עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by oren,

קיים דבר כזה? פשוט לא מצאתי אז כבר חשבתי לקנות טלוויזיה LCD ולחבר אותה למחשב, בתקווה שהרזולוציה תהיה טובה ולא יהרסו לי העיניים... אם קיים דבר כזה, איפה ניתן לרכוש בארץ? ולגבי טלוויזיה LCD, האיכות אותה איכות כמו מסך מחשב LCD?

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  2. Started by Refaelo,

שלום ! אני מעוניין לרכוש מסך LCD שיתאים למשחקים ולסרטים, האם קיים כזה מסך או שאולי אני צריך לחכות שיצאו מסכים יותר טובים עם זמן תגובה נמוך(גודל המסך לפחות 15 אינטש) תודה מראש לכולם

• 15 תגובות
    • 828 צפיות
  3. Started by aldema,

מחפש אל.סי.די למשחקים בעיקר עד 2000 ש"ח חשבתי על ?Philips 190S5FS?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  4. Started by Fertilizer,

אני מחפש מסך LCD שמתחבר למחשב, להלן הדרשיות שאני צריך לפי סדר החשיבות: עלות זולה. לא ציבועני עדיף שחור-לבן או מונוכורמטי גודל 14' ומטה. אופצינאלי יחידת עיבוד. WI-FI כל הצעות יתקבלו בברכה

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  5. שלום............. אני מחפש מסך LCD לא אכפת לי 15 או 17 אינץ' כל עוד הוא עומד בקרטיונים הבאים. טוב ל הכל כולל משחקים וזמן תגובה נמוך מקסימום 16-20 תצוגה ואיכות תמונה מעולה מעל לכל ביקורת. מסך שקבל פרסי AWARD אמיתיים והוכח כטוב להכל עם איכות מעולה!. המחיר שלי 2600שח המשימה שלכם למצוא לי תמסך הטוב ביותר שעולה על הקרטיונים האלו......... טופיק זה ישמיד עצמו כשתמצאו תמסך. הפרס למוצא המאושר 50שח+דומינוס פיצה משפחתית ממני. "AND YOU BETTER FIND ME ONE" או שדמי על ראשכם :'(

• 12 תגובות
    • 851 צפיות
  6. Started by barnes,

אני חדש פה ועם זאת כמובן באה שאלה. אני מחפש מסך lcd חדש למשחקים (8ms) של אחת מהחברות הבאות: lg, viewsonic. הבנתי שהן החברות המובילות בתחום. כמה דברים שחובה שיהיה לצג: 17", 8ms, ניגודיות של מינימום 1:500 אין עוד משהו משמעותי שצריך בנוגע לצגים האלה תקנו אותי אם אני טועה. מחיר מקסימום 2500 שקל.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by nim901,

אני מחפש מסך LCD איכותי למטרת משחקים וצפיה בסרטים\TV עדיף מסך עם יציאת DVI ורגילה כדאי שיהיה לי כבר מוכן לעתיד (חח ) התקציב הוא עד 2 עדיף לחרוג למטה (ובהרבה ) ראיתי שיש דביק עם הצעות למסך אבל זה יחסית ישן לא? אז יכול להיות יש דברים יותר חדשים וזולים

• 9 תגובות
    • 645 צפיות
  8. אני מחפש ומחפש ולא מוצא 99 אחוז מהמסכים שאני מוצא תומכים עד ל 1280 x 1024 מעל זה אני לא רואה..... הודה לכם על ליקים וכיוצא בזה .... תודה

9. Started by alophind,

היי , אני מחפש מסך רחב בגודל 19-21" למשחקים , (משחק World of warcraft לדוגמא , UT וכו...) ניסיתי לברר על ה dell 2005FPW אבל לא מצאתי להשיגו בארץ (גם דרך טים וגם אומניטק). האם למישהו יש המלצות על מסכים רחבים אחרים בסדר מחיר זהה ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  10. Started by brk2k,

שלום ( ), אני מחפש מסך CRT בסביבות ה-500 ש"ח (פלוס מינוס 50 ש"ח) תודה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  11. מחפש מסך דק "12 עד "14 - קיים כזה בכלל ?? תודה לכל העוזרים !!

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  12. Started by Co[3]LHo,

מהחנות pandas.co.il 2000-2500 שקל.. דק LCD 17" תודה.

13. Started by OverBooking,

אני מחפש מסך דק 17 במחיר בעלות מינימלית. מצאתי את אלה: מחודש/תצוגה... http://www.traklin.co.il/emall/product.asp?pc=65532&af=10 והמסך הזה חדש http://citcom.shopy.co.il/products/27914 איזה עדיף מביניהם (אם בכלל) תודה

• 33 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Access Denied,

אני מחפש מסך 19 אינצ' TFT (דק) למשחקים, כלומר עם זמן תגובה נמוך (רצוי 8MS או פחות) בינתיים אני מתלבט בין 2 אלו: VIEWSONIC VX912 Samsung SyncMaster 930B מי מהם עדיף? האם יש המלצות למסך יותר טוב בתקציב הזה בגודל שאני מחפש? ערכתי.. החלפתי את המסך של סמסונג לאחד עם DVI

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  15. Started by sshrs1,

שלום לכולם אני מחפש מסך דק בתקציב של 2000-2500 ש"ח כמו כן שמעתי שמסכים אלו לא מתאימים למשחקים האם נכון הדבר ? בתודה מראש טל

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  16. Started by BornExtreme,

ראיתי 2 אפשוריות כבר: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1797043 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1801754 מה דעתכם? הם טובים? ואם יש אפשרויות יותר טובה במחיר דומה ?

• 8 תגובות
    • 577 צפיות
  17. ערררב טוב, אני מחפש מסך ,בעצם- שניים. אחד יהיה במחשב פשוט(שאני עוד צריך להרכיב) לצורך משרדי בלבד- אינטרנט ואופיס, לא משחקים ולא גרפיקה מורכבת. השני ישמש אותי לכנ"ל + משחקים וסרטים, אבל גם הם לא יהיו כבדים מידי מאחר והמפרט שלי הוא: Motherboard CPU Type AMD Athlon XP-A, 1833 MHz (11 x 167) 2500+ Motherboard Name Gigabyte GA-7S748 (5 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio) Motherboard Chipset SiS 748 System Memory 256 MB (PC3200 DDR SDRAM) Display Video Adapter RADEON 9200 SERIES - Secondary (128 MB) Video Adapter RADEON 9200 SERIES (128 MB) 3D Accelerator ATI Radeon 9200 SE (RV280) בהתחלה חשבתי לקנות LCD כדי להרחיק את המסך שיש לי מהפנים (יושב די קרוב, אין לי מקום מרווח) אבל ירדתי…

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  18. Started by dan_dekel,

תקציב: 700-800 גג של הגג 900 ורק אם זה הבדל עצבני אז 1000. למשחקי fps. תודה, דן עריכה: 17 אינץ'.... אלא אם כן, שוב יש מציאה ביחס למחיר...

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  19. תודה

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  20. Started by ofershap,

אני צריך מסך 17 אינץ' שיעבוד טוב במשחקים. הוא לא צריך להיות LCD. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח,אם אפשר תרשמו לי גם איפה אפשר להשיג אותו תודה מראש.

21. נא למחוק הנושא נמצא בפורום מסיכ LCD

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  22. היי חברה אני מעוניין לברר האם יש מסך שיכול לשמש גם כטלוויזיה שיכול להתחבר ל YES/HOT ומסוגל להתחבר גם למחשב עם יציאת TV-OUT או DVI ושיראה את המחשב בצורה ברורה שתאפשר עבודה יום יומית כי כרגע בטלוויזיה שלי המחשב מראה סרטים טוב אבל הכתב לא מספיק ברור בשביל לעבוד איתו בצורה יום יומית. האם יש טלוויזיה/מסך כזה שיאפשר לי את שני הדברים בצורה ברורה לפחות כמו מסכי מחשב רגילים או שזה בלתי אפשרי?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by pavlo,

שלום לכולם, אני מעוניין במסך חדש למחשב שלי עד 2500 ש"ח. המסך נועד למשחקים אז אני מעוניין במסך המתאים ביותר. (מבחינת קצב ריענון כמובן) תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  24. Started by niv0us,

קניתי לאחרונה מחשב חדש, עם די וי די ורמקולים 5.1. אחת המטרות של המחשב היא צפיית סרטים. בגלל בעיות מקום חשבתי על לקנות מסך lcd אבל זה בעיה כי אני מעוניין לראות סרטים, ולכן אני צריך מסך גדול. כרגע יש לך משך 20" של iiama. די ישן מלפני 5-6 שנים. האם כדי לי לקנות מסך חדש תוך כדי הוצאה לא מוגזמת של כסף?

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  25. Started by GZA3,

לצורך הרכבה ברכב. למישהו יש מחירים לזה ו/או יכול להגיד לי מאיפה קונים ומבררים על זה קצת דברים ?

• 6 תגובות
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.