כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
הכרטיס הזה ללא ספק הולך להיות מתחרה גדול מאוד לנוידיה ואיטיאיי בדור הכרטיסים הבא. ללא ספק שיש לו תכונות ופיצ'רים מעולים,רק מעניין יהיה לראות מה יהיה תג המחיר שלו ואם יצאו לו כמה גרסאות כי לפי האפשרויות שנחשפו לציבור נראה כי הכרטיס יעלה לא פחות מ 400 דולר וזהו מחיר שאף צרכן ביתי ממוצע לא ישלם(מלבד המכורים שבינינו ,כמוני)אז מעניין יהיה לראות אם צפוי שבב מוחלש מהירות (כמו ה TI 4200 של נוידיה והרדאון 7500 של אייטיאיי) או שבמקום שבב מוחלש יהיה שבב "ערום" טכנולוגית כמו סדרת ה MX של נוידיה הידועה לשמצה. גם מעניין יהיה לראות איך מטרוקס תתמודד עם הצרכנים שלא ממש יודעים מיהי החברה האנונימית הזאתי(שהרי לא כל מי שיש לו מחשב יודע על כל דבר בכרטיסי מסך והרוב הם סתם אנשים שרוצים מחשב שי…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הי קניתי לפני כמה ימים LG F900B, וזו התגלתה כטעות חיי (טוב, הגזמתי, אבל עדיין טעות חמורה). דאגו לשווק אותו תחת הכינוי "ספינת הדגל של LG", והיה לי הרושם ש-LG זו חברה אמינה וטובה, ואפילו המסך הקודם שלי היה FLATRON של LG דגם 775FT (שהיה נהדר!). אבל מסתבר שמשהו רע מאוד קרה לחברה הזו בשנים האחרונות. אולי זו כניסת מסכי ה-LCD לשוק, אולי זה פשוט פס יצור דפוק, בכל מקרה המסך שקניתי הוא מחפיר בכל קנה מידה. לפני כחודש קניתי את אותו הדגם בגרסת 17'' (F700B) והוא סבל בדיוק מאותן בעיות והחזרתי אותו לחנות והחזירו לי את הכסף בלי לשאול שאלות. לקחתי סיכון (שהסתבר בדיעבד כטיפשי ביותר) והחלטתי ללכת על 19'' מתוך תיקווה שהפגמים שהיו ב-F700B היו ספציפיים לאותו מסך. הסתבר שטעיתי... מלבד היותו שט…
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
זכיתי במכרז בכרטיס מסך g force 4 mx440 64mb nivida ב800 שקל האם כדי לקבל את ההצעה או לא ? יש לי מחשב amd 1700 האם כדי???
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לשדרג את המחשב הישן שלי עם כרטיס מסך חדש. המטרה העיקרית היא לשחק בדיאבלו 3 אבל יהיה נחמד אם הוא יהיה טוב גם לדברים אחרים.. המחשב הוא עם core 2 duo של 3 ghz נראה לי.. (מלפני כמה שנים) התקציב לכרטיס המסך - עד 200, רצוי אפילו פחות. ראיתי שהכרטיס הכי זול ב ksp הוא sapphire radeon 5450 512 mb שעולה 155 ש"ח.. הוא מספיק טוב? תודה!
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הזמנתי REDON 9500 PRO ATI ,מהחנות התקשרו להזמין וב-כלנית אמרו ש-ATI לא מייצרת כרטיסים כבר שנתיים האם זה נכון?
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז ככה, לפני מספר ימים החזרתי לחנות ממנה קניתי את ה Radeon 8500LE לפני כחודשיים, בטענה שזהו לא הכרטיס המקורי Built By Ati, אלא זהו כרטיס של חברת צד שלישי בשם Sapphire ??? לא היה אכפת לי שהחברה לא מוכרת אם לא הייתי נתקל בהמון בעיות עם הכרטיס, מה שגם הזכרונות שלו היו 5NS ומגיעים כברירת מחדל על 200MHZ. הלכתי לחנות וביקשתי להחזיר את הכרטיס ודרשתי מהמוכר את הכרטיס המקורי מבית ATI. לאחר מספר ימים קיבלתי ממנו תשובה שאמרו לו בחברה איתה הוא עובד שאין להם כרגע את המקורי במלאי, והם יכולים לזכות אותי בסך הכרטיס כפי שעלה אז (1200 ש"ח). בסה"כ אני חושב שהרווחתי מכל העניין, וכרגע האפשרויות העומדות בפני הן לקחת את ה Msi GF4 Ti 4200 במלוא סכום הזיכוי, או את ה Leadtek GF4 Ti 4400, בתוספת של…
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. בכוונתי לבצע sli בקרוב לכרטיס שלי, שהוא מדגם windforce. האם חובה עלי להוסיף כרטיס נוסף מאותו הדגם בדיוק, או שגם g1 יתאים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כרגע שחקתי במשחק ... ואני קצת מבולבל. הFPS שלי הוא 31 אבל כאשר אני מתחיל לעשות משהו מהר כמו הרבה לחיצות ופקודות הוא יורד ל 1ואז בהדרגה עולה ל31. איזה כרטיס צריך כדי לשחק במשחק נורמלי עם הגדרות בינוניות - גבההת? --- או שאוליי הCPU שלי מגבול אותי ?, שזה נשמע מאוד לא הגיוני.
-
- 38 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני קניתי כרטיס מסך רדון 9600xt ואני חושב שהחנות לא שמה לי את הכרטיס שאני רציתי אני חושב שהם שמו לי את se ולא את xt איך אני יכול להיות בטוח שזה xt?
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
כמו: [h=2]Gigabyte R9 280X WindForce 3X OC 3GB ?[/h] אני יודע שאפשר לעשות OVERCLOCK לכמעט כל כרטיס, אבל שיש OC בשם זה אמור להיות דגם עם יחוד כלשהו, או סתם חלק מהשם ?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם הביצועים של כרטיסי המסך שעל ה Nforce משתווים לביצועים של אותם כרטיסים לא און-בוארד?
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום לאחרונה שמתי לב שבפורום מפרטי מחשב, בעיקר כאשר ישנן מגבלות תקציב, ניתנות המלצות שלא לקחת כרטיס מסך חיצוני מסויים אלא להישאר עם כרטיס המסך (יותר נכון - ליבה גרפית) המובנה במעבד או/ו בערכת השבבים, פשוט כי כרטיס המסך החיצוני חלש יותר וזה יהיה למעשה ביזבוז כסף. אני יודע שקיימת ההשוואה הזו, שכולם מפנים אליה: http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-graphics-card-review,3107-7.html ידוע כי מדובר באתר אמין, ולכן סביר להניח שהתוצאות שבו נכונות, אבל יש לי כמה הסתייגויות: א. לא כל הליבות הגרפיות המובנות מופיעות בו (כמו הליבות הגרפיות במעבדי APU של AMD בעלי ליבת Richland או Kaveri). ב. זוהי ההשוואה היחידה שהצלחתי למצוא, ונראה לי קצת בעייתי שכל ההשוואות וההחלטות נ…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי אנשים אני חייב להגיד שבשנה האחרונה אני ממש איבדתי את האמון הרב שנתתי ב NVIDIA. לי אישית היו כרטיסים של NVIDIA מאז הדור של GEFORCE 2 MX אבל כעט שאני שוקל לקנות כרטיס מסך חדש אני בטוח הולך לקנות ATI. כל השערוריות של הרמאות ממש לא תרמו לNVIDIA ואני חייב להגיד שבטוח לדעתי יש בהן משהוא הרי אף אחד לא יפיץ את זה סתם. NVIDIA בכלל בוחרת להמשיץ את ATI במקום לשפר את המוצר שלהם. לסיכום כל הכבוד ל ATI שלא נכנסה למשחק המגעיל של NVIDIA וגם על המוצרים המעולים שלהם. הכסף הבא שאני ישקיע בכרטיס מסך ילכו לATI אלא אם NVIDIA יעשו את הבלתי יאומן ויוציאו מוצר הרבה יותר טוב מזה של ATI. זה ממש לא נראה לי.
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי אנשים יש ברשותי מחשב מיושן ואני רוצה לשדרג לו את הכרטיס מסך השאלה היא עד כמה אני יכול לשדרג?? המפרט הוא כזה: Gigabyte ep43-DS3L E8400 @ 4 ghz 4GB DDR 2 אז כפי ששאלתי עד כמה אני יכול לשדרג? חשבתי על GTX560Ti האם זה אפשרי או עדיף GTX460?
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מסתבר שחברת הבת של VIA. S3 GRAPHICS פותחת בסדרה חדשה של כרטיסים שיהיו מהירים יותר מה RADEON 9700 PRO ויתקרבו לGEFORCE FX NV30 הסיפור המלא: http://www.theinquirer.net/?article=7319
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, היתי שמח להמלצה מחברי הפורום כאן לגבי כ.מ למחשב שלי. המפרט הנוכחי: מעבד- i5 4570 3.2G ספק - Seasonic 500W ECO זיכרון- 8G כ.מ נוכחי - Gigabye Sprakle Geforce GTX760 2GB לוח אם - Gigabyte GA-B85M -HD3 מארז - Ippon S1 מסך - AOC G2460P בגדול זה הכל. התקציב שלי הוא 1500 שקלים,במידה ובאמת ישתלם לי לגרד עוד איזה 500 שקלים אני מוכן. אבל אני חושב שאני לא צריך,מכיוון שהכרטיס בעיקר נועד למשחק Counter strike Global Offensive. ופה ושם World of Warrcraft. אבל אם בעתיד יצא משהו רק למחשב אז היתי רוצה שהכרטיס יתמוך. לשאר המשחקים אני עם קונסולה PS4. בגדול אני צריך כרטיס יחסית טוב,שעומד חזק בעומס ש…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
התגובה הישירה של NVIDIA להשקת דגמי ה-Navi הראשונים תיחשף רשמית בחודש הבא לכתבה
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
- 3 followers
-
-
יש לי בעיה בcrysis 2 כשאני יורה. בדרך כלל זה קורה כשאני יורה על חלונות מרחוק.. הנה כמה תמונות: http://imageshack.us/photo/my-images/849/30367207.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/171/37284350.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/836/15919419.png/ הכרטיס מסך שלי 5970HD.. מה זה הדברים האלה?.. איך אני מתקן אותם?... יש אחריות על זה??
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, לפני כשנתיים קניתי כרטיס מסך Sapphire 7970 מחבר, קיבלתי אותו ביחד עם הקופסא המקורית והאביזרים + אחריות מKSP. הכרטיס פעל בסדר פרט לארטיפקטים נדירים בזמן עליית המחשב. לפני כשבוע הכרטיס התחיל להוציא ארטיפקטים, מסכים כחולים או ללא תצוגה כלל, למזלי נשארו לו עוד חודשיים וחצי של אחריות. לקחתי אותו לKSP כמו שהוא והמוכר בא לקחת לי אותו עם הקופסא, שאלתי אם יש צורך בקופסא ואם יחזירו לי אותה הוא אמר לי שכן ושהיא תחזור אלי, ווידאתי פעמיים. שלשום באתי לאסוף אותו לאחר שקיבלתי הודעת SMS שהוא מחכה לי בסניף, מסתבר שהביאו לי כרטיס אחר לגמרי, לא חדש, בשקית אנטי סטטית בלבד... אומנם 7970 אבל של ASUS עם קירור של 2 מאווררים במקום מפוח ובגלל הקירור הכרטיס גם פי 2 יותר שמן. כששאלתי אותם למה …
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, ועוד שאלה קטנה, מהי טמפרטורה שהיא כבר גבוהה מידי לכרטיס ? תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לעזור לחבר טוב שלא מבין במחשבים ודובר צרפתית. הוא שוקל לקנות כרטיס מסך MSI Nvidia GeForce GTX 750 Ti Gaming 2Go DDR5 / OC, הוא משחק במשחקים: LoL WoW Heroes of the storm csgo far cry 4 האם הכרטיס מסך הזה עונה על הדרישות של המשחק בצורה טובה? בצורה סבירה? איך אני יכול לדעת את זה? תודה, וסליחה על הבורות.
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המשחקים הם : GTA IV , כמה FPS? BEMNG ---http://wiki.beamng.com/Requirements כמה FPS? אני לא בטוח אם הכרטיס מסך עבד אבל על הגדורת הכי נמוכות קבלתי 30 וקצת FPS FAR CRY 3 כמה FPS? אני חושב שזו שאלה כללית מידי כי יש הגדרות ופלטרים , אך אני רוצה לדעת בערך ומצדי שגם יהיה על איכות הכי נמוכה .. אם תוכל להעריך את זה זה מאוד יעזור לי .. ושאלה נוספת , יתכן שכרטיס מסך 4600 HD של אינטל , יהיה הבדל בין הגיפורס GT 750M 4GB יתן הבדל בFPS של 10-20 FPS? מפרט המחשב הוא 8 GB ראם ווינדוס 8 ומעבד I7 הסוול לא חסכוני.. תודה
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן חברה, בעקרון כשקניתי מחשב זה היה לעבודה גרפית דו מימדית מכיוון שאני צלם ואני בעיקר צריך פוטושופ, כך שאין לי בכלל כרטיס מסך. אבל מתחשק לי שתהיה לי אפשרות לשחק במשחקים, לא בהגדרות הכי גבוהות, אבל כן משחקים כמו fallout 3 או GTA 4 בהגדרות נמוכות. זה המפרט שיש לי, והתקציב לכרטיס זה בערך 500 ש"ח. מעבד - INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" – BOX לוח אם - XFX nFORCE 630i : MG-63MI-7159 זיכרון- X2 KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL6 דיסק קשיח – 2X WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ספק כוח - ENERMAX TOMAHAWK 405W : ETK405 מארז - ANTEC SOLO w/o PSU קרור למעבד - SCYTHE KAMA CROSS - 3 HEAT PIPES CPU COOLER צורב DVD – SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK מסך - Del…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס ליותר עדכני(xp) לאחר מכן הרזולוציה ירדה ואין שום אפשרות להעלות אותה. האיכות ירודה גם שולחן עבודה וגם אינטרנט מה הסיבה? האים צריך לעדכן דריברים?(הכרטיס הוא מובנה בלוח). או שהוא פשוט חלש וצריך כרטיס מסך יותר חזק?
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-