כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
היי ערב טוב ושבת שלום לכולם... אז ככה.. יש לי את המפרט הבא: Asus P4GE-VM = 3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video ==>לוח אם בלוח אם יש AGP4X+כ.מסך ON BORD Intel Pentium 4 CPU 2.40GHz ושאר בדברים לא חשובים... אבא שלי הביא לי היום כרטיס מסך מעפן!! אבל זה רק זמני עד אני שאני יקנה את המחשב החדש הוא הביא לי את הכרטיס הזה: http://tw2005.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R925128DE.htm השאלות שלי הם: 1)הכרטיס הזה יותר טוב מהכרטיס שבלוח אם? אני יראה הבדלים? 2)לאיזה כרטיס של nVIDIA הוא מקביל?(מה שווה לו) 3)איזה דרייברים אני צריך להוריד?... בקישור שהבאתי למעלה יש דרייברים לכ.מסך אבל נראה לי שיש יותר חדשים ? הדרייברים החדשים של (Catalyst 6.1) ATI יתאימו? 4)…
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
מתי הם יוצאים (אם תאריך משוער נא לציין לא רשמי)? מה יהיה מחירם בארה"ב או בארץ לא משנה לי (אני יעשה חשבון כבר מה יהיה המחיר בארץ.)? בכמה % חלש ה8300 מה8600? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
שלום חברים. קיבלתי את הכרטיס הזה "בירושה" וראיתי שהוא קטן ומיועד ללוח ITX השאלה האם הוא חזק מספיק כמו האחים בסדרת 970 הוא שבגלל גודלו הוא יסחוב פחות טוב? לצורך העניין far cry 4(יש לי אפשרות להחליפו בתוספת תשלום) הכרטיס משודך ללוח GIGABYTE H97-HD3 i5 4690 תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש כרטיס מסך igp340 והוא מנסה שיראו גם בטלויזיה גם את המחשב (איפה שיש את המסכים 1 ו2) ומתי שהוא מסמן "צרף" ועושה אישור זה לא מצרף מישהו יודע איך לסדר את זה?צריך אולי את התוכנה/דרייבר של הכרטיס מסך? אם כן אז הייתי רוצה קישור בבקשה תודה.
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
דואל קור 6000 משו..קיבלתי מתנה מאח שלי איזה כרטיס מסך אני רוצה לקנות למחשב כזה? רוצה לשחק משחקים וגם לחבר אותו לטלויזיה HD ולראות סרטים
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, לאחר איזה בעייה שהיתה לי עם זיהוי ה HD SATA שלי פירקתי את הלוח והכל מהמארז על מנת לחבר הכל כמו שצריך, חיברתי ועבד , הפעלתי קרייסיס ,עבד אחלה רגיל ,ואז ראיתי סרט ,ואחרי כמה שעות שוב הפעלתי FEAR COMBAT ונהיו לי פתאום ארטיפקטים נוראיים על כללל המסך. אני היתי באוברקלוק רוב הזמן בעיקרון ,ביטלתי אותו וזה כמובן לא עזר, החלפתי דרייבר, יש עוד משהו לעשות? 7600GS . עריכה: חיברתי עכשיו כרטיס אחר (6200) והאו עושה לי עוד יותר ארטיפקטים, ספק לא נראה לי כי רק ל7600 יש חיבור לספק... מזה?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מהו כרטיס המסך שיתן לי את הביצועים הטובים ביותר בסכום של עד 700 ש"ח?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מחפש צג LCD בגודל 18-19 אינץ ככה שאני אוכל לחבר אותו גם למחשב עם חיבור DVI וגם לממיר הדיגטלי עם חיבור s-video או rca יש כזה דבר?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד כרטיס מסך 7670 הדרייבר מעודכן לגרסא האחרונה ועובד יציב . כל ההגדרות של ה- 3D בדרייבר מוגדרות על האיכות הגבוהה ביותר . (כולל טסטלציה AF AA AS הכל כולל הכל מכוון להגדרות הגבוהות ביותר ) אני נכנס למשחק ובודק בעזרת FRAPS על כמה FPS המשחק עובד והוא עובד יפה מאוד על 60 FPS יציב. הבעייה: בזמן משחק למרות ה-FPS המשחק לא עובד חלק (כשכל הזמן הזה אני עם העיניים ל- FPS כדי לראות שהבעיה היא לא הגדרות גבוהות מידי) יש תחושה שהמשחק עובד על 20 FPS לפי איך שהוא זז .. פיתרון למישו ?
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש סרטי 3d (האלה שלובשים בהם משקפיים) למחשב? ואם כן מאיפה אפשר להשיג?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
קניתי מסך 17 שטוח דק של benq 767p עכשיו הזהירו אותי שאני לא אראה טוב משחקים ואני אראה גבישים וריבועים במקום חשוב לציין שהמסך שלי הוא עם זמן רענון של 16 אלפיות השנייה . אתם יכולים יותר לפרט לי על המסך שקניתי? אם הוא טוב למשחקים? בתודה, נדב.
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום שלום חיפשתי באתר ובפורומים ורוב מה שאני קורא על כרטיסי מסך נוגע למשחקים, אני מחפש משהו אחר אז אולי תוכלו לעזור.. איזה כרטיס הייתם ממליצים (ואם יש כוח אז, גם למה) לעבודה גרפית, בעיקר דו מימדית (פרינט, פוטושופ, אילוסטרייטור (וקטורים) וכו') אך שיתאים גם - אבל עם פחות דגש, לעבודת וידאו. אם זה עריכה או אפטר אפקטס .. המחשב עצמו אגב מיושן (פנטיום 4-400, ASUS P4P800SE) אבל במקרה הצורך אשדרג גם את המסביב אם זה מעבד\זיכרון או לוח אם , בהתאם לצורך. ללא הגבלת תקציב תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
http://www.digit-life.com/articles2/radeon/sapphire-4.html באתר הנ"ל אפשר לראות שהרדאון 9800 הפרו לייט (שנמכר בזול בכל המקומות תחת השם רדאון 9800 פרו רגיל) חלש מהפרו הרגיל אבל בגלל המחיר היחסית נמוך שלו הוא מקבל את היחס מחיר לביצועים הכי טוב!! האם החלפת המאוורר או הוספת סינקים לזיכרונות יכולים לשפר את התוצאה?? (גם באוברקלוק אם צריך...)
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן את הדרייבר במחשב שלי לדרייבר החדש שיצא(77.77). עכשיו הבעיה זה שיש שני "סוגים": אחד באתר של NVIDIA ואחד באתר של LEADTEK שניהם גירסת 77.77. זה משנה מאיפה אני יוריד ויתקין? יש עדיפות ללידטק?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
דיברתי קצת וראיתי ב ORB שהכרטיס יכול להוציא 6K 7K בסטוק ב 3DMARK06 אני מצליח לגרד רק את ה 4700 בקושי, השאלה אם אתם נתקלתם בבעיה כזאת או שיש לכם כבר ביצועים כאלה..? (מצד ימין שלכם המפרט עם הבנצ'ים)
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את המסך הזה, בגודל 19", ראיתי אותו אצל דוד שלי, ואהבתי איך שרואים בו, אבל רציתי לקבל עוד דעות, חיזוקים, אזהרות, המלצות וכדומה. כמו כן, הוא יהיה טוב למשחקים? תוכלו להכנס לאתר, לבדוק את הנתונים ולומר לי אם הם בסדר? (קישור לאתר יצרן: http://h18004.www1.hp.com/products/monitors/tft/l1925.html ) תודה רבה! יניב.
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני מחפש דרייבר לכרטיס מסך ישן מסוג geforce כדי לשפר את זמן התגובה. באתר של NVIDIA יש רק גירסא אחרונה לדרייבר (לא רלוונטי למחשב שלי - כל הרכיבים בני ארבע שנים)
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
אהלן,טוב את השאלה שאלתי בנושא...... ???
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יותר מדי תחכום ויומרות כך גם יותר צרות המסך הזה 760BF מגיע ללא כל כפתורי שליטה על המסך במקום זה הוא מגיע עם תוכנת שליטה MagicTune אלא שהתוכנה פשוט לא עולה , בכל הפעלה שלה היא אומרת לי לעשות Restart למחשב, למרות שכבר עשיתי. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מה במקרה של מסך 24'' שאני רוצה ביצועים מקסימאליים כולל AA?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
כאשר אני מריץ 3dmark 2001se אני מקבל תוצאה של 12100 האם זו תוצאה טובה למערכת כמו שלי
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול את דעתכם לגבי המסך ?TFT 17'' SDM S-73B (black)? של SONY
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
המחשב שלי: Amd 64bit 3000 Sapphire Radeon 9800 Pro 128 mb 256bit 512 ddR 3200- 400 MHZ ePOX nFORC3 בקיצור הציון שאני מקבל הוא 2500+- האם זה ציון סביר? ואם לא איך אפשר לשפר אותו?
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-