עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. זה מתאים גם לפורום בעיות טכניות אבל שם לא כלכך עונים וזה מתאים גם לפה לפה (פירוט הבעיה בהמשך, אם לא בא לכם לקרוא אתם מוזמנים רק לענות על השאלה בכותרת). יש לי בעיה מוזרה שאני מאמין שהיא נובעת מהכרטיס מסך. קיבלתי אתמול מחשב חדש, עם 4850. הכל עובד סבבה, אבל כשאני מריץ משהו כבד על הכרטיס, 3dmark06, או תוכנות benchmark אחרות, לעיתים (עניין של דקות) הכרטיס ברגע אחד שובק ואיתו גם על המחשב, ועל המסך מופיע no signal, וצריך לעשות reset, שגם הוא לעיתים לא עובד (המסך לא נדלק שוב), ואז צריך לכבות ממש ולהדליק. לפעמים הוא מריץ את כל הטסטים סבבה, ולפעמים קורס בראשון. הטמפרטורה שלו סבבה, ואני לא מאמין שזו בעיה בספק כי כמו שאמרתי יש מקרים שהוא עומד בstress מטורף להרבה זמן, ובנוסף הספק הו…

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  2. הסיבה שאני שואל היא מפני שאני זכיתי במכירה פומבית ב EBAY של כרטיס NVIDIA GeForce 6600 GT 128MB Personal Cinema PCI-E חדש, והכרטיס כולל גם יציאות טלויזיה, שלט וסנסור ועוד... בעצם די דומה ל ALL IN WONDER של ATI. הנה הקישור: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=8721878833 הקטע הוא שחיפשתי באינטרנט כרטיס כזה ולא מצאתי כלל למכירה המוכר עושה רושם של אמין במיוחד !! (אני בעל ניסיון ברכישות קודמות שם) המחיר כולל משלוח מהיר במיוחד הוא כ 650 ש"ח -שזו על פניו עסקה מעולה מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  3. שלום לכולם, מישהו מכיר כרטיס HD3870X2 עם יציאת HDMI מובנית ? כולם מוצעים עם מתאם DVI ל- HDMI, האם זה לא פוגע באיכות ? תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  4. ולהתרשם מהם ? כמה שפחות לרוץ מחנות לחנות ? למישהו יש מקום כזה ? באזור המרכז . ? תודה

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  5. או מסך בטווח מחיר הזה שיהיה יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  6. נאי יודע שזה לא לפה וכו וכו פשוט אני נטול עצות אני צריך דחוף פורום למחשבי כף יד.. חוץ מהפיסי פריק ומליאונטאורק תודה.. :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  7. מישהו מכיר תוכנת אוברקלוקינג ל VOODOO 5 ???

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by lihi,

יש לי לוח אסוס ומופיע אפשרות ל - VIDEO MEMORY CACHE MODE . ניתן לשים על - UC שזה - UNCACHEABLE ניתן לשים על - USWC - שזה - UNCACHEABLE , SPECULATIVE WRITE COMBINING . יש לי כרטיס מסך ג'י-פורס 4200 TI - עם 64 מגה זיכרון. כתוב לא לשים על USWC עם הכרטיס לא תומך - ולא מצאתי שום נתונים ... תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. מאלה שניסו את הדמו של הראש עם DX10 של NVIDIA, על כמה FPS זה עבד אצלכם?? וזה עובד עם 8800GTS 320MB?

10. כן חברים. http://www.magicom-online.co.il/Product.asp?Pid=EN7800GTX&Cat2Cat1ID=28&Cat2ID=30 אין ספק שמדובר בחנות מקצועית לחלוטין. חמישה כוכבים (או סימני V או משהו). יאללה להזמין.

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  11. מעוניין לקנות ...... avlas1@bezeqint.net

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  12. מה עם איזה השוואת מערכות ע"י AquaMark ? טוב , אני יתחיל : http://arc.aquamark3.com/arc/arc_view.php?run=952210802

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום. לאחר ניסיון קצר עם הדרייברים הרשמיים מבית ATI החדשים ביותר: 5.6, גיליתי שהם עושים בעיות, תקיעות במשחקים, הרבה פעמים זה יוצא לי מהמשחקים לגמרי וכו'. למרות כל הבעיות יש שיפור FPS דיי רציני ומכיוון שיש לי כרטיס חלש יחסית (R9550) חבל לי לוותר על כל FPS, אז רציתי לשאול האם הדרייברים של אומגה שמבוססים על 5.6 פותרים את הבעיות שהדרייברים החדשים עושים אך משאירים את שיפור ה-FPS ? תודה מראש. לירן.

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  14. האם כדאי לי להוריד? יש לי אינטרנט "עגלה עם סוסה" ולכן אני לא רוצה סתם להוריד 18 מגה.... האם הוא מתאים לכרטיס שלי? gifa 4 ti 4200)

• 9 תגובות
    • 854 צפיות
  15. http://www.pcarena.org/index.php?subject=main&sg=main#1823 זאת גרסת בטא, כרגע אני משתמש ב R9600XT עם 256M זיכרון. האם זה משפר משהו?

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  16. Started by MoRtZkInG,

http://pch.co.il/docs/pd-1459998379.htm 5900 עם כאלו זכרונות וקירור מים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by taurus007,

יש לי 6990 שקניתי , ורציתי לדעת אם ניסו כבר בכרטיסים עם שני המעבדים איזשהו SLI/CROSSFIRE והאם יש בעיות בגלל כמות המעבדים ? או שזה בדיוק כמו כרטיסים עם מעבד אחד ?

18. אני שוקל להחליף בעתיד הקרוב כרטיס מסך. יש לי לוח P35, שמן הסתם לא כולל חיבור PCI-E 2.0. הוא מתפקד מצויין, ואין לי כוונה להחליפו בקרוב, וגם המעבד (E8400 @ 3.95GHZ) לא יהווה צוואר בקבוק לשום דבר שאני יכול לחשוב עליו. ספק אני כנראה אחליף, אבל זה נושא לדיון אחר. העניין הוא כזה: כל אתר באנצ'ים שיצא לי לראות תמיד בוחן רכיבים בתנאים אידאליים, כאשר אין שום דבר שיכול להגביל אותם. זה ברור ומובן, אבל אני קצת בבעיה שכן אף אתר שכזה לא יכול להגיד לי כיצד כרטיסי מסך שמיועדים לPCI-E 2.0 יתפקדו בפועל על המחשב שלי. היות ומדובר בהשקעה לא קטנה, אני לא מעוניין להסתפק בניחושים והערכות גסות של הפגיעה בביצועים עקב אפיק התקשורת המוגבל. כאן מגיעה השאלה: מישהו נתקל באתר שביצע בדיקה שכזו? לחילופין, …

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  19. אני זוכר כשרק יצא העדכון הוא כלל בעיות - אוברקלוק, פחות תפריטים וכו'.... האם עובד בסדר הפצ' או שעדיף להישאר עם הגירסה הקודמת ?[br]פורסם בתאריך: 4.07.2007 בשעה 21:30:04 ועוד שאלה...מה ה DIRECTX 9 האחרון שיצא ? העדכון של אפריל ? או שיצאו עוד אחריו ?! ומה זה ה DIRECTX הזה : http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=2DA43D38-DB71-4C1B-BC6A-9B6652CD92A3&displaylang=en

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  20. מבקש חוות דעת לעבודה בעיקר באופיס ואינטרנט על המסכים הבאים: SAMSUNG 710N BENQ 737S-D BENQ 767B12 LG1730S LG1730B LG1720B HYUNDAI Q17 יש למישהו נסיון איתם?

• 14 תגובות
    • 930 צפיות
  21. Started by yaloner,

ויכול לחלוק איתנו את חוויותיו וכמה הוא מרוצה או לא מרוצה?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  22. Started by s-k,

התוצאה היא 13030 ??

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. מעניין אותי עכשו שבערך 280GTX עולה כמו שניים כאלו (אולי אף פחות) אם מישהו הריץ בדיקות אבל לא סתם בדיקות, אלא ממש מקיפות, עם מעבד חזק (שלא יהיה צוואר בקבוק), דרייברים חדישים, ועם ובלי פילטרים. ולבדוק לא רק MAX FPS אלא גם ממוצע ומינימום במשחקים וברזולציות גבוהות ונמוכות. מה אומרים? מעניין אותי באמת מה ההפרש ביצועים אם בכלל, לפי מה שאני רואה זה די זהה בסה"כ. לא? (ואני לא מדבר על MAX, אני מדבר על FPS ממוצע או מינימום)

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  24. Started by ORANGEJUICED,

רציתי לדעת עם מישהו הזמין אחד מהכרטיסי שרשמתי ועם כן מתי וכמה זמן פנדה הזו**ת האלו אמרו שזה יגיע ?!?!? תודה..... ??? ???

• 12 תגובות
    • 858 צפיות
  25. נשמע הגיוני?

• 4 תגובות
    • 497 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.