כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
לדעתי זה לפי הסדר שסידרתי את זה מלמעלה למטה אבל כל אחד ומה שהוא חושב אני צריך עצות אני סתם מסתמך על דעות חחחחחחחח אז תעזרו אחים שלי אוהב אותכם תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
לפני הכל....עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו שיעזור לי... איך אני "מחזיר" את הדרייבר למה שהיה לי לפני שהתקנתי את ה-77.77??? או אפילו להסיר את הדרייבר ואז אני יתקין מהדיסק שקיבלתי עם הכרטיס? הכרטיס רשום בחתימה תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם בבחירת מסך מחשב. אני מתלבט בין שני מסכי המחשב הנ''ל, מה אתם אומרים,איזה כדאי? אלא אם כן יש לכם מסך אחר להציע לי? המסך משמש לכל הדברים הרגילים (משחקים,סרטים,אינטרנט,עבודה ב-Word וכ'ו וכ'ו...). תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
http://www.digitimes.com/news/a20050905A6033.html נקווה לטוב :
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
יש לי שאלה... מה יותר טוב Radeon X850 256MB או Geforce 6800 256MB? ואם אפשר מה המחירים של כל אחד?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
ערב טוב... עשיתי בדיקה לכרטיס מסוג ספיר 9800 פרו 256ביט R350 עם התוכנה ATITOOL0.24 כשעשיתי לו OC ל700\400 התחילו להתגלות ארטיפקטס והטמ"פ התחילה לעלות... כיצד ניתן לתקן את בעיית הארטיפקטס? גם במהירות סטוק 680\380במשחקים כמו BEYOND GOOD AND EVIL ו LORD OF THE RING S THE RETURN OF THE KING מה ניתן לעשות בכדי לתקן את הבעיה הזו? בתודה G.A
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. רק התקנתי את ה-Photoshop CS2 (9.0) ושמתי לב שהצבעים מוזרים. ניסיתי לעשות Difference Clouds בצבעים של שחור ולבן (סולידיים, FFFFFF ו-000000), ומשום מה הגוונים של השחור הם חומים-משהו. זה לא היה ככה לפני המסך, החדש (הsyncmaster 793DF) ועכשיו הופיעה שורה חדשה בהגדרות צבעים של הפוטושופ שקוראים לה "Natural Color Pro 1.0 - Samsung" האם מישהו יכול לעזור לי עם זה? :\ אני אוהב את הפוטושופ שלי, ומתגעגע לשחור וללבן שלי. בתודה, שי.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אז ככה. הכרטיס המיושן שלי כבר לא מריץ כמעט כל משחק חדש שיוצא לשוק בגלל שהוא תומך רק עד DX8.1. אז הגיע הזמן לקנות כרטיס מסך חדש. אז חשבתי על ה-6800NU ב1180 שקל אצל נעה. השאלה היא, האם המעבד והלוח אם שלי, AMD Athlon XP2400+ ו-GIGABYTE 7VAX לא יהיו צוואר בקבוק רציני? אני ממש לא יודע וממש לא רוצה לבזבז כסף סתם, אני אקנה לוח אם ומעבד רק עוד שנה, אז עדיף לשאול מאשר סתם לזרוק כסף. תודה מראש כולם.
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מחפש מסך CRT 17 ב1000 שקל גג שיתמוך מינימום ב1600X1200 85Herz תודה
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
דחיתי את קניית המחשב שלי כדי לקנות 7800GT PCI-E במתחת ל2300 ש"ח, דחיתי דחיתי וכבר אין לי כוח לי לחכות. מתי ירדו המחירים של כרטיסי מסך?
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
כדאי לקנות של SAPPHIRE או של POWER COLOR ? הבנתי שהביצועים פחות או יותר אותו דבר
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
בתור אחד שלא משתמש בAA , רק רזולציה גבוהה ( 1280*1024 ) , האם הזכרון יהיה משמעותי בשנה הקרובה ( אחרי זה כבר צבא ) . ובנוסף , מה ההבדל בין 6800gt לבין 6800 עם 16 צינורות פתוחים ( פחות או יותר ברזוציה שאמרתי במשחקים כגון Far Cry ) ? השאלה הראשונה יותר דחופה
-
- 12 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בקרוב ורציתי לדעת מה אתם חושבים על כרטיס המסך הבא: Gigabyte 6600 256MB, DVI, TV, PCI-E יש כרטיסים יותר טובים בטווח המחירים שלו (600-700 שקל)? הוא יסחוב לי משחקים בצורה טובה? כמה זמן הוא יחזיק לי? תגיבו בכיף... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
היי, שמי רון, אני לחלוטין לא מתמצא בתחום של כרטיסי גרפיקה ויש לי פנטיום III 1000. אני מעונין בכרטיס מסך שיוכל להריץ לי את GTA S.A בסך הכל ותהיה לי אופציה לTVOUT שכן המחשב גם משמש כ-HTPC. התקציב נע סביב ה-600 ש"ח כשכרטיסים שהם יד שניה באים בחשבון [וכמובן שגם חדשים] - לכן השאלה שלי - ראית שניתן להשיג סביב הסכום הזה את הכרטיסים הבאים : RADEON 9800 PRO NVIDIA 5900 ULTRA וגם NVIDIA 6600LE \ SE אשמח לשמוע מה דעתכם על הכרטיסים המוצעים, מה מהם הוא המשתלם ביותר ויתאים לי למחשב, ומי מהם יהיה גם מסוגל להריץ לי את המשחק שציינתי למעלה. אם למישהו יש רעיונות טובים יותר - גם אשמח ללומד תודה מראש לעונים רון.
-
- 38 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות בימים הקרובים את המסך Samsung 701T, אבל יש לי כמה שאלות בקשר לזה. אני יודע שהרזולוציה הטבעית במסך הזה היא 1280X1024, ואני חושש שלא תמיד המחשב שלי יתן לי להריץ את המשחק ברזולוציה הזאתי (הוא מתיישן, ויש משחקים ממש כבדים כמו BF2 לדוגמה שאני חייב להריץ את המשחק ב- 1024X768 בשביל שהוא יעבוד על הגדרות גבוהות חלק). אני יודע שכשהמסך לא מציג ברזולוציה הטבעית שלו, איכות התמונה יורדת והיא נראית פחות טובה, האם אני אראה את זה במשחקים? והאם זה יזיק למסך? חוץ מזה, אשמח לשמוע את חוות דעתכם על המסך, ואולי המלצות למסך אחר אם יש יותר טוב בתקציב של 1800 ש"ח. תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חח נמאס לחבר שלי מהFX5200 (המסריח) שלו והוא התייעץ איתי לגבי כרטיס מסך בעיקרון שאלתי אותו כמה הוא מוכן להשקיע והוא אמר 500-600 +- והצעתי לו את ה ATI 9600 והוא מתעקש על נוידיה אז ככה שתי שאלות מישהו יכול להמליץ על כרטיס ברמה ובתקציב הזה (AGP*8/128BIT).. רצוי נוידיה אבל גם ATI (אולי נלחץ עליו קצת חח ) יתקבל בברכה ;D
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי מסך ישן הוא עובד (חיברתי לחשמל) הבעיה במסך שהחיבור שלו שבור חלק מהפינים או בפנים (בתוך החיבור) או שבורים הנה תמונה שתעזור מה שאדום אלה פינים שבורים ושתים מהם פשוט קצרים (כנראה נכנסו פנימה) [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
1) חיברתי את הכבלים של הוידאו ושל האודיו כמו שמוסבר בנעוץ הכל עובד טוב חוץ מבעיה אחת איך שאני מדליק את הטלויזיה אני שומע דרך הרמקולים של המחשב עוד לפני שאני מפעיל את התוכנת צפיה ,ישנה אפשרות כזאת שאני יוכל להתחיל לשמוע את הטלויזיה רק שאני פותח את התוכנת צפיה? 2)ורציתי לדעת מהם החיבורים במפצל VIVO שבצבע ירוק כחול ואדום? תודה לכל העוזרים עריכה: שכחתי לציין שחיברתי דרך ממיר של HOT
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי מסך של מאג 19 אינץ' אבל לאחרונה האותיות מטושטשות ואי אפשר לקרוא כמו בן-אדם, וגם התמונה מתקהה ומה שעוזר לבהירות לחזור זה מכה באחד הצדדים של המסך. הטשטות הורס לי את העיניים אני צריך מסך חדש. אם אני כבר קונה מסך אז שיהיה שטוח לגמרי - LCD אני מניח, אלא אם כן אתה יכולים לעדכן אותי בנושא אם יש משהו שעדיף. אני רוצה שאוכל לשחק במשחקים ולהנות מחדות לא משנה מאיזו זווית אני מסתכל מה שיש לי עכשיו פשוט בלתי נסבל ואני לא יכול להסתכל יותר מ-10 שניות רצוף על המסך. אז מה שאני רוצה זה משהו שיתאים גם לגיימרים טווח המחירים שאני מוכן להשקיע זה עד 2600 ש"ח אז תמליצו לי איזה מסך וכמובן שאני לא אקנה ישר אלא אלך לחנות לראות אם זה באמת טוב. תודה
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2658093 שווה או לא?
-
- 7 תגובות
- 600 צפיות
-
-
http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_78.01.html אתם מוזמנים לעלות תוצאות בנטשמרקים... עריכה: ForceWare 78.01 adds support for GeForce 6500 only. There are no additional driver updates in 78.01 since 77.77. :'(
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום.. בימי הקיץ החמים האלה הכרטיס שלי במנוחה על 57-58 מעלות, לא טמפ' מזהירה אבל הבלגתי.. אתמול בליתי לי כמעט שעתיים וחצי ב- Medal Of Honor Pacific Assault וכשיצאתי שמתי לב שהטמ' עלתה ל 69-70 מעלות.. וזה קצת הדאיג אותי.. בכל זאת כרטיס ששילמתי עליו 1800 שקל (עזבו שלא שילמתי מע"מ והיו לי הנחות מוסיימות), גם 1800 שקל זה הרבה. עד כמה להיות מודאג מהטמפ' האלה? מה גם שאני מעוניין לראות מה יהיה בחורף (אם תהיה ירידה של טמפ' בכרטיס או שהטמפ' תישאר זהה..)
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
האם הביצועים GTX יותר טובים ומורגשים מהGT או שזה לא מורגש. (לא אכפת לי מבחינה כספית כי יש לי תקציב לשניהם), חשבתי שבעתיד הקרוב אופציה לSLI.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כרטיס המסך שלי הוא בעל קרור פאסיבי מדגם: GIGABYTE - GV-NX66T128VP הכרטיס מגיע לטמפרטורה של 65-70 מעלות במצב IDLE וכאשר מריץ 3D, החום עולה עד 90C ויותר. לא ממש בדקתי את הגבול העליון. בכלים של NVIDIA (ראה קובץ מצורף ניתן להגדיר התראה על חום, אולם המספר לא ניתן לשינוי ועומד על 145C האם זה הגיוני? האם יש עוד מישהו שמשתמש בכרטיס כזה? מה הטמפטורה המירבת שלא גורמת נזק? ואם אפשר קישור למקור ממנו אתם שואבים את הנתונים שלכם. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-