עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by mironm,

אוקי חיפשתי באינטרנט כרטיס מסך חדש לקנות כי שלי בוא נגיד קצת ישן(g force 2 mx 32 mb). עכשיו מצאתי 3 כרטיסי מסך שהמחירים שלהם בערך שווים הבדלים של כמה עשרות שקלים והבעיה היא שאני לא יודע איזה כדאי לי לקנות. אשמח לדעת איזה אתם הייתם מעדיפים ולמה(אמינות ביצועים וכו) אוקי עכשיו הכרטיסים הם: 1.RADEON 9600XT TV,DVI 128MB Sapphir 2.RADEON 9600XT TV,DVI 128MB Ati 3.Gigacube Radeon 9600XT D3 256MB תודה

• 37 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by skullfacer,

כותרת

• 37 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by Bean,

לטובת משחקים \ פוטושופ, מה עדיף? המפרט הוא : I7 2600 MSI P67 C45 G-Skill 8GB CL-9 המחיר אותו המחיר.. בבקשה השתדלו לדבר רק על הכרטיסים האלה.. תודה!

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. היי! אני קונה מחשב חדש (כבר כמעט מוזמן), ועלתה לי השאלה בראש - איזה כרטיס 7800GT יותר טוב - של MSI או של LeadTek? אני יודע, שיש כבר אגדה על LeadTek, שהם תמיד הכי טובים, ואין שאלה בעניין, וזה ברור, והם האלים שלנו ואנחנו סוגדים להם ומעלים להם קורבנות נחותים כמו כרטיסים של MSI... אבל בכל זאת - נסו להתעלם ממה שכתבתי למעלה - ולבדוק שוב את הפרטים, אחד-אחד, של MSI ושל LeadTek ואז להשוות בשבילי ;D זה חשוב למדי - אני לא רוצה בעיות בכרטיס ושיפעל במלוא עוצמתו ללא בזבוז כסף. נ.ב. יש לי חיבור PCIe ותמיכה ב SLI... ככה שכל השאלות האלה מיותרות 8) תודה רבה! ד.א. אני חדש פה ובינתיים נראה ממש פורום מקצועי ואנשים אחלה... כולל האתר שהוא בכלל נהדר. תמשיכו כך!

• 40 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. למי שרוצה להוריד את הדריבר החדש של הרקולס(7.66) אבל האתר לא עולה אין לי מושג למה אבל מי שרוצה מצאתי אותו על שרת קצת איטי אבל עדיין למי שרוצה! אני קיבלתי 6700 ועכשיו קיבלתי 7200 . תלחצו על מפרט מחשב בשביל המחשב שלי! תהנו ftp://212.43.238.130/tempofedmokqaxy3/drivers/Hercules%203D%20Prophet%20FDX%208500%20Radeon%20LE%20Pilote%207.66%20XP.exe

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. הנה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=444091.msg3802184;boardseen#new אפשר שמות של כרטיסי מסך שיתאימו למערכת שלי למקרה שאני אצטרך להחליף אותו... קניתי את המחשב עם הכרטיס מסך לפני שנה וחצי מ-KSP . תמחקו לי את האשכול השני,הדפדפן קורס לי בלי הפסקה.

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by liordavid,

הזמנתי לפני כמה חודשים מסך MONEX , וכרגע מחובר ל-460GTX ועובד עקב תינוקת קטנה שגנבה ממני את החדר, אני נאלץ לחסוך במקום. ואני מעונין לעבור למחשב NUC/BRIX (המחשבים הקטנים של אינטל/ג'גהבייט), אבל יש להם יציאות מיני HDMI, האם הם יתאימו ? (לאינטל יש כרטיס מסך מובנה HD4000/5000 ולג'גבייט יש מובנה HD5200 וגם 760GTX עם 2 מיני HDMI). האם הם יעבדו ? אם לא יעבוד יש מתאם שיעשה את העבודה ? תודה רבה...

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. היי, שמי רון, אני לחלוטין לא מתמצא בתחום של כרטיסי גרפיקה ויש לי פנטיום III 1000. אני מעונין בכרטיס מסך שיוכל להריץ לי את GTA S.A בסך הכל ותהיה לי אופציה לTVOUT שכן המחשב גם משמש כ-HTPC. התקציב נע סביב ה-600 ש"ח כשכרטיסים שהם יד שניה באים בחשבון [וכמובן שגם חדשים] - לכן השאלה שלי - ראית שניתן להשיג סביב הסכום הזה את הכרטיסים הבאים : RADEON 9800 PRO NVIDIA 5900 ULTRA וגם NVIDIA 6600LE \ SE אשמח לשמוע מה דעתכם על הכרטיסים המוצעים, מה מהם הוא המשתלם ביותר ויתאים לי למחשב, ומי מהם יהיה גם מסוגל להריץ לי את המשחק שציינתי למעלה. אם למישהו יש רעיונות טובים יותר - גם אשמח ללומד תודה מראש לעונים רון.

• 38 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by אופיר_תא,

אני בודק אפשרות להחליף מחשב (בתכלס להחליף הכל חוץ ממארז וספק כוח) וראיתי מפרט שעונה לי על הצורך לשנים רבות. הנושא היחיד שאני לא סגור לגביו הוא כרטיס המסך. הוא מגיע עם כ.מסך Inno3D GT210 512MB. הצרכים שלי הם לא של גיימר, אם אני משחק במחשב זה במשחקי אסטרטגיה ישנים ולא מעבר. השימוש העיקרי הוא לעבודת בסביבת אופיס ואינטרנט. מה דעתם על הכ. מסך הנ"ל? תודה

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. שלום, באתר NVIDIA יש שעון להכרזה על משהו לפי השמועות ברשת נראה שזה GTX 1080 TI... http://www.nvidia.com/page/home.html

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  11. היי , קיבלתי אתמול כרטיס 9800GTX של INNO3D במהלך התקנה של דרייבר חדש מהאתר ומהדיסק אני מקבל את השגיאה הבאה : התמונה מצורפת חשבתי שיש לי בעיה עם התקנת הווינדוס XP שלי אז פירמטתי והתקנתי ווינדוס ויסטה ( גם בשביל לנצל את הDX10) וכשהתקנתי את הדרייבר המתאים קיבלתי שוב את אותה שגיאה !?!?!?! אני אובד עצות חברה כל עזרה תתקבל בברכה... [attachment deleted by admin]

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. היתי חייב לפתוח בשביל זה דיון!!!!!!!!!!! כולם ליראות אותו!חובהה!!!!בעברית קוראים לו "יצרים בדם ":nixweiss: על תינעלו!!!! תיראו את הסרט ותודו לי לסיכום: VATOS LOCOS FOREVERRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by RUJI,

יש לי מסך רגיל CRT גודל 19 אינץ' של חברת Proview. הוא אצלי כבר 5 שנים בערך +/- והבעיה היא שאם מבדילים בינו לבין מסך אחר אז רואים שהוא מראה צבע צהוב מסריח כזה ולא תמונה יפה. עכשיו השאלה שלי היא האם יש מצב שאפשר לסדר מסך כזה? או שזה קורה לכל מסך אחרי כמה שנים של ניצול רב... תודה מראש, ניר (:

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. האם ידוע מתי או צפי של מתי יהיו כרטיסי מסך חדשים? אני רוצה פשוט לקנות מחשב ואמרו לי שבחודש 3,4 אמורים לצאת די הרבה חידושים. האם מישהו יודע משהו או פשוט לקנות כבר וזהו? כי אני ממש אתבאס אם אקנה עכשיו מחשב ועוד שבועיים אוכל לקנות מחשב הרבה יותר חזק באותו סכום או טיפה יותר

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by Or4more,

מתלבט בין השניים האלה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2176 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1996 לפי איך שהבנתי הביצועים די זהים, בכרטיס של NVIDIA אני מקבל פיזיקס, בכרטיס של ATI יש את MAA החדש הזה.. בקשר למחיר אני יודע שיש HD6850 באיזה 40 שקל פחות, אבל אם אני אקנה אותו אני אקנה את של ספיר כי הוא בא אם קירור שקט יותר לפי איך שהבנתי מחיפוש קצר בגוגל.. תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. היי לכולם, רציתי להתעייץ לגבי כרטיסי מסך מתאימים לפי המפרט של הנייד שלי. אני מבין די הרבה במחשבים אבל ממזמן לא מתעסק בזה אז לא כלכך מעודכן כבר במה שהולך בשוק ולא רוצה כלכך לסמוך על נציג בחנות שימכור לי משהו שלא באמת אני צריך כי כמו שאנו יודעים..העיקר למכור. ברוצני כן לשדרג את הנייד שלי שלדעתי המפרט עצמו אכן די סביר פשוט הכרטיס מסך של אינטל שאיתו מגיע המחשב די מציק לי. אני די מבוסס אבל בכל מקרה לא רוצה כלכך להשקיע בתקציב ענק אלה במשהו נחמד וטוב שיתן לי רמה די גבוה יחסית ויש אלפי כרטיסי מסך שם בחוץ ככה שדי בטוח שיש משהו שיתאים ובתקציב יחסית נורמאלי. התקציב שלי זה עד 1000 בלי חרגיה ובלי לעוף יותר מידי כמובן כמו שאמרתי לא רוצה מחשב גיימינג מטורף אבל משהו ש…

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by A.Z.P,

שלום. אני מעוניין בכרטיס מסך חדש (כרגע משתמש בHD 3850) ומתלבט בין השלושה. השימושים שלי מאוד פשוטים לא מריץ משחקים כבדים (כולה משחק UT 99 ), רואה סרטים בחיבור המחשב לLCD ורוצה לשדרג קצת גם בעניין החיבורים. קראתי תגובה אחת כאן שה430 ממש לא משהו ושאפילו ה240 טוב ממנו אך לא מצאתי השוואה ביניהם או מספיק תגובות. בנוסף לא מצאתי שום דבר לגבי ה440 מה דעתכם עליו? כמה הבדל יש בין GIGABYTE לחברות האחרות? אני מודע שההבדל בין השלושה לא כ"כ גדול אבל אם אני כבר קונה אני מעדיף לקבל את הטוב ביותר בהשקעה הספציפית. התקציב הוא עד 400 ככה, אם יש כרטיס אחר שאתם ממליצים אשמח לדעת (geforce בבקשה לא radeon בא לי לגוון). תודה רבה לעוזרים מראש! זאב.

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by coch,

http://www.guru3d.com/news-story/manufacturers-roll-out-firmware-updates-for-geforce-gtx-1070-due-to-memory-issue.html את מי שזה מעניין. יש בעיה כלשהי, זה מוסבר שם די בבירור מה הפתרון והאם יש צורך בכלל בפתרון. ה 1070 שלי מגיע עם זכרונות של סמסונג ולא מיקרון. אפשר לבדוק ב GPU-Z.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  19. Started by sariti,

מפנדה מה אתם אומרים הקנייה הכי כדאית היום? עריכה: הייתה לך שגיאת כתיב,

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by 23avri,

שלום במחשב שלי מותקן כרטיס מסך ONBOARD ATI 4200 HD הבן שלי מעונין לשחק ב- STARCRAFT2 . האם כדאי לשדרג לכרטיס מסך נפרד אם כן איזה. לא סביר שהוא ישחק במשחקים נוספים שדורשים עוד גרפיקה הלוח אם הוא GIGABYTE MA7856MT-UD2H ספק כח SUPERSONIK 350W

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by KoDkOd,

שלום אני מעוניין בכרטיס מסך טוב ב400-500 שקל קיים דבר כזה ;D

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. מתחמם מהר מדי? ראיתי את המאורר שלו והוא לא משהו

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. על פי הידיעה הזאת כל מי שיש לו כרטיס ATI יקבל משחקים חינם מ Steam, שווה לבדוק באתר. בעלי 2900 יזכו גם להורדת המשחקים החדשים של Steam כשיהיו זמינים.

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. 1. מחפש כרטיס טוב, למשחקים בינוניים ומעלה, שמתאים לתקציב של 1,000 - 1,300 ש"ח (לא חייב לנצל את כל התקציב :-)) 2. האם ספק הכוח שבחרתי, יחזיק את המפרט המתואר + כרטיס המסך שתמליצו, וגם יאפשר לי אוויר לנשימה בעתיד (אם ארצה להוסיף דיסק קשיח למשל) ? תודה. המפרט המלא ללא כרטיס מסך (המחשב כולו טרם נרכש) : מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB OEM http://tms.co.il/product/4491 1425 ש"ח לוח אם Gigabyte P35C-DS3R P35-Based http://tms.co.il/product/3769 657 ש"ח ספק כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V http://tms.co.il/product/2191 393 ש"ח PQI DDR2 800MHZ 4096MB Dual Channel CL5 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9493 435 ש"ח מאוורר ZALMAN CNPS7000B-AlCu http://www.…

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. אחרי שנה של סבל עם הג'יפה 2 החלטתי לקנות כרטיס מסך נורמלי שיחזיק להרבה זמן. יש לי 1900 שקל אבל אני לא יכול לבזבז את כל התקציב ככה שאני מקציב לכרטיס מסך 1500 שקלים חדשים תמליצו לי בבקשה על כרטיסי מסך אני אישית חשבתי על ה: PowerColor (XF97-C3) Radeon 9700 - 0EM שעולה בזיגזאג 1450 שקל. אני גם הייתי רוצה לקנות בזיגזאג כי הרבה אנשים אמרו פה שיש להם אחלה של שירות וזה מאוד חשוב לי כשאני קונה כרטיס מסך ב-1500 שקל כי אם לדוגמא הכרטיס יתקלקל אני לא רוצה ישר לזרוק אותו לפח :-\ בקיצור מה אתם חושבים על הכרטיס שהצעתי ואם יש לכם דברים יותר טובים להציע לי אני פתוח להצעות. מחר יש לי טיול שנתי לשלושה ימים וכשאני יחזור אני יבדוק את האשכול. מקווה שיהיו פה הרבה תגובות שיעזרו לי לבחור. אגב…

• 39 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים