כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
מחפש כרטיס חדש להעביר את חופשת הסמסטר הקרובה, עם קירור טוב לOC, 1680X1050 תודה לעוזרים. <===== מפרט
-
- 8 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אהלן בחודשיים האחרונים כהרגלי - סיימתי לא מעט משחקים. הטענה שלי ( ושל עוד מיליונים אני מניח ) הייתה שלא יהיה הבדל משמעותי בין כל השינויים האלה בשוק ה PC. הימים ש DX12 היה טרי מאוד, ו WIN 10 היה טרי מאוד - עברו, כבר היום אפשר לראות כותרים יציבים ( שזה חשוב ) שעובדים טוב על DX12. כנ"ל לגבי Vulkan. עידכנתי אתמול דרייבר אחרון של NV ועשיתי כמה בדיקות כי גם קיבלתי מתנה את ה Star Wars החדש. ( אותו עוד לא בדקתי ). נתחיל בזה שבדקתי את השינויים שהטמיעו ב Deus Ex : MD שנחשב משחק גרפי וכבד מאוד. בבנצ'מרק הפנימי של המשחק ( מקורי בסטים, פאץ' אחרון ) היה הבדל של 2.2 פריימים ממוצעים לטובה DX11 עם הכרטיס שלי ( 1070GTX ). BF1 …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
HD 4550 512MB (1G Hyper Memory) GDDR3 DX10.1 DVI HDMI PCI- HD 4550 512MB GDDR3 DX10.1 DVI HDMI PCI-E תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שאני משחק במשחקים נגיד TestDrive פתאום הכביש נהיה לבן... יוצאים דברים כאלה כמו מריחות נראה לי זה ארטיפקטים אבל אך אני יכול להיות בטוח ומה יכול לגרום לזה?
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
המותג של חברת TUL הטאיוואנית מציג מארז חיצוני גדול עם תמיכה רחבה ותג מחיר שלא קל לעכל לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי 7600GT AGP איך אני יודע אם הדרייבר הוא הכי עדכני שיש? ובאתר יש אופצייה להוריד דרייברים לכרטיסי מסך, אבל לא הבנתי שם מה מתאים לשלי, הגרסאות שם לא ברורות לי.. תודה תיקון: פתרתי את הבעיה, הבנתי לבד.. תודה בכל זאת
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני צריך כ.מסך שישמש אותי לבינתיים עד לשדרוג. אני מתכוון לחכות איתו עד לבערך עוד שנה, עד עכשיו ה 9700 שלי סיפק אותי ככה שאין לי דרישות כ"כ גבוהות. עדיף כרטיס מנועה. מה אתם אומרים על 7600GS? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5254
-
- 14 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבנות מחדש לעריכת וידאו , עם שימוש בתוכנת AVID EXP PRO חשבתי לקנות כרטיס GeForcePCX7600GS, PEGx16, 128Bit , 512MB אבל אני לא בטוח שהוא מתאים לתוכנה. לפי אתר התוכנה , התוכנה עובדת עם כרטיסים אלה : (אין לי מושג אם הם יותר /פחות טובים) NVIDIA QuadroFX 3500 PCI Express NVIDIA QuadroFX 3450 PCI Express NVIDIA QuadroFX 1500 PCI Express NVIDIA QuadroFX 1400 PCI Express NVIDIA QuadroFX 1300 PCI Express NVIDIA QuadroFX 560 PCI Express NVIDIA QuadroFX 550 PCI Express NVIDIA QuadroFX 1100 AGP 8X NVIDIA QuadroFX 500 AGP 8X תודה על העזרה,
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
בשביל צפיה בקיבצי HD בלבד. אני עובד עם מערכת הפעלה של וינדוס 7 64 ביט. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
ה3870X2 מעולם לא היה יותר מדי רלוונטי עקב התמחור שלו - מעבר ל2000 שקל כשהוא יצא (בתקופה בה ה8800GT שלט ללא עוררין ועלה 1000 שקל פחות), וגם היום ברוב החנויות קשה למצוא אותו במחיר נמוך יותר. או שלא. מסתבר שעכשיו נזכרו בכמה חנויות שכדאי להם להפטר מהמלאי, וראיתי את הכרטיס הנ"ל מוצע ב1250 שקל. אם להתעלם רגע מעניין צריכת החשמל, האם המחיר הופך אותו לרכישה שראוי לשקול? איך הכרטיס בהשוואה ל4870, שעדיין עולה לפחות 100 שקל יותר?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
רציתי לקנות R9800P עכשיו ראיתי שזה שנה אחריות!!! מה האבדלים בין MSI 9800P ELSA 9800P אתם אומרים שהאבדל קטן בין הכרטיסים ! 7% עכשיו הכרטיס מוחלש אז זה יהיה פחות מי 7% טז למה אומרים לקנות ספיר 5% הכרטיס יותר טוב+ מאורר ויורד האחריות לשנה אז למה כולם אומרים לקנות MSI? עכשיו גם אמרו ש האבדל בין XT ל PRO גדול למה האבדל בין XT ל PRO גדול? :-\ ומה האבדל בכלל בבצועים?
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,קניתי מסך סמסונג 753DFX לפני שבוע, יש לי תופעה מוזרה- מופיעים לי לפעמים למעלה על המסך עיוותים כאילו המסך נמתח ונמשך לכיוון ימין. הפתרון לבעיה הוא לכבות ולהדליק את המסך ? האם הבעיה היא במסך ? או יכול להיות בכרטיס מסך יש לי כרטיס ישן של 8 מגה... אני משתמש ברזולוציה 1024-786 תודה מראש לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי טלויזית LCD חדשה וברצוני לחבר את המחשב לטלויזיה. לכרטיס המסך שברשותי יש יציאת S-VIDEO ובערכה של כרטיס המסך הגיע מעין מחבר המתחבר אל S-VIDEO ויש לו יציאות RGB + S-VIDEO האם יש סיכוי שמכרטיס המסך אפשר להוציא סאונד באיכות דיגיטלית ועוד דרך יציאת הS-VIDEO ? (למרות שזה נראה לי לא אפשרי אבל ראיתי שבלוח הבקרה מזוהה יציאת סאונד של כרטיס המסך שנקראת Ati High Defenition audio device )
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
הסיפור מתחיל בכך שמשום מה כל פעם שאני לוחץ על X או EXIT בתוכנת ה-VTUNER היא לא שומרת את ההגדרות של המאוורר (Turbo/Normal/Energy). פניתי ל-GygaByte והם ייעצו לי להוריד את VTUNER ששיש באתר שלהם, הגרסה שמותקנת אצלי על המחשב זהה לזו שהם הפנו אותי אליה אבל בכל זאת החלטתי להסיר את הגרסה שלי ולהתקין את הגרסה שיש באתר שלהם. לאחר ההסרה קופץ חלון שמייעץ לאתחל את המחשב מחדש, ברוב טיפשותי במקום לאתחל מחדש ניסיתי לנתקין את הגרסה שלהם אך כמובן שבחלון ההתקנה קבלתי הודעת שגיאה מה שגרם לכך שנאלצתי לאתחל מחדש ורק אחר כך להתקין את VTUNER מחדש וכמו שצריך. הבעיה שלי עם VTNER לא נפתרה אבל משום מה צצה לה בעיה חדשה, מרגע הפעלת המחשב ועד המצב שבו חלונות XP נטען בכל מעבר מחלון לחלון יש פליקר לבן מ…
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
לאחר שהחלטתי לרכוש את הכרטיס HD6950 יש לי שתי אפשרויות הראשונה לקנות אותו מהארץ השנייה היא לקנות אותו ממיאמי (יש לי חבר שחוזר לארץ עוד 3שבועות), ומאיפה ? והבנתי שאפשר להפוך את ה 6950 ל 6970 ע"י שינוי ה BIOS, יש דגמים ספיציפים שזה עובד ? או מדובר על כל כרטיסי ה 6950 ?? תודה מראש לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה להבין מושגים בסיסיים הקשורים לכרטיסי מסך. ליד כל כרטיס רשום: 64 bit DDR AGP VGA / TVO / DVI-I את שלושת הביטויים הראשונים אני מבין, אבל מה זה VGA, TVO ,DVI?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
אוקיי לפני חצי שנה בדיוק רכשתי את המסך של סמסונג 760BF 4MS תאמת אני אגיד לכם? אני די מאוכזב ממנו בגלל כל המריחות בווינדוס ובמיוחד במשחקים זה משהו נוראי המריחות האלה אי אפשר לתאר כמה! לפני המסך היה לי MAG שטוח CRT 17' השחור כסוף הזה אז מה שאני רוצה לשאול אתכם אם אפשר לחבר שני מסכים למחשב שלי יש לי שני חיבורים לכרטיס מסך כרגע אני מחובר בDVI ולCRT יש את החיבור הכחול האנלוגי שכולכם מכירים. אני צריך בנוגע לזה הסבר ברגע שאני מוסיף את הCRT איזה הגדרות אני צריך לעשות בכרטיס ולהגדיר את הצפייה במסך השני. הCRT ישמש לי למשחקים בעיקר! תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מהאתם אומרים על הכרטיס מסך הזה GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 6600 AGP 128 וכמה הוא עולה ? ועוד שאלה : איך החברה GIGABYTE?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אז יש לי POWER COLOR HD 4870 1GB כבר כשנתיים וחצי. העניין הוא שמאז ששמתי מאורר צידי שמכוון עליו, ברוב טיפשותי זה היה ללא מסנן, וכנראה בגלל זה בחצי שנה האחרונה הטמפרטורות שלו רק עולות. זה מגיע למצב שאפילו תוך כדי כתיבה כרגע ב50% מאורר הוא מגיע ל95 מעלות בGPU DIODE MEM IO. במשחקים ב80% מאורר הוא קבוע על 100 עד 105. וכמובן שאני מדבר על צלזיוס. השאלות שלי הן ככה: 1- יכול להיות שזו בעיה של FPS? זאת אומרת, יכול להיות שאני לא מגביל את הFPS במשחקים ובגלל שהוא כאילו שואף לאינסוף אז הוא מתחמם יותר מדי כי הוא לא יכול לרנדר? 2- מה אני יכול לעשות כדי לקרר? יש לי מאורר צידי שכרגע מונח מול הכ.מסך ומוציא אויר החוצה, אבל איפה המקום הכי אידיאלי לשים מאורר 120, בהנחה שיש לי אחד …
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
ללא OC מעבד E-8400 לוח אם ASUS P5qe pro ספק כוח CORSAIR VX 450W מסך מחשב 19 מודה מראש לכל מי שיעזור לי
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אפשר גם הסבר, אני רוצה לרכוש מחשב ואשמח ללמוד על כל חלק בנפרד שאהיה מוכן למבחן בקנייה.. כמו כן איזה חברות הן המומלצות ביותר..?
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש לי 6800gs של LeadTek והמאוור הקטן שעליו מרעיש כמו מטורף ... המאוור מחובר בחיבור 2 פינים קטנים כאלו על הפלטפורמה - הפלסטיק (שכחתי את כותבים את זה פתאום) ככה שאני יכול לנתק את זה ... השאלה האם זה כדי ? זה יגרום לכרטיס להתחמם יותר מדי ? ואם אני אשים מתחת פשוט מאוור 80 מ"מ במקום הקטן הזה , הוא יעשה את העבודה ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי כיום הכרטיס שיש לי הוא 960GTX והמשחקים שאני משחק בעיקר הם משחקים עם הרבה פרטים (DETAILS) כמו cities skyline או planet coaster וכל שהמפה מתמלאת בפריטים מן הסתם המשחק מתחיל לגמגם ב FPS התקציב שלי לא הכי גבוה אבל אני מעוניין במשהו עד 1300 +- וראיתי 2 כרטיסים שאפשר לקנות מחול עולל מיסים (בארץ הם פשוט יקרים ב 500 שקל +) Sapphire radeon rx 590 nitro+ 8G שעולה 1100 שקל או gigabyte 1070 gtx 8g windforce oc שעולה 1300 שקל מה מומלץ? או משהו אחר? מפרט קיים: Intel i5 6800K 32G RAM 960GTX OC ספק 750W נ.ב - אני יודע שגם זה לא מה שיעביד לי חלק את המשחקים שהם מפוצצים אבל לפחות שיחזיקו יותר …
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
פתאום כל משחק במשחב שאני מפעיל לדוגמא פרו אבולושין 6 וגי טי אי סאן אנדרס עושה בעיות בגרפיקה היא כזאת נמרחת כזה ונשברת וזה קורה בכל המשחקים דבר שלא קרה לי עד לפני חודש ניסיתי לעדן דריבר כרטיס מסך ולעדכן דירקט איקס אבל כלום לא עוזר .. הכרטיס מסך שלי גיפורס אף איקס 5200 תמונה להראות את הבעיה :
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 17 LCD שלא יעבור 3000 ש"ח עם חיבור DVI. שימוש בעיקר למשחקים וקצת עבודה משרדית. הבנתי שה-Hyundai Q17 טוב וגם לא יקר יחסית, אז אני צריך את עזרתכם פה. אני לא כלכך מבין בזוית ראיה, אז מה הזוית האופטימלית/סנדרטית ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-