כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, נהרס לי הכרטיס מסך מסך Geforce 8600GT ואני רוצה להחליף אותו לכרטיס מתקדם יותר. השאלה היא איזה כרטיס הכי מתקדם יוכל לעבוד עם החומרה הקיימת במחשב שלי (שהוא משנת 2007) ??!? אשמח להמלצות לכרטיסים טובים במקום האחד שנהרס (המאוורר שלו התקלקל), החומרה הקיימת במחשב כרגע היא: לוח אם- Intel DP35DP מעבד- Intel Core 2 Duo E6750 זיכרון- 2 זיכרונות של 1G DDR2 800 של Kingston ספק Hec 6A19 400W כרטיס מסך כרגע - LeadTek 8600GT 512MB - PCI EXPRESS כרגע מחובר לכרטיס מסך Samsung 226BW אם זה משנה משהו בבחירה של הכרטיס מסך החדש. תקציב עד 600 שקלים תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
יש לי שתי דרישות בלבד: * מחיר נמוך (המיתון...) * שיהיה מסוגל להריץ 1280X1024*24 ב 75 הרץ לפחות, רצוי יותר. המחשב אליו הוא מחובר לא ישמש לעבודות גרפיות, כך שדיוק צבעים פחות חשוב. יש המלצות לדגמים? תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עד היום השתמשתי בכרטיס של pinnacle ללכידת וידאו באיכות 240 * 360 בערך אך איכות זאת גרועה כשאני צופה בוידאו המוקלט במסך מלא ביציאת tvout השתמשתי בזאת של כרטיס המסך geforce4 mx440 אך גם זאת מאוד לא איכותית. הקלטתי מצגת על קלטת וידאו והאיכות די גרועה. בקיצור: החומרה שברשותי גרועה ולא מתאימה למשימות שאני משתמשת בה. אני מחפשת כרטיס וידאו בעל 2 התכונות הנ"ל אבל שיהיה לא יקר כ"כ (עד 700 ש"ח) יש כרטיס כזה???
-
- 9 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום הרכבתי מחשב עם E6600 ולוח של DFI 975X וזיכרון 2G איכותי של G.SKILL השאלה שלי היא לגבי הכרטיס מסך כיום יש לי LCD של Proview 15" שתומך עד רזולוציה של 800X600 אם אני לא טועה. בעתיד אני אקנה מסך יותר איכותי וגדול, LCD כמובן. איזה כרטיס מסך יתאים לי, בשביל ההגדרות הכי גבוהות בשביל המסך שיש לי כרגע ובשביל המסך העתידי (ככל הנראה יהיה 19") כלומר שהיום אני יהנה ממנו אבל בעתיד לכשאחליף מסך, שהכרטיס יוציא ממנו את המיטב. תודה לכל העונים, אורית.
-
- 31 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות כרטיס מסך בעד 400 שקל, המליצו לי על RADEON 9200SE, ורציתי את דעתכם בנושא... אני אשמח לקבל גם המלצות אחרות.. תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרטיס המסך הנוכחי שלי בחייו האחרונים - nvidia quadro fx580. אני זקוקה לכרטיס מסך ומסתבכת עם המידע בנוגע האם הוא מתאים ללוח האם של ג'יגה בייט - ga p35 ds3l. השימושים שלי הם תוכנות גרפיות + תלת מימד - 3ds max, solidworks אני יודעת שהמחשב עצמו כבר מיושן, אבל כרגע ללא אפשרות להחליף ולשדרג, רק חייבת לכבות את השריפה הנוכחית.. אודה לכל עזרה.
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש לי כרטיס MSI RADEON 9800 PRO בהתחלה שמתי את הדרברים שMSI הביאה עם הכרטיס ואז לאחר מכן התקנתי עליהם את הדריברים של הCATALYST 4.7 לאחר מכן שמעתי שצריך למחוק לפני שמתקינים חדשים אז מחקתי עם Driver cleaner לאחר שמחקתי התקנתי את 4.7 מחדש והפעם היו כל מיני שינויים למשל לא יכלתי לעשות REFRESH RATE יותר מ60 וחשוב לציין שלפני כן יכלתי להגיע ל85 ברוזולוציה של 1280 על 1024 וכעת אני תקוע על 60 אבל בכל זאת נסיתי להחליף ל85 בלי האופציה שהוא ימחוק לי את האפשרויות שהצג שלי אינו תומך בהם וכעת הוא עובד על 85 סבבה אז הלכתי למבחן האמיתי AQUAMARK ולהפתעתי הציון שקיבלו היה 38000 אלף במקום ה46000 אלף שקיבלתי לפני שעשיתי את כל השינויים למישהו יש רעיון מה הבעיה? מה קרה??? :'( סגרת…
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
פשוט נזכרתי בזה בקטע רנדומלי ושמח שזה כבר מחר http://www.gamespot.com/articles/nvidia-teases-plans-to-redefine-the-future-of-gami/1100-6425245/ [h=1]Nvidia Teases Plans To "Redefine The Future Of Gaming"[/h][h=2]"Very special event" to be held March 3 in San Francisco as part of the 2015 Game Developers Conference.[/h]
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
איזה כיף לי ראסמי נראה לי שזה לא מעניין 80% ממכם...אז תגיבו אם אתם רוצים לשמוע/לראות כשאני אקבל....
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עד עכשיו כל הזמן היתי הבעלים הגאה של ATI ,איזה דריוור הכי מומלץ עכשיו לכל המשחקים העדכניים??(גרסה ) תודה מראשש....
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
-
החלטתי ללכת על NVIDIA מהטראומה שחוויתי בעבר מATI. אני קונה את המחשב הזה למשחקים נטו ושיחזיק לי 3 שנים ושיריץ אותם מעולה וחלק.. אני מתלבט בכרטיס מסך אני רוצה רק NVIDIA ולא יודע אם שווה להשקיע סכום בשביל ה260 האם יש הבדל בין 9800 GTX+ ל9800 GT הרגיל ששוה את ההפרש של 300 שקל ביניהם והאם אני עושה בשכל שאני קונה את הכרטיס הזה? ה9800 GTX + יריץ את המשחקים החדשים על המקסימום על מסך 19 בשנים הקרובות.. יש משהו אחר שאתם מציעים? ולא ATI מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤822 כמות:1 לוח אם ASUS P5Q ¤646 כמות:1 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤305 כמות:1 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤395 כמות:1 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce…
-
- 9 תגובות
- 724 צפיות
-
-
איזה כרטיס ברמה שלו או יותר טוב ? הכרטיס עולה כיום 822 שקל .
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תשמעו עוד דבר. חלק מפה אולי כבר מכירים את בעית הAA שלי בכרטיס X1950 PRO. AA עובד אבל לא בצורה מלאה כמו שצריך.פתאום מאתמול אני בא לשחק אני רואה יותר גרוע מכל הפעמיים שראיתי בחצי שנה הזאת עם המחשב הזה. לא נגעתי בהגדרות של הדרייבר שום דבר. בכל משחק פתאום AA יותר גרוע ממה שהיה. מחקתי את הדרייבר והתקנתי נשאר אותו דבר. עכשיו במצב כזה באמת מבאס לשחק אז מזל שאורן מגיע אלי מחר . אבל אני שואל אותכם ממה זה יכול להיות? ממה? למה הפילטר הזה פעם עובד בסדר ]לא הכי מושלם] ועכשיו ממש גרוע. נעל העולם יש לי שדים על הכרטיס מסך ח ח
-
- 10 תגובות
- 894 צפיות
-
-
מחר אני קונה מעבד למחשב i5 4460 איך הוא? ולוח אם טוב וחזק של אסרוק. והכרטיס מסך שלי הוא geforce gtx 750 ti 2gb איך המחשב שלי יהיה? יריץ על אולטרה את gta 5?
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
HD6970 Sapphire ב1661 כדי אולי להוסיף 40 ש"ח לGIGABYTE? GTX570 Sparkle ב1733 1680X1050 Core i5 750 GIGABYTE P55A-UD3 4GB 1333mhz Enermax modu82+ 625W מארז FULL TOWER מספיק לגודל של הכרטיסים לשימוש גיימינג כמובן
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחרתיים אני נוסע לרכוש כרטיס מסך חדש. בחנות שאני נוסע להביא בפתח תקוה ישנם מספר כרטיסים אך הדגש שלי הוא על הכרטיסים הבאים. אשמח לדעת מה הכי טוב לאוברקלוק ויריץ משחקים בקלות ללא בעיות. שאלה נוספת,מה זה VIVO שמצויין בחלק מהכרטיסים? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244&products_id=11661 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4822 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_981_1259&products_id=11728 זהו-אלו בעל החנות המליץ לי בתקציב של עד 1100 שח. אשמח לשמוע את דעתכם מחרתיים היום הגדול
-
- 112 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות תחנת עגינה ללפטופ על מנת לפצל ל2 מסכי 24 אינצ. ראיתי את התחנה הזאת http://ksp.co.il/?uin=27169 רציתי לדעת האם הרזולוציה הרשומה שם היא עבור כל מסך (כלומר 2048x1152 עבור חיבור ה hdmi וגם 2048x1152 עבור הdvi או שזה מתחלק בין 2 החיבורים)? אשמח לדעת כי לא מצאתי על זה כלום ברשת. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מסך LCD חשבתי להביא מסך גדול יחסית (20+) השאלה שלי היא האם אפשר להשתמש במחשב בתור טלויזיה? כלומר לחבר לו ממיר או משו בסגנון.. הכרטיס שלי הוא X1950Pro אם כן..מה אני צריך לשם זה...והאם זה מסובך?!? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
שלום לכולם... לא יודע אם זה שייך לפורום הזה אבל נראה לי שכן. אני רוצה להרכיב מחשב HTPC וכמובן שאני רוצה את האופציה להקליט מהממיר הדיגיטלי למחשב. אני יודע שכל כרטיס מסך עם VIVO עושה את זה אבל אני רוצה משהו יותר איכותי מה האופציות שעומדות בפניי? בנוסף אני רוצה לשים גם כרטיס טלוויזיה אנלוגי בשביל האופציה להקליט שתי תוכניות בו זמנית, כדאי? זה יקליט את שתייהן ברמה גבוהה? (כמובן עם 2 הארדיסקים שונים). ועוד משהו, יש איזהשהם אתרים עם לוח התוכניות של הטלוויזיה? (על מנת לנסות ולעשות משהו דומה ל TIVO, שמעתי שזה אפשרי עם יש אתר שתומך בזה.) תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
פלטפורמת ה-Indiegogo מאירה פנים ליצירה החדשה והמעניינת מבית חברת Chuwi לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 4 followers
-
-
יש לי במחשב יציאת SVIDEO = כתוב אומנם VIDEO אבל היציאה ניראת כמו SVIDEO כמו כן באזור כרטיס הקול יש לי יציאה נוספת של שכתוב עליה S/P OUT הטלויזיה מחוברת בערך 3 מטר מהמחשב שלי = ואני רוצה להקרין בה סרטי DVD מהמחשב (DIVIX וכו' ) 1. האם מספיק כבל שיחבר לTV ? האם תיצא תוצאה סבירה ? עם כרטיס המסך הזה? 2. אם כן = איזה כבל מומלץ ? היכן ליקנות ? 3. איך אני מחבר את הSOUND ? 3. איזה תוכנות כדאי להתקין להקרנת הסרטים ? 4. האם אוכל גם להקליט סרטים מהממיר ? TV ? THX
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד של לנובו בעל שני כרטיסי מסך אחד מובנה של אינטל ואחד נוסף של AMD. אני יודע שיש בעיה בדגמים האלו והמחשב לא מחליף באופן אוטומטי לפעמים בין שני הכרטיסים כשצריך. רציתי לדעת איך אני יכול לברר אם אכן המחשב משתמש בכרטיס המתקדם יותר ובמידה ולא איך אני מגדיר שישתמש רק בו. כששאני נכנס ל-device manager אני רואה את שניהם כשאני עושה disable לכרטיס של אינטל הרזולוציה של המחשב צונחת ואני לא יכול להגדיל אותה. למישהו יש מושג? תודה.
-
- 15 תגובות
- 14.5k צפיות
- 2 followers
-