כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום חברה יש לי בעיה... בכרטיס מסך ATI RADEON 9600XT 128MB נגיד אני משחק ב GTA SA או בCALL OF DUTY אחרי איזה 40 דקות של משחק המחשב נתקע וזהו הוא לא זז... אם אני לוחץ ALT TAB אז אחרי כמה דקות יש לי הודעה של VPU RECOVER .... איך אני מתקן את הבעיה ? זה נורא מעצבן... ניסיתי לבטל את ה VPU RECOVER אבל בכל זאת הוא ניתקע... ואז בכלל אני לא יכול להיגע לווינדוס אלא לעשות ריסט... נ.ב כל זה התחיל מתי שהתקנתי את גירסת הדרייברים 5.6 של ATI עשיתי OC למעבד מ3000 ל3200 (לא יודע אם זה משנה) המאורר של הכרטיס מסך לא עובד.... (אבל לפני הדרייבר החדש הוא גם לא עבד והכרטיס עבד בסדר גמור)... באמת תודה לכל מי שיעזור לי !
-
- 8 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום אני קניתי את 710T וקיבלתי איתו שתיי דיסקים אחד זה driver שהתקנתי אותו והשני זה תוכנה עכשיו אני חיב להתקין אותה ועוד משהו אני מרגיש שהמסך מהיר מדי אך אני משנה את זה? או שזה קשור לזה שעכשיו עברתי ממסך רגיל ולוקח זמן להיתרגל? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מה הפרש המחירים בין שלושלת הכרטיסים הללו: Geforce 6600 Geforce 6600GT Geroce 6800 של חברת Leadtek? מישהו אולי יודע?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לאחרונה אני נתקל בהפחתת ביצועים משמעותית בכרטיס שלי (המפרט בחתימה) במשחק GTA SA, התקיעות וההאטה מגיעים לאחר זמן משחק מסוים (כמה דקות) והשאלה היא האם זה נובע מהתחממות הכרטיס שבמנוחה הוא על בסביבות 50 מעלות ובמאמץ בין 65 לשבעים ומשהו. בנוסף המארז עצמו חם אבל לא יודע אם זה באמת כל כך קריטי תןדה
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
-
האם קיים מתאם בין PCIXל AGP כך שאוכל להריץ את ה9700 שלי על לוחות חדשים? ואם כן האם אפשר להציגו בארץ? תודה
-
- 10 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי: P4 2.6 HT 512MB ואני מתכנן לקנות 6600GT, האם יווצר צוואר בקבוק? תודה. (אל תתייחסו למפרט שבחתימה)
-
- 10 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את המסך הזה שקראתי עליו ביקורות מצוינות. העובדה שהמודל החדש (8MS, ניגודיות 1:800) לא מזוהה בבירור ע"י שם דגם שונה מהמודלים הישנים יוצרת בעיית מסוימת. לפי מה שהבנתי, VS עכשיו הפסיקו בכלל להדביק סטיקר 8MS על האריזות, והדרך היחידה להבדיל היא המס' הסידורי (כל מה שיוצר מהשבוע הרביעי ב 2005, למשל A1W050420001 ). על כן שאלת אמינות החנויות היא פה קריטית. האם מישהו מכם כבר קנה את המסך הזה, באיזו חנות, איזה מחיר...? התרשמויות מהשירות יהיו מבורכות... כמו כן, מה בדבר פיקסלים שרופים? והאם קיימת בארץ אפשרות של בדיקת המסך לגבי הפיקסלים לפני קנייתו? דרך אגב, המחיר בארץ הוא כרגע כ 30,40% יותר מאשר בחול ! קראתי באיזה מקום שמתארגנת קבוצה לקניית המסך ישירות מהיבואן. י…
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אחרי שנתיים של סבל עם הג'יפה 4 שלי סוף סוף אני מחליף כרטיס אני מריץ בעיקר משחקים כבדים כמו HL2. התקציב שלי הוא 1000 ש"ח שהרווחתי ביזע רב... אני ממש השמח לקבל המלצות.
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה.. אבא שלי יכול להדפיס לי בעבודה שלו פוסטר גדול, הוא עובד בבית דפוס ואני רוצה שהוא ידפיס לי פוסטר בגודל של קיר שלם! משהו בסביבות 3X5 מטר. עכשיו אני מחפש איפה שהוא תמונות, גרפיקות, ובכלל קבצים של גרפיקה כל שהיא באיכות מאד גבוהה. איפה אני יכול למצוא דבר כזה? אני לא סגור לגמרי על האיכות, כאשר הרעיון הוא שכמה שיותר הרי זה משובח! הכוונה היא לתמונות נוף למיניהן, פרסומות, כרזות כל דבר תודה ניר
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
קניתי את הכרטיס.. ובחיים לא חיברתי pci-e איך אני מחבר את הכרטיס? אחרי שאני שם אותו בחריץ של pci-e צריך לחבר אותו גם לחשמל? אין לי יציאה VGA יש לי 2 יציאות של DVI מה זה אומר? איך אני מחבר את המסך?
-
- 11 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מה עדיף לי לקנות? PX6600 GT TDH EXTREME 128MB 128bit DAC550Mhz +DVI +TV Out או לשלם יותר ולקנות Gigabyte Radeon X800XL 256MB 256bit VIVO +DVI +TV Out
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GeForce 4 Ti 4400 של Leatek בעל יציאת VIVO. חיברתי את הכרטיס למצלמת הוידאו דרך כבל S-Video והתקנתי את הדרייברים האלו: http://www.nvidia.com/object/wdm_geforce2-fx_2.26 הורדתי את WinDVR 3 ומיד בכניסה לתוכנה היא צועקת עלי: Cannot detect device. Please check hardware or re-install driver. ניסיתי לשווא להתקין מחדש את הדרייבר ואף תוכנות צפייה אחרות. הדרייברים של כרטיס המסך עצמו הם החדשים ביותר. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
רציתי להזמין בנעה מחשבים מחשב עם כרטיס מסך Sapphir ATI Radeon X800XL 256 mb והם אמרו לי שחסר אצל היבואן(שאין בארץ), הם מזמינים את הכרטיס במיוחד בשבילי ושהם יקבלו אותו בערך תוך שלושה\ארבעה ימים. שמעתי על החנות הרבה המלצות טובות שהם אמינים, אבל זה לא ניראה לי שכרטיס מסך יגיע בהזמנה מיוחדת מחו"ל תוך שלושה ימים בלבד. לי נראה שזה יכול לכחת שבועות. יכול להיות שהם רק אומרים לי את זה כדי שאני אזמין את המחשב וארך כך אני אצתרך לחכות כמה שבועות?
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
או קיי אז אני אפרט... היה לי R9100 ATI עם חיבור מעביר קטן וחמוד שנותן לי (תמונה 1) RCA. שהייתי רואה איתו בצורה חלקה ביותר בטלוויזיה 21 אינטש פשוטה... עכשיו קניתי GEFORCE 6600GT של XFX וקיבלתי איתו קבל שהתברר כקומפוננט TO SVIDEO. (תמונה 2) מאחר ולא מצאתי כל כך הבדלים בין תמונה 1 ל 2 ניסיתי לחבר את הקבל עם המעביר של ATI... אבל לא צלח העסק וכאן נכנסת לה תמונה מס' 3 - הקבל שקניתי - SVIDEO TO RCA... אז בשביל לעשות סדר בדברים אני אפרט מה יש לנו עד עכשיו - קבל COMPONNENT שבקצהו SVIDEO - מחובר לקבל נקבה SVIDEO ל RCA. אז ככה... כשאני מגדיר דרך הדרייוורים של NVIDIA את החיבור כחיבור SVIDEO אני רואה עכשיו תמונה אבל יש לי עיוותים במסך מעין דיגיטלים כאלה סגולים - שממש מציקים לעין - הת…
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אך אני יכול להבדיל בין 9700NP ל 9700PRO ? לפי מה שאני יודע שניהם מזוהים כ PRO, אז רציתי לדעת מה המהירויות שעון של NP ושל ה PRO, והאם הליבות שלהם זהות ? יש לכרטיס SOFT MODים ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני יכול לבחור מבין 2 הכרטיסים הבאים: PCI-EXPRESS: AIT REDON X300SE 128MB או NVIDIA GEFORCE NX6200TC 256MB איזה כרטיס מסך עדיף? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 782 צפיות
-
-
Gigabyte Radeon 9550 GV-R955128D 128Mb 128 bit Bulk Video Card 381 ש"ח במזומן. (bulk זה ללא קופסה, נכון?) PowerColor Radeon 9550 128 Bit 128 Mb DDR Video Card 391 ש"ח במזומן. ה 10 שקלים לא מפריעים לי, רק רציתי לדעת איזה חברה יותר ממולצת? חשוב לי שהכרטיס יגיע עם מאוורר. האם בשני החברות הוא מגיע עם מאוורר, אם בכלל? וגם אני רוצה לדעת האם יש חסרונות בכך שהכרטיס מגיע bulk ? אם זה חשוב לדעת, אני מתכנן לעשות לו OC, אז במקרה הזה יש חשיבות לחברה? תודה מראש לעוזרים. **עריכה** לפי דפי המידע של הכרטיסים, זה נראה של gigabyte אין מאוורר ולעומת זאת ל powercolor יש. אני צודק? (שאני מתכוון מאוורר אני מתכוון למאוורר שמתחבר לכרטיס עצמו). http://www.tul.com.tw/global/productl…
-
- 7 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך להתאים כרטיס מסך, בתקציב של עד 700 שקלים, ללוח אם של אפוקס EPOX EP-9NPA+ AMD Socket-939. הכרטיס ייקנה בLamir ולכן צריך לבחור אך ורק מהמחבר הקיים אצלם כיום.. האם ללכת על כרטיס PCI-E? AGP? אשמח להמלצות. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום יש לי Nvidia GeForce FX5200 והוא רץ עם דריבר מקורי 5.2.1.6 מיוני 2003 אני רוצה לעדכן והורדתי מאתר NVIDIA את 77.72_win2kxp_english_whql.exe אני מעדכן כי לא דוחף 2 מסכים אלא מתעקש מסך+TV האם זה הדריבר הנכון? אם לא מהיכן להוריד? כיצד להתקין? האם כמו כל תוכנה? בברכה, יהודה
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת האם המעבד שלי יהיה צוור בקבוק לכרטיס מסך שאני הולך לקנות וכמה זה יפגע בביצועים. תודה.
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה שלפי דעתי תעזור להרבה אנשים... קניתי לא מזמן מסך חדש lg 1750hq ( אחלה מסך דרך אגב) השאלה שלי היא איך אוכל לשמור על המסך בצורה הטובה ביותר? הכוונה האם לעשות שהוא יתכבה לבד אחרי 20 דקות או שמהו כזה? האם לכבות אותו ידנית דרך המסך ? או האם יש דברים אחרים שמומלץ לעשות בתודה, לירן,
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
חבר שלי מתכנן לקנות רק מקיסאפי כרטיס מסך 6600gt אז אמרתי לו עצור אפשר להפוך 6200 agp ל6600gt אחרי שראיתי שאין שם 6200agp אמרתי לו אז יש את 6600 xfx רציתי לדעת מהם סיכוי ההצלחה להפוך אותו ל 6600gt בריבה טונר ואם למישהו יש מדריכון אני אשמח
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
תמיד שאני נכנס למשחקים קצב הרענון שלי נופל ל60 מישהו יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-