עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eranmor,

כרגע יש לי ספק 300W ג'נרי ובמחשב כבר מותקן לי 9500פרו. יש מצב שהספק לא מעביר מספק כוח ככה שהכרטיס לא יכול לנצל את מלוא הכוח שלו אלא רק חלק?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  2. Started by asi2k5,

שלום לכולם אני יודע שקשה לנבא מה יהיה בעתיד הקרוב או הרחוק אבל עדיין אני צריך עזרה , ביום חמישי אני הולך להשלים את הבנייה החדשה שלי ואני לא יודע מה עדיף : מדובר על מחשב למשחקים בעיקר לשנתיים שלוש הקרובות!!!! אופצייה א' : מעבד Q9300 9600GT במערך SLI אופצייה ב' : מעבד E8400 8800GT במערך SLI חשוב לציין שיש לי ספק ומארז מתאימים וכבר רכשתי לוח אם P5ND של אסוס ו4GB זיכרון ..... תודה לכל המשיבים..... רק אם אפשר גם נימוק לכל הצעה

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  3. Started by michaelr,

מאוד מעניין אותי אם הכרטיס מסך הזה שמיועד לגרפיקאים וכדומה מסוגל להריץ בשקט ובשלווה משחקים של היום?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by tyk,

הסתכלתי בכל מיני אתרים ולא הבנתי עדיין מה כלכך שונה חוץ מהמגה הרצים שאני לא יודע עם זה אחרי אוברקלוק ראיתי שיש כאלו שמוכרים את הכרטיס אחרי oc ראיתי את הדגם hd5850 של חברת Gigabyte בדגם הזה GV-R587D5-1GD-B הצ'יפ סט של radeon התדרים בכרטיס הם : Core Clock 850 MHz Memory Clock 4800 MHz מדובר על הדגם עם המבנה הסגור והדגם השני: מודל: GV-R585OC-1GD hd5850 ציאפ סט radeon Core Clock 765MHz (std 725MHz) Memory Clock 4000 MHz המבנה הפתוח עם 2 מאוררים שרואים אותם. מה המלצתכם לגבי הדגמים ומה הייתם בוחרים?

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  5. Started by AlterEgo,

עקב המצב בצפון אני נמצא במרכז אצל קרובים עם מחשב. משום מה הצבעים במסך מאוד כהים. זאת אומרת, סרטים, משחקים, תמונות.. הכל כהה.. עידכנתי דרייברים לכרטיס מסך, העלתי את הבהירות, הגאמה, הקונטרסט - הכל. וזה משנה את הdesktop אבל לא את התמונות והסרטים עצמם... אני מנסה לראות סרט אבל לא מסוגל מרוב שהוא כהה כל כך. מישהו יודע כיצד לפתור זאת?

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  6. Started by aquarius,

יש עוד פרטים עליו דרך אגב ויגיימס הודיעו עליו לני המון זמן

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  7. OK אז ככה אני עומד לקנות כרטיס מסך EVGA e-Geforce 8800GTS KO SUPERCLOCKED ויש לי ספק של EZCOOL 420W REAL והמוכר אומר לי שזה לא מספיק בשביל הכרטיס מסך דרך אגב המפרט שלי יהיה: AMD Athlon 64 Bit 5000 Dual Core Socket AM2 Box CPU Asus M2N-E nForce 570 Ultra Socket AM2 Motherboard G.Skill F2-8500CL4D-2GBHK (2x1024MB) DDR-II 8500 Memory EVGA e-Geforce 8800GTS KO SUPERCLOCKED PCX 640MB DVI Video Card תודה

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  8. Started by DJPOWER,

אני צריך כרטיס מסך AGP עד 600 שקל העדפה לקירור פאסיבי ואם פוטנציאל לאוברקלוק תודה מראש יונתן

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  9. Started by Static,

1. יש מסך יותר טוב מה LCD LG17" 1750HQ במחיר 1600ש"ח? לפי מה שבדקתי במחירים עד 1800ש"ח והנתונים "על הנייר" הוא נראה הכי אטרקטיבי מה אתם אומרים? 2. אני צריך למחשב השני בבית מסך CRT 17" חשבתי ללכת על משהו זול עם מסך שטוח שיעשה את העבודה חשבתי לכיוון Viewsonic E70F+SB Flat Monitor שעולה 660ש"ח http://www.logicpc.co.il/heb/DetailWind.aspx?id=660.00;7236 יש עליו איזה ביקורות\המלצות? יש משהו יותר טוב בטווח מחירים של עד 680ש"ח בערך? נ.ב. בדקתי את הת'רד שפתחו על מסכי LCD מומלצים והוא לא ממש מעודכן לכן אני שואל את זה פה.

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  10. http://tinypic.com/view.php?pic=2lsfayh&s=5#.UkpPPRAalGN יש לי כרטיס מסך 7870 מעבד 1075 AMD שאני מתקין את הדרייבר של כרטיס מסך לפי התמונה כל הרכיבים שבתמונה לא מותקנים בגמר ההתקנה של הדרייבר מסמן שהכל הותקן אך בבדיקה כל האלמנטים שמסומנים לא הותקנו למה זה קורה ? זה גם קורה בדריברים של הציפים התקנתי את ווינדוס שוב ושוב הדרייברים לא מותקנים לפי הסימון

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  11. Started by rofben,

יש ל 9800GT ויש לי ווינדוס 7 הורדתי את הדרייבר פה באתר וזה עדיין לא עובד לי זה מתסכל מה לעשות???????????????????????????

12. אז ככה קניתי HARDDISK חדש והתקנתי עליו מערכת הפעלה חדשה(הישנה עדיין נמצאת בHARDDISK הישן) ומשום מה אני לא מצליח להתקין את הדריבר לכרטיס מסך(בעיה שלא היתה לי שקניתי אותו). יש לי WIN XP וATI radeon 2400 PRO ניסיתי גם את הCATLIST החדשה שפשוט לא אומרת כלום אבל גם לא מתקינה כלום רק רושמת שההתקנה הסתימה בהצלחה ניסיתי גם CATLIST 9.3 והיא אומרת שאין לי שום חומרה במחשב שמתאימה לתוכנה הכרטיס מסך מחובר כמו שצריך והWIN הישן מזהה אותו כמו שצריך

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  13. Started by j,

היי לכולם, אני עובד על אוטוקד הרבה, גם 2D וגם 3D, אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות... וכמובן שיהיה גם מוכן לויסטה. תודה על העזרה, מחכה לתגובות!

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  14. Started by axnsp1,

אני מתלבט בלקנות PowerColor HD 2400 PRO 256MB AGP לבין ‏ASUS‎ - ‏7600GS ?Silent 256MB, HDTV, DVI, AGP

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  15. Started by ProRules,

קודם כל מזה cuda / physx / stereoscopic3d / AO תסבירו לי על כל פונקציה בבקשה . ספק SS 500W יספיק להחזיק GTX 275+Q6600 4GB RAM... מה יותר טוב HD4890 או GTX 275 ואני לא מבצעה OC לכרטיס מסך כח שלא חשוה מה יותר טוב לOC אבל אני יכול לקנות גרסאת OC... אני צריך שיתמוך בFULL HD וHDMI. אני תריך לחב לטלויזיה 32 אינץ שיראה סרטים מהמחשב בFULL HD. רצוי אם הGTX 275 קישור של 1792 MB לרזולוציה גבוהההההההה... ולהריץ GTA IV על 100 VIEW DESITENCE... אז תגיבו זה דחוף! יום שני הולך לקנות! הלוח אם GA-P35-DS3L תומח נכון? והוא יתמוך בX16 נכון?

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  16. מסך שלי בן 9 שנים MAG ובעיות אני רוצה לקנות מסך חדש אני מתלבט 2 מסכים... איזה עדיף ולמה? לא חשוב מחירון... תודה

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  17. אתם כנראה מתעניינים ומעוניינים בכרטיסי המסך המובילים מדור ה-Ampere החדש של NVIDIA - אבל נראה שיש אנשים שמעוניינים בהם הרבה יותר אי-שם בחוץ, ומוכנים לבצע צעדים קרימיניליים בהחלט על מנת להשיגםלכתבה

18. סתם לידע כללי :)

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  19. Started by gggilad13,

התקנתי 3DMARK2003 וכשאני מנסה להפעיל אותו זה כותב: DIRECT3D INITIALIZITION FAILED מה זה אומר ומה אני צריך לעשות?

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  20. Started by ROEY--1,

היי חברה יש לי את הכרטיס MSI TI 4200 8X אם למישהו יש אותו או חנויות שונות עם מחירים עליו תגידו לי בבקשה תודה (כרטיס תותחי).

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  21. Started by kotvana,

שלום. אני שוקל לקנות לוח עם אופציה ל-SLI, פשוט בגלל שנדפק לי לוח NF4 ישן ויש את זה בשוק - במחיר לא רע - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22785&aff=bazman אני שוקל להריץ כרטיס אחד של 6600GT וכרטיס אחד של HD4670. השאלה שלי, שאלה של מי שבאמת לא מבין - האם יש אפשרות לחבר שני כרטיסי מסך שונים וששניהם יעבדו?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  22. Started by SuperStyle,

מחר אני מקבל עוד מסך של 19' והיה לי 2. אז האם זה אפשרי לחבר את שנהם למסך ואז במשחקים אני ישחק על שנהם?כי לפי היגיון צריך לזה רזולוציה מיוחדת.אם כל אחד זה 1280X1024 אז אם זה היה ביחד אז צריך לעשות 2560X1024 .אבל אין רזולוציה כזותי במחשחקים.אז זה אפשרי?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  23. תוכנה לעריכת תמונות ללא תשלום בחסות גוגל, מיועדת לציבור הרחב ומציעה אפשרויות רחבות לביצוע כגון סידור וארגון התמונות במחשבך, עיבוד התמונות, הוספת אפקטים לתמונות, טיפול בעיניים אדומות, בבעיות תאורה, קונטרסטיות וכדומה, אומנם לא פוטושופ... מן הסתם, אבל יש אפשרויות מדליקות לאפקים שלא מוצאים בשום מקום אחר! אפשרות לעשיית דיסק כמתנה, שיתוף התמונות ברשת, אפשרות נתינת שמות לאלבומים ולתמונות לפי תאריך, מיקום וכדומה ממש כמו אלבום אמיתי, התוכנה היא ללא פרסומות וללא התקנת מוצרי ספאם ופרסום במחשבך, היא חופשית וחינמית לחלוטין, התקנה פשוטה ומהירה והסרה פשוטה ומהירה: גוגל פיקאסה

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  24. Started by Nitro Viper,

הסתכלתי בבנצ'מרקים וראיתי שהג'י פורס לוקח בכולם יכול להיות? http://www17.tomshardware.com/graphic/20021202/radeon_9500-03.html#benchmarks

• 2 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.