עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שאלה בכותרת, תודה מראש לעונים.

• 8 תגובות
    • 594 צפיות
  2. אהלן אני חדש פה אני מחפש כרטיס מסך לצורך משחקים באיכות מעולה עכשיו אני חשבתי על 9800GT השאלה אם יש משהו יותר טוב לדוגמא ה Quardo רציתי לדעת מה חושבים עליו והאם משתלם לקנות ATI תודה, דניאל

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  3. היה לי 6600 256M PCI-EXPRESS שהלך לעולמו. עכשיו אני תקוע ללא כרטיס וללא מחשב, אני רוצה לקנות כרטיס חדש בתקציב של 400 שקל.. מה אני יכול לקנות בסכום הזה?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אהלן המחשב שלי עכשיו: Intel(R) Core(TM) i5-3570 CPU @ 3.40GHz, 3392 MHz ספק: SeaSonic 620W 80+ Bronze S12II-620 8GB RAM לוח אם: Gigabyte Technology Co., Ltd. B75M-D3V כרגע עם ווינדוס 8.1, מתכנן אחרי הקניה לפרמט ולהעביר לווינדוס 10 מתלבט בין שני הדגמים האלו, מה אתם אומרים יותר כדי לי ללכת? לצורכי גיימינג תודה מראש

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  5. התקציב: 600-700 ש''ח לפני הכל, אני רוצה להגיד שהלכתי לחנות KSP ברמת גן לקנות כרטיס מסך - NVIDIA GIGABYTE GT640 2GB משהו כזה, והוא לא התאים למארז שלי, או ללוח אם, אני לא כל כך מבין בזה.. הוא יכול להתחבר אם עושים איזה קומבינה ומשחררים ברגים וכולי, אבל זה ממש לא התחום שלי, אני מחפש כרטיס שיתאים למחשב מבחינה פיזית. מפרט המחשב: מעבד: Field ValueCPU #0 Intel® Core2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz, 2926 MHz לוח אם: Dell OptiPlex 380 כרטיס מסך נוכחי: Sapphire Radeon HD 5570 מארז: Dell OptiPlex 380 ספק כוח: http://www.newpowersupply.com/genuine_dell_x472m_255w_power_supply_model_b255pd_00_cde0255p5wa_rev_a00_cn_0x472m_75651_199_00rp_a00_dp_n_0x472m-pr-1555-c-1-p-1.html מסך: …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני מחפש כרטיס מסך תקציבי למשחקים, בסביבות ה 500-600 ש"ח כרגע יש לי 8500GT שבינתיים איכשהו מצליח להריץ חלק מהמשחקים החדשים, אבל על גרפיקה נוראית (למרות שיש מציאות... סקיירים לדוגמה רץ לי לא רע בכלל בהגדרות בינוניות-נמוכות ברזולוציה 1680x1050) המפרט של המחשב כרגע הוא כך: Gigabyte G31M-S2C Intel E5400 3GB Ram DDR2 (מגביל אותי משהו, לצערי הכי הרבה שאני כרגע יכול לעשות זה להחליף סטיק אחד של 1GB בחדש של 2GB - שגם בתכנון, כי אפילו כרטיס של 4GB DDR2 יכול להגיע למחירים מאוד גבוהים ממה שראיתי) 8500GT התכנון הוא לשדרג את המחשב בשלבים כשאני מתחיל בכרטיס מסך, וכל השאר יבוא יותר מאוחר... אני רוצה להריץ את המשחקים החדשים על הגדרות סבירות (בינוני-גבוה) לפחות, ברזולוציה של 1680x1…

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  7. לאחר ששיחקתי ב-NFS:MW עם כרטיס המסך הנוכחי שלי, התאכזבתי מאוד מהגראפיקה שקיבלתי. התקנתי גם את המשחק החדש Devil May Cry 3 Special Edition, כאן בכלל לא הצלחתי לשחק (פרטים נוספים). החלטתי שאני קונה כרטיס מסך חדש שיתאים למחשב שלי ושיתן לי את הביצועים הכי טובים שאפשר בסביבות ה-1000 ש"ח. הדרישות הבסיסיות שלי הן - תמיכה בכל הטכנולוגיות החדשות (SM3.0 וכל השאר), 256BIT ומינימום 256MB זיכרון, הרצת משחקים חדשים על המקסימום, רצוי שיהיה כרטיס מסך מ-nVidia. תודה, יום טוב.

• 33 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Pitus,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות כרטיס מסך GIGABYTE 8800GT איפה אני יכול להשיג כזה ברשתות הגדולות שמוכרות מחשבים? KSP או IVORY או רשת אחרת שמישהו יכול להמליץ לי? אני לא רוצה לקנות בחנות קטנה כי כל פעם שאני קונה בכזאת השירות/ האחריות לא מסתדרת מסיבה כזו או אחרת ומנסים להפיל את הבעיה שלך ואותך ליבואן שבכלל לא מתעסק עם לקוחות פרטיים. תודה על העזרה, ליאור.

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  9. Started by Grim Reaper,

התקציב הוא 1300 שקל 19 אינץ' מה אתם מציעים ואם אפשר תסבירו לי על הפרמנטים של המסך ומה הם אומרים

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  10. Started by kinggil,

אהלן, ראיתי את המסך הזה ?SAMSUNG? - ?TFT 17'' 721S 8MS +PIVOT? ,ואני מעוניין לדעת איך הוא. תודה.

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  11. אני מחפש לקנות לעצמי מסך 17-20'' LCD אשר יצטרף למסך טלוויזיה LCD 27'' בחדר שלי. בגלל שהמסך ישמש לעבודה ולפעמים למשחקים, אך לא לתצוגת סרטים(בשביל זה יש לי את המסך טלוויזיה), אני חושב לקנות מסך 19'' בגלל שיש סתם קפיצה עצומה במחיר של 19'' לעומת 20''. ולכן אני חושב שעדיף לקנות מסך 19'' טוב. חשוב לי גם שהמסך היה יפה חיצונית, אז אם מדובר בתוספת של קצת כסף בשביל יופי נטו בלי ביצועים, אז סבבה. המון תודה מראש, ניב..

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  12. Started by shaul,

אוקי אם מעניין אתכם למה רק LG אז כי אבא שלי בנה להם אתר אינטרנט או משהו ועכשיו יש לנו הנחה בקניית מסך שלהם, אז איזה כדאי לי לקחת, מן הסתם שטוח עדיפות ל17 אינץ'...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Wolfinix,

האים מישהו שמע על מבצעים טובים בארץ? תודה

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  14. שלום וברכה, איזה כרטיס מסך, שנחשב שידרוג נאה ומיישר קו עם המשחקים הכבדים כיום הייתם ממליצים לקנות? כרגע יש לי HD5850 רפרנס. בגדול אני קונה משומשים בלבד בגלל שקניתי בעבר משומשים ולא היו איתם בעיות כלשהם.

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. אז ככה, במחשב של אחי יש כרטיס GEFORCE 6200 PCIE ג'יגה זכרון ומעבר P4 3GHZ. פיפא 09 לא עובד אצלו ואנחנו רוצים לשדרג לו את המחשב, זכרון יש לי בבית כך שכשאוסיף אותו יהיה 2GB זכרון. עכשיו איזה כרטיס מסך לקנות לו בסביבות ה500 ש"ח בשביל שפיפא יעבוד טוב? על 1024x768 גרפיקה לא כ"כ משמעותי אם low,high,med כל עוד המשחק יעבוד חלק וכמו שצריך. עכשיו אם התקציב לא מספיק אז כמה אצטרך להשקיע בשביל שיעבוד כמו שאני רוצה?

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  16. שלום לכם, ברשותי HD4830 512MB, למסך FHD. אני מחפש לו מחליף, בעיקר בשביל הCOD:BO. החסרון הוא בשאר המערכת, מעבד: E7200@3.8GHZ, זכרון 4GB, לוח P35. לגבי הספק אין שום בעיה או הגבלה (אני מבין בספקים). אז הבעיה היא קצת במעבד, ובלוח יש PCIE 1.0. אין לי כל כך בעיה של תקציב, מצידי הייתי קונה את 470GTX, אבל נראה לי שהוא יוגבל. מצד שני, יתכן ואני אחליף מערכת בעוד כשנה, כך שאולי אפשר להשקיע כבר עכשיו בכרטיס. תודה רבה שקראתם עד לפה, וגם על העזרה.

17. Started by Styx,

שלום חברס תאמת יש לי מחשב די ישן וכרגע אין ממש כסף למחשב חדש אבל עדיין אני צריך כרטיס מסך חדש (יותר למישחקים) שיתמוך ב Vertex Shader Ver.: 3.0 , Pixel Shader Ver.: Required - 3.0 כרגע יש לי Readon x800 gto התקציב הוא 400 ש"ח פחות או יותר נ.ב אם אתם צריכים תצלום של משהו מאוורסט אז תגידו

• 13 תגובות
    • 906 צפיות
  18. Started by Rincewind,

כיום אני עם לוח אם Asus M2N-E מעבד Athlon 64 X2 4200+ ו-2 ג'יגה RAM זיכרון של קורסייר. אני מתכוון לשדרג את המחשב. משדרג מעבד (AMD Athlon II X4 635) ורוצה גם לשדרג קצת את כרטיס המסך מה-Geforce 7600GS למשהו טוב יותר. אני מוכן להשקיע בסביבות ה-450 ש"ח. כמה שפחות יותר טוב. המטרה היא להריץ פה ושם משחקים, ממש לא מצפה שהם ירוצו ב-HIGH. בגלל שאני עובד עם שני מסכים חובה שתהיינה שתי יציאות DVI. אני מצאתי שני כרטיסי מסך מעניינים (אני חושב): http://www.skypc.co.il/pl_product~X96T512D3~8~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~XFXHD4650~8~0.htm מה אתם אומרים? שווים משהו? אם יש לכם הצעות טובות יותר אשמח לשמוע. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  19. Started by Rincewind,

כיום אני עם לוח אם Asus M2N-E מעבד Athlon 64 X2 4200+ ו-2 ג'יגה RAM זיכרון של קורסייר. אני מתכוון לשדרג את המחשב. משדרג מעבד (AMD Athlon II X4 635) ורוצה גם לשדרג קצת את כרטיס המסך מה-Geforce 7600GS למשהו טוב יותר. אני מוכן להשקיע בסביבות ה-450 ש"ח. כמה שפחות יותר טוב. המטרה היא להריץ פה ושם משחקים, ממש לא מצפה שהם ירוצו ב-HIGH. בגלל שאני עובד עם שני מסכים חובה שתהיינה שתי יציאות DVI. אני מצאתי שני כרטיסי מסך מעניינים (אני חושב): http://www.skypc.co.il/pl_product~X96T512D3~8~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~XFXHD4650~8~0.htm מה אתם אומרים? שווים משהו? אם יש לכם הצעות טובות יותר אשמח לשמוע. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  20. Started by Gamer-Emperor,

היי חבר'ה, יש לי את המחשב הבא: * לוח אם P5B *E6600 @ 2.4Ghz * Geforce 7950GT 512Mb * 2GBRam 800Mhz * 450W Corsair אני מתכוון בעתיד לקנות מחשב רציני, אבל לעכשיו - אני רוצה לשדרג את המחשב הנוכחי, בשביל להריץ את כל המשחקים שפספסתי ב3 שנים האחרונות. תמליצו לי על כ. מסך טוב, שפשוט יחזיק לי בצורה סבבה את המשחקים של היום, ובצורה טובה מאוד את המשחקים של ה3-4 שנים האחרונות.אני צריך גם להוסיף עוד 2 ג'יגה למחשב, נכון? אם כן, איזה? אני אפילו מוכן להחליף את ה2 שיש לי, ב4 GB חדש לחלוטין מסדרה חדשה, גם ככה המחירים נמוכים.התקציב לכרטיס מסך - 800 - 1200 ש"ח, מותר לחרוג, אפילו לפחות מ800, למרות שלא נראה לי בכלל שצריך? משהו אחרון, אני משתמש בWindows 7 32Bit - לאחר שאני אשיג 4GB, ל…

21. Started by boludo,

שלום לכולם אני מחפש קטעי וידאו של 3d לשימוש ב AVID, קבצי מאט או 3D בעלי רקע מופרד ל KEY חינם כמובן תודה

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  22. אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה.. אבא שלי יכול להדפיס לי בעבודה שלו פוסטר גדול, הוא עובד בבית דפוס ואני רוצה שהוא ידפיס לי פוסטר בגודל של קיר שלם! משהו בסביבות 3X5 מטר. עכשיו אני מחפש איפה שהוא תמונות, גרפיקות, ובכלל קבצים של גרפיקה כל שהיא באיכות מאד גבוהה. איפה אני יכול למצוא דבר כזה? אני לא סגור לגמרי על האיכות, כאשר הרעיון הוא שכמה שיותר הרי זה משובח! הכוונה היא לתמונות נוף למיניהן, פרסומות, כרזות כל דבר תודה ניר

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  23. פעם איזה מנהל נתן לי מדריך ממש טוב עם תמונות. שעזר לי מאוד אך לא הצלחתי למצוא אותו. אם מישהו יוכל לעזור לי אז שיפרסם את הכתובת. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  24. Started by tintin,

האם RIVATUNER היא התוכנה הכי מומלצת והכי מתקדמת לקינפוג כרטיסי NVIDIA? יש ברשותי 8800GTS 320 האם מישהו מכיר מדריך או יודע להסביר איך צריך להגדיר את התוכנה כדי להשיג ביצועים מקסימלים? מה צריך להגדיר ב DIRECTX וב OPENGL אם אני מפעיל את התוכנה D3D OVERRIDER אז אני צריך לבטל את האפשרות לVSYNC במשחק עצמו ובRIVATUNER? האם אני יכול לראות את טמפרטורות הכרטיס והFPS במשחק עצמו כמו בתוכנה FRAPS? תודה.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  25. Started by Iv0ry,

כותרת. תודה

• 5 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.