עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Yaniv11,

שלום, ניסיתי למצוא כ.מסך שיתאים למה שאני מחפש,קיבלתי כמה הצעות,ראיתי כמה אחרות באשכולות אחרים,ראיתי המלצות ליד שניה, ובנוסף ראיתי את הכרטיסים מאשכול המומלצים,אך אני מחפש AGPX8 ולא ברור שם מה מתאים למה. לא עכבתי אחרי כל התקדמות הכרטיסים בשנתיים האחרונות,וכל מספר שמישהו כותב שולח אותי לעוד חיפוש בכל מיני אתרים כדי לבדוק איפה הוא משתלב ומי יותר טוב ומי פחות טוב וממש אין לזה סוף(לפחות ככה ההרגשה). מישהו מכיר רשימה של הכרטיסים העיקריים מסודרים לפי ביצועים,עם כוכבית כשיש קפיצה בביצועים ו/או במחיר? (ואני מתכוון ממחיר 0 עד מה שיש) זה יעזור לי מאוד ואולי גם להרבה אחרים. תודה.

2. שלום רב, לפני שנה ו8 חודשים בערך קניתי מחשב, הגיע יום ההולדת שלי והחלטתי לפנק את עצמי בכרטיס מסך חדש, המחשב שלי כרגע - עם אחלה קירור אבל לא מומהר Q6600 GA-P35-DS3R eVGA 8800 GT 512mb 2 Gb ram 800mhz, OCZ I believe חשבתי הרבה אם לקנות מחשב חדש או פשוט לשדרג כ.מסך, ונראה לי שיש עדיין קצת רוח בסוס, ואין שום משחק (מיותר לציין שאני גיימר?) ב3-4 חודשים הקרובים שנראה לי שעם כ. מסך חדש (ותוספת של 2 גיגה זיכרון) המחשב לא יסחוב (אשמח לדעתכם בעניין). אז התקציב כמו בכותרת הוא 1800 ש"ח, אם יש סיבה מוצדקת אני מוכן גם לסטייה של עד 300 ש"ח. המסך שלי הוא Samsung P240.. ותודה רבה על העזרה

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  3. היי, הכרטיס מסך שלי כבר לא סוחב כלום, האם אפשר למצוא לי כרטיס מסך שיריץ את מרבית המשחקים החדשים לפחות בגרפיקה בינונית בצורה חלקה? המפרט שלי: מעבד : Intel® Core2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz, 2933 MHz לוח אם: gigabyte ga-g31m-es2l זיכרון 4 גיגה ספק: seasonic 520w m12 כרטיס מסך נוכחי: ati hd 4600

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by ggg123,

לצערי הרב בחנות פנדה אמרו לי שאת גירסה 1900 של ATI לא מייצרים יותר (התכוונתי בסוף לקנות את 1950PRO) ולכן יש סיכוי נמוך מאוד להשיג אותו. כנ"ל לגבי כרטיסי גירסה 7 של NVIDIA. במקומם הציעו לי לקחת כרטיסים מגירסה 8 של ג'יפורס, או מגרסת ה HD 2000 של ATI שהם זמינים. מה הכי מומלץ בתקציב של מקסימום 850 ש"ח? רצוי מאוד שהמחיר יהיה לכיוון ה 800 ש"ח. לי אמרו שהכרטיס הכי מומלץ הוא XFX Fatal1ty GeForce 8600GT 256MB DDR3 ובכלל כל גירסת ה 8600. מה אתם אומרים? שימושים: למשחקים סבירים וחדשים. שיריץ סבבה, לא חייב על שיא הגרפיקה. לאפיק PCI-E מפרט מלא: E6550 GIGABAYTE P35-DS3L supertalent 2gb 800mhz cl4 enermax librerty 400w wd 160 gb

• 6 תגובות
    • 547 צפיות
  5. יחובר למחשב פשוט פנטיום 4 ספק כוח ג'ינרי פשוט וכ"ו בעבר היה פה 7600gt שנעלם משומה ... בכל מקרה המשחקים יהיו mu וקצת nfs אם זה יתאפשר בזכות הכרטיס מסך לא מתחנן לשדרג את כל המחשב אז בבקשה לא להציע את זה ... רק את הכרטיס מסך המומלץ העדכני לשימושים שלי .. *עדכון בעמוד השני בתודה מראש junior_mg ליאור

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. קראתי על הבעיה בxp ו2k שלאחר שמשחקים במשחקים הrefresh rate יורד ל60 , ואני יודע שקיימת תוכנה שמתקנת את זה או שמפקחת על הrefresh rate בנפרד . אפשר את השם שלה או לינק ? תודה .

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  7. יש לי בעיה להפעיל תפילטרים במשחקים ואני מחפש תוכנה חיצונית האמתי הבעיה היא שהפעלתי שיידר 3 במשחק scct ואי אפשר להפעיל פילטר AA אז אני צריך תוכנה חיצונית, להפעלת הפילטרים. ותודה מראש

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  8. יש לי אחת שהגיע עם הכרטיס טלויזיה אבל לא ממש נוחה למשל אי אפשר להשתיק רק את הטלויזיה ולשמוע משהו אחר , דברים קטנים אבל זה לא נוח... תודה

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  9. Started by hagay21,

הכרטיס שלי מגיע עם אפשרות vivo ובתוכנה המצורפת אין אפשרות לתכנת הקלטה לשעה מסוימת. מישהוא מכיר תוכנה יותר טובה עם אופצייה לכוון הקלטה לפי שעה?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  10. אני מכין מצגת, הכוללת תזמון, ואפקטים עם סאונד. אני רוצה להמיר את המצגת (pptx) לקובץ וידאו על מנת שאוכל להציג את המצגת בטלויזיה. (29 אינצ') ניסיתי מספר תוכנות אך רובן עשו את העבודה בצורה לקויה למדי... הצעות ?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  11. Started by Born2Kill,

קיים תוכנה שנגיד אתה עושה OC לכרטיס מסך ואתה רוצה שהמחשב יעשה Reset לכרטיס מסך מתי שהוא ייגיע ל-70C נניח.... זאת אומרת שהוא לא יוכל לעבור את ה-70?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  12. Started by yigal33,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד עים כרטיס מסך של אינטל וקניתי את המכשיר האלחוטי שיהיה אפשר לראות סרטים מהמחשב לטלויזיה התקנתי TV TOOLS אבל התוכנה לא תומכת בכרטיס רק בכרטיסים של ניוידה מישהו מכיר תוכנה אחרת שכן תתמוך? או בהגדרות של הכרטיס כי אני ממש לא הצלחתי למצוא איפה אני יכול לתת לו פקודה לשדר החוצה מהמחשב? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  13. כל מי שיכול לעזור אשמח!!!.

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  14. Started by THE FOX,

מחפש תוכנת OC לכרטיס 260 GTX,עם תמיכה בOC לליבה, לשיידרים ולזיכרונות. והאם ניתן לפתוח צינורות עיבוד בכרטיסים אלו?

15. Started by avivityosi,

היי השאלה בכותרת,(משהו כמו memtest אולי?) יש לי 7600gt ,המפרט בצד תודה למגיבים

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  16. Started by moshiko69,

טוב אז ככה, קניתי לפני חודש (קצת פחות) מסך מKSP ופתאום גיליתי שנשרף לי pixels נראה לי (אני משוכנע ב 99%). LCD מסוג VIEW SONIC 17' רציתי לדעת האם יש תוכנה שיכולה לגלות זאת? ורציתי לשאול לגבי האחריות? אני יודע שאין אחריות על pixels אחד שנשרף אבל האם אפשר להוציא מ KSP מסך חדש? ואם כן איך? ואם לא אז מה עושים? קראתי בחוזה שעד 10 pixels זה לא באחריות , אפשר לשרוף בכוונה את ה pixels ים ולקבל אולי מסך חדש? עזרתכם בבקשה , זה כל כך מעצבן ה pixels הזה. מה לעשות?!?

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  17. אני חושב שיש לי בעיה עם הכרטיס שלי או שהוא חלש מידי אני מחפש תוכנה שתבדוק את ביצועי הכרטיס אגב מדובר ב NVIDIA GEFORCE 6200 שיש לו רק 64 מגה זכרון ועוד 184 מגה מהזכרון של המחשב האם הכרטיס יכול לגרום לכל המחשב שלי להיות איטי? תודה

18. היי אנשים, אני מקבל מסך LCD בקרוב ואני רוצה לבדוק אם יש פיקסלים שרופים... הבנתי שיש תוכנה שמריצה רקעים ואז אפשר להבחין ב-DOT-ים שרופים.. אז המלצות/לינקים יתקבלו בברכה.

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  19. שלום, אני חושד לאחרונה כי הכרטיס מסך שלי חדל מלתפקד כמו שצריך. זה מתבטא בזה ש-CUDA לא מריצה HD כמו שצריך, משחקים עם FPS נמוך וכדומה. איזה תוכנה\תוכנות יכולות להגיד לי מה הסטטוס של הכרטיס מסך שלי? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  20. מחפש תוכנה ע"מ שאוכל להתקין את הדרייברים שבהם המחשב\כרטיס פעלו מצויין. תודה!

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  21. יש לי וינדוס ויסטה כרטיס מסך 8800gt ליציאת dvi אחד מחובר בהמסך טלוויזיה שלי בחדר ולשניה מחובר המסך מחשב.. יש לי את התוכנה הזו של ניוידיה להעביר בין המסכים את התמונה אבל התוכנה מאוד מסורבלת אני מחפש תוכנה שאולי עם קיצור מסויים במקלדת זה יעביר בין המסכים או לחיצה על משהו במחשב לא משהו מעצבן כמו עכשיו.. מקווה שמתאים לפה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  22. יש לי כרטיס וידיאו עובד מצוין.. עכשיו אני מחפש תוכנה להקלטה בפורמט dvix תודה

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  23. שלום לכולם ;D יש לי כרטיס טלויזיה Pinacle PCTV והתוכנה שלו עושה לי המון בעיות (ניסיתי להוריד גרסאות חדשות אבל זה לא עזר) אז רציתי לשאול אתכם האם אני יכול להישתמש בתוכנה אחרת אם הכרטיס הזה או רק אם התוכנה שקיבלתי? אם אפשר להישתמש בתוכנה אחרת אני ישמח לשמוע המלצות.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by shaharZur,

יש לכם איזה תוכנה ממולצת ללכדית ווידיאו ולעריכה . עריכה עם אפקטים וכל מיני דברים כאלו.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  25. תודה.

• 3 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.