40 של NVIDIA הורדתי של XP אני בטוח... במאה אחוז! עכשיו שהתקנתי צצה הודעה שזה ממליץ להפסיק את ההתקנה מיד. זה לא גרם לי לבעיות עם גירסאות קודמות כמו 30 אז עשיתי עצור אבל זה עדיין התחיל להשתגע התחיל לא לזהות חומרות וכאלה, של המסך והכול. האם זה בגלל שהגירסא היא בבטה? או בעיה במחשב שלי? מישהו הוריד את הדרייברים החדשים?

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  10. Started by Kukishin,

מתלבט איזה לקנות.

11. שלום אני קונה מחשב מבוסס AMD פנום 965 ו ראדון 5850 הבנתי שבלוח אם שאני רוצה אין תמיכה ב PCIE כפול 16 אלא שניהם ייעבדו ב PCIE כפול 8. אז החלטתי לרדת מלוח האם שתומך בקורס פייר ולשלם 240 שח פחות על לוח שתומך בסאטה 3 וכו MA-770A ללא קרוס פייר בכלל.שאלתי היא ו והיא רלוונטית לכרטיסי מסך,אני במילא תכננתי קרוס פייר רק בעוד שנתיים, אז לבינתיים עדיך להיות עם כרטיס אחד ובעתיד אולי לשדרג כרטיס לגמרי??? אם יהיו טכנולוגיות חדשות כמו דירקט איקס 12 וכו?? או כן ללכת על קרוס פייר לעוד שנתיים?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  12. כתוב בדסקריפשן של הפורום, שהוא עוסק גם במנועים גראפיים של משחקים, אז היתה לי התלבטות אם התארד שייך לפורום הזה או לפורום תוכנה. בכל מקרה העניין הוא כזה, יש לי תמונה, והרקע שלה הוא בצבע אחיד, 07D4EF ממש מזעזע.. לקחתי את הכלי Magic Wand, והעלמתי את כל הרקע, הפכתי אותו לשקוף על ידי מחיקה, הבעיה היא, שהרקע "נתפס" בין חלקים סגורים, למשל ידיים, רגליים, שערות בין הידיים רגליים לא היה בעיה, עושה את אותה פעולה בחלקים הגדולים, הבעיה היא בשערות, יש עשרות חלקים סגורים עם הצבע הזה, וזה לא יהיה הגיוני ללכת אחד אחד ולמחוק האם יש אפשרות פשוט להעלים את כל הצבע הזה, בפעולה כלשהי פשוט להפוך את כל ה"07D4EF" (תכלת) מכל האיזורים, לעשות אותו שקוף! (אם ממש ממש ממש אי אפשר שקוף אני מוכן להתפשר על …

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  13. שלום לכולם לפני כמה שבועות עברתי למערכת הפעלה ווינדוס ויסטה 64 ביט המערכת פועלת מצוין ניתקלתי בבעיה בדריור לכרטיס המסך . יש לי כרטיס מסך של חברת אסוס 8800GT כשאני מוריד תדריור שלו תגירסא הכי חדשה מהאתר של אסוס פשוט זה לא מתקין לי אותו זה עושה התקנה מהירה כזאות אבל בעצם לא מתקין כלום . שאני מוריד תהתקנה אותו גירסא מהאתר של ניוידה זה מתקין ההתקנה מאסוס שוקלת יותר לא יודע בדיוק למה . עכשו יש תוכנה שבודקת ביצועים מאוור של הכרטיס מסך ואפשר לשלוט בה על המאוור והכול גם של חברת אסוס אני מוריד אותה מתקין מתקין לי תתוכנה בסדר היא פועלת אבל לא מגיבה בכלל לא נותנת לי לשנות תמהירות מאוור או להשים אותו על מצב אוטמוטי יוצא שהכרטיס מסך עומד על 60 מעלות במנוחה ואני לא יכול לעשות כלום פשוט…

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  14. שיעלה מקסימום 1100 ושיהיה שטוח והכי טוב בטווח המחירים הזה. תודה.

15. שלום לכולם, אני מסתובב בפורום שלכם לאחרונה במטרה לאגור קצת ידע על הרכישות הבאות שלי, והחלטתי להצטרף היום.. יש בפורום הזה כמות ידע עצומה! ככה: אני מחפש כרטיס מסך שיתאים למערכת מחשב שיש לי כרגע ואצטרך את עזרתכם עם הקושיות הבאות: 1. ארצה שהכרטיס החדש יתאים בכלל לקונפיגורציה הנוכחית. 2. ארצה שיוכל להריץ את המשחקים הכי חדשים והכי חזקים שיש. 3. ארצה שיהיה ניתן להריץ אותם על מסך 24" שלי, בצורה חלקה. (1920X1080) 4. ארצה שמחירו לא יעלה על 1000 שקל. 5. הכי חשוב: האם זה בכלל אפשרי עם המערכת שלי ? או שיש צורך להתחיל מחדש ולהחליף הכל? 6. *אין לי הבנה כמעט כלל בנושא המודיפיקציות והקולינג. המפרט כרגע: מעבד: Core 2 Quad Q6600, 2.4GHZ, 8MB Cache ז. פנימי : 2GB DDRII 1066Mhz Kingstion …

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  16. Started by shlomik_i,

יש לי צורב DVD ואני רוצה להעביר את הסרטים המשפחתים ל DVD חלק נמצאים ב VHS חלק נמצאים בקלטות של המצלמה האנלוגית אז החלטתי לקנות כרטיס עריכת וידאו ולעלות את הסרטים למחשב ואז לצרוב אותם אני מחפש כרטיס עריכת וידאו עד 600 ש"ח עדיף שיוכל לעלות סרטים ברזולוציה של 752X576 שזאת רזולוציה של DVD אם יש לכם דגם מסוים שאתם ממליצים אליו או חברה שנחשבת טובה אני ישמח לקבל הצעות ?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  17. Started by yariv12,

שלום המחשב שלי חזר מתיקון של לוח M. אז הטנכאי שם לי מעבד חדש לוח M חדש. קיצר היה לי Ati Radeon 9250. והטנכאי אמר שהוא לא תואם למעבד ולוח M. אז הוא שם לי לוח M מותאם עם כרטיס מסך קיצר השם של הכרטיס מסך הוא: SiS 651_661FX_741_760_760GX_M661FX_M661MX_M741_M760_M7 60GX (SiS 661FX Rev 01) ולפחות בכרטיס הקודם יורו ומחקים אחרים פעלו לי עכשיו לו סעמק... מזה הכרטיס הזה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  18. Started by borg,

יש לי מסך CRT בגודל "17 שתומך ברזולוציה מקסימלית של 1600X1200, אבל עובד ברזולוציה מיטבית של 1024X768 ב-Desktop ותוכנות Office. אני רוצה לדעת האם יש אפשרות ליצור על המסך שלי אמולציה (אולי באמצעות תוכנה) של רזולוציה של 1400X1050 המתאימה למסכים של מחשבים נישאים עם מסך בגודל של "15 (SXVGA+), רזולוציה של 1200X800 המתאימה למסכים בגודל של "15.4 (WXGA), ורזולוציה של 1920X1200 המתאימה למסכים בגודל של "15.4 (WUXGA). בעיקרון, מסכי LCD אמורים לעבוד ברזולוציה הטבעית שלהם (לא כמו מסכי CRT), כך שאני רוצה לדעת האם רזולוציות כאלה במחשבים ניידים מתאימות לעבודה על ה-Desktop (שמות של קבצים ב-Explorer), ולעבודה במסמכי Office, או שהפונטים נראים קטנים מהרגיל ("15.4 מתאים בעיקר לצפייה בסרטי DVD …

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  19. Started by KMA12,

כן שלום אני חושב על לקנות את הכ-מסך הבא: Geforce FX5700 ULTRA 128 mb DDR3 Retail LEADTEK= 1200nis יש הערות הכרטיס טוב לא טוב ....??? (אני לא בטוח שזה שייח לפורם הזה אבל הוא טוב לאובר-קלוקינג?) http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a360_ultratdh_2.html

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  20. Started by pms1,

אני צריך לבחור דווקא משני אלו - http://www.metromedia.co.il/Product.asp?Pid=TVCARD1&Cat2Cat1ID=37&Cat2ID=0&aff=zap או http://www.lifeview.com.tw/html/products/internal_analog_tv/flytv_prime_34.htm יש לי win xp ,הכטיס בעיקר בשביל לראות טלויזיה ? תודה

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  21. Started by vaknin,

עזרה בבקשה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שמעתי רבות על הויוסוניק vp930b בזמן האחרון שמעתי מאנשים שיש לו מריחות במשחקים האם זה ממש מורגש ז"א גם במשחקים החדשים שיצאו בעתיד כמו crysis האם יהיו מריחות אם כן אני מחפש אלטרנטיבה למסך עם איכות תמונה טובה בלי מריחות למשחקים וסרטים וגרפיקה תודה

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  23. הורדתי Java Runtime Environment 1.6.0.2 מה זה בדיוק ולמה זה תורם? תודה..

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  24. מה עדיף? viewsonic VP930b או VX924 השימוש העיקרי - משחקים ווידאו. ממה שראיתי ל930 יש קונטרסט מוצלח יותר אולם זמן התגובה ב924 מהיר בהרבה ההפרש הכספי אינו שיקול מבחינתי תודה

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  25. Started by giloman,

בFAQ לא רשום כלום על 5700 ...

• 2 תגובות
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.