עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by __MIKO__,

היי, אחרי ששיניתי סטינגס למשחק ( AOC ) ל1080, ברגע שיש הרבה אינפורמציה על המסך - חיילים וכו' המחשב מאבד פריימים והתגובות לפקודות הם בדיליי מסויים. אני במחשב i5 760@2.8GHZ עם 4G זכרון. האם אכן כרטיס מסך אם כן איזה מומלץ ? תקציב לא בעייתי אבל לשימוש שלי לא צריך כרטיס היי אנד ולא קרוב לזה רק שארגיש שהמשחק פועל חלק. אגב הכרטיס מסך שלי הוא און בוארד asus 730 2G

2. שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש מחנות זיגזג מחשבים וראיתי שיש הבדל של 450 ש"ח בין אותו כרטיס מסך בדיוק אבל חברות שונות. הכרטיס הזול ביותר אותו אני רוצה לקנות הוא: PNY GTX570 1280MB GDDR5 DUAL DVI HDMI - RETAIL - בקניית מחשב חדש בלבד http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=15896 כמות: 1 מחיר: 1,399 ש"ח ( למזומן:1,371 ש"ח ) כרטיס מסך זהה לחלוטין של חברת ASUA עולה 1650 ש"ח כרטיס מסך זהה לחלוטין של חברת GIGABYTE עולה 1850 ש"ח קראתי את חוקי הפורום ואת השאלות הנפוצות ואם הבניתי נכון אין הבדל בביצועים בין החברות ולכן נשאלת השאלה האם אני עושה את הבחירה הנכונה שאני הולך על החברה הזולה ביותר?, האם יש הבדל באמינות? מי אלו PNY? אני לא מכיר אותם כלל. בעקבות זה…

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  3. היי חברים מחפש מחשב נייד חזק המתאים לתוכנית אוטוקאד ורוויט בעבודה לאורך יום שלם (חלק מה מהמחשבים קורסים לאחר כמה שעות) צריך את עזרתכם, אני כבלא מכיר את כל המעבדים וכרטיסי מסך החדשים אשמח להמלצות על מפרטים מומלצים

4. תראו את החיה המטורפת הזאת!! זה מחשב שלוקח אפילו מחשב שולחני חזק... Dell Inspiron XPS Gen 2

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  5. שלום לכולם , במחשב הנייד התקנתי win 7 וברשותי מעבד גרפי מסדרה 4XXX mobility של ATI , התקנתי את הדריברים האחרונים מהאתר של ATI Catalyst 9.8 אבל לצערי אני לא מוצא שום מקום לגשת להגדרות שלהם אלא רק המובנה של חלונות 7 שממש לא מספק אותי , איך אפשר להיכנס ל control center ??? אודה לעוזרים :]

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  6. Started by א מ י ר1,

צהריים טובים יש לי בעיה שאני מפעיל משחק מסוג 4 call of duty לאחר כחצי שעה המחשב נכבה הטמפ של הכרטיס בדרך כלל היא 56 מעלות במצב רגיל האם הטמ"פ סבירה למצב מנוחה?והאם מישהו יודע בכמה מעלות הכרטיס מנתק את המחשב אם בכלל? נתוני המחשב והכרטיס הם Field ValueField Value Adapter String GeForce 8600 GT Video Adapter WinFast PX8600 GT(NVIDIA) (512 MB) Field Value CPU #0 AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4400+, 2305 MHz זיכרון פנימי 2G

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  7. Started by shimon1,

שלום לכולם.. התחדשתי בHD6850... התקנתי את הכרטיס ואת הדריברים שלו. כשביצעתי את הבדיקה של מדד החויה של WIN7 המחשב נכבה ולא נדלק עד שניתקתי אותו מהחשמל ככה קרה פעממיים... כאשר החלשתי את הכרטיס ל600MHZ הבדיקה עברה בהצלחה והמחשב לא נכבה. המפרט: amd x3 445 4GB ram ddr3 asus m5a78-m lx וספק גנרי cool max 530W אני חושש שזה הספק שמזייף, אבל גם אם הוא גנרי ולא נותן את כל ההספק 530 אמור להספיק לא?! יש לציין שההתקנה של הדריברים, גם מהדיסק המצורף וגם העדכניים ביותר מהאתר של AMD נכשלו בהתקנת רכיב (אפליקציה) מסוים. מה אומרים?? בתודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. במשחקים ( במקרה הזה ספלינטר סל 3 ) המחשב (לעיתים רחוקות ) נכנס למצב standby ,המסך כבה אבל המחשב נשאר דלוק ואין שום דרך מלבד ריסט כידי להחזירו. התופעה קרתה לי גם במשחקים אחרים ,עוד פעם לא בתדירות גבוהה אבל מידי פעם. כמו כן בעת המשחק ( ספלינטר סל 3 ) המשחק מתעופף ממוזער ל TRAY . אין בעיה של טמפ' ולכן זה לא נראת לי הבעיה. השאלה האם זה באג במשחק או אולי בעיה של דרייבר ( משתמש באומגה ) או בכלל בעיה בכרטיס ( התופעה קורת רק בעת משחק ושוב מידי פעם ). קלוקים של הכרטיס 540/610 יציב בבדיקות של 3DMARK .

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  9. Started by football,

שלום רב, יש לי מחשב נייד לינובו N500 כרטיס המסך NVIDIA GETFORCE 9300 M GS ! לצערי אני לא מצליח לשחק בPES 2011 כי אחרי כמה שניות מהפעלת המשחק , המחשב נתקע ולא מגיב יותר לכן אני נאלץ לכבות אותו ידנית ולהפעיל שוב ! אני לא יודע מה הבעיה ! אבל המחשב שלי נורא חם בד"כ , הטמפרטורה דל ה GPU היא בסביבות 70 לפני שאני מתחיל לשחק ! מה הטמפרטורה הממוצעת המומלצת ? האם הבעיה טמונה בטמפרטורה או יש בעיה אחרת ? מה לעשות בשביל לפתןר את הבעייה ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  10. Started by ronran,

שלום. התקנתי מחדש את המחשב והתקנתי עליו ווינדוס 7 64 ביט לאחר מכן חיברתי לו כרטיס מסך חיצוני. כאשר אני מדליק את המחשב. המחשב נתקע בתחיל הבוט שלו. וכשאני מוציא את הכרטיס המחשב לא נתקע. מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  11. Started by ar1961,

שלום אני לומד קולנוע ומעוניין לקנות מחשב לשימוש בתוכנה הנ"ל ובתוכנות דומות לעריכה כמו אפטר אפקטס. המידע באתר ADOBE מאד לא ברור, ואשמח לעזרה בהבהרה מה לקנות (אינני מבין בחומרה..). האם המחשב הבא יתאים: I5 16GRAM DISK SSD 256 or 512G INVIDIA GTX 1070 צריך משהו נוסף? המעבד וכרטיס המסך יספיקו לתוכנה הנ"ל? המחשב נועד לעריכת סרטים, אפקטים וכדומה אבל לא לגיימרים או משחקים. תודה מראש אריה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by מירו,

http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=92619 נשמע חביבי האע?

• 7 תגובות
    • 571 צפיות
  13. Started by chnon,

יותר נכון, כרטיס מסך פולט חום. מאז ששדרגתי את הכרטיס מסך ל2060S, המשחקים אומנם עובדים הרבה הרבה יותר טוב מאשר עם הכרטיס הקודם 1050 2G, אבל מצד שני, בעת המשחקים המחשב(הכרטיס) פולט חום מטורף לחדר. אני מרגיש כאילו ממש הדלקתי מזגן על חום כשאני משחק. בדקתי את המעלות של הכרטיס והמעבד בעת המשחקים והכל נראה תקין. הכרטיס לא עובר את ה72 מעלות והמעבד לא את ה55 גם במהלך 4 שעות רצופות של גיימינג במשחקים כמו FAR CRY 5 וWATCH DOGS 2. האם זה תקין שהמחשב/כרטיס פולט ככה חום? האם זה משהו שיכול להרוס את הכרטיס לאורך זמן?

14. קניתי hd 7970 sapphire oc boost vapor-x וחיברתי אותו למערכת הבאה: לוח gap 55u s3L i5 - 750 2.6 ספק 650W 4GB RAM ובמשחקים כמו bf3 / crysis3 המחשב פשוט עושה ריסט אחרי 10 דק' בערך... מציג לי "power shutting down" ועושה ריסט... הטמפ' במאמץ בסדר גמור (60c) ועדכנתי את כל הדרייברים האחרונים (כולל צ'יפסט).. מה זה לעזאזל יכול להיות? :'(

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by GOVNER_T.S.Y,

שלום חברים, אשמח אם תוכלו לעזור לי לאתר את מקור הבעיה.. פרטים:חומרה: מעבד e-8500 לוח אם p5q-e זכרון 4 גיגה crosshair (נדמה לי) כרטיס מסך readon 4870 500mb מערכת הפעלה נכון להרגע win7 אני נוטה לחשוב שמקור הבעיה הוא דווקא בכרטיס המסך, אך עם זאת אני לא בטוח בכך.. הייתי רוצה לאתר את מקור הבעיה במדויק ואיני יודע איזה כלים צריך כל עזרה תתקבל בברכה g0vner_x3

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  16. Started by haim855,

אז ככה יש לי כרטיס מסך gtx560 ti קניתי אותו לא מיזמן מיד 2 חברתי אותו התקנתי דרייבר ולאחר כמה שעות בערך מחשב ניתקע עושה תמסך הכחול הזה..(פתרון רק ריסט) ישר הבנתי שזה בגלל זה נסיתי להתקין דרייבר אחר עד שמצאתי תדרייבר 314 גירסה שהיא לא תוקעת תמחשב ועושה תמסך הכחול.. אבל מה שכן כל גירסה מעל 314 כן תוקעת תמחשב.. מישהו חווה תבעיה הזו ויודע פתרון לזה? נ.ב האמת שאני בטיפול איתם דרך האיימל הם מנסים להבין מימה זה ניגרם שלחתי להם קבצי dmp כמו שבקשו כניראה לאתר תבעיה אבל בכל זאת גמלא קשה לי עם האנגלית ואולי מישהו חווה תבעיה הזו ויש פתרון ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום, בכל פעם שאני מנסה לשחק במשחק עם גרפיקה "כבדה" , המחשב נכבה או שאני מקבל מסך כחול עם קולות צורמים מתוך המחשב. אני מבין שבד"כ החשודים המיידים הם כרטיסי המסך או ספק הכוח. 1. האם יש תוכנה שבודקת את תקינות כרטיסי המסך ? (4850 ב CF) 2. איך אדע אם הספק טוב ? תודה

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  18. אני קונה מחשב חדש + מסך LCD אני רוצה שהמחשב או ליתר דיוק המסך, ישמש גם כטלביזיה, מה דרוש לשם כך, והאם אני צריך לקנות כרטיס מיוחד? יש לי ממיר של YES אם חשוב לדעת!!! אני צריך תשובה שתיתן פתרון גם לנושא השמע ולא רק לוידאו!!! תודה מראש

• 10 תגובות
    • 660 צפיות
  19. Started by aaviran,

האם מחשב עם כרטיס מסך Radeon 9200 מסוגל להציג תמונה רק מחיבור ה-TV-OUT? כלומר, המחשב אינו מחובר למסך אלא רק ל-TV OUT, האם הוא יציג תמונה?

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  20. Started by nadavP3,

שלום רב, מכר שלי מאונין לרעות טלויזיה דרך הYES שיש לו במחשב, יש לצין שיש לו כבר TV וממיר של YES אז כחה איזה כרטיס טלויזיה הוא צריך? והעם הוא צריך עוד ממיר? ועם יש עוד משהוא שצריך עלמנת לגרום לזה לעבוד אז מה הוא? תודה רבה נדב

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by dzbeda,

שלום, כחלק מקניה של מחשב חדש אני תוהה לגבי כרטיס המסך, הכרטיס צריך לשמש למשחקים כמו CALL OF DUTY ואני רוצה להשקיע עד 1000 שקל (לא אתנגד לפחות) מה ששקלתי זה gigabyte gtx560 1G GDDR5 DX11 במחיר 1090 אין לי שום הבנה בכרטיסי מסך, הבחירה היתה שררותית, האם זה כרטיס מסך טוב או ללכת על משהו אחר? יחס מחיר תועלת...האם הוא כדאי או ששווה ללכת על משהו פשוט יותר? תודה

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  22. חשבתי על כרטיס חדש בזמן האחרון רציתי לדעת האם כדאי להחליף ועד כמה זה ישפיע המפרט הנוכחי שלי הוא E6300 ABIT IL9Pro SeaSonic 400W Twintech 8800GT 512MB Heatpipe חשבתי על 4770 החדש, הוא יותר טוב מהרכטיס שלי? יסחוט עוד במשחקים? יהיה צוואר בקבוק? חשבתי אולי על OC קטנטן כדי לייצב את העסק כדאיי?

• 8 תגובות
    • 612 צפיות
  23. ממתינים לרמת ביצועים גראפיים משופרת משמעותית במחשב הנייד הבא שלכם, בתוספת תג מחיר סביר? כנראה שתצטרכו להמתין לחודש ינואר לכתבה

24. Started by gaga1234,

מה עדיף לדעתכם? http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/radeon-x1300_15.html ראיתי את הביקורת הזאת ולפיה ה x700 כרטיס ממש טוב אבל אולי אני טועה המחשב שלי עכשיו xp2500 ומתוכנן OC לכרטיס מסך.

• 11 תגובות
    • 807 צפיות
  25. Started by Spootnik,

אני מטלבט לבין ה 7800GT לבין 7900 איזה מומלץ הכי עד 1900 ש"ח תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 955 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.