כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
בס"ד הבנתי שיש הבדל בין סוגי הכרטיסי מסך כאלה שמתאמים למשחקים שזה אני לא צריך - אני לא משחק וכאלה שמתאימים לעבודה, עריכות, גריפקה ותוכנות כמו אדובי פוטושופ וכו' וכו' - שזה השימוש שלי. הבאתי פה מספר כרטיסי מסך על איזה מהם הייתם ממצלים לי? http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/krt-msk-pny-nvidia-quadro-k600-low-profile-p-15302?cPath=67 http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/krt-msk-sapphire-ati-radeon-7870-2gb-gddr5-pci-hisol-mlai-p-13610?cPath=67 http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/krt-msk-gigabyte-gtx750-2gb-ddr5-n75twf2oc-2gi-p-16435?cPath=67 http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/krt-msk-ati-sapphire-7870-2gb-gddr5-with-boost-mbtsa-p-145…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כרטיס מסך sapphire hd 6970, בבדיקה בתוכנת speedfan ה GPU שזה הכרטיס מסך (תקנו אותי עם אני טועה ) מגיע ל 62 מעלות במאמץ רציתי לדעת האם זה תקין כי לי זה ניראה מוגזם למדי ! ושאלה אחרונה בתוכנה speedfan יש שורה שקוראים לה HD0 והטמפרטורה לאיזה חלק מתכוונים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
טוב קיבלתי אותו אתמול והוא radeon 9700 pro by sapphire רק רציתי לשאול אם יהיו הבדלים ממשיים בין הכרטיס לזה של ג'יגהבייט או של הרקולס
-
דריבר חדש שיצא היום לכרטיסי NVIDIA בשביל XP!! כרגע יש גרסא רק ל 32-BIT הורדה http://194.71.11.70/pub/games/PC/guru3d/nvidia/100.87-XP_x32-%5BGuru3D.com%5D.exe ודרך אגב קובץ הEXE של ההתקנה אחרי שעשיתם EXTRACT פגום אתם צריכים להתקין את הדריברים בדרך הישנה > לוח הבקרה> מערכת > חומרה > מנהל התקנים > ותחפשו את כרטיס המסך שלכם ואחר תכנסו לדריבר ותכנסו לעידכון ואז תבחרו את התיקייה שהוצאתם אליה את הקבצים של הדריבר ואז הוא יתקין לכם... ולמי שיש באנגלית Attention read this : the setup.exe is broken, you need to install these drivers the old-school way; thus: > Control Panel > System > Hardware > Device Manager > Display Adapters > your graphics ca…
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
אני משדרג מחשב ישן (P 1.8GHz) ומחליף את כרטיס המסך שבו (TI500). אחד ממטרות המחשב (פרט לאינטרנט ומשחקים לא עתירי גרפיקה) הינו להציג וידאו על מסך LCD 19 (לחדר ילדים). מה עדיף - לקנות כרטיס מסך בינוני (DVI כמובן) וכרטיס טלויזיה (כניסה מאנטנה/וידאו מהסלון) או לקנות כרטיס מסך עם כניסת וידאו (AV) ולחבר את הוידאו מהסלון ישירות אליו ? האם כרטיסי הטלויזיה מגיעים עם שלט ? האם השלט רק לתחנות או גם לקול ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
תודה.
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך חזק שיריץ לי משחקים על 1680x1050 מסך 22 אינץ שיהיה קריר ושקט
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום, היום החייתי מחדש את המחשב הישן שלי. למטרת חיבור המחשב לטלויזיה. אז אכן התקנתי ווינדוס XP שדווקא רץ באופן מפתיע יפה על המחשב הפנטיום 2 333 הישן שלי. חיברתי את הכבל מהככרטיס מסך לטלויזיה. הטלויזיה אכן הגיבה, אבל בסך שחור התחלתי לחפש עזרה בנושא, ומצאתי כל מיני תכתובות מלאות בשפה טכנית וכל מיני מושגים שממעבר ליכולתי. קשה לי להאמין שבכדי לחבר את הכרטיס מסך שלי לטלויזיה אני זקוק לתואר בתכנות. http://www.realh.co.uk/linux_tv_howto/ar01s07.html הנה הלינק שנתקלתי בו, עד כמה שהבנתי הוא דן בדיוק בבעיה שלי. יש לי VOODOO3 למקרה וזה עוד לא ברור ואני לא מבין מה הבעיה, מצאתי תכתובת שטוענת שהכרטיס שולח תשדורות לטלויזיה ברגע שמוציאים את הכבל של מסך המחשב מהמחשב. הצלחתי לח…
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
החלפתי במחשב שלי כרטיס מסך מי 96GT ל73GS (איזה שדרוג אה? xP), התקנתי דרייברים, העלתי רזולוציה, מהשניv שהעלתי רזולוציה המסך הראה לי "Input not supported", אפילו שקלעתי בבערך הרזולוציה שלו (19 אינץ) שזה 1200x960 זה רשם את זה, אבל אחרי חמש דקות הוא הוריד את ההודעה והכל עובד כמו שצריך, איך אני גורם להודעה הזאת לחלוף? יש לי מסך של BenQ T900HD וכרטיס מסך של nVidia GeForce 7300 GS עכשיו, לום אם P41 (מחשב לא לגיימינג)
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד של HP עם מעבד AMD E-450 APU וכרטיס מסך Radeon HD 6320. המחשב מתפקד סבבה בכללי. לפעמים אני משחק Counter-Strike 1.6 וה-FPS במשחק נע בין 60-100 אבל הבעיה היא שלפעמים אני נכנס למשחק, הכל כרגיל, המחשב מחובר למטען (על High Performance בהגדרות בטרייה), אותם הגדרות במשחק, אותה מפה במשחק, אותה כמות שחקנים, אבל פתאום ה-FPS נע בין 30-70. יש מצב שאם אני אצא ויכנס שוב - הכל יהיה בסדר (ינוע בין 60-100), אבל לא תמיד. זה מרגיש כאילו למחשב לפעמים אין כוח לתת גז, זה קורה גם לפעמים בהרצת סרטי Full HD 1080, נראה לי שמשהו בהגדרות של ההאצה (Acceleration) לא בסדר, כאילו לפעמים הוא על הילוך נמוך ולא בא לו להתאמץ. גם למשל כשזה קורה עם הסרטים, אני פשוט עושה Reboot והכל עובד …
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אחרי שהבנתי שהמפרט הנוכחי שלי בקושי מגרד את ההגדרות המינימליות ל-Fallout 4 החלטתי לשדרג. אני לא מכוון ל-ultra ב-4K. יש מסך 1920X1080 ואני לא אחליף אותו בקרוב - אני אשמח להגדרות high/very high על משחקים חדשים לתקופה הקרובה אם אפשר לעשות את זה במחיר סביר. מפרט נוכחי: לוח GA-Z77-D3H i5 3570K 16GB ddr3 Radeno HD 7870 XT Seasonic X-series 760w הדבר הזול לעשות הוא לקנות עוד כרטיס מסך וללכת על crossfire. יש ספק, יש מקום במארז ויש לוח שתומך. הבעיה שבלוח הסלוט השני ל-PCI-e הוא X4, ככה זה מפורט אצלם: 1 x PCI Express x16 slot, running at x16 (PCIEX16) 1 x PCI Express x16 slot, running at x4 (PCIEX4) הבנתי שזה לא ממש נורא אבל שזה גם לא אידיאלי. בקיצור, להוסיף עוד 7870 יעלה פחות מ-70…
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, עשיתי BENCHMARK למחשב שלי (תוכנה בשם Heaven benchmark), והוא יצא ממש ממש נמוך לעומת BENCHMARKים שיש באינטרנט של GTX 570 וחומרה הרבה פחות טובה (למשל I5 במקום ה I7 שיש לי) האם למישהו יש מושג למה זה קורה והאם החומרה שלי תקולה? תודה
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום האם הנאה של המשחק עולה בהרבה כאשר משחקים עם פילטרים ? אם כן איזה כרטיס מסך הכי זול שיכול לאפשר את זה ? אגב איזה פילטרים ? X8 X4 או שכמה שיותר יותר טוב ?
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
http://xtreview.com/review140.htm לפי מבחנים שנעשו באתר זה לשני הכרטיסים עולה ה7600gt מגיע ליכולות של 7800gs ואף עולה עליו בכמה פרמטרים (ראו באתר). אני מדבר על הגירסאות של agp. כולם אומרים ש7800gs הוא הכרטיס הכי מהיר והכי חזק לagp , אז למה 7600gt רק בעל 12 pipelines עוקף אותו בביצועים (לצורך השוואה לכרטיס השני יש 16 pielines) האם מישהו בפורום יכול להסביר לי את התופעה?
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
צריך אתר רשמי שכתובים בו המהירויות שעון- של הזכרונות ושל הליבה של שבב הFX5200 של נוידיה. באתר המעפן של נוידיה הם לא רשמו את זה. או שזה ממש מסובך להגיע לשם. אם מישהו יכול לתת לי בבקשה אתר של זה זה נורא יעזור לי תודה
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס מסך ati radeon 9800 pro ואני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה. הבעייה: הטלוויזיה מרוחקת מהמחשב... יש למישהו פתרון? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
-
דגם ה-Turing הנגיש ביותר מוכן להשקה שלו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
ערב טוב לכולם, אני מחפש מסך LCD 19" בתקציב של עד 3000 ש"ח. לאחר סקירה של דגמים נסגרתי על שלושה; ViewSonic VX912 Samsung 930B LG 1980Q מי לדעתכם עדיף ? ה LG מאוד קורץ לי, בעיקר בגלל הכיונון גובה, מה שחסר באחרים. אני כמובן פתוח להמלצות של דגמים אחרים אך חייב שיהיה אפשרות של חיבור DVI (ורצוי מאוד כונון גובה). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מה אתם אומרים ? איזה כרטיס אמין יותר לרכישה מחו"ל: BFG Tech BFGR79256GSOCE GeForce 7900GS OC 256MB GDDR3 PCI Express x16 Video Card - Retail או XFX PVT71PUDP3 GeForce 7900GS 256MB GDDR3 PCI Express x16 EXTREME Video Card - Retail ל- XFX יתרון במהירות זכרון של 1.55Ghz וה- BFG מתפאר ב 950 Vertices/Sec לעומת 870 ב- XFX אבל מנסיון איזו חברה אמינה יותר ? (סה"כ האחריות תשאר בארה"ב)
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
נדפק לי המסך אחרי 4 שנים.... צריך המלצה למסך CRT טוב '17. בלחץ עד 1000 שח. אם אפשר במחיר כזה '19 אז מה טוב תודה!
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
האם מי שיש לו לוח אם שתומך רק ב agpx4 יוכל להתקין כרטיס מסך של agpx8 כדוגמת redon9700 ,הלוח הוא מסוג asus p4b266c
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
בצל הזמינות הראשונית עבור ה-RTX 4090 המפלצתי, יש בשורות טובות גם עבור אלו שבידם כרטיסי מסך וותיקים יותר של מפתחת השבביםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
- 2 followers
-