עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום אנשים. ה9800 PRO שלי שבק חיים. :'( בינתיים כבר קניתי 6800GT אך עדיין ברצוני לתקן את ה 9800 PRO . יש לי את הידע הדרוש באלקטרוניקה וכל הדרוש לי זו הסכימה החשמלית. חיפשתי ב GOOGLE אך עד כה ללא תוצאות. אני לא יכול לשלוח אותו לתיקון כיוון שהחלפתי את הקירור עליו לקירור אחר. אודה לכם אם תוכלו למצוא לי את הסכימה הנ"ל בתודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. עשיתי חיפוש, ולא מצאתי. אני מחפש השוואה בין כרטיסים ישנים (של סידרת 9XXX של ATI לדוגמא...) לחדשים... תודה.

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  3. אהלן! מה שלומכם אני מחפש סקירות טכנולוגיות של כרטיסי מסך...כמו שיש פה באתר, אבל אחרות ומעמיקות יותר... על הכל שקשור לכרטיסיי מסך ו 3D... אבל לא באנגלית בבקשה...או בעיברית או ברוסית... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  4. ב"ה שלום חברים מזמן לא ביקרתי פה ... אני בטוח שלא התגעגעתם לאחר עיון קצר הבנתי שישנו הכרטיס החדש המדובר ATI RADEON X1800GTO2 512 mb של סאפיר אני סקרן לבדוק עליו ולראות אם הוא יציג לנו דרך חדשה כמו שעשה X800 GTO2 הידוע ... אני כרגע עם X1800GTO וחושב לעבור ל X1800XT עם 256MB שעולה כמו ה GTO2 החדש או ל X1900XT עם 256 MB שעולה עוד מעט כסף ... אני מחפש סקירות גם ל OC אז אם יש פה חברים שמכירים כבר אז בבקשה תנו תגובה מעבר לזה מה דעתכם גם תהיה חשובה... לילה טוב בינתיים

• 31 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by orengreen,

שלום לכולם, אני גר בקנדה, ומחפש אתרים עם סקירות של עלות\ביצוע של כרטיסי מסך (בדומה לסקירות שיש פה), אבל לפי מחירי ארה"ב\קנדה. תודה רבה! רק אציין ש- hwzone.co.il הוא אתר החומרה הכי טוב ומושקע שראיתי!

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  6. Started by ElectricL,

המחשב בן שנה והחלטתי להתקדם ולשדרג, אני מחפש כרטיס מסך שישרת אותי בצורה הכי טובה וזה בעיקר משחקים מפעם לפעם. מפרט המחשב - AMD Athlon 64 Processor 3500+ MSI K9N Neo (MS-7260) (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) 512 MB DDR2-667 DDR2 SDRAM * 2 (PCI Express x16 10DE / 01D1, Rev A1) nVIDIA GeForce 7300 LE כמו שאתם מבינים מהכותרת ומהמפרט אני מחפש כרטיס מסך למשחקים (סגנון PES 2008, CALL OF DUTY 4) לחיבור PCI-E נ.ב חשבתי בנתיים על nVIDIA GeForce 8500GT 512MBו

7. Started by גל פרידמן,

אני עומד לקנות מסך דק 17', אין לי מגבלת תקציב, אבל כמובן אני רוצה לחסוך כמה שיותר. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא אינטרנט אופיס וקצת סרטים, אני לא משחק במחשב אף פעם. כרטיס המסך שלי הוא ישן יחסית ולכן אין לי יציאות דיגיטאליות . האם כדאי לקנות את VIEWSONIC VE 710 ב 2450 ש"ח או להוסיף כמה שקלים ולקנות את ה LG ? האם כדאי לקנות את ה VIEWSONIC VP שהוא יקר ב 700 יותר.?\ קחו בחשבון שהצרכים שלי מאוד בסיסיים ואין לי צורך במסך פגז

8. Started by Posford,

אני מעוניין לקנות מסך דק ושטוח (או ששטוח לא משנה? אני לא מבין בדברים האלו). שיהיה 19' אינץ'. לא מבין בזוויות, חדות מסך וקרינה וכל זה. מחפש משהו טוב שיחזיק זמן, מה הטווח מחירים? אני מעוניין בסביבות 1000 ש"ח. אשמח להמלצות. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  9. אהלן, אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט לגבי כרטיס מסך וגם מסך עצמו... הציעו לי את nvidia 6600GT 256MB ויש המון חברות שמייצרות את הכרטיס הזה על איזה חברה כדאי ללכת? ואם יש אופציה יותר טובה מכיוון RADEON בסביבות אותו מחיר? לגבי המסך אני רוצה ''19 אני מתלבט בין Samsung ל - AOC (חברה שאני לא מכיר תכלס...אבל יש עליהם ביקורות טובות) תצילו אותי כי אני כבר משתגע... תודה

• 10 תגובות
    • 649 צפיות
  10. Started by yakir8,

שלום יש לי כרטיס מסך 9000 ואני צריך עידכון עליו(באזור הורדות רשום רק מ כרטיס מסך 9500 ואני לא יודע אם זה טוב גם אלי) אז אם משהו יכול להביא לי עדכון לכרטיס תודה מראש

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  11. אז ככה, כפי שמופיע בפרטים יש לי 9800XT, עם ATI COOLER VER 3 , מרוח במשחת AC5 על הזכרונות והליבה... הכרטיס אמנם חזק, אבל שמתי לב שמשחקים מתחילים לזייף בהגדרות אופטימליות (וכשאני אומר הגדרות אופטימליות אני מתכוון יותר לפרטים מקסימליים ופחות שם דגש על רזולוציה, אני לא מאלה שישחקו משחקים ב1600X1200 , רזולוציה שבהחלט מספיקה לי היא 1280X1024 , או אפשר להתפשר על 1024X768 - אבל לא מתחת) משחקים כמו ROME TOTAL WAR במסכים עמוסים מאוד- אז הFPS יורד לרמות מעצבנות ממש. והמערכת שלי בכללי מאוד חזקה- המעבד עובד על 2550 MHZ והמערכת על 255FSB , זה אמור להיות חזק- כך שאני מניח שהצוואר בקבוק הוא הכרטיס מסך... או הזכרון, למרות שהוא עובד ב510MHZ ... עדיין זה "רק" 512MB ... השאלה שלי מתחלקת : 1…

• 8 תגובות
    • 647 צפיות
  12. טוב, אז הכותרת אומרת הכל.... (-: תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  13. היי, אני מחפש פאטצ' שיאפשר לי להריץ את הדמואים החדשים של ATI על ה7800GT שלי. מישהוא מכיר\שמע\ מצא משהוא כזה? חיפשתי שנים בגוגל, לא מצאתי. תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  14. Started by asaf-g,

אהלן, יש לי לוח אם של MSI MS-7267, ואין לו יציאת Tv Out בכרטיס מסך On Board... אני מחפש פיתרון זול ויעיל לבעיה תודה רבה אסף.[br]פורסם בתאריך: 17.02.2008 בשעה 22:27:34 מצטער, הדגם הוא msi v2 945gcm5-f 1333

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  15. יש לי מחשב שמחובר אליו 1. ב-DVI מסך LCD 19 ברזולוציה של 1280X1024 2. ב-VGA טלויזיה LCD 32 ברזולוציה של 1366X768 עם כרטיס מסך Geforce סדרה 6. אני רוצה לאפשר עבודה נורמלית על המחשב על המסך LCD19 בלבד וכאשר יש צורך לראות סרטים על ה-LCD32 (אין מצב שגם עובדים על המחשב וגם רואים סרט). ואני מחפש פיתרון תוכנה נורמלי לתצוגה כפולה בדריבר של NVidia הצלחתי להגדיר dual view (לא clone) של שניהם כאשר ה-LCD19 ברולוציה 1820X1024 וה-LCD32 על 1360X786 (משום מה אין לי 1366). הבעיה היא שבמצב הזה שטח העבודה נמתך על שני המסכים ולכן 1. העכבר יוצא מגבולות ה-LCD19 מה שמחרפן אותי 2. תוכנות שהיו פתוחת על ה-LCD32 יפתחו גם בפעם הבאה על ה-LCD32 וצריך יהיה לחפש אותם בנרות. ובנוסף ב-LCD32 התמונה יוצאת קצ…

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  16. פעם אחת הורדתי קובץ כזה בגודל 65 קילובייט שהיה בו איזה 5 דקות או יותר של מלא גרפיקה כזה בסביבות תלת מימדיות משהו יפה וכזה כתוב שזה מנצל משהו במחשב ובגלל זה זה תופס רק 65K מישהו יכול להביא לי קישור לקובץ הזה?

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  17. אהלן, אני זוכר שבעבר העלו כאן איזה קובץ של NVIDIA שהוא מראה כמו בועות וצורות יפות באיכות גרפית מאוד יפה... רק שאני לא זוכר מה היה הקובץ או שמו ולא מצאתי משהו דומה באתר, ידוע לכם על מה אני מדבר? זהו קובץ רק לכרטיסים של NVIDIA. תודה.

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  18. אני מקווה שזה המקום הנכון לפרסם.. הקלטתי מהטלויזיה שידור וידאו...אז אני רוצה לשמור את זה שזה יקח קצת מקום על מנת שאוכל להעלות לאינטרנט..כמה שפחות ככה טוב יותר(אני מודע שאני מאבד איכות) אני מחפש קודאק שיתן לי תמורה הכי טובה..(איכות ומקום) מישהו יכול להמליץ לי? עם איזה תוכנה אפשר לעשות זאת? וגם אם אפשר לינקים. תודה.

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  19. Started by Gilo2005,

אז ככה יש לי כרטיס מסך של החברה XFX והיקרור שישוב עליו הסטוק הוא מאורר די טוב אבל הבעיה בו שהוא מאוד מאוד רועש וחיפשתי באינטרנט(באתרים בארץ לא מתכוון להזמין מחול) קירור עד 100 שח לכרטיס ולא הצלחתי למצוא משהו שמתאים ככול דבר טוב שראיתי עד 100 שח לא התאים לי לכרטיס אז בבקשה תעזרו לי למצוא קיורו טוב עד 100 שח ועדיף שהוא יתלבש על הכרטיס מסך..

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  20. Started by X-Style,

אני מחפש קירור ל8800GT עד 200 ש"ח מקסימום, ושאלה קטנה - איך אני אוכל להיות בטוח שזה יכנס למארז? כי ראיתי שמישהו בפורום קנה את הקירור ACCELERO והוא נראה ענקי

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  21. שלום לכל התותחים. יש לי כרגע HD6990 של GIGABYTE, הכרטיס מאוד חזק ומספיק לי אבל הקירור שלו מעצבן אותי, אני מחפש קירור צד שלישי טוב עד כמה שניתן, התקציב עומד על כ500 שקל בלי חריגות. 2 אפשרויות שחשבתי עליהם: 1- הקירור הבא שכמובן צריך להזמין מי חו"ל. http://www.arctic.ac/en/p/cooling/vga/449/accelero-twin-turbo-6990.html?c=2182 2- לקנות בלוק קירור מים לHD6990 ולחבר אותו לקירור מים סגור. http://www.ebay.com/itm/Koolance-VID-AR699-Radeon-HD-6990-Water-Block-for-Radeon-6990-Reference-Cards-/280886315599?pt=US_Water_Cooling&hash=item4166210a4f#ht_4707wt_1396 ובנוסף קירור המים הסגור הבא. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13255 מה לדעתכם יהיה טוב יותר עבורי ?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by galweb,

די נמאס לי מהרעש שמתלווה לעבודת זוג כרטיסי BFG 8800GT 512 OC. נורא. יש קירור פאסיבי מוצלח לכרטיסים האלו מבלי להתאבד בהוצאה ? אולי משהו אקטיבי אל סופר שקט ? תודה גל

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  23. אני מחפש קישור שמדבר על כמה GBPS עובר דרך כבל ? מכרטיס מסך העברת מידע מקסימלי ברזולוציה 1080P או איך מחשבים את זה ? או כמה מידע יכול כרטיס מסך להעביר ? בתודה מראש למבינים

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  24. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני מחפש רקעים לווינדוס אבל באיכות גבוהה במיוחד משהו כמו 1600X1200 או לפחות 1280X1024 עדיף 3DWALLPAPERS... תודה מראש !! ;D

• 2 תגובות
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.