כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
לפי האתר DARKCROW יכול להיות שגיגהבייט חזרו ליצר כרטיס מסך של NVIDIA יכול להיות דבר
-
שלום, קניתי 6600GT AGP של LEADTEK. בחלק של הטמפרטורות כתוב (במצב IDILE) GPU CORE - 48 AMBIENT - 39 האם זה תקין ולמה הכוונה ב- CORE ו- AMBIENT? תודה
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי, שאלה קטנה - האם יש יתרון משמעותי בלקנות כ.מסך של חברה טובה יותר לדוגמא ASUS או לשלם פחות ןלקנות כרטיס של חברה לא מוכרת כל כך? אני רוצה לקנות GEFORCE 7600GT וראיתי שיש הפרשים די גדולים בין חברות היצור... האם משמעותי לקנות מחברה טובה? או שיש המלצות על חברות זולות?
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מישהו נתקל בבעיות לאחר התקנה של אומגה דרייברס בTV OUT ??? פתאום אני רואה קוים מעצבנים במקום לראות מסך שחור חלק כמו שראיתי 3 שנים כבר.......? ולא זו לא בעיית סנכרון (מחוברים לטלויזיה רק הכבל עצמו ולא שום דבר אחר)
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך טוב ב 1500 שקל לעוד 4 חוחדשים? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
תודה לעוזרים כנראה שאני אקנה טלויזיה 32 אינץ'
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי, אני לא מצליח למצוא מידע על מהירויות זיכרון, ליבה ואפיקי זיכרון של ה5700 או ה5700le , מישהו יכול להגיד לי מי מבין השלושה הוא הכי טוב ומה ההבדלים בינהם?
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
איך הקירור של ה8800GTX וה8800GTS י?? 1.טוב? 2.שקט? 3. ל 8800GTX יש קרור מים... אז צריך לקנות/להחליף כל פעם מים? צריך את החורים האלה במארז (לא בכל מארז יש אותם) בשביל הקרור מים (כאלה חורים מיוחדים שצריך בשביל קרור מים) ?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש 2 מסכים דקים. 1. 17 אינטץ'. 2. 19 אינטץ'. מחיר לא גבוה. דרישות: זמן תגובה נמוך. אני משחק קצת לא הרבה- משהו בסיגנון של קאנטר סטרייק וכאלה שלא יהיה גרוע במשחקים. איכות תצוגה טובה אני רגיל לCRT שיהיו יורשים נאים, אם מסך מבריק זה איכותי אז עדיף מבריק. צבע: שניהם שחורים. מסך אמין. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
היי, לאחר שקניתי את המחשב מksp ובדקתי לרגע את האפשרויות בתפריט של המסך, נתקלתי לתפריט שכולו ברוסית.. האם ניתן לשנות אתזה? או שאני צריך לדווח להם על כך ושיחליפו לי מסך? דבר שני, איך אפשר לבדוק את נושא הפיקסלים השרופים? המסך ,בעל חיבור דיגיטלי בנוסף, מחובר אנלוגית לכרטיס מסך מובנה..רציתי באמת לדעת מה ההבדל בין חיבור אנלוגי לדיגיטלי והאם זה מתבטא באמת במשהו? אם נגיד דיגיטלי יותר איכותי, אז בכמה? כלומר שמים לב? או שעין אדם לא תחוש בהבדל? תודה
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב עם כרטיס 7600 המחובר לטלויזיה וגם לLCD. כאשר מפעילים סרט DIVX בכל נגן שיש(!) באחד מהמסכים (זה שאינו מוגדר כראשי) התמונה הופכת לFULL SCREEN. אציין שהמחשב סוחב מצויין את COD2 +סרט במסך השני, אך מה שמטריד אותי הוא חוסר האפשרות לשלוט בכך שתמיד מופיע FULL SCREEN. מישהו מכיר? כיצד אני משנה את ההגדרות המעפנות האלו.
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
-
יש לי לוח של אינטל לP4B יש לו AGP X4 אני רוצה לקנות 6600GT AGP אבל האם הוא יפעל טוב כי הלוח שלי הוא רק X4 אני אקבל רק חצי ביצועים?
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי מסך של פיליפס לא דק ולא שטוח. בזמן האחרון הוא מציג מאוד חשוך (למרות שבהגדרות הוא על מקסימום בהירות). בגלישה זה לא כ"כ נורא כי הרקע לבן אבל במשחקים כמעט בלתי אפשרי לשחק למרות שאני סוגר את האור בחדר ואת החלון (וזה קצת עוזר אבל לא כ"כ). האם הבעיה היא ב"נורת מסך" או שגם יכולה להיות בעיה אחרת? האם אפשר ומשתלם לתקן? תודה
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
מישהו יודע אם קיימת אפשרות לקחת כרטיס מסך 1950XTX ואיכשהו לחבר אותו למחשב נייד חדש ? חיבור חיצוני אני מתכוון באמצעות איזה מתאם אם קיים. ואם כן צריך גם ספק כח חיצוני שיתן לו מתח? תודה.
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מה הבעיה עם BENQ? קניתי אחד סה"כ מרוצה איפה הבאגים? יש משו שאני מפספס? המספר של המסך הוא FP557s והנה קישור לאתר של BENQ עם הסברים עליו http://global.benq.com/products/lcd/fp557s_s.htm
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום ! תהיתי אם מישהו יוכל להסביר הסבר קצר על הדירקט החדש ומתי יוציאו משחקים שיהיה חייב אותו בשבילם .. תודה
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום לשאול..בכל מקרה רציתי לשאול איך בתוכנה rivatuner אני יכול לשנות את מהירות המאורר..חיפשתי ולא מצאתי...??
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
האתר Sharky Extreme פרסם בקורת חדשה על כרטיס המסך החדש מבית ATI הלו הוא Radeon 9800 XT הינכם מוזמנים לקרוא ולראות אולי יש דברים שעוד לא ידעם עליו אוש אולי הכל כבר ידוע בכל אופן עוד ביקורת נחמדה האמת שהעיצוב של הכרטיס חמוד למדי ;D לכתבה: http://www.sharkyextreme.com/hardware/videocards/article.php/3086361
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
מהם הנתונים הטכניים החשובים בכרטיס מסך? איזה נתון הכי חשוב? תדר זיכרון, תדר ליבה, shaders וכו'...
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון להרכיב מחשב גיימינג ותכננתי לקנות את ה- Gigabyte GeForce GTX 1070 G1. אני מתכוון לקנות גם מסך חדש בקצב רענון של 144Hz. ראיתי במפרט של ה- GTX 1070 שהרזולוציה שלו היא: " 7680x4320 @60 Hz " (אני מתכוון לחבר אותו ב- DP) זה נראה לי די מוזר.. האם זה אומר שאם אחבר מסך של 144Hz הוא ירוץ על 60Hz? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן. על המחשב שלי לוח האם הבא: Gigabyte GA-P55M-UD2 P55. פרטים: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3287#ov בעקרון אני רוצה לקנות כרטיס ביניים מהדור האחרון שיהיה אפשר לשים על הלוח הזה. גם אם זה אומר לחכות לדור הבא. בקיצור, איזה דור כרטיסים, יהיה לדעתכם האחרון שיתמוך בו?
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
בטח כבר שמעתם על ה GTX460 SE ! מוצר מוזר וכרטיס שנוי במחלוקת ! במבחני הביצועים יוצא שהוא יותר חלש מה GTX460 768MB בכמה אחוזים אך ככול שהמשימה דורשת יותר שימוש בזיכרון ובתכונות מתקדמות הפער מצתמצם ויכולות ה OC שלו די טובות אם כי עדיין לא מביאות אותו לרמה של ה GTX 460 1GB... בתמחור הראשוני שלו הוא די זהה ל GTX460 768MB (כ 160$ US) וצפוי להגיע לארץ בשבועות הקרובים (כנראה יתומחר במחיר דומה ל גרסת ה 768MB שנמכר כיום כבר ב800-900 ש"ח בקורת מ TECHPOWERUP : http://www.techpowerup.com/reviews/Gainward/GeForce_GTX_460_SE/1.html
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
7800GS או 7600GT ל AGP ואני שואל ספציפית לגרסה של BFG gefoce 7800GS OC כמול כל הגרסאות של 7600 GT (לא שיש הרבה) ועם ה7600 יותר טוב אז תסבירו לי בבקשה במה כי זה מוזר וגם ההפרש מחירים בינהם הוא כ 500 שקל.. זה חשוב לי כי אני עוד יכול להחליף את הכרטיס שלי בעד 7600Gt
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי Samsung Syncmaster 930B שמחובר ב - DVI ל - Geforce 6600GT שלי, משום מה כשאני לוחץ על המסך Auto Calibrate, הוא אומר שזה Not Available. האם מסכים שמחוברים ב - DVI לא צריכים את האופציה הזו לכן היא מבוטלת ? ( לא ניסיתי לחבר בכבל RGB כדי לראות אם זה עובד עם זה )
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-