עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by giloman,

או מFX5200 ?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by gaboss,

שלום לכולם יש לי בעיה כבר חודשיים בכרטיס מסך לפעמים תוך כדיי עבודה או סתם מצב STAND BY המחשב קופא ולפעמים מגיע blue screen התקלה לא דווקא במצב מאמץ כלומר יכול להיות שיעבור מבחן מאמץ בקלות ואחריי שעתיים שאני סתם באינטרנט הוא קופא לא עשיתי OC לכרטיס יותר ממה שהוא מגיע איתו דברים שכבר ביצעתי : 1. הסרה והתקנה מחדש של דרייוור 2.פרמוט והתקנה מחדש של מערכת הפעלה (7+8) 3. הפעלה ב SAFE MODE 4. החלפת חריץ PCIe 5. עדכון BIOS ללוח אם 6. עשיתי downclock לכרטיס (ראיתי מלא ברשת שעזר להם) כל זה לא עזר והבעיה ממשיכה דגם הכרטיס : GV-N78TGHZ-3GD מבקש עזרה ממי שניתקל / מכיר פתרון לבעיה תודה

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. Started by H.I.V,

הגיע הכרטיס אבל רק של החברה BFG מצאתי את זה בלמיר

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אמממ חבר שלי מתכנן לקנות מסך.. 19" רזלוציאה כמה שיותר גבוהה, הכי הרבה שהוא יכול לשלם זה 1800 ש"ח עכשיו הקטע זה שאבא שלו מקציב 3200 ש"ח אבל הם קונים שניי מסכים! אחד שהוא למשחקים (19").. למחשב הטוב יותר... והשני זה לאחותו.. 17" שני המסכים שלא יהיו יותר מ 8MS.. אז אני גם צריך המלצות שני מסכים , בקיצור, למסך הטוב אפשר להקציב 1800 לפחות טוב בסביבות 1400.. אפשר נגיד 1200 לפחות טוב ואז יהיה 2000 ש"ח ל- 19"

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. ידוע שכדי לקבל תמונה חדה ואיכותית במסכי LCD אפשר לקבל רק ברזולוציה טבעית למסכים אלו שהיא 1280X1024 . לפני כשישה חודשים פירמטתי את המחשב כולל עידכון ביוס ללוח אם כולל עידכון דרייבר לכרטיס מסך. ולאחר מיכן קרה לי דבר מוזר, כל רזולוציה שאני מגדיר אני רואה תמונה חדה ואיכותית כמו ברזולוציה טיבעית (1280X1024) אפילו על 800X600 כרגע אני על 1024X768 הכרטיס מסך - GEFORCE 6800GT מסך - EIZO FlexScan778 מישהו יכול להסביר את פשר התופעה?. כי לפני הפירמוט הדבר היה בלתי אפשרי ושאלתי את אותה שאלה בכמה פורומים ולא קיבלתי תשובה. אשמח לקבל תגובות.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. אני מתעניין בנושא כדי להאיץ סימולציות של מערכות תקשורת ב-MATLAB, בדומה למה שהוצג ב-CUDA ZONE. למישהו יש ניסיון ממשי בתחום? http://www.nvidia.com/object/cuda_what_is.html הכוונה לעבודה בפועל עם ה-SDK, כתיבת קוד תואם ובדיקת ביצועים. למעו הסר ספק - לכתוב CUDA-C או MATLAB... זה החלק הקל וזה לא עיקר העניין שלי פה. חשוב לי לדעת מה ה-Performance Gain שאפשר לצפות בפועל מהטכנולוגיה ומכרטיסי המסך העדכניים באפליקציות שציינתי, בדיוק כפי שאחרים מעוניינים מה לצפות מהכרטיסים בגיימינג או בעריכת תלת-מימד. לפי ההדגמה באתר של NVIDIA הם האיצו FFT פי 14 בהשוואה ל-MATLAB שזה מרשים אך מניסיוני גם כתיבה ב-C רגיל מאיצה את הביצועים בסדר גודל דומה והרבה יותר מזה לעיתים, אז איפה היתרון של CUDA? מה ר…

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. לכל מי שראה את הת'רד הקודם שלי... עכשיו החלפתי מערכת הפעלה ל-WIN2K מ-WIN98SE הדרייברים שהתקנתי הם: דרייברים בסיסיים שהורדתי מהאתר של החברה SAPPHIRE לריידון 9000\9000 פרו והדרייברים האחרונים מהאתר של ATI. בהתחלה שבתקנתי רק את הדרייברים של ספיר קיבלתי בערך 2500 נקודות. ולאחר שהתקנתי את הדרייברים מהאתר של ATI התוצאה שלי הייתה: 3100 שזה שיפור של איזה 600 נק' וזה המון ! תגובות הצעות וכו' יתקבלו בשמחה

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by iyossi,

שלום, מכיוון שאני לא מבין בחומרה, ולא יודע איזה מידע לתת , הנה קישור ללוח האם שלי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2758#sp כרטיס המסך הנוסף שהיה לי התקלקל, ולכן אני מחפש כרטיס חדש. משחקים אצלנו במשחקים גרפיים, אבל לא כבדים במיוחד. אני מחפש כרטיס שיתאים גם למחשב הקיים, אבל גם למחשב הבא (שכנראה יגיע בשנה הקרובה...) מה אתם מציעים ? תודה מראש יוסי

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  9. חברה בבקשה אני צריך עזרה כמה שיותר מהר אבל רציני אני רוצה לקנות כרטיס אבל לא את ה 7800 החדשים אני מדבר על 6800 אולטרה ככה עכשיו מה הכי כדאי אני מביא מחול אז כסף לא הבעיה רק תגידו לי אתם מה הייתם קונים של איזה חברה gigabyte bfg xfx וכו' או בכלל רדיון לי אמרו ללכת על ג'יפורס טוב בבקשה עזרה כמה שיותר מהררר תודה מראשש !! סליחה עם עברתי על איזה חוק שפתחתי ככה ננושא ולא agp אלא pci ואני מתלבט אם כדאי לי לקנות את ה bfg.

• 21 תגובות
    • 988 צפיות
  10. מתלבט איזה מהכרטיסים הנ"ל לקחת(לקנות/לשדרג) המחשב הנוכחי מבוסס i7-9700k , 16gram ספק 750W איכותי, לוח אם z390 מסך עם רזולוציה 1440p 165hz gsync. המטרה להריץ משחקים כבדים על מקסימום גרפיקה(עם ray tracing עם DLSS) עם fps של כ 70 ומעלה (בטווח של כ 3 שנים הקרובות) מחפש מקסימום אפקטיביות\ניצול , בלהתחשב בעלות תועלת. לכאורה הכי פשוט זה ללכת על 3080 אבל ראיתי באתר שבודק צוואר בקבוק "תיאורתי" שיהיה לי צוואר בקבוק של כ 7% , זאת אומרת לדוגמא במקום שמשחק X ירוץ על 80FPS זה ירד ל 74 ( הבנתי נכון ?) לעומת זאת אם אקח 3070TI יהיה לפי אותו אתר רק 1.8% צוואר בקבוק לכן משחק X במקום לרוץ על 65FPS(כפער שנבדק בין הכרטיסים הנ"ל) ירד ל 63 fps זאת אומרת יהיה בנ…

11. Started by itay3ez,

http://www.skypc.co.il/pl_product~LV381~8~0.htm http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=967 אם יש לכם הצעות אחרות לגבי כרטיסי מסך מ2 האתרים האלה בכייף אני ישמע (:

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by avram,

מחפש המלצה לAGP עד 500 שקל שיתמוך במשחקים חדשים יחסית (CIV4 וכו )

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by IG,

OK, הסיפור כזה: יש לי מסך צעצוע 15" שעלה לכיתה א' ואני רוצה אחד חדש. משהו איכותי שיחזיק כמה שנים טובות, רצוי עם תדירות ריענון של 75 HZ (או כמה שיותר גבוהה בתקציב) למי שעדיין לא הבין: ני מחפש מסך CRT (טכנולוגיה ישנה וטובה )

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. הת'רד התעדכן, על מנת לגשת לנושא השיחה לחץ כאן. צריך עזרה בהחלטה מה יותר טוב - MSI, ג'יגהבייט או EVGA, כי לכל אחד פיצ'רים שונים. היי חברים. אני כנראה מביא כרטיס מסך מניו יורק היות והמחירים שם הם כמעט חצי מכאן. אז מן הסתם שאין לי עליו אחריות, אז רציתי לשאול האם זה מהלך כדאי והאם אני יכול לסמוך על השירות בארץ שיתן לי אחריות במקרה של תקלה (מוכרים את הכרטיס גם כאן, חייב להיות איזשהו ספק שירות). חשבתי גם להביא ספק כוח משם אבל זה כבר נראה לי מסוכן מדי. לא חושב שה-TR2 470W שלי יחזיק את הכרטיס הזה. כמו כן, עד כמה נוראי יהיה צוואר הבקבוק עם E8400 ב-3.5GHZ? (אני חושב שאני גם אגיע ל-4, צריך לפתור בעיה קטנטנה עם הזכרונות). תודה רבה ושבת שלום.

15. החליפו לי את ה 7800GTX EX שהיה לי ומת לא מזמן ל 8800GTS 640MB בהשקעה של 1000 שקל מצידי שווה ?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. לחבר שלי יש מעבד P4 1.5GHz, עם לוח אם בתושבת AGP. בגלל הגרפיקה הגרועה בכרטיס הישן שלו, אנחנו מחפשים לקנות לו כרטיס AGP עד 500 שקלים, להרצת המשחק WOW בצורה סבירה+. אני מעדיף להזמין לו עם האשראי כרטיס מסך מאיביי או כל חנות אחרת ששולחת לארץ, כי יוצא יותר זול. אז מבחינת מחיר לחו"ל, עד 65$ (יש עוד מע"מ ומשלוח). אני מבין שהתקציב לחוץ, אבל הבן אדם תפרן והוא בקושי מגרד את ה-500, כך שלהוסיף לא אפשרי, אבל אני אשמח אם תרשמו את האפשרות עם התוספת מעבר לתקציב כאפשרות משנית (אולי אוסיף לו טיפה לתקציב בעצמי). תודה

17. Started by UltraManII,

מי יותר טוב? X800GTO Ultimate או X1600XT,כי שניהם עולים אותו הדבר? אני מדבר על סטוק.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by דמיאל,

בדריבר של ATI יש WDM DRIVER מה זה?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by a1a1a1a,

אני רוצה לקנות את ה4870 1GB אבל יש מלא חברות, עם OC, בלי OC רציתי את הPALIT SONIC אבל קראתי שהוא רועש.. איזה גרסא הכי טובה שמשלבת שקט עם ביצועים? שלא יעבור את ה1100 +-

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום לכולם, מקווה שתוכלו לעזור לי לקבל החלטה ביומיים הקרובים. מצאתי קונה לכרטיס מסך הנוכחי שלי (בסביבות ה-700 ש"ח שזהו מחיר ממוצע וסביר יחסית למחיר השוק) כך שיש לי עכשיו קונה לכרטיס מסך שלי ובנוסף יש לי חבר בחו"ל שחוזר עוד שבועיים. חבר שלי בחול והוא יכול להביא לי את ה-8800GTS באיזור ה-460 דולר (4.3 דולר היום כולל עמלות וכו') האפשרויות: 1. למכור את הכרטיס הנוכחי שלי ולקנות את ה8800 מחול במחיר של בערך 2000 שח 2.לחכות עד ליציאה של R600 ולקוות שיהיה קונה לכרטיס שלי בעתיד (ושהמחיר שלו לא התרסק) אך אני אוכל לקנות את זה רק בארץ כי החבר יחזור וספק אם תהיינה הזדמנויות נוספות לקניה בחול 3. למכור את הכרטיס ולקנות כרטיס פשוט יחסית 1950PRO עד לאמצע 2007 ואז למכור אותו (בתקווה לא להפסי…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. מטרת המדריך היא לאפשר פענוח וידאו HD על גבי כרטיס המסך, לכל סוגי הקידודים האפשריים - H.264/MPEG-4 AVC / WMV9 / WVC1 / MPEG-1/2 הייתרון שבכך הוא העברת העומס בפענוח מהמעבד הראשי (CPU) אל ליבת כרטיס המסך (GPU). אני סבור כי זהו המדריך הפשוט והיעיל ביותר שתוכלו למצוא באנטרנט להשגת מטרה זו. יש לקחת בחשבון כי זה כל יעודו של המדריך ולא מעבר. רוב המדריכים האחרים מתמקדים ב-H.264 בלבד, זה כל ההבדל. אני לא יתייחס לצורך ב-GPU בהתאם למפרטים ספציפים או להשוואת איכות תמונה כתלות במפענחים. כמו כן אני לא יכנס יותר מדי לפרטים טכנים ומשמעותם, אלא יתמקד בעיקר בדרך המהירה והאפקטיבית ביותר להשגת המטרה הנ"ל. המדריך תקף לויסטה ו-XP, ומבוסס על כרטיסי nVIDIA , מסדרה 8 ומעלה. כרטיסים מבוססים…

• 21 תגובות
    • 4.6k צפיות
  22. שלום קניתי כרטיס מסך חדש Gainward ATI Radeon 4850 512Mb DDR3 בהמלצת המוכר את המעבד לא החלפתי, יש לי מעבד ליבה אחת,Intel Pentium 4 630, 3000 MHz 15 x 200 בנוסף לוח האם שלי גם די ישן D915GUX כיצד זה ישפיע על הביצועים במשחקים? בתודה מראש.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by ilay22,

מישהו יודע מה שונה בגרסה הזאת שמצדיק מחיק הוזי לכרטיס הזה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6524

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by asmon,

אני מוריד את זה עכשיו, למה זה לוקח כל כך הרבה מקום?! 300 מגבייט לבדיקת ביצועים :-\ בכל מקרה יש לי בעיה שהמחשב שלי עובד ממש לאט, ואני כמעט משוכנע שזו בעיה בכרטיס מסך אם זה באמת הכרטיס מסך והוא הרוס או משהו אז זה יתן לי תוצאה נמוכה בביצועים? וכמה זה אמור לתת ל GF 5200 בערך?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by itaylevi,

בTMS ההבדל הוא הבדל של כ-40 ש"ח, לא רציני בכלל. לכן אתייחס אליהם כאל 2 כרטיסים באותו מחיר. קיימת ההתלבטות בין 2 הדגמים הנ"ל : GIGABYTE Radeon R9 280X Windforce X3 3GB Sapphire Radeon R9 280X VAPOR-X OC 3GB GDDR5 על איזה כרטיס אתם הייתם הולכים, ולמה? אשמח לשמוע פירוטים והסברים על ההבדלים וכו'. תודה.

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.