עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by oleg_rak,

היי !!! אני צריך שתמליצו לי על מסך lcd 19 אינץ ותגידו לי גם על מה יש לשים דגש!!!

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  2. X800RX מה יש לאנשים בחברה הזאת ? בנתיים NVIDIA אוכלים אותם עם ה7800GTX והGT והם מייצרים עוד כרטיסי מיד אנד אולי הם רוצים ליין רחב יותר של כרטיסים כמו של NVIDIA ? אולי זאת טקטיקה נסתרת שנבין אותה רק עוד כמה זמן ? אין לי מושג מה הולך שם... הנה פרטים על הכרטיס: http://www.club-3d.com/distri/productinfo/spec_vga.php?ordercode=CGAX-RX86DD

• 14 תגובות
    • 914 צפיות
  3. Started by ilanb0,

עד עכשיו חשבתי שכרטיסי מסך תוקעים לסלוט בלבד. ראיתי תמונות של כרטיסי מסך שיש להם חיבורים של חוטי חשמל ללוח. מה בדיוק זה עושה? האם זה לא מספיק לתקוע אותם לסלוט?

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  4. Started by shlomi_x,

היי, קניתי לאחרונה מסך LCD 19 של Nec שתומך ב DVI. השימושים שלי הם בעיקר עבודות פיתוח תוכנה + אולי סרטים. 1. מה היתרון של חיבור DVI לעומת חיבור אנלוגי רגיל? האם איכות התמונה משתפרת? משמעותית? 2. איך ניראת כניסה של חיבור DVI? 3. אני מעוניין לעבוד עם שני מסכים (הישן והחדש) במקביל. מה אני צריך לשם כך? איך העבודה מתבצעת? צריך מפצל מקלדת + עכבר? 4. על איזה כרטיס מסך שתומך בדרישות שלי (למתכנת [לא גיימר], DVI, ריבוי מסכים) אתם יכולים להמליץ? תודה, שלומי

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  5. Started by ilanb0,

עד שהתחלתי להתעניין חשבתי שיצרן אחד מייצר סוג אחד של תקליטים. עכשיו אני מבולבל: יצרנים שונים מייצרים אותו פורמט של כרטיס (למשל GFORCE) וכיו"ב? אז איך אני אמור לדעת מאיזה חברה לקנות כרטיס ג'יפורס או רדאון? ומי החליט על השמות הללו של הכרטיסים? והאם השמות הללו אמורים לייצג משהו, או שזה "סתם" שם? למשל, מה אני אמור לדעת אם כרטיס הוא ג'יפורס, ולהבדיל - רדאון? בנוסף, נתקלתי במקרים בהם יש אותו מספר כרטיס, אבל יש בהם שוני. למשל: 1. כרטיס מסך מבית GIGABYTE דגם ATI RADEON 9250 128Mb 64 bit DVI bulk לעומת, 2. ATI RADEON 9250 128 mb BULK VIVO 128Bit TV-OUT DVI אז איך אני אמור לדעת שאני לא קונה כרטיס כזה שבסוף עלול שלא להתאים למחשב שלי? אני למשל, אחרי שהכרטיס שלי כנראה התבשל, קיבלתי …

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  6. Started by tulz,

כמה קיבל 7800GT ב-D3MARK05?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  7. Started by ohadbx,

עוד מידע לגבי הקנייה שלי כאן: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=136938.0 בקיצור- אני קונה כ. מסך חדש, כנראה GF6600GT. הבעיה היא שאני מתלבט בין 3 חברות- לידטק, ג'יגהבייט וגיינוורד, שלושתן עם שם טוב ואין הפרש גדול במחירים (בפנדה לפחות). אמרו לי לברר כרטיס של איזה חברה יעבוד הכי טוב עם הלוח אם שלי, יש בזה אמת או שסתם שטויות?

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  8. Started by eli_a2006,

השאלה בכותרת :xyxthumbs:

• 9 תגובות
    • 668 צפיות
  9. Started by DJPOWER,

איפה אני יכול לראות את החיישן טמפ' של הלידטק 6200 ראיתי בדיון הזה שהוא נעול או משהו... http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=129395.0 תודה יונתן עריכה: אני יודע שאפר לראות בתוכנה WINFOX אבל זה לא נותן לי להתקין אותה... גם לא דרך הדיסק וגם לא מהאתר! זה עוצר ב36אחוז

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  10. Started by arnoNz,

נאבד לי הכבל vivo שלי מישהו יודע מאיפה משיגים אחד כזה (מוכן ליקנות גם משומש ממישהו)??? למי שלא הבין הכבל שמתאים ל powercolor x800xl

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  11. שלום, אני רוצה לקנות שני מסכי LCD, אחד הוא בשבילי שאני לא משחק אבל אחד גם בשביל אחי והוא משחק די הרבה במחשב אז או שתמליצו על אחד שיתאים לשנינו או על שניים שונים.... עדיף שיהיה לו עיצוב יפה אלב ממש לא חובה, ללא רמקולים... אני לא ידוע אם זה משנה אלב לי יש יציאת DVI ולאחי אין.... תודה רבה רהב מראש, ניר.

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  12. Started by guyfaran,

מה זה pivot?

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  13. Started by aldema,

תסתכלו ותגידו אם שווה לקנות.. http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=1615&osCsid=6ada97b4d52654c811cf75358375b7b0

• 34 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Dan4,

http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=239032 כי לפי הנתונים שלו הוא מצויין ? איך איכות התמונה שלו? הנתונים שלו: קונטסט 1:700 בהירות 300 זמן תגובה 8мс

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  15. Started by pinkmasta,

שלום אני צריך המלצה למסך LCD עד 1700 ש"ח , מסך 17 אינץ.. לצורך משחקים בעיקר.

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  16. תודה לעונים

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by roc,

מצאתי חנות זולה מאוד לדעתי! הם מוכרים ספקים של ENERMAX וחברות אחרות במחיר ממש טוב, http://digma.co.il/shop/index.php?cPath=27_67&sort=4a&page=2&osCsid=75ec4bb82262541a0b822a936e7eb87d תראו בדף הזה יש שתי כרטיסי מסך של 6600GT AGP,אחד לידטק השני GIGBYTE, זה של GIGABYTE עולה 960 בזמן שהשני של לידטק 1050 כמעט הבדל של 100 שקלים! למה יש הבדל כל כך גדול במחירים, האם יש הבדל משמעותי בין הכרטיסים?

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  18. חוץ מיתרון של חסכון במקום..האם זה בריא יותר לעיניים או איכותי יותר? עריכה: מצטער, מצאתי את הת'רדים הרלוונטיים רק אחרי שפתחתי את זה בינתיים לא ראיתי שיש יתרון גלוי

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  19. Started by Bruce,

לאחר שבויעיים של חיפוש בפורום התלבטויות קניתי מסך את המסך של סמסנוג ה730B אומנם רציתי ללכת על ה710T המומלץ אבל כבר ישנו מחסור בדגם הזה. ורציתי שמידה ויהיה איזה פיקסל שרוף לא תהיה בעיית החלפה. בכל מקרה המסך נראה מצוין האמת שהוא בהיר מדי אבל לא הספקתי עדיין לכוון אותו ואני חושב שכל מי שעובר לLCD רואה את הבהירות הזאת. בקיצור אחלה תמורה לשקל גם מגיע עם כבל DVI ואומנם אין PIVOT או כיון גובה אבל מבחינתי זה לא היה קריטי.

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  20. Started by Idan-h,

האם ATI ו-Nvidia ממשיכות לייצר כרטיסי AGP? או שמה כל כל החברות הפסיקו וממה שיש בשוק זה מה שנשאר? כי אני לא מתכנן ממש על מחשב חדש, ואם באמת הAGP הולך להעלם בתקופה הקרובה, אני מעדיף לקנות אולי איזה 6600GT או 6800. תודה.

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  21. Started by Verti,

קניתי מחשב חדש עם כרטיס גרפי חדש, המסך הישן נשאר (LCD nu 711v). במחשב הישן עם Geforce2 MX ראיתי חד ומאוד ברור את הטקסט . Cleartype מכוון לOFF כי אני לא אוהב את האפקט. עם הכרטיס החדש, Geforce 5200, הטקסט נראה פחות חד וזה משגע אותי. ההגדרות אותן הגדרות. אני לא יכול להתקין את הישן. אני לא חושב שזו בעיה בכרטיס אלא בDAC שהיצרנית Club 3D חיפפה בתכנונו. יש כרטיסים/חברות שידועים יותר באיכות הדו מימד שלהם?

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  22. Started by dids22,

איך אני יכול לעשות את זה? יש לי את הכרטיס xfx6600gt וקיבלתי איתו כבל כזה שבצד א הוא עיגול ואזה יש 3 פינים מעליהם יש 4 פינים ומעליהם יש 2 פינים אתם יודעים לאיזה סוג חיבור אני מתכוון? ובצד ב יש שני פינים מעליהם עוד שני פינים ומעליהם מקל שחור כזה אז את צד א אני יכול לחבר לכרטיס מסך אבל אין לי בטלויזיה חיבור לצד ב אז מה אפשר לעשות? העליתי תמונה של החיבורים *עריכה* איך אני יכול לדעת אם הכרטיס מסך שלי הוא vivo? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  23. Started by Rhx,

שלום לכולם,אבא שלי משום מה נמאס לו מה C RT שלי כשהוא יושב עליו לפעמים אז הוא החליט לקנות לי מסך דק מ1000 עד 2000 שקלים 19 או 17 תחליטו אתם עכשיו אני מתלבט בין L C D ל C RT למה אני בעיקר מתעסק הרבה בתחום הגיימינג ואמרו ש CRT יותר טוב מצד שני אני רוצה יותר מקום ראיה יותר טובה ואמרו שזה גם לא מזיק לעיניים לעומת ה C RT..את ה C RT שיש לי אני יתן לאחי עכשיו אני צריך קניה בטוחה מסך אמין וטוב...אגב המסך שיש לי כרגע הוא JT C K-700 ואני רואה בו מצוין הוא עובד על 1024*768 85HZ ורואים בו טוב הבעיה שראיתי במסכים L C D אצל חברים שלי ויותר נוח לראות וגם הוא יותר נוח וקל..אבא שלי רוצה לקנות L C D אך אני אולי אנצל את זה ואקנה C R T איכותי או ש L C D..אגב לא חייב בכלל לקנות הוא אמר ל…

• 11 תגובות
    • 760 צפיות
  24. לפני שבועיים בערך חבר שלי קנה Gigabyte Nvidia GeForce 6600GT AGP 128MB ב-1,100 שקל באריזה היה כבל עם חיבור בננות לטלוויזיה למה הוא מיועד (לראות טלויזיה במחשב או ההפך ??) ובקשר ל-6800 http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_67&products_id=821&language=he&osCsid=6db2cd7ceef986e78a3bcc7793979238 יש הבדל רציני של ביצועים בין שתיי הכרטיסים ? כי חבר שלי מה זה מתבאס שהוא לא לקח ת-6800

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  25. Started by Artemis Entreri,

שאלה: ה6800GT בגירסאת AGP קיים בגירסאות של DDR3 או רק ב DDR1 ? אותה שאלה לגבי ה NU

• 2 תגובות
    • 491 צפיות

דיונים חדשים בפורומים