כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה, בעקרון כשקניתי מחשב זה היה לעבודה גרפית דו מימדית מכיוון שאני צלם ואני בעיקר צריך פוטושופ, כך שאין לי בכלל כרטיס מסך. אבל מתחשק לי שתהיה לי אפשרות לשחק במשחקים, לא בהגדרות הכי גבוהות, אבל כן משחקים כמו fallout 3 או GTA 4 בהגדרות נמוכות. זה המפרט שיש לי, והתקציב לכרטיס זה בערך 500 ש"ח. מעבד - INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" – BOX לוח אם - XFX nFORCE 630i : MG-63MI-7159 זיכרון- X2 KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL6 דיסק קשיח – 2X WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ספק כוח - ENERMAX TOMAHAWK 405W : ETK405 מארז - ANTEC SOLO w/o PSU קרור למעבד - SCYTHE KAMA CROSS - 3 HEAT PIPES CPU COOLER צורב DVD – SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK מסך - Del…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים, לא זוכר מאיפה אבל מצאתי לינק לכתבה שהסבירה איך להבהיר (מהמילה בהיר) מסכים ישנים שכהים, במיוחד במשחקים אפילו שאתה שם את הגאממה על מקס. ההסבר שם היה עם לפתוח את המסך מאחורה איך שהו וחשבתי ששמרתי את הלינק אבל מסתבר שלא קיצר יש לי מחשב אחד בבית עם מסך ישן וכל החברים שלי טוענים שהם לא רואים ובגלל זה אני משמיד אותם בקאונטרסטרייק אז כדי לא לתת להם את התירוץ הזה הייתי רוצה לדעת האם מישהו מכיר את הטריק או יש לו לינק למאמר שמסביר על זה? תודה
-
הייתי אצל חבר שיש לו 9800GT והמשחק פעל לו יותר חלק מאשר אצלי. הכיצד זה יתכן?!?
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הי קניתי לפני כמה ימים LG F900B, וזו התגלתה כטעות חיי (טוב, הגזמתי, אבל עדיין טעות חמורה). דאגו לשווק אותו תחת הכינוי "ספינת הדגל של LG", והיה לי הרושם ש-LG זו חברה אמינה וטובה, ואפילו המסך הקודם שלי היה FLATRON של LG דגם 775FT (שהיה נהדר!). אבל מסתבר שמשהו רע מאוד קרה לחברה הזו בשנים האחרונות. אולי זו כניסת מסכי ה-LCD לשוק, אולי זה פשוט פס יצור דפוק, בכל מקרה המסך שקניתי הוא מחפיר בכל קנה מידה. לפני כחודש קניתי את אותו הדגם בגרסת 17'' (F700B) והוא סבל בדיוק מאותן בעיות והחזרתי אותו לחנות והחזירו לי את הכסף בלי לשאול שאלות. לקחתי סיכון (שהסתבר בדיעבד כטיפשי ביותר) והחלטתי ללכת על 19'' מתוך תיקווה שהפגמים שהיו ב-F700B היו ספציפיים לאותו מסך. הסתבר שטעיתי... מלבד היותו שט…
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המערכת שלי היום: MSI Z170A GAMING M5 INTEL CORE i5 6400 2.7GHZ 6MB + ZALMAN 80F FAN DDR4 16GB 2400MHz HyperX Fury Kingston זיכרון יחד zalman zm850-hp plus מארז מחשב Fractal Design Define R4 USB 3.0 כרטיס מסך שאני רוצה לשדרג SAPPHIRE RADEON HD 6850 1G GDD5 התקציב הוא 900 ש"ח תודה מראש דרור
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איך זה שכרטיסי מסך עולים כל-כך הרבה כסף? כיום יש כרטיסים שעולים אפילו 4000 שקל ורוב הטובים המומלצים הם בין 2000-3500 למה הם כל כך יקרים? הרי זה פשוט... רק... כרטיס מסך לא קשור אבל למשל : 5900 עולה סביבות 150 6800 עולה הבסיבות 350 7900 עולה בסביבות 650 X1900 XT עולה בסיביות 750 X1900 XTX עולה בסביבות 850 7900GX2 עולה בסיבות 1050 שקל והככרטיסים החדשים יעלו נניח 1500 שקל כשהם יתאו... הם רק כרטיסי מסך אז איך לדוגמא 8800GTX יעלה בסביבות ה 3000 -4000 שקל... אני יודע שהחברות מצליחות ואין להם סיבה להוריד את המחיר אבל אני שואל איך בכלל המחיר הגיע לכזה גודל... *הריי זה לא שהם עשויים מזהב ומכילים נפט... כולה כרטיס מסך....
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כרגע שחקתי במשחק ... ואני קצת מבולבל. הFPS שלי הוא 31 אבל כאשר אני מתחיל לעשות משהו מהר כמו הרבה לחיצות ופקודות הוא יורד ל 1ואז בהדרגה עולה ל31. איזה כרטיס צריך כדי לשחק במשחק נורמלי עם הגדרות בינוניות - גבההת? --- או שאוליי הCPU שלי מגבול אותי ?, שזה נשמע מאוד לא הגיוני.
-
- 38 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי חברים. מחפש כרטיס מסך שיריץ יפה וחלק את משחקי אקשן כמו למשל advanced warfare וכאלה. אשמח להמלצות. תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אנשים אני חייב להגיד שבשנה האחרונה אני ממש איבדתי את האמון הרב שנתתי ב NVIDIA. לי אישית היו כרטיסים של NVIDIA מאז הדור של GEFORCE 2 MX אבל כעט שאני שוקל לקנות כרטיס מסך חדש אני בטוח הולך לקנות ATI. כל השערוריות של הרמאות ממש לא תרמו לNVIDIA ואני חייב להגיד שבטוח לדעתי יש בהן משהוא הרי אף אחד לא יפיץ את זה סתם. NVIDIA בכלל בוחרת להמשיץ את ATI במקום לשפר את המוצר שלהם. לסיכום כל הכבוד ל ATI שלא נכנסה למשחק המגעיל של NVIDIA וגם על המוצרים המעולים שלהם. הכסף הבא שאני ישקיע בכרטיס מסך ילכו לATI אלא אם NVIDIA יעשו את הבלתי יאומן ויוציאו מוצר הרבה יותר טוב מזה של ATI. זה ממש לא נראה לי.
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הנה הX800GT : http://www.powercolor.com/product.asp?id=75 ה X1300PRO : http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=699 ברור שהX800 יותר חזק, אבל האם הוא יותר חזק עד כדי כך שכדי לי לטרוח ולמכור תX1300PRO שלי ולקנות אותו במקום? (כחו בחשבון שאני אצטרך להוסיף איזה 400 ש"ח) ואולי יש למישו את הכרטיס ביותר זול מ860 ש"ח?
-
- 46 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם ניתן לחבר מחשב...למחשב נייד, כדי שהמחשב הנייד ישמש כמסך לאותו מחשב?
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, ועוד שאלה קטנה, מהי טמפרטורה שהיא כבר גבוהה מידי לכרטיס ? תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בווינדוס 7, כרטיס geforce gtx460 1GB ומצלמה של מייקרוסופט lifecam 3000. התקנת המצלמה ללא דרייבר של כרטיס מסך עובדת מצוין. רואים ושומעים דרך המצלמה. התקנת כרטיס המסך עם דרייבר עדכני מהאתר של nvvidia עוברת ללא בעיה. לאחר שכרטיס המסך מותקן ומנסים להשתמש במצלמה (פתיחת התוכנה של מייקרוסופט lifecam או פתיחת סקייפ) תוכנת המצלמה קורסת ומתקבלת הודעה שזה קרה בגלל הקןבץ d3d9.dll. אני מבקש לעבוד עם כרטיס המסך והמצלמה ביחד אך ללא הצלחה. אודה לכם על סיוע בפתרון הבעיה.
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, לפני כשנתיים קניתי כרטיס מסך Sapphire 7970 מחבר, קיבלתי אותו ביחד עם הקופסא המקורית והאביזרים + אחריות מKSP. הכרטיס פעל בסדר פרט לארטיפקטים נדירים בזמן עליית המחשב. לפני כשבוע הכרטיס התחיל להוציא ארטיפקטים, מסכים כחולים או ללא תצוגה כלל, למזלי נשארו לו עוד חודשיים וחצי של אחריות. לקחתי אותו לKSP כמו שהוא והמוכר בא לקחת לי אותו עם הקופסא, שאלתי אם יש צורך בקופסא ואם יחזירו לי אותה הוא אמר לי שכן ושהיא תחזור אלי, ווידאתי פעמיים. שלשום באתי לאסוף אותו לאחר שקיבלתי הודעת SMS שהוא מחכה לי בסניף, מסתבר שהביאו לי כרטיס אחר לגמרי, לא חדש, בשקית אנטי סטטית בלבד... אומנם 7970 אבל של ASUS עם קירור של 2 מאווררים במקום מפוח ובגלל הקירור הכרטיס גם פי 2 יותר שמן. כששאלתי אותם למה …
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
היי, אני רוצה לקנות מסך LCD. האפשרות של מסך Widescreen קורצת. מהם היתרונות? מהם החסרונות? וכו'. אם מישהו יכול להעיד מנסיונו על עבודה עם מסך כזה זה יהיה נחמד. איך משחקים עובדים? איך סרטים עובדים? איך מתמודדים עם דברים שלא תומכים בפורמט רחב? תודה
-
- 34 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מתלבט בין השניים האלה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2176 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1996 לפי איך שהבנתי הביצועים די זהים, בכרטיס של NVIDIA אני מקבל פיזיקס, בכרטיס של ATI יש את MAA החדש הזה.. בקשר למחיר אני יודע שיש HD6850 באיזה 40 שקל פחות, אבל אם אני אקנה אותו אני אקנה את של ספיר כי הוא בא אם קירור שקט יותר לפי איך שהבנתי מחיפוש קצר בגוגל.. תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני קניתי כרטיס מסך רדון 9600xt ואני חושב שהחנות לא שמה לי את הכרטיס שאני רציתי אני חושב שהם שמו לי את se ולא את xt איך אני יכול להיות בטוח שזה xt?
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בזמן שנראה שהמחסור בכרטיסי המסך הולך ונעלם והמחירים ממשיכים במגמת ירידה נראה שאינטל כהרגלה פועלת לאט מדי. ממידע מוקדם שניתן מזמן(ואין לי יכולת לאמת אותו כמובן) נאמר שהכרטיס הגבוה ביותר בדור הראשון של arc יהיה בערך ברמה של ה3070\6700XT, ז"א שגם במידה והכרטיס היה יוצא היום הוא בכל מקרה לא היה מרשים מבחינת ביצועים, בנוסף מההצהרות של אינטל נראה שהכרטיסים אמורים להגיע רק ברבעון השני של השנה הנוכחית וזה כאשר נראה שהדור הבא של נוידיה יגיע ברבעון האחרון ואמור להביא איתו שיפור משמעותי עקב מעבר לליטוגרפיה מתקדמת יותר. האם לכרטיסים של אינטל תהיה זכות קיום? מה הסבירות שהם יוכלו למכור את הכרטיסים שלהם במחיר שיהפוך אותם לרלונטיים? כמה לדעתכם אדם ישלם עבור כרטיס לא מוכח שלא יוד…
-
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקי חיפשתי באינטרנט כרטיס מסך חדש לקנות כי שלי בוא נגיד קצת ישן(g force 2 mx 32 mb). עכשיו מצאתי 3 כרטיסי מסך שהמחירים שלהם בערך שווים הבדלים של כמה עשרות שקלים והבעיה היא שאני לא יודע איזה כדאי לי לקנות. אשמח לדעת איזה אתם הייתם מעדיפים ולמה(אמינות ביצועים וכו) אוקי עכשיו הכרטיסים הם: 1.RADEON 9600XT TV,DVI 128MB Sapphir 2.RADEON 9600XT TV,DVI 128MB Ati 3.Gigacube Radeon 9600XT D3 256MB תודה
-
- 37 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
טוב, זה הולך להיות סיפור טיפה ארוך עם כמה שאלות, אודה לכל תגובה לכל שאלה. אז ככה, יש לי כרטיס xfx 9800gt שהתחיל לעשות בעיות לפני כמה חודשים. הבעיות היו רק במשחקים (סתם לדוגמא civilization V, call of duty, ואפילו heroes 3), איך שהייתי מתחיל לשחק קצת היה פריז במשחק והייתי צריך לעשות ריסטרט למחשב. בהתחלה ניסיתי פתרונות תוכנתיים, החלפת דרייבר להכי חדש (לפי המדריך באתר) - לא עזר, אחר כך פירמטתי את המחשב והתקנתי דרייברים חדשים - לא עזר. התחלתי לחשוב שהבעיה חומרתית. פתחתי את המארז ניקיתי אותו מאבק, החלפתי משחה טרמית לכרטיס אבל זה לא פתר את הבעיה, ואז הסתכלתי על הכרטיס וראיתי שארבעה קבלים מנופחים, וקראתי קצת באינטרנט וראיתי שהדבר נפוץ לכרטיסים כאלו, והבעיות שתוארו תאמו במדויק לשל…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ראיתי שמוכרים בגולדופ GF FX 5700 (דגם 5700V) של פאליט (ולא, לא איכפת לי לקנות פאליט, הכרטיסים שלהם לא משהו מיוחד אבל הם עושים את העבודה) ב 490 שח בערך. אני חושב שזה דיי משתלם..... בסך הכל כרטיס סביר ודיי זול.מה אתם חושבים? עוד בעיה היא שבסדרות האלה יש אלף גרסאות לכל כרטיס.... ויש כאלה שהם פתאום LE ו 64 ביט ואני לא ממש מכיר את החנות ולך תדע אם לא פתאום תקבל כרטיס עם ממשק זיכרון של 64 ביט או זיכרון במהירות 400MHZ וכו'......... אתם מכירים אותה או משהו? עריכה: דיברתי איתם והם טוענים שזה 128 ביט.
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב. אני מחפש כרטיס מסך שיחליף את הקיים 8800GTS. התקציב הוא 1500 ש"ח. אני צריך שתהיה לו יציאת HD מאחר ואני רוצה לקנות גם מסך בנוסף לכ.מ. אני צריך שהוא יריץ משחקים בצורה חלקה וטובה, ובנוסף יאפשר לראות סרטים באיכות 1080 חשבתי על ה-5850HD [איך הוא מבחינת הביצועים?] או שאולי יש משהו שיספק את הסחורה בצורה יותר מוצלחת? אם תוכלו להמליץ על כל מסך בנוסף [גם בתקציב של 1500ש"ח, אודה לכם מאוד]
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
OnBoard Intel GMA X4500 OnBoard Intel GMA 3100 2 אלו הם כרטיסים מובנים והייתי רוצה לדעת מה המקבילה שלהם בכרטיסי מסך לא מובנים. כמו כן, מה הכוח של- GAINWARD 8400GS 512MB DDR2 DVI HDMI HD 4350 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E GIGABYTE 8400GS Gen2 512MB GDDR2 DX10 DVI HDMI PCI-E Zotac תודה רבה! (ב"מה הכוח?", הכוונה היא מה בערך ניתן להריץ (חוץ מסוליטר))...
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי לכולם, רציתי להתעייץ לגבי כרטיסי מסך מתאימים לפי המפרט של הנייד שלי. אני מבין די הרבה במחשבים אבל ממזמן לא מתעסק בזה אז לא כלכך מעודכן כבר במה שהולך בשוק ולא רוצה כלכך לסמוך על נציג בחנות שימכור לי משהו שלא באמת אני צריך כי כמו שאנו יודעים..העיקר למכור. ברוצני כן לשדרג את הנייד שלי שלדעתי המפרט עצמו אכן די סביר פשוט הכרטיס מסך של אינטל שאיתו מגיע המחשב די מציק לי. אני די מבוסס אבל בכל מקרה לא רוצה כלכך להשקיע בתקציב ענק אלה במשהו נחמד וטוב שיתן לי רמה די גבוה יחסית ויש אלפי כרטיסי מסך שם בחוץ ככה שדי בטוח שיש משהו שיתאים ובתקציב יחסית נורמאלי. התקציב שלי זה עד 1000 בלי חרגיה ובלי לעוף יותר מידי כמובן כמו שאמרתי לא רוצה מחשב גיימינג מטורף אבל משהו ש…
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-