עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הגיע לtms כרטיס חדש עם גוף קרור שנרא לפחות לי מסיבי ... מישהו מכיר אותו או את החברה ויכול להעיר על ההכרטיס הזה קצת עור ? http://tms.co.il/product/5214

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  2. קיבלתי הצעה לרכישה של כרטיסי מסך מהחברה הנ"ל השאלה אם הם מוכרים ומה טיבם ? (בקרת איכות וכו') במקביל יש את LEADTEK ו CLUB3D עוד שתי חברות שלא ממש יצא לי לעבוד איתם מי שמכיר חוות דעת אני אשמח , תודה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by shay_co,

חיפשתי לקנות כרטיס מסך FX5700 le 256 vivo ומצאתי אותו בחנות במחיר חבל על הזמן 650 ש"ח כולל משלוח. האם מישהו מכיר את החנות הזו ? מישהו רכש שם משהו ? דיברתי עם בחור בשם ראובן והוא נשמע מאוד מקצועי והמקום נשמע טוב. www.hrcomp.co.il

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  4. יש לי קצת בעיות במשחקים (MEDEVIL II ), הכל קצת מקרטע גם בהגדרות בינוניות... הכרטיס מומהר מהמפעל, יש מה לעשות O.C ? יש טעם? אני קצת מפחד... מה דעתכם על הכרטיס?

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  5. Started by PuMbA,

http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=5&subcatid=12&prodid=96&keySearch= תנו לי חוות דעת בבקשה אם יש בו מריחות אם הוא מומלץ למשחקים וסרטים תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  6. קניתי אותו לפני חודש ואני מאוד מרוצה-הצבעים ברורים ואין מריחות במשחקים. הוא גם לא עולה הרבה נדמה לי משהו כמו 1400 ש"ח. אמנם לא מותג אבל אין צורך לזלזל. אם מישהו מעוניין אני אוכל לתת את הכתובת של החנות שבה קניתי את המסך.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  7. Started by PuMbA,

http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=5&subcatid=12&prodid=96&keySearch= תנו לי חוות דעת בבקשה אם יש בו מריחות אם הוא מומלץ למשחקים וסרטים תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  8. שלום לכל אלה שמכירים ויש להם נסיון הייתי רוצה לשמוע תגובות של החסרונות דווקא .. היתרונות ברורים ;D איכות התמונה , סאונד .. הchip שבשימוש תודה ולכל התוהים למה אני לא קונה כבר טלויזיה 21" במחיר הזה .. כי יש לי Panasync s110 שהוא מסך CRT 21" למחשב

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  9. Started by rino,

שלום לכולם זיפזפתי בזאפ והיום מצאתי מסך LCD בגודל "19 תוצרת חברה בשם AG NEOVO במחיר מדהים של 2500 ש"ח ראיתי אותו גם באתרים בחו"ל במחירים שבין 550 ל600 דולר . האם מישהו מכיר את המסך הזה? החברה הזו? מישהו מכיר את החנות הזו ?

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  10. התקנתי את שני התוכנות הללו לאחר שהתקנתי ווינדוס ואחת מהם פשוט גרמה לשיבוש קל בתצוגה אבל אני לא בטוח איזה מהם .לאחר ההתקנה מפיעים שוליים עם זיגזגים ומדרגות כאלה סביב אובייקטים .גם לפני שהווינדוס עולה ומופיע ה welcome עם הרקע הכחול אז לפני זה הwelcome היה חלק עם שוליים חלקים מסביב ולאחר שהתקנתי אחת מהתוכנות הללו הופיעו הזיגזגים סביב הwelcome ובעוד הרבה דברים נוספים.גם שהפעלתי את הגדרות החלקת השינון אז זה לא השפיע וגם במשחקים. אודה למי שמבין בנושא ויוכל להשיב לי.[נראה לי שזה קרה לאחר שעשיתי tune up עם pc booster אבל אני לא בטוח בזה]

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  11. Started by marlboro,

תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. היא מוכרת כרטיסים המובססים על צ'יפים של ATI . מישהו מכיר אותה , יודע את טיבה ואם היא אמינה .

13. יש להם את הכרטיס RADEON 9600Pro 128MB TV, DVI במחיר זול: 750 ש"ח. האם שווה? (או להשקיע עוד 100 ש"ח בחברה מוכרת יותר, Sapphir?)

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  14. עם מישהו מכיר חנות בארץ שמוכרת תמסך הזה בפחות מ 2400 שקל אז שיגיד לי.... תודה :xyxthumbs:

15. זה מתאים גם לפורום בעיות טכניות אבל שם לא כלכך עונים וזה מתאים גם לפה לפה (פירוט הבעיה בהמשך, אם לא בא לכם לקרוא אתם מוזמנים רק לענות על השאלה בכותרת). יש לי בעיה מוזרה שאני מאמין שהיא נובעת מהכרטיס מסך. קיבלתי אתמול מחשב חדש, עם 4850. הכל עובד סבבה, אבל כשאני מריץ משהו כבד על הכרטיס, 3dmark06, או תוכנות benchmark אחרות, לעיתים (עניין של דקות) הכרטיס ברגע אחד שובק ואיתו גם על המחשב, ועל המסך מופיע no signal, וצריך לעשות reset, שגם הוא לעיתים לא עובד (המסך לא נדלק שוב), ואז צריך לכבות ממש ולהדליק. לפעמים הוא מריץ את כל הטסטים סבבה, ולפעמים קורס בראשון. הטמפרטורה שלו סבבה, ואני לא מאמין שזו בעיה בספק כי כמו שאמרתי יש מקרים שהוא עומד בstress מטורף להרבה זמן, ובנוסף הספק הו…

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  16. הסיבה שאני שואל היא מפני שאני זכיתי במכירה פומבית ב EBAY של כרטיס NVIDIA GeForce 6600 GT 128MB Personal Cinema PCI-E חדש, והכרטיס כולל גם יציאות טלויזיה, שלט וסנסור ועוד... בעצם די דומה ל ALL IN WONDER של ATI. הנה הקישור: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=8721878833 הקטע הוא שחיפשתי באינטרנט כרטיס כזה ולא מצאתי כלל למכירה המוכר עושה רושם של אמין במיוחד !! (אני בעל ניסיון ברכישות קודמות שם) המחיר כולל משלוח מהיר במיוחד הוא כ 650 ש"ח -שזו על פניו עסקה מעולה מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  17. שלום לכולם, מישהו מכיר כרטיס HD3870X2 עם יציאת HDMI מובנית ? כולם מוצעים עם מתאם DVI ל- HDMI, האם זה לא פוגע באיכות ? תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  18. ולהתרשם מהם ? כמה שפחות לרוץ מחנות לחנות ? למישהו יש מקום כזה ? באזור המרכז . ? תודה

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  19. או מסך בטווח מחיר הזה שיהיה יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  20. נאי יודע שזה לא לפה וכו וכו פשוט אני נטול עצות אני צריך דחוף פורום למחשבי כף יד.. חוץ מהפיסי פריק ומליאונטאורק תודה.. :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  21. מישהו מכיר תוכנת אוברקלוקינג ל VOODOO 5 ???

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by lihi,

יש לי לוח אסוס ומופיע אפשרות ל - VIDEO MEMORY CACHE MODE . ניתן לשים על - UC שזה - UNCACHEABLE ניתן לשים על - USWC - שזה - UNCACHEABLE , SPECULATIVE WRITE COMBINING . יש לי כרטיס מסך ג'י-פורס 4200 TI - עם 64 מגה זיכרון. כתוב לא לשים על USWC עם הכרטיס לא תומך - ולא מצאתי שום נתונים ... תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. מאלה שניסו את הדמו של הראש עם DX10 של NVIDIA, על כמה FPS זה עבד אצלכם?? וזה עובד עם 8800GTS 320MB?

24. כן חברים. http://www.magicom-online.co.il/Product.asp?Pid=EN7800GTX&Cat2Cat1ID=28&Cat2ID=30 אין ספק שמדובר בחנות מקצועית לחלוטין. חמישה כוכבים (או סימני V או משהו). יאללה להזמין.

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  25. מעוניין לקנות ...... avlas1@bezeqint.net

• 2 תגובות
    • 532 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.