עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yoni725,

קניתי כ מסך GTX 950 המאוורר לא עובד האם הוא עובד רק במאמץ? או שמשהו לא תקין תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by The UnKnown,

עפ"י האתר pc-spot המשחק הזה ידרוש דרישות לא חזקות במיוחד , לא כמו שציפינו לפחות. הנה קישור לידיעה: http://www.pc-spot.co.il/index.php#newsitemEplAZElplpKruWhlCl עוד קישור למקור: http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=56017 תרדו קצת למטה ושם נמצאת הידיעה.

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  3. יש לי VISTA64 ואני מחבר יציאת טלויזיה ל TV-OUT. יש לי G-FORCE 7600. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by foxil,

אני מתכנן לקנות מחשב עם כרטיס מסך NVIDIA GFORCE FX 6200 256MB PCI EXP. בדקתי את סקירת כ. מסך בנושא ראשי "HWzone גאה להציג: סקירת כרטיסי מסך הדבר הבא. *חדש* |עודכן לאחרונה 25.3.2006| " ואני לא מוצא את סקירה שאני רוצה לדעת על כרטיס הזה... תודה

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  5. Started by nall,

שלום השאלה בכותרת לעיל... מעוניין מאוד לקנות את הכרטיס 6600GT של גיגהבייט האם כדאי לי והאם הביצועים של הכרטיס יהיו טובים ? תודה

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  6. Started by inuse,

תודה לכל מי שיוכל לעזור תקציב: 300 חריגה מקסימלית:500 (לא נראה לי שאני יכל כי ספק הכוח שלי גרוע) אני לא מעוניין לקנות ספק כוח חדש מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים): גיימינג\ כרטיס לSLI או CF\ כרטיס לעריכה\ כרטיס לעבודה משרדית. האם תהיו מעונינים לבצע OC לכרטיס מסך ? (אתם לא יודעים מה זה ? אל תתיחסו לזה) חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה ?: IVORY מפרט של המחשב: מעבד: Processor: Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs), ~2.4GHz לוח אם: ASUS P5K SE כרטיס מסך נוכחי: NIVIDIA GEFORCE 8500 GT (אם אתם לא יודעים מה המפרט שבידכם העזרו בתוכנה EVERSET הסבר לתוכנה פה!) ספק: PFC 450W FAN12 CI-POWER CWT איזה מסך יש לכם או מה גודלו?(חשוב ע…

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  7. Started by Dark Respect,

מה לבדוק כשקונים כרטיס מסך יד שניה? האם האחריות נשארת? כמה אחוז מהמחיר חדש בחנות נהוג לשלם? ומה אתם אומרים באופן כללי, על קנית כ מסך יד שניה?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  8. Started by shgec,

שלום. לידיה שלי יש מחשב E5300. 550W ספק 80+. נראה לי של ENERMAX. לוח P43. 4 גיגה RAM2 800 וחלונות 32BIT. רצתה להפוך מחשב ל HTPC במינימום השקעה. נתתי לה לנסות את ה GT-210 שלי. אצלי אין שום בעיהת מראה הכל. אצלה טלויזיה 50+ אינטש ואצלה הכרטיס מתחמם. לא רותח, 50-60 מעלות. מרגיש חם ביד. אצלי 32" ולא מתחמם. היא רואה YesGo היא מרוצה, ביקשה לרכוש לה כ.מסך. אני רוצה לקחת משהו שיתלמם פחות. מישהו יכול להמליץ על כ.מסך כמה שיותר זול (אין שום בעיה יד שנייה גם) שיתחמם פחות? אין באמת דרישת תקציב כי כמה הוא כבר יעלה אם 210 עושה את העבודה. הדרישה היחידה שיהיה ללא מאווררים. קירור פאסיבי בלבד. אם זה אפשרי כובן ואם לא אז כמה שיותא שקט.

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  9. Started by x-dude,

שמתי לב שבאתר פה יש קישור ל גרסת 41.03 ,למה באתר הרשמי של NVIDIA הוא לא נמצא?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  10. Started by בייגל טוסט,

תראו מה הולך פה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=379220 לא יכול להיות שכל-כך הרבה חנויות טעו במחירון נכון?

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  11. שלום, לאחרונה קניתי מסך MAG innovasion AX986 FS הורדתי והתקנתי את הדרייברים של המסך, ונדהמתי לגלות שהם תומכים ב 1280X1024 רק עד 75Hrz למרות שבאתר היצרן התצוגה המומלצת היא 1280X1024 85Hrz: http://www.mag.com.tw/Products/Product.aspx?sn=394π=1460 גם כשאני מתעלם מהדרייברים ומתעקש שהמסך יציג בתצוגה לא נתמכת ב ב 1280X1024 85Hrz המסך נכבה ונותן תקלה 90.9Hrz / 84.8Hrz frequency out of range try other resolution מישהו נתקל בבעיה או יודע איך לסדר אותה? האם יכול להיות שמשהו מפריע למסך לנצל את עצמו לחלוטין?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  12. Started by dragon772,

אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך x800gto אז רציתי לשאול באיזה חנות באינטרנט כדאי יש את פנדה www.pandas.co.il ו www.winbuy.co.il אני רוצה חוות דעת ממי שקנה לגבי אחריות ואמינות והצעות של חנויות טובות לקניה של הכרטיס הנ"ל תודה.

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  13. יש הבדל בין X1900XT של PowerColor לבין X1900XT של Sapphire בבקשה אני צריך תגובה מהירה ואז אני יזמין

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  14. אם אפשר בבקשה לינק לעמוד הספציפי שבו יש את הדרייבר להורדה. תודה

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  15. Started by Oprapc,

הסינים בדקו את הכרטיסים הבאים: NVIDIA FX 5200- AGP ATI 9600XT- AGP NVIDIA FX5200- PCI EXPRESS ATI RV 380- PCI EXPRESS על 3DMARK01 ועל 3DMARK03. מערכת ה-PCI EXPRESS השתמשה במעבד 2.8 PRESCOTT עם i915G GRANTSDALE CHIPSET מערכת ה-AGP השתמשה במעבד 2.8 NORTHWOOD עם i875 CHIPSET. הטכנולוגיות כיום מאכזבות. לא מספיק שה-PRESCOTT מאכזב אותנו עכשיו גם ה-PCI EXPRESS מאכזב אותנו ביחד עם ה-PRESCOTT. הבדיקות של ה-PCI EXPRESS: http://www.onlynewz.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1516 נקווה לעתיד טוב יותר בפיתוחי הטכנולוגיה הבאים

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  16. Started by kobi_af,

כידוכ ויוסוניק הוציאה תמסך lcd הזה לפני ימים ספורים ראיתי שמחירו עומד על 2300 שקל לזולים יש לו קונטרס 500:1 ו 4 מיל כרגע אני שואל למה לי לקחת אותו ולא לקחת מסך כמו samsung 730b ? רק בגלל ה 4 מיל? לא עדיף לחסוך איזה 500 שקל בערך ?

17. Started by oor,

יש לי GFORCE FX5600 דריברים 56.72 (האחרון ניראה לי ..) אני משתמש הרבה ב nviwe profiles ומידי פעם ... בלי שום הסבר ה nview disply mode נעלם !!! אני ממש לא יודע למה והדרך היחידה שאני מצליך להחזיר אותו זה להתקין מחדש את הדריברים ... (כל פעם !!) אני ממש צריך עזרה כיי זה כבר ממש ממש מעצבן אותי ...!!

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  18. http://www.hardware.info/en-US/productdb/bGNkbZiamJjK/viewproduct/MSI_K9NGM2FID/ זה הלוח אם ואני רוצה לשים עליו ATI RADEON X300 אבל אני לא יודע אם הוא מתאים כי הוא ממש ישן! זה משרשום עליו: EAX300SE A260C2 R 1.00

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  19. עם רמקולים מובנים 1300 ראיתי ב-ZAP שהוא עולה מינימום 1900 שקל! אבל מה שמרתיע אותי זה שהוא 13 מילי שניה ואני רואה די הרבה סרטים במחשב וגם פה ושם משחק במשחקים רציניים, בהתחשב בזה האם כדאי לי לקנות אותו? בהתחשב במחיר כמובן. תודה!

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  20. איך אני בכלל יודע אם יש לו חיישנים ??

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  21. Started by Mactural,

http://www.theinquirer.net/?article=28094 פורסם ב 2/12. כתוב שבשבוע הבא ישוחרר. היום ה 15/12. מחר ימלאו שבועיים לכתבה. עד כמה שאני יודע לא שוחרר הכרטיס, אבל ליתר בטחון, הרצתי חיפוש ב newegg ואכן אין כרטיס. הנ"ל אמור להיות כרטיס מאוד מעניין ואטרקטיבי לרבים. מישהו יודע מה עלה/עולה/יעלה בגורלו?

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  22. Started by Tzach_n,

בזמן האחרון עם יציאת ה 780Ti לא ראינו ירידת מחיר של הטיטאן, מאוד מעניין אותי לדעת למה הטיטאן שחלש יותר מה Ti עדיין נמכר בתג מחיר של 1000 דולר. האם זה רק בגלל נפח הזכרון של 6GB?

23. שלום לכולם, קניתי את הכרטיס Hauppauge WinTV PVR150 MCE וכשאני מחבר את HOT דרך ה RCA אני רואה גלים!! חיברתי דרך אותו הכבל (RCA 10M) את המצלמה לכרטיס וראיתי טוב... חיברתי גם את הוידאו דרך אותו כבל וגם איתו ראיתי טוב! וכשחיברתי דרך אותו כבל את הממיר של HOT למחשב אני רואה גלים והפרעות בתמונה! הורדתי מקודדים וזה לא עזר!! דיברתי עם HOT והם אומרים שהם לא עוזרים בזה!! מה לעשות???

24. Started by sabpa2,

מומלץ להתקין דריבר 4.9?

• 2 תגובות
    • 508 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.