עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by omerha,

היי אני מתלבט בין הכרטיסים וקראתי מלא השוואות, מי בין הכרטיסים יותר טוב, לרזולוציה 1920X1200 מסך 24

• 94 תגובות
    • 7.1k צפיות
  2. Started by STRENGTH,

Step 1 Unzip mag.zip file and stored to a folder where you are going to install the driver. Step 2 Open the Display Properties window. Do this by selecting the Display icon in Control Panel, or by right-clicking anywhere on the Windows desktop (away from any icons). A small menu will open, left-click once on the last option, Properties. This opens the Display Properties window. Step 3 Click on the "Setting" tab at the top of the window and then click on the "Advanced Properties" button. Step 4 Click on the "Monitor" tab then click "Change" button. This will open the Select Device window. Click "Next". Step 5 Select "Display a list of all the drivers in a location?…

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  3. Started by 1900GT,

אני משחק ב FEAR COMBAT ובזמן האחרון התחילו להופיע תקיעות בלי ששיניתי את ההגדרות מה אפשר לבדוק ???

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  4. ככה יש לי שתי שאלותלגבי שני נתונים טכנים: 1.ממשק זיכרון (memory interface) אני יודע שזהו רוחב פס הנתונים של כרטיס המסך.... רציתי לדעת עד כמה נתון זה הוא מששמעותי בביצועיו של כרטיס המסך ואיפה נתון זה יבוא לידי ביטוי בצורה משמעותית. אם נשווה בין שתי הכרטיסים 8800gts 640mb בעל ממשק זיכרון של 320bit לעמות ה8800gts 512mb בעל ממשק זיכרון של 256bit מי מהם יפגין ביצועים טובים יותר ובאיזה תחום? 2. מה זהshader clock? אני לא יודע בכלל מה נתון זה אומר, מה שכן אני רואה שדגם ה8800gtx ultra מציג 1674mhz לעומת דגם ה8800gts 512mb שעולה בדיוק חצי ממנו מציג כ 1728mhz.... איפה נתון זה יבוא לידי ביטוי בביצועים ומשחקים.

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  5. אני מעוניין לקנות כרטיס Radeon X1900 XTX עפ"י עצה של אחד מחבריי הומלץ הכרטיס של Connect3D אני נאמן שנים לכרטיסים של ASUS האם יש הבדל כלשהו בין החברות ? איזה כרטיס Radeon X1900 XTX הכי טוב היום (לא חשוב המחיר) ? תודה מראש.

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by the J,

אם אפילו שקלתם לקנות את המסך הזה, שמחשבה זו לא תעבור אצלכם שוב!!!!! אני התפתיתי לנתונים המעולים שנכתבו באתר של החברה וקניתי את המסך אך הבן-דוד שלי הראה לי את הבעיה הרצינית במסך.... שני קווים מאונכים שמפריעים מאוד (אם לא תראו אותם על ההתחלה הם יפריעו אחרי עבודה ממושכת) הבעיה נוצרה מצורת היצור של המסך, הוא מורכב משלוש חתיכות שהחיבורים ביניהם גורמים לשני קווים על המסך, אז אני ממליץ בחום שלא לקנות את המסך.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. היי, אני מתכנן לקנות את הכרטיס הנ"ל יחד עם מחשב חדש בחודש הבא. יש לי שתי שאלות קטנות שלא הצלחתי למצוא עליהן תשובה בשום מקום: 1. יש לי Windows XP Home Edition. הכרטיס מתאים ל-MCE, האם הוא יעבוד אצלי, או שהוא פועל רק תחת MCE? ומה לגבי ויסטה שאני שוקל לעבור אליה יחד עם המחשב החדש? 2. בביקורת שיש באתר הקולנוע הביתי על כרטיס דומה של Hauppauge , רשום שהכרטיס תומך בהעברת ערוצים דרך הבלסטר רק בחלק מהממירים של HOT. האם יש דרך לברר אם הממיר שלי, דוקסיס ADB 7200C (כמו המג'יק אבל לא מקליט) נתמך בכרטיס? כלומר, האם אוכל לראות ולהקליט במחשב את כל הערוצים שיש לי בכבלים, כולל הדיגיטלים והמוצפנים? אשמח לקבל תשובה, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  8. מאמר זה מרכז את החלק הטכני שמאחורי כרטיסי המסך של NVIDIA אשר יושקו בקרוב - הכירו את ארכיטקטורת Blackwell אשר עומדת מאחורי כרטיסי המסך החדשיםלכתבה

9. Started by mwafak,

שלום... יש לי מערך CROSSFIRE של שני כרטיסי ATI 6970. שמתי לב ברגע שאני מבטל את אופציית הקרוספייר הכל עובד תקין, אבל ברגע שאני מפעיל את המערך של קרוספייר המשחק נתקע בלוגו של EA. קראתי על אנשים שנתקלו באותה בעייה אבל לא מצאתי פתרון לבעייה. יש לציין ששאר המחשקים עובדים רגיל במערך.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Moty_p,

מה קורה אנשים? נדפק לי הכרטיס מסך 8800gt oc bfg הנה הוא: http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/bfg8800_GT_OC/ ועכשיו שאני נכנס למשחק כל שהוא (פרט ל CS-1.6) המחשב נתקע ואני רואה על המסך צבעים מוזרים בריבועים כאלה זה קרה פתאום, באמצע משחק כאשר הכרטיס לא עבד בכל כוחו (אפילו לא 25% מהכוח שלו) כנראה זה מה שקורה בסופו של דבר לכרטיסים שעשו להם OC (וזה לא משנה עם זה מגיע מהחברה ככה או לא) מאז עשיתי מספר בדיקות נכנסתי למספר משחקים והמחשב נתקע וראיתי חירבושים על המסך בכל פעם שהמחשב נתקע הייתי חייב לעשות הפעלה מחדש של המחשב כי לא משנה מה אני לוחץ על המקלדת אפילו קאפסלוק המחשב לא מגיב בהתחלה חשבתי שזה מסך כחול אבל כנראה זה לא כי אין קבצי דמפ וראיתי שהמאוור שעל…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by DavidGol,

שלום לכולם, אני רוצה לדעת מה ההבדל בין 3DMARK06 ל- 3DMARK VENTEGE ומה הבדיקה המתאימה יותר לכרטיס AMD HD Sapphire 4670 512MB DDR 3 אשמח לעזרה ממי שיודע.

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  12. Started by dino,

חנות מסוימת הציעה לי היום ATI RADEON 9700 128MB + DVI + TV/OUT RETAIL ב-1650ש"ח, שווה? ה-9500PRO שהוא פחות טוב עולה 1290ש"ח ככה שחשבתי ששווה כבר את ה-9700, מה אתם אומרים? {רמז לחנות, הם היבואנים של מסכי Iiyama לארץ, והם השתפרו מאוד בזמן האחרון בנושא אמינות ואחריות ושירות}. תודה מראש, DINO.

• 99 תגובות
    • 8.6k צפיות
  13. Started by hamtsani,

אני לא יודע אם זה הפורום הנכון - אם לא אשמח אם תעזרו לי מהו הפורום הנכון. אני מעוניין לרכוש תוכנה לעריכת וידאו - מעונין בהמלצה על תוכנה שכזו, שמעתי על תוכנה של pinacle מישהו מכיר? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  14. Started by YAYA24,

ברשותי נייח חדש e5400 לוח אם אסרוק גי 31.אני מעוניין לחבר את הכרטיס מסך מהמשחב הישן(9600) לצפות בסרטים וכו בטלויזיה (מכיוון שבמחשב החדש אין יציאות מלבד vga).משום מה כשאני מחבר את הכרטיס מסך (יש לו יציאת אס וידאו)ומחבר את המסך לא קורה כלום.ניסיתי בביוס לשנות ולא עוזר.פליז תעזרו לי!

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  15. היי, את המפרט ניתן לראות בצד. מסך DELL 2209WA. תקציב: 700 ש"ח. אין אפשרות ל-SLI על הלוח-אם הנוכחי לצערי הרב.

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  16. Started by AlonAviram,

שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש יחד עם המחשב החדש שלי, אם יש קשר בין המפרט למסך אז אז המפרט שלי: Intel Pentium D 2.66GHz 2X1M Cache 805 Dual Core 533MHz 775 Box CPU 949.00 ¤ Gigabyte GA-8I945PL-G Intel 945PL Bulk Motherboard 576.00 ¤ Twinmos 512MB DDR-II DDR 533 Memory 269.00 ¤ 2 538 ¤ Gainward Geforce BLISS 7900GT 256MB DVI Video Card 2275.00 ¤ Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 479.00 ¤ NEC ND-4551A Black x 16 Bulk DVD±R/RW 290.00 ¤ Coolermaster RC-532 Centurion eXtreme PS380W Case 487.00 ¤ סה"כ 5594 ¤ אני מעדיף מסך LCD, שמעתי שזה הכי טוב, אני צריך מסך באיכות בינונית עד מעולה בערך ב 1.5K עד 1.6K ללא חריגות. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  17. Started by LIRON5721,

שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך שתומך ב4K (בהמשך אני ירכוש מסך שתומך 4K) ,תקציב עד 1200 ש"ח. השימוש שלי זה משחקים סרטים וקצת גרפיקה. המפרט של המחשב: מעבד: I5 2500K לוח אם: GIGABYTE P67A UD3 B3 ספק: SEASONIC 620W MODULAR מארז: ANTEC THREE HUNDRED מסך: DELL U2311H הכרטיס הקודם שלי זה GTX460 שרק צרות עשה לי. תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by drbrain,

שלום חשבתי על מפרט מעבד 6600 זיכרון 2 גב וכרטיס מסך O/B ספק 400+ W והסיבה היא שוק כרטיס מסך DX10 עדיין לא התייצב ועדיין חדש ולכן בינתיים לשנה שנה וחצי אשתמש בכרטיס מסך הזה כן אני יודע שזה לא פתרון מצויין אבל עד שייצב שוק הכרטיסים DX10 יוזלו המחירים ויהיו יותר מהירים וטובים והשאלה היא: עד כמה כרטיס מסך O/B הוא טוב באיזו רזולוציה ואיכות תמונה הוא מפיק ( שוב לשנה שנה וחצי) לא מתוכנן OC תודה

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  19. Started by morx,

שלום... ב GPUZ רושם לי UNKNOWN לחלק מהמקומות, אני מוסיף 3 תמונות שתבינו מה הבעיה http://i40.tinypic.com/63u5nn.jpg GPUZ 1 http://i42.tinypic.com/2nrppqd.jpg GPUZ 2 http://i43.tinypic.com/2ngymoi.jpg NVIDIA DRIVER אני לא יכול עכשיו לעשות oc איך לתקן את זה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  20. יש כרטיס מסך GEFORCE 2 MX400. היום התקנתי לו דרייבר חדש - שמצאתי באתר - 42.70. הדרייבר הגיע בלי קובץ התקנה והתקנתי אותו מה - DEVICE MANAGER. בכל עבר חלק, רק כשנכנסתי להגדרות מסך, נעלמו לי כל החוצצים של ההגדרות שלו (ממתקדם). השאלה שלי היא איך מחזירים את החוצצים של כרטיס המסך, ויותר חשוב איך אני יכול לשלוט עכשיו על ה - TV-OUT בלי החוצצים האלו? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  21. שאלה למומחים: איך שני הכרטיסים האלו מבחינת ביצועים ואיך הם בהשוואה ל: 7300GT, 7600GS ו7600GS SONIC?

• 11 תגובות
    • 923 צפיות
  22. Started by evman007,

האם לקנות את הסמסונג 793fd ? או את המאג 996pf ה19 אינץ? אני לא משקיע יותר מ1000 על מסך ככה שאין מקום לשכנע אותי למשהו אחר.. אני עובד כרגע עם מאג 770v. תודה.

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  23. Started by alon311,

לאיזה 6800GS אחוז פתיחת הצינורות הכי גבוה?

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  24. Started by puvsc,

אם יש לי כרטיס מסך תומך HD ' סרטים שאני מוריד מהאינטרנט שרשום שהם HD ינוגנו ברמה הזו? או שזה לא משנה? ובכלל- BS יכול לנגן HD?

• 2 תגובות
    • 558 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.