עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shayzaguri,

שלום, אני צריך כרטיס מסך ככה ב200 שקל משהו ממש מסכן כי אני לא משחק בכלום, יש לי ג'יפורס 2 וזה אפילו יותר מדי טוב בשבילי. אני צריך רק כרטיס שיתמוך בTV Out. ועוד שאלה, אם יש לי כרטיס כזה אני מחבר אותו גם לטלויזיה וגם למסך והוא יכול לפעול בשתיהם או מה קורה שם? תודה

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  2. Started by gshhar,

Chaintech Geforce FX 5200 128MB DDR AGP8X DVI TV-Out Retail Video Card איך החברה Chaintech והאם הוא יריץ את כל המשחקים שיש כיום?(עזבו את ההגדרות)

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  3. שלום, אני הולך לקנות כרטיס גרפי: ATI Radeon 9800 Pro 256-bit interface AGP עוד לא יודע אם זה יהיה 128MB או 256MB (זה ב EBAY) ראיתי שם גם פרסום להיטסינק לזכרונות (לא יכולתי לשים את הלינק אז בבקשה תכנסו ל-EBAY ותחפשו "ATI Radeon X1800 X850 9700 9800 X800 "Pro XT BGA Ramsink כמו שאתם רואים, זה בערך $1 לכל היטסינק. רציתי לשאול: 1. מה דעתכם על ההיטסינקים האלה? 2. האם כדאי לקנות כמה כאלה לזכרונות של הכרטיס? 3. אני הולך לעשות OC לכרטיס עם ATITOOL, האם ההיטסינקים ישפרו בהרבה את זה? 4. מה דעתכם על הכרטיס הזה מבחינת יכולות OC? 5. שמעתי שלא כדאי לקנות את ה-XT בגלל שהוא כמו PRO אחרי OC. האם זה נכון? האם אפשר לעשות OC משמעותי ל-XT? תודה!

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  4. Started by Storm Bringer,

לאיזה חברות שמייצרות ATI R9600XT מוסיפים את הקופון של half-life 2? מה ההבדלים באותו כרטיס של החברות HERCULES והכרטיס של ASUS?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  5. היי. מחפש לקנות כרטיס מסך, הספק כח שיש לי, SEASONIC 300W קצת מגביל את האפשרויות. מחפש להריץ משחקים חדשים כדוגמת STARCRAFT אבל לא משהו יומרני כמו CRYSIS... אם יש כרטיס שיכול להריץ את BIOSHOCK INFINITY בכבוד זה יהיה נהדר. התקציב הוא 500 שקל אם יש כרטיס שתומך בהצגה של 3 מסכים בו זמנית זה יהיה מעולה, אבל ניראה לי שאני קופץ פה מעל הפופיק. תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  6. היי, השאלה בכותרת...מבקש עזרה ומדריך קצר בנושא הנ"ל. תודה רבה מאוד לך מראש...

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  7. Started by yuval_e,

אהלן, אני מתלבט בין: ViewSonic VX912 לבין: SAMSUNG SyncMaster 930B או אם מישהו מכיר מסך אחר (19", 8ms) שהוא ממליץ עליו לצפיה בסרטים זה הזמן.. תודה! יובל.

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  8. לא רלוונטי יותר אפשר למחוק! לא הצלחתי למחוק את זה בעצמי

9. Started by PCguy,

אני מעונין לקנות כרטיס לסוקט PCIe השימוש שלי הוא אינטרנט תוכנות ומישחקים אם כי אני לא פריק של משחקים,אני רוצה משהו טוב ולא יקר מידי

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  10. Started by talcom,

נערך...

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  11. Started by shay820,

שלום לכולם קראתי דגם זה, תומך ב- DirectX 11, מגיע עם קונפיגורצית זיכרון של 512MB (במחיר שצוין) וגם עם תכונת ה- Eyefinity שמאפשרת לפרוש תמונה על פני שישה מסכי מחוברים דרך יציאת DisplayPort. הכוונה היא לאותה תמונה ב 6 המסכים,או לתמונה שונה? תודה רבה שי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש דבר כזה כרטיסי טלוויזיה?? ואם כן מה הבדל בין כרטיסי טלוויזיה לכרטיסי מסך עם יציאות לטלוויזיה? אם אפשר אז אתם יכולים להביא תמונות?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  13. Started by GZA3,

http://www.tul.com.tw/Global/productlist.aspx?folderid=1&cat1=50&cat2=135&cat3=323 מאיפה אפשר להשיג את הכרטיס מסך הזה ובכמה הכי זול והכי מהר? הוא בכלל שווה את המחיר שלו ? (באיזור ה 3500 שקל) http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=1_4_735&products_id=4854

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  14. Started by Swed,

שמעו פתחתי כבר נושא על העניין אבל אפחד לא ידע לענות לי.. עכשיו זה משהו שקשור לנושא... יש לי את הככרטיס הזה Leadtek 8800GT ZL (מאורר של זלמן) עכשיו יש לי כל מיני פסים אדומים חייגתי אמרו לי תגיע נבדוק לך תכרטיס... עכשיו האם מישהו יודע על בעיה ידועה בכל העולם או ישראל בכרטיס הזה ? אם כן אני יבקש להחליף אותו פשוטט אם כן תודיע לי

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  15. Started by 2130TOMER,

שלום לכולם היום אני רוצה ליקנות את הכרטיס מסך החדש שהיה לי אחרי בירורים רבים והכול המליצו לי על Palit GeForce 9600GT Sonic ב900 שקל (יש לי הנחה ביגלל קשרים ....) מה אתם אומרים עליו ואתם יכולים להביא לי עוד ביקורות עליו כי אני קראתי רק אחד תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  16. יש לי חבר שצריך כרטיס מסך, משדרג ממובנה כנראה של אינטל. די ננעלתי על ה-HD 5570 GDDR5 או GT 240 GDDR5, הקטע הוא שאני צריך אותם (או משהו יותר חזק אם תצליחו למצוא) מחנות בבאר שבע. ספק כוח הוא לא מגבלה (לא בכרטיסים מהטווח הזה), הוא משחק על 1280X1024, על XP ככה שלא משנה אם זה יהיה DX10 או 11. בהצלחה

17. Started by 12ewe,

אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך הישן+מסך 144HZ + זכרונות וכנראה שאצטרך גם לקנות ספק כוח חדש(לכרטיס מסך)(המערכת נבנתה לפני 7-6) ספק כוח: seasonic 620w מעבד: amd phenom black edition 3.4Ghz לא מוממהר לוח אם:gigabyte ga ma790gpt ud3h זכרונות: kingston ddr3 1332Mhz 4G כרטיס מסך: ati readon 5850 GDDR5 השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך הכי יתאים לי כאן בהתחשב בכך שזה מחשב של משחקי FPS ומסך חדש שברצוני לקנות של 144HZ של asus ליתר דיוק. אני חשבתי על GTX970 אם זה אפשרי להתקין במערכת הזאת ויש כל כך הרבה גירסאות שאני כבר לא יודע מה הכי טוב מבינהם. השידרוג הזה כנראה לא הולך לעלות לי זול כולל הכרטיס מסך מסך זכרונות וספק כוח יגמר בסביבות ה4K …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Croovit,

טוב הבעיה שלי היא כזאת על הנייר כתוב שהמארז שלי תומך בכרטיסים עד 26.3 ס"מ וה7870XT הוא 27.5 ס"מ רציתי לדעת אם זה בסך הכל נתון ייבש ומישהו כבר הצליח להכניס כרטיס בגודל כזה או יותר לתוך המארז הזה או שזאת באמת הגבלה ממשית ואם כן לנסר עוד שני סנטימטר מהמעגנים של הקשיחים או שיש פתרונות אחרים?

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  19. Started by ro,

היי חברה אני מחפשרמקולים למחשב. בעיקר לשמיעת מוזיקה ולצפייה בוידיאו. אנני מתכוון לפוצץ בווליום. כלומר חשוב לי מערכת שתיתן סאונד טוב ברמות ווליום שפויות. חשבתי על אחת משני המערכות האלה עד כמה עדיף ה 2100 ובמה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  20. ה-MX 130 וה-MX 110 אולי נשמעים כמו אחים קרובים עבור ה-MX 150 היעיל שהוצג לפני כמה חודשים, אך מתבססים על ארכיטקטורת ה-Maxwell הוותיקה במקום על Pascal העכשווית לכתבה

21. יש לי מחשב חדש על שני כרטיסי מסך GAINWARD GTX 285 2GB ולוח אם של INTEL DX58SO עם BIOS מעודכן לגירסה האחרונה(ככה קיבלתי את זה) קיבלתי לפני כמה ימים את הSLI שהזמנתי חברתי אותו ובדקתי שהוא מחובר כמו שצריך ולא רופף או משהו הפעלתי את המחשב הוא עלה ואז מיד הלכתי לCONTROL PANEL של הדרייבר ולא ראיתי שמה שום אפשרות לSLI הלכתי לSET PHYSX CONFIGURATION שהיה אמור להשתנות לSLI AND PHYSX SETTINGS או משהו כזה ופשוט לא היה את זה שמה הכל נשאר כמו שהיה הלכתי לDEVICE MANAGER לוודא שאכן אני רואה את שני הכרטיסים ושנייהם נמצאים שמה אה ודרך אגב יש לי XP SP3 אים זה משנה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  22. Started by manz11,

שלום לכם. אני רוצה להמיר את קלטות מצלמת הוידאו שלי (אנלוגית)למחשב ,ולצרוב על DVD. יש לי במצלמה שתי כניסות : אחת לוידאו והשניה לאודיו .RCA ?(בננות). אז ככה...אני מחבר את כרטיס המסך שלי (7600GS) לחיבור ה SVIDEO שלו עם הכבל שקיבלתי איתו שבקצה השני שלו יש קופסת חיבורים. בקוסאת החיבורים אני מחבר את הכבלים יש למצלמה (2 RCA) . אולם כאשר אני מנסה ללכוד התוכנה אומרת לי שלא מזוהה שום התקן וידאו ללכידה ....זה קרה לי עם 2 תוכנות ובאמת אין זיהוי. יש למישהו רעיון למה זה קורה..והאם בשביל לעשות מה שאני רוצה אני חייב כרטיס ללכידת וידאו או שמספיק מה שיש לי. תודה.

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  23. Started by rangolan2,

אפשר בבקשה המלצה על כרטיס מסך עד 400 ש"ח שיהיה הכי טוב למשחקים תודה

24. היי, בזמן האחרון הייתי בטיול בחו"ל, ובזמן שנעדרתי אחי הקטן החליט לקנות לעצמו HD4890 Asus במקום ה- 8800GT שהיה לו בלי להתייעץ איתי, ובלי לעשות בדיקות מעמיקות. בכל מקרה, הוא הרכיב אותו על מחשב Intel Core2Quad 6600 עם ספק 430Watt של Antec ו- 2GB זיכרון. (שכחתי את כל הפרטים המדויקים, אם זה יהיה קלוונטי אני אבדוק אותם שוב) בכל מקרה, הוא טוען שמשחקים עכשיו עובדים לו קצת קטוע, ובמאמץ המחשב עושה Restart. התחלתי לחשוד בצריכת החשמל של הכרטיס ובבדיקה קצרה באינטרנט מצאתי שבעבור הכרטיס הנ"ל דרוש מינימום ספק של 550 Watts. אז אני רק רוצה לאשש את החשש שלי. האם ספק איכותי של 430Watt הוא באמת לא מספיק בעבור הכרטיס? האם זה מסוכן למערכת? אם כן מה הספק הכי זול שמומלץ לקנות על מנת להחזיק את המ…

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  25. Started by מר מקלדת,

האם הוא יודע לעבד וידיאו באבחנה גבוהה כמו HD2X00PRO/XT של ATI. או כמו 8500GT?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.