כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
ההתלבטות היא בעצם בין שני דגמים הx800 או x800gt x800gt http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3958&catcode= x800 http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=1616&osCsid=48e6265d793f1c9d2bd06e701e32ca8d האם שווה לי ללכת על ה x800 ולשלם קצת יותר או לא? מה לדעתכם יחסי הכוחות בין הכרטיסים הללו?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלביזיה מסוג:pctv-pinacle עד עכשיו עם WINDOWS 98 הכל עבד כשורה. ברגע שעברתי לWIN XP עם עדכונים לSP2 אני לא יכול להשתמש בכרטיס הנ"ל. הכרטיס הזה כבר לא מיוצר , מזה שנה. ואין דריברים של חברת PINACLE. יותר מזה... לאחר ה BOOT המערכת מכבה את עצמה. בררתי אצל היצרן ואין DRIVER לWINDOWS XP SP2 מה עושים????
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
חשבתי לקנות כרטיס 6600GT של Gigabyte GV-NX66T128VP והמוצר משווק באריזה עם 2 משחקים (לפי הכתוב) שגם עולה 150 ש"ח יותר מהכרטיס BULK אולי מישהו יודע איזה משחקים GIGABYTE מצרפים והאם הם שווים את ההפרש במחיר?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם... קניתי לא מזמן HIS RADEON X800XT AGP גרסאת הEXCALIBUR ב2850 ש"ח, הלכתי על הכרטיס הזה כי המוכר (שאני כמו אידיוט גמור סמכתי עליו בעיניים עצומות) בחנות אמר לי שאפשר לעשות איתו אובר קלוק לא רע... בקיצור קניתי את הכרטיס באתי הביתה, ניסיתי לעשות אובר קלוק ושום דבר, ישר ארטיפקטים הכרטיס מאתחל את עצמו ורסטארט... התקשרתי למוכר ואמרתי לו שאי אפשר לעשות אובר קלוק עם הכרטיס הזה בגרוש, גם אם אני מעלה חצי מגה הרץ לקור קלוק הכרטיס נתקע... בקיצור המוכר אמר לי שהוא מוכן לבוא לקראתי ושנחפש לי כרטיס מסך חדש שהוא AGP... מצאתי כרטיס מסך כמו שלי עם קירור שניקרא ICEQ II TURBO שאפשר לעשות איתו אובר קלוק אבל הבעיה היא ש HIS כבר הפסיקו לייצר את הכרטיסי מסך החזקים שלה מהסדרה הזאת שהם…
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ההבדל ביין PCI-Eל ...AGP והאם PCI-E שייך רק לכרטיסי Nvidia ואם כן אז מה אם הסלוטים של ATI..היסתבכתי רצח..תודה!
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
Samsung 710N 17 אינץ' Benq fp71G 17 אינץ' מחרתיים אני בדיוטי פרי אז אני אקנה אחד מהם, על איזה אתם ממליצים? המחיר של הסמסונג: 350 דולר. המחיר של Benq זה 281 דולר. ד"א יש לכם המלצה על מסך אחר בתקציב של עד 1500+-(בעיקר לאינטרנט, פעם בשנה אולי איזה משחק ...) תודה
-
- 11 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני לא בטוח שהבעיה קשורה לתצוגה, אבל מכיוון שזה הסימפטום, אני שואל כאן... בימים האחרונים המחשב שלי עושה מדי פעם כל מני בעיות - המסך מחשיך לשניה-שתיים, וחוזר לצוגה (ממש המסך נכבה ונדלק אחרי שניה); המחשב נתקע, כששום דבר לא מגיב - עכבר, ctrl+alt+delete; אחרי שהמחשב נתקע יש ריבוע של בערך 1X1 ס"מ של פסים ורודים איפה שהעכבר היה. כמובן שאי אפשר לעשות אתחול, ולכן צריך לכבות את המחשב באגרסיביות (לחיצה ארוכה מאוד על כפתור הכיבוי). לפעמים זה קורה כמה דקות אחרי שמפעילים את המחשב, ולפעמים אפשר לעבוד איתו שעתיים. זה קורה בכל תוכנה, גם אקספלורר וגם וורד. למישהו יש דיאגנוזה, ככה מהשרוול? תודה, עודד
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
דוד שלי בא לארץ באוקטובר וביקשתי ממנו והוא יסכים להביא איתו את הכרטיס מסך. המחשב שלי: CPU Type Intel Pentium 4HT, 2600 MHz (13 x 200) System Memory 512 MB (DDR SDRAM) Disk Drive WDC WD1200BB-00DWA0 (111 GB, IDE) והרדאון 9200 128 שלי :\
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך, ולמען האמת כבר הזמנתי אחד הבוקר: MSI geforce nx6600GT vtd 128. על החברה החלטתי אחרי שהמוכר המליץ עליה מאוד, ואמר שמקבלים איתה 3 שנות אחריות לעומת שנה אחת בלבד עם גיגהבייט (הכרטיס שביקשתי). הבעיה התחילה אחרי שחבר שלי (שעשה בדיקות מקיפות) אמר שהוא לא יודע מה זה NX שכתוב בדגם. מאז אני מנסה לחפש, אבל לא מוצא תשובה. עד עכשיו גיליתי שיש 6600GT בלי תוספת, עם NX ועם FX. מה ההבדלים ביניהם? לא מצאתי תשובה... אני מקווה שזה בסדר לציין שקניתי את הכרטיס באייבורי (שיש להם קשר לMSI, וכנראה בגלל זה הוא מאוד המליץ על הכרטיס). כמו כן, לוח האם שלי לא תומך בPCI-E (הוא בן שנה בערך). אגב, הדחיפות היא כי אני רוצה להספיק לשנות את ההזמנה עוד הערב.. אני מקווה ש…
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
חיברתי אותו לטלויזיה ורואים שחור לבן בטלויזיה... בלי דרייבר רואים צבעוני איך אני מסדר את זה? אני רוצה לראות סרטים תודה יונתן
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
בהמשך למהלך של ATI בהוצאת הX800GT נווידיה תוציא ככל הנראה בנוסף את ה6800XT(האם זה מהלך של הפוך על הפוך GT-XT?) אשר יתבסס על הסדרת ה6800 אך יהיו לו 8 צינורות ונווידיה מתכננת להשיק אותו במחיר הנמוך משל הX800GT ברק 5$ נווידיה תוציא בנוסף עוד כרטיס אשר יהיה בפלח שוק של הX550 הוא יקרא 6500 וכנראה יובסס על ליבת הNV44TC מקור: www.vr-zone.com
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
ממצב אנשים שמע רגע יש לי בעיה קטנה יותר נכון די גדולה עכשיו סימתי לפרמט תמחשב וסמתי את הדריהיר הכי חדש של נוידיה על GF2 המגעיל שלי ועכישו אני לא יחול לשחק בשום משחק הוא מעלה לי מסך שחור אבל המשחק פועל ואני לא יחול לראות כלום אז בקשה אם מישהו יחול להביא לי את הגירסה הישנה יותר גירסה 66 או משהו אני חשוב או להגיד לי איך לסדר את זה אני יודה לו מאוד
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
מישהוא יכול לעזור לי אולי?
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
היום התחדשתי ב GeFORCE 6600 של Leadtek. קיבלתי איתו דריבר אבל הבנתי שהוא לא מי יודע מה עדכני, אני לא יודע מאיפה להוריד דריבר ואיזה דריבר הכי עדכני כרגע מישהו יכול לעזור בבקשה? תודה מראש לכולם!!!!!!! שבוע טוב!!!!!!!
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
למען האמת, בכלל תכננתי לקנות מסך CRT. אין לי כסף לבזבוזים . בסופו של דבר, השיקול הבריאותי הכריע את הכף לטובת LCD, ועל כך תודה ל-Mentally שהאיר את עיניי. המסך שאקנה ישמש את כל המשפחה לקריאה (המון קריאה!), לצ'טים אל תוך הלילה, למשחקים מכל הסוגים ולסרטים. ייתכן שגם לעבודות גרפיקה חובבניות. התקציב לצורך העניין גמיש ועומד על 2000 ש"ח. חקרתי ובדקתי והתברר לי שהדגם Samsung 710T עשוי להיות בחירה מוצלחת. הנה, כך נשמע Tom בתום סקירה של כמה דגמי 17", וכל מילה נוספת מיותרת: "In the multi-use category, the clear winner is the Samsung 710T. Its new 13 ms panel is responsive enough to make for good gaming, and it's even faster than the Hydis panel. The Samsung is as much at ease …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, פורום מעולה! 1. בקניית מחשב חדש מציעים לי כרטיס 6600 256MB ב- 100 ש"ח יותר מאותו כרטיס עם 128MB. האם השיפור בביצועים שווה 100 ש"ח ? האם יש שיפור ? 2. באותו מחיר יקר אפשר לקחת X700 128MB. האם הכרטיס הזה עדיף מה- 6600 256MB? כל הכרטיסים הם של Gigabyte המטרה היא להריץ משחקים ברמה בינונית עד גבוהה באיכות גבוהה עד סבירה/בינונית, בהתאמה. אין לי שום אפשרות לעלות ל- 6600GT. חבל!. האם הייתם ממליצים לי לקנות את המחשב בלי כרטיס מסך ובאותו מחיר לחפש באינטרנט X700 256MB. ראיתי שאפשר להשיג אותו ב- 700 וקצת. תודה מראש לכל העונים
-
- 14 תגובות
- 849 צפיות
-
-
זה שהX800GT יותר חזק מה6600GT אני יודע אבל השאלה היא האם הוא יותר חזק מה6600GT EXTREME ואם אפשר גם השוואה בין הX800GT לבין ה6600GT. תודה
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אני רוצה לקנות מסך דק של Samsung ( 930b ) אך בשל האחריות "הנוקשה" שיש על פיקסלים מתים עם מסכים של סמסונג, אני ארצה לפחות לבדוק בעת הקנייה שאין ולו פיקסל מת אחד במסך. האם זה מקובל ? האם חנויות מאפשרות כאלו דברים ? ( אחרי הכל הם פותחים את המוצר ואם הוא לא לטעמי מחזירים למקום )
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
x800GT או GeForce 6600GT? ובכלל אם יש כרטיס יותר טוב מהם בסביבות ה-1100 שקלים, תציעו בבקשה. ואם מישהו יודע על כמה FPS כל אחד מהם יכול להריץ את סורס שיגיד גם בבקשה. תודה
-
- 15 תגובות
- 995 צפיות
-
-
יש לי כל מיני פיקשושים בטקסטורות וכאלה כתמים למינהם כשאני בחושך, עשיתי אובר-קלוק למעבד ולכרטיס מסך שלי, הורדתי את האובר וזה לא עזר. מה אני יכול לעשות? P4 2.4@3.0C R9800P@XT
-
-
ואיך הכרטיס הזה http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=NX6800-TD128&class=vga
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לאור המשחקים שקיימים השוק איזה כרטיס מסך יכול לסחוב את כולם על (כל המשחקים) 1024\1280 כל הפלטרים הכל הכל הכל? מסך 17
-
- 15 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך והמליצו לי על LCD עד עכשיו היה לי בתכנון לקנות את הLG F900P שהוא CRT אני יודע שלLCD יש כל מיני בעיות כמו הנקודות המתות וכל מיני דברים כאלה ואני קצת חושש מהקטע הזה גם המסכים של הLCD רגישים לפגיעות ... אז רציתי שתמליצו על מסך טוב עד 1700 שקל גג לא משנה LCD או CRT ואם זה LCD עדיף 8ms זמן תגובה ... תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
מעודכן להחודש http://www.rojakpot.com/default.aspx?location=3&var1=88&var2=0 רשימה מקיפה שמכילה את מרבית הכרטיסים (למטה יש אפשרות לבחור חברות אחרות)
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-