עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מה עם איזה השוואת מערכות ע"י AquaMark ? טוב , אני יתחיל : http://arc.aquamark3.com/arc/arc_view.php?run=952210802

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום. לאחר ניסיון קצר עם הדרייברים הרשמיים מבית ATI החדשים ביותר: 5.6, גיליתי שהם עושים בעיות, תקיעות במשחקים, הרבה פעמים זה יוצא לי מהמשחקים לגמרי וכו'. למרות כל הבעיות יש שיפור FPS דיי רציני ומכיוון שיש לי כרטיס חלש יחסית (R9550) חבל לי לוותר על כל FPS, אז רציתי לשאול האם הדרייברים של אומגה שמבוססים על 5.6 פותרים את הבעיות שהדרייברים החדשים עושים אך משאירים את שיפור ה-FPS ? תודה מראש. לירן.

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  3. האם כדאי לי להוריד? יש לי אינטרנט "עגלה עם סוסה" ולכן אני לא רוצה סתם להוריד 18 מגה.... האם הוא מתאים לכרטיס שלי? gifa 4 ti 4200)

• 9 תגובות
    • 882 צפיות
  4. http://www.pcarena.org/index.php?subject=main&sg=main#1823 זאת גרסת בטא, כרגע אני משתמש ב R9600XT עם 256M זיכרון. האם זה משפר משהו?

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  5. Started by MoRtZkInG,

http://pch.co.il/docs/pd-1459998379.htm 5900 עם כאלו זכרונות וקירור מים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by taurus007,

יש לי 6990 שקניתי , ורציתי לדעת אם ניסו כבר בכרטיסים עם שני המעבדים איזשהו SLI/CROSSFIRE והאם יש בעיות בגלל כמות המעבדים ? או שזה בדיוק כמו כרטיסים עם מעבד אחד ?

7. אני שוקל להחליף בעתיד הקרוב כרטיס מסך. יש לי לוח P35, שמן הסתם לא כולל חיבור PCI-E 2.0. הוא מתפקד מצויין, ואין לי כוונה להחליפו בקרוב, וגם המעבד (E8400 @ 3.95GHZ) לא יהווה צוואר בקבוק לשום דבר שאני יכול לחשוב עליו. ספק אני כנראה אחליף, אבל זה נושא לדיון אחר. העניין הוא כזה: כל אתר באנצ'ים שיצא לי לראות תמיד בוחן רכיבים בתנאים אידאליים, כאשר אין שום דבר שיכול להגביל אותם. זה ברור ומובן, אבל אני קצת בבעיה שכן אף אתר שכזה לא יכול להגיד לי כיצד כרטיסי מסך שמיועדים לPCI-E 2.0 יתפקדו בפועל על המחשב שלי. היות ומדובר בהשקעה לא קטנה, אני לא מעוניין להסתפק בניחושים והערכות גסות של הפגיעה בביצועים עקב אפיק התקשורת המוגבל. כאן מגיעה השאלה: מישהו נתקל באתר שביצע בדיקה שכזו? לחילופין, …

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  8. אני זוכר כשרק יצא העדכון הוא כלל בעיות - אוברקלוק, פחות תפריטים וכו'.... האם עובד בסדר הפצ' או שעדיף להישאר עם הגירסה הקודמת ?[br]פורסם בתאריך: 4.07.2007 בשעה 21:30:04 ועוד שאלה...מה ה DIRECTX 9 האחרון שיצא ? העדכון של אפריל ? או שיצאו עוד אחריו ?! ומה זה ה DIRECTX הזה : http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=2DA43D38-DB71-4C1B-BC6A-9B6652CD92A3&displaylang=en

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  9. מבקש חוות דעת לעבודה בעיקר באופיס ואינטרנט על המסכים הבאים: SAMSUNG 710N BENQ 737S-D BENQ 767B12 LG1730S LG1730B LG1720B HYUNDAI Q17 יש למישהו נסיון איתם?

• 14 תגובות
    • 958 צפיות
  10. Started by yaloner,

ויכול לחלוק איתנו את חוויותיו וכמה הוא מרוצה או לא מרוצה?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  11. Started by s-k,

התוצאה היא 13030 ??

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. מעניין אותי עכשו שבערך 280GTX עולה כמו שניים כאלו (אולי אף פחות) אם מישהו הריץ בדיקות אבל לא סתם בדיקות, אלא ממש מקיפות, עם מעבד חזק (שלא יהיה צוואר בקבוק), דרייברים חדישים, ועם ובלי פילטרים. ולבדוק לא רק MAX FPS אלא גם ממוצע ומינימום במשחקים וברזולציות גבוהות ונמוכות. מה אומרים? מעניין אותי באמת מה ההפרש ביצועים אם בכלל, לפי מה שאני רואה זה די זהה בסה"כ. לא? (ואני לא מדבר על MAX, אני מדבר על FPS ממוצע או מינימום)

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  13. Started by ORANGEJUICED,

רציתי לדעת עם מישהו הזמין אחד מהכרטיסי שרשמתי ועם כן מתי וכמה זמן פנדה הזו**ת האלו אמרו שזה יגיע ?!?!? תודה..... ??? ???

• 12 תגובות
    • 885 צפיות
  14. נשמע הגיוני?

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  15. ואיזה כרטיס כדאי לי בטווח של עד 1000 k מבוסס ATI, והאם יש אופציה ל VIVO בתקציב הזה?

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  16. אם יש בכלל הבדל... אני ישמח לדעת תודה רבה מראש למגיבים

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  17. תודה לכל מי שמוכן לשתף פעולה. לדעתי יש בעיה בביוס של הלוח שהתקנתי אתמול והיא המגבלה ל 8MB זיכרון משותף (האפשרויות הן 0.5M, 1M, 8M ומבוטל). זה לא נראה לי תקין. אז אם תוכלו לציין איזה לוח יש לכם ומה האופציות שיש לכם בביוס להגדיר עבור הזיכרון המשותף אני אודה לכם. בנוסף אם תוכלו להריץ את שומר המסך הזה ב 800*600 32 סיביות ולהגיד לי כמה FPS זה מוציא אני מאד אשמח (בלוח הזה אני מקבל בסביבות ה 2 FPS :-\ ) זה מאכזב מאוד בהתחשב שלוח שעולה 150 ש"ח פחות ומבוסס על SIS 651 מוציא 70 FPS. אני משתמש ב XP והדרייבר האחרון מהאתר של אינטל אם מישהו מתענין. *לכל המודאגים, זה לא המחשב שלי

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אם כן אנא ציין מהו והאם איכות הפילטרים טובה, זאת אומרת התמונה חדה וברורה ואיזה צל של טשטוש. אנחנו כל הזמן ממליצים GAINWARD.... חוץ מOC מעניין מה יש להם להציע...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אשמח להכיר מכם אנשים שמתעסקים בעריכת וידיאו.. לקבל מספר עצות לגבי חומרה/תוכנה, טיפים וכו'.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. ATI OmegaDrivers 2.5.97 - 4.12 Beta http://www.megagames.com/news/html/software/atiomegadrivers2597-412beta.shtml

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  21. Started by mrwolf,

מדובר על ויסטה 32 ביט. וכרטיס מסך מסוג 8800GTS. החיבור לטלויזיה לא עובד. האפשרות קיימת. אבל שאני מנסה להפעיל אותה יש רק גלים של שחור ולבן בלי שום קשר אפילו הכי רחוק לתמונה. החלפתי כבלים - לא הבעיה שידרגתי את הדרייברים (גם לויסטה, SP1. וגם לכרטיס מסך) במחשב הישן שרץ על XP לא היתה שום בעיה.. מישהו מכיר את הבעיה (חיפוש בגוגל הראה שיש עוד אנשים עם הבעיה אבל בלי פתרונות) באותו הקשר, יש לי חבר עם XP שרוצה לעבור לויסטה (עזבו את ה"כן ויסטה, לא ויסטה") ולא עושה את זה רק בגלל הבעיה שיש לי. יש לו טלויזיה HD, (אצלי רגילה ומיושנת, אפילו בלי s video) יש מצב שאצלו זה יעבוד? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Oranili,

אם כן תודיעו פה ! ואיך עובד לכם משחקים ... חלק בלי תקיעות בלי בעיות ? תודה

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  23. אתמול שמעתי את השם הזה לראשונה שמעתי שהם ממש טובים למישהו יש מידע עליהם איך המסכים שלהם טובים ?

24. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  25. שלום לכולם אני מחפש מישהו שרכש את הכרטיס הנ"ל ויש לו עדיין אחריות עליו. רכשתי את הכרטיס בשבוע שעבר מחו"ל ונתקלתי בבעיות. ואני צריך מישהו עם אחריות בתוקף כדי שאולי יוכל לעזור לי. אני מוכן להציע גם תמורה כספית (לא גדולה אבל עדיין כסף זה כסף) תמורת עזרה זו. שאר הפרטים לגבי למה וכולי אני מעדיף לעשות בהודעות פרטיות או בנייד במידה וימצא מישהו כזה. אשמח אם תוכלו לעזור.

• 0 תגובות
    • 842 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.