עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by R9547655G,

כרגע שחקתי במשחק ... ואני קצת מבולבל. הFPS שלי הוא 31 אבל כאשר אני מתחיל לעשות משהו מהר כמו הרבה לחיצות ופקודות הוא יורד ל 1ואז בהדרגה עולה ל31. איזה כרטיס צריך כדי לשחק במשחק נורמלי עם הגדרות בינוניות - גבההת? --- או שאוליי הCPU שלי מגבול אותי ?, שזה נשמע מאוד לא הגיוני.

• 38 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by Mazumotte,

יש את הכרטיסים הבאים: http://www.bigpc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=504 http://www.bigpc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=186 http://www.bigpc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=198 בעיה היא שלא נראה לי הגיוני ששני כרטיסים זהים הם בהפרש של 150 שח. בכל מקרה 1800XT שווה את הפרש המחיר?(לא, אנ'לא יכול לחרוג ל-1950XT )

• 36 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. שלום חברים, מקווה שזה המקום הנכון לשאול את השאלה: אני מעוניין לחבר את ה Gainward Radeon 4850 HD שלי לטלוויזיה. יש לו 2 יציאות DVI בלבד, אבל הוא כן מגיע עם Audio Chip עליו ככה שניתן "להעביר" סאונד על ה DVI אם משתמשים במתאם של HDMI ל DVI. קניתי אחד כזה לפני כמה ימים, אבל לצערי הוא לא מעביר סאונד, רק תמונה. בדיקה מהירה הראתה ש ATI עשו שינוי ב Drivers שלהם לפני כמה שנים, ורק מתאים מקורי ש ATI מוציאה מעבירים סאונד (הדריבר בודק את ה Device ID של המתאם). איי ביי מגיע עם כל מתי מתאמים "מקורים?" מהמזרח, אבל אני מעדיף לרכוש אחד בארץ אם ניתן ולא לחכות שבועים פלוס. האם מישהו נתקל בחנות שמוכרת מתאמים מקורים של ATI בין DVI ל HDMI? או אולי מישהו קיבל אחד כזה שהוא לא צריך עם הכרטיס מסך ש…

4. Started by psybrain,

כמה זה יעלה בארץ פחות או יותר ? והאם הוא שווה השקעה ביחס למחיר שיהיה לו ? אני בקרוב קונה מחשב חדש "יקר" והולך להשקיע.. רציתי לדעת האם שווה להשקיע בכרטיס מסך כזה או שיש כרטיסים זולים יותר ולא פחות איכותיים מבחינת גרפיקה מהירות וכו... ?

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by Ido.G,

היי, אני רוצה לקנות מסך LCD. האפשרות של מסך Widescreen קורצת. מהם היתרונות? מהם החסרונות? וכו'. אם מישהו יכול להעיד מנסיונו על עבודה עם מסך כזה זה יהיה נחמד. איך משחקים עובדים? איך סרטים עובדים? איך מתמודדים עם דברים שלא תומכים בפורמט רחב? תודה

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6858&CatCode=122 ממ אני לא מבין הרבה במחירים וכל זה אבל אתם ממליצים לקנות את הX800GTO2 באותו מחיר כדי להגיע באוברקלוק לכרטיס X850XT

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by Itzik68,

אני כנראה הולך לקנות את הכרטיס הזה והייתי רוצה לדעת אם יש חסרונות בדגם הזה פרט לעובדה שהוא הכי יקר מבין הוריאציות השונות?

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. היי אנשים אני זקוקה לכרטיס מסך ל-HDPC המשתדרג שלי: הדרישות ממנו: - לכרטיס יהיו מחוברים שני מסכים בחיבור דיגטלי ברזולוציה של 1920/1200 ומעלה - יהיו פענוחים בחומרה של BR/MKV ופילטרים שונים - חשוב שהכרטיס יתמוך ב DTS-HD/True-HD ובכל פורמטי הקול החדשים. - שתהנה לפחות שתי יציאות דיגיטליות HDMI(עדיף1.3) +VDI-DOUL LINK ורצוי שהשלישית תהה DP - לקירור פאסיבי איני מצפה, אבל אם הקירור לא יהיה רעש במיוחד זה עדיף כמובן. בתחילה מיד הלכתי על סדרת ה- HD-5XXX של ATI כאשר בתחילה שקלתי את ה- 5450 אולם קראתי בביקרות שברזולוציות גבוהות הוא עשוי לעשות צרות לכן כרגע (ובגלל שהם מוצעים במחירים יחסית קרובים) אני חושבת על הHD5570 1g או HD5670 512m. מה דעתכם? מה עדיף? האם לא עדיף אם כבר ללכת עם ה-…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. טוב, זה הולך להיות סיפור טיפה ארוך עם כמה שאלות, אודה לכל תגובה לכל שאלה. אז ככה, יש לי כרטיס xfx 9800gt שהתחיל לעשות בעיות לפני כמה חודשים. הבעיות היו רק במשחקים (סתם לדוגמא civilization V, call of duty, ואפילו heroes 3), איך שהייתי מתחיל לשחק קצת היה פריז במשחק והייתי צריך לעשות ריסטרט למחשב. בהתחלה ניסיתי פתרונות תוכנתיים, החלפת דרייבר להכי חדש (לפי המדריך באתר) - לא עזר, אחר כך פירמטתי את המחשב והתקנתי דרייברים חדשים - לא עזר. התחלתי לחשוב שהבעיה חומרתית. פתחתי את המארז ניקיתי אותו מאבק, החלפתי משחה טרמית לכרטיס אבל זה לא פתר את הבעיה, ואז הסתכלתי על הכרטיס וראיתי שארבעה קבלים מנופחים, וקראתי קצת באינטרנט וראיתי שהדבר נפוץ לכרטיסים כאלו, והבעיות שתוארו תאמו במדויק לשל…

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. השאלה בכותרת, ועוד שאלה קטנה, מהי טמפרטורה שהיא כבר גבוהה מידי לכרטיס ? תודה.

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by Guri,

שלום רב. אני מחפש כרטיס מסך שיחליף את הקיים 8800GTS. התקציב הוא 1500 ש"ח. אני צריך שתהיה לו יציאת HD מאחר ואני רוצה לקנות גם מסך בנוסף לכ.מ. אני צריך שהוא יריץ משחקים בצורה חלקה וטובה, ובנוסף יאפשר לראות סרטים באיכות 1080 חשבתי על ה-5850HD [איך הוא מבחינת הביצועים?] או שאולי יש משהו שיספק את הסחורה בצורה יותר מוצלחת? אם תוכלו להמליץ על כל מסך בנוסף [גם בתקציב של 1500ש"ח, אודה לכם מאוד]

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. היי חברים ... הכנתי מדריך אוברקלוק לכרטיסי AMD בעזרת תוכנת MSI Afterburner . חשוב לציין שזו לא התקופה האידיאלית לביצוע אוברקלוק, כיוון שהטמפרטורות גבוהות והתוצאות בהתאם. המדריך נרשם בהשראת מדריך קודם של djelectric ועבר שינויים והתייחסות לתוכנות עדכניות יותר. קישור למדריך של djelectric : http://hwzone.co.il/community/threads/426496-%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%90-%D7%9C%D7%A9%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A9-%D7%91-MSI-Afterburner *המהרת כרטיס המסך היא על אחריותכם בלבד, אין אני או הנהלת האתר אחראים על נזק שיגרם לכרטיס* *אין להשתמש בתוכנהFURMARK כיוון שזו גרמה בעבר להרס חומרתי של כרטיסי מסך, הן בכרטיסי ATI והן בכרטיסי NVIDIA** את תוכנת MSI Aft…

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. אורח Noam26
    Started by אורח Noam26,

היי חברה, לא מזמן התחדשתי במחשב ואת הכרטיס מסך קניתי באמאזון. עכשיו כמו באמזון היו מלא אפשרויות ומחירים ואני לא ידעתי ממש מה לבחור, בסוף הלכתי על ה EVGA GeForce GTX 1070 FTW DT עכשיו ראיתי שהמומהר שלו זה איזה 1700, ורוב האחרים זה יותר בכיון של 1800 זה אמור לשנות משמעותית בביצועים? אפשר להגדיל את זה אם מספיק קר במארז או משו? גם שמעתי של Nvidia יש איזו טכנולגיה שמשנה אוטומטית את התדר מ 1600 ל 1800 אם משו מבין ויכול לעזור לי אני אשמח. תודה חברה

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by Or4more,

מתלבט בין השניים האלה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2176 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1996 לפי איך שהבנתי הביצועים די זהים, בכרטיס של NVIDIA אני מקבל פיזיקס, בכרטיס של ATI יש את MAA החדש הזה.. בקשר למחיר אני יודע שיש HD6850 באיזה 40 שקל פחות, אבל אם אני אקנה אותו אני אקנה את של ספיר כי הוא בא אם קירור שקט יותר לפי איך שהבנתי מחיפוש קצר בגוגל.. תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by purple-hey,

שלום, אני מחפש לחדש את הכרטיס מסך , אני תלתיסט, עיקר השימוש של הכרטיס יהיה בתוכנות תלת מימד(Maya,Max,Nuke,PS,AF..). כמה שאלות: 1: האם יש מתחרים טובים יותר לכרטיס שבחרתי במסגרת תקציב בסביבות ה1k? 2: האם מהירות גישה של 128bit מספיקה לעבודה? 3: האם הדרייברים תומכים בWin8? 4: בצורה כללית, מה עדיך, כרטיס יותר חלש עם יותר זכרון או כרטיס יותר חזק(יותר מתקדם?) עם פחות זכרון? 5: איך ירוצו משחקים על הכרטיס הזה? המפרט שלי: מעבד: Intel Sandy Bridge Core i7 2600K Socket 1155 לוח:ASRock Z68 Extreme3 GEN3 Socket ספק : Antec VP550 Strictly Power 45A תודה רבה.

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. הנה הX800GT : http://www.powercolor.com/product.asp?id=75 ה X1300PRO : http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=699 ברור שהX800 יותר חזק, אבל האם הוא יותר חזק עד כדי כך שכדי לי לטרוח ולמכור תX1300PRO שלי ולקנות אותו במקום? (כחו בחשבון שאני אצטרך להוסיף איזה 400 ש"ח) ואולי יש למישו את הכרטיס ביותר זול מ860 ש"ח?

• 46 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by nadav1379,

אני קניתי כרטיס מסך רדון 9600xt ואני חושב שהחנות לא שמה לי את הכרטיס שאני רציתי אני חושב שהם שמו לי את se ולא את xt איך אני יכול להיות בטוח שזה xt?

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by mironm,

אוקי חיפשתי באינטרנט כרטיס מסך חדש לקנות כי שלי בוא נגיד קצת ישן(g force 2 mx 32 mb). עכשיו מצאתי 3 כרטיסי מסך שהמחירים שלהם בערך שווים הבדלים של כמה עשרות שקלים והבעיה היא שאני לא יודע איזה כדאי לי לקנות. אשמח לדעת איזה אתם הייתם מעדיפים ולמה(אמינות ביצועים וכו) אוקי עכשיו הכרטיסים הם: 1.RADEON 9600XT TV,DVI 128MB Sapphir 2.RADEON 9600XT TV,DVI 128MB Ati 3.Gigacube Radeon 9600XT D3 256MB תודה

• 37 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by dror32,

המערכת שלי היום: MSI Z170A GAMING M5 INTEL CORE i5 6400 2.7GHZ 6MB + ZALMAN 80F FAN DDR4 16GB 2400MHz HyperX Fury Kingston זיכרון יחד zalman zm850-hp plus מארז מחשב Fractal Design Define R4 USB 3.0 כרטיס מסך שאני רוצה לשדרג SAPPHIRE RADEON HD 6850 1G GDD5 התקציב הוא 900 ש"ח תודה מראש דרור

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by thebenjamin,

מתכנן רכישה בTMSFOX בהתחלה של PALIT היו הרבה יותר זולים אבל אז המחירים עלו והם השתוו לVAPOR -X בהפרש של פחות או יותר 100 שקל.. עכשיו המחיר של dual sonic 1GB ירד ל950 שקל ו vapor - x 1GB עולה 1175... לכרטיס של פאליט יש שנתיים אחריות ולשל סאפיר יש 3.. ואני לא יודע מה עדיף מבחינת ביצועים (או שהם די זהים..) שקט (שדי חשוב לי) וקירור.. שווה להוסיף את ההפרש כדי לקבל כביכול עוד שנה אחריות?

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by Culandur,

עיזרו לי בבקשה

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by skullfacer,

כותרת

• 37 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by Lanzar,

שלום לכולם קניתי שני כרטיסי מסך מחנות מחשבים COMP-IL 6800XT ! שבאים עם 8 צינורות עיבוד ו4 ורטקס אמרתי לעצמי בוא נבדוק מה אפשר להוציא מכרטיס של 1000 שקל... התקנתי RIVATUNER, ונחשו מה ? הכרטיס ניפתח ל 16/6 !!!! ולא רק זה !! גם ללא שום בעיה הבאתי אותו לתדרים של 400/1100 ! אולטרא לכל דבר ! :smile1: העיניין הוא ששני הכרטיסים נפתחו... אני חושב שהכרטיס ממש משתלם בהתחשב בעובדות האלו... לא חושבים ? : http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VC6800XTAGP&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1312

• 43 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. היי לכולם, רציתי להתעייץ לגבי כרטיסי מסך מתאימים לפי המפרט של הנייד שלי. אני מבין די הרבה במחשבים אבל ממזמן לא מתעסק בזה אז לא כלכך מעודכן כבר במה שהולך בשוק ולא רוצה כלכך לסמוך על נציג בחנות שימכור לי משהו שלא באמת אני צריך כי כמו שאנו יודעים..העיקר למכור. ברוצני כן לשדרג את הנייד שלי שלדעתי המפרט עצמו אכן די סביר פשוט הכרטיס מסך של אינטל שאיתו מגיע המחשב די מציק לי. אני די מבוסס אבל בכל מקרה לא רוצה כלכך להשקיע בתקציב ענק אלה במשהו נחמד וטוב שיתן לי רמה די גבוה יחסית ויש אלפי כרטיסי מסך שם בחוץ ככה שדי בטוח שיש משהו שיתאים ובתקציב יחסית נורמאלי. התקציב שלי זה עד 1000 בלי חרגיה ובלי לעוף יותר מידי כמובן כמו שאמרתי לא רוצה מחשב גיימינג מטורף אבל משהו ש…

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by BUNNY,

ATI אוכלים ל nvidia מהשוק כבר זמן דיי ארוך, והם מחזיקים בכרטיסי מסך החזקים יותר, ומבחינת מחיר גם יותר משתלמים, לכול דור של nvidia יש כרטיס מתחרה של ATI שהוא יותר ישתלם לא ? תקנו אותי אם אני טועה, אבל עדיף לקנות Radeon 9500pro מאשר כול GF4 ti ובמקום GF4 MX יש Radeon 9000 שהוא חזק מכול הסדרה משמעותית ובדור ה FX של nvidia כולם מפסידים ל 9XXX של ATI .... אז nvidia לא תפשוט את הרגל בסוף? ממה יש לה הכנסות ?? (חוץ מערכות שבבים, כי יש לה הוצאות גם על מתכנתים של כרטיסי מסך וכו) (אני ישמח אם nvidia תיקבר ...)

דיונים חדשים בפורומים