כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
שלום לצערי כרטיס המסך שקניתי לפני כ 3 שנים Radeon 7700 התקלקל מחפש לקנות ב ksp במחיר הנמוך ביותר כרטיס מסך בעל יכולות דומות או טובות יותר יש המלצות?
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי כבר שנתיים HD4850 של CLUB3D. לאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות(אין אחריות - החלפתי לקירור של AC) אז החלטתי להחליף אותו. אני מחפש כרטיס מסך שיהיה ברמה שלו או יותר טוב, אבל בתקציב נורמאלי(בסביבות ה-700. אם יש משהו שטוב בהרבה, אפשר עד 800). לא משנה לי אם זה Nvidia או ATI. הכרטיס ישמש לרוב למשחקים ברמת Crysis או Call Of Duty או ברמה דומה. המערכת שלי בחתימה. תודה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם משתמשי פורום יקרים, כרטיס המסך שלי התחיל לעשות בעיות לא מזמן ואני חושב על להחליפו באחר המפקד של כרגע הוא : intel core2duo e8500 3.16ghz 4gb זכרון Radeon 4870hd לא בטוח לגבי הלוח אם gigabyte ga משהו, והספק הוא 550w של coolermaster אני מעוניין במשהו שיעביר לי עוד שנה וחצי עם המחשב, תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר שרכשתי FX 5200 והתאכזבתי קשות אני מעוניין בכרטיס מסך קצת יותר טוב עד 550 שקלים שהכי חשוב שיהיה לו יציאה של Svideo ושיש לו לפחות ביקורות טובות בקשר לTV OUT מכיוון שה FX מכאזב קשות . אני לא כל כך מבין בחומרה אבל יש לי מסך דק של PROVIEW שהוא נכנס לכרטיס מסך אז אני חושב שצריך להיות כניסה גם בשביל המסך .. תודה מחשב : Intel celeron 2.4 512 ram וזהו .. אם זה יעזור
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך בשביל חבר שלי בטווח של 600- 800 ש"ח אני יודע שהוא לא הולך לשחק במשחקים כבדים כמו HALF LIFE 2 אבל משחקים כמו SAN ANDREAS ומשהו קצת יותר חזק אבל לא הסוג של HALF LIFE תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
אז ככה, הלך לי הכרטיס מסך ואני צריך ליקנות אחד חדש יש לי את הלוח-אם gigabyte P35-DS3L , עם כניסה PCIe ואני צחפש כרטיס חדש חזק . אני מחפש משהו כעיקרון כמו 9800GT או משהו בחזוק שלו.עכשיו אני לא מומחה למחשבים ואני ציךאת ההמלצה הכי טובה , תודה.
-
- 9 תגובות
- 933 צפיות
-
-
היי חבר'ה אני בונה מפרט למחשב חדש, ואני מעוניין להקצות כ-300 ש"ח עבור כרטיס מסך (חריגה של 50 ש"ח מקסימום). מה הכרטיס מסך הטוב ביותר שאני יכול להשיג בתקציב הנמוך הזה?? דרישות: - בעל יציאות HDMI + DVI - חיבור PCI-E 2.0 X16 - עדיפות ל 1G זיכרון שימושים: - הרצת סרטי HD - גיימינג מינורי ביותר - אני ממש לא גיימר, לכן אני מרשה לעצמי להתקמצן.. אודה מאוד לעזרתכם
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם אני קונה מחשב חדש ולפי ההמלצות כאן והתקציב החלטתי לקנות את הלוח GIGABYTE 965-S3 + מעבד E6300 זכרון 1 GB ועכשיו נשאר לי לבחור את הכרטיס המסך , המחשב הביתי מיועד להיות בעיקר לתחום ההמרת סרטים מהמצלמה הוידאו ועריכת סרטים הביתית , כמו כן לאופיס אינטרנט קצת תיכנות וגם משחקים מדי פעם לא כבדים ממש, המחשבה גם לקנות מסך ולהשתמש גם במסך הישן האם הדבר אפשרי בתקציב שכזה או צריך להגדיל , יש כרטיסים עם שני יציאות או צריך לקנות שתיים כמו כן הכרטיס לחיבור המצלמה יש מומלצים ? התקציב 800 שקל לכרטיס מסך , ו + X כסף לכרטיס הDV אבל מקווה שלא יקר כי ממש ממש כבר אני על המקסימום של התקציב
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
אהלן, מחפש כרטיס מסך חדש למחשב הישן: Amd athlon x2 5000+ 2GB ADATA DDR2 800MHz ספק כוח: Zalman ZM500 מסך: Viewsonic 19" vp930b המטרה היא שתהיה האופציה לשחק בכמה שיותר משחקים עדכניים ( אם הדבר יתאפשר עם החומרה הנ"ל). תודה
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אין לי בעיה לחרוג ב100 שקל. אני מתלבט בין ה- GTX460 768mb. לבין ה HD5830 1GB. הייתי קונה את ה- GTX460 1GB אבל לפי מה שראיתי בחניות הוא יקר לי קצת.
-
- 11 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך בשביל אבא שלי. הסיבה היחידה שבשבילה אנחנו מחפשים כרטיס מסך זה בשביל שנוכל לעבוד עם מסך 24" חדש שקנינו על רזולוציה של 1920x1200. הדברים היחידים שהוא עושה במחשב זה לגלוש באינטרנט ולפתח תוכנות בסביבת עבודה, והתקציב שהוא נותן לכרטיס הוא 200 ש"ח. אשמח אם תוכלו לתת לי הצעה לכרטיס מסך שיעמוד בקריטריונים. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם כיום יש לי את הכרטיס מסך X1950XT (שאר המפרט בצד). אני רוצה להחליף כרטיס מסך כי אני מרגיש שבמשחקים החדשים (למשל DIRT) כשאני משחק על רזולוציה גבוהה (יש לי מסך רחב 20" עם רזולוציה של 1680X1050) אם אני לא מוריד את ההגדרות למדיום (בפילטרים אני לא נוגע) אז המשחק מקרטע. בעיקרון חשבלי על ה-8800GTS 320MB אבל פתאום ראיתי שטוענים פה שה-X1950XTX לא נופל ממנו אז אני מבולבל ולא יודע מה לקחת. אם אפשר את עצתכם אני אשמח. בעיקרון התקציב שלי הוא מספיק ל-8800GTS 320MB שעולה בערך 1700 ש"ח אבל אם יהיה עדיף משהו אחר אז אין בעיה אם איזה חריגה של 500-600 ש"ח. אגב,מה קורה עם החדשים של ATI ? משתלמים או שכדאי להתרחק בגלל דרייברים ?
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני עובד כעת על בניית מפרט למחשב מי שמתעניין במפרט יכול לקרוא את הדיון http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=522137.0 כחלק מהמפרט יש דיון ענף מאוד בכל הקשור לכרטיס מסך. אני צריך כרטיס מסך שיספיק לי לשנה גג שנתיים לא יותר. הוא צריך לתת לי אפשרות לעבוד עבודה יומיומית במחשב, לראות סרטי בHD ולשחק פעם בשבוע בפיפא 12. המחשב מחובר למסך ברזולוציה של 1920*1200. נראה לי אמרתי הכול תודה לעוזרים ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
היי אני מחפש כרטיס מסך איכותי שיתחבר לפלזמה בחיבור DVI בשביל סרטים בפורמט WMV-HD. וקצת בשביל משחקים כמו FIFA ו NBA. אם אפשר אז שיהיה כרטיס כל בו שיהיה אפשר לחבר אליו מקור חיצוני כגון ממיר YES. כאמור בתקציב של 400 שקל. תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של בערך שיחליף את הGTX460 המזדקן שלי. חשבתי לקנות כרטיס עם יחס עלות תועלת גבוהה בשביל להנות מביצועים גבוהים במחיר נמוך. יש לי אהבה גדולה ל Nvidia ולכן אני מעדיף שהכרטיס יהיה שלה, חשבתי לקחת את ה GTX760 רק שאני לא יודע איזה (מבחינת חברה, קירור, זיכרון וכו'). אני מחליף את הכרטיס שלי כי אני מרגיש שהוא חוסם את הפוטנציאל של המערכת שלי (במפרט בצד), קניתי אותו ממחסור בתקציב והוא החזיק לי 3 שנים בערך, אני רוצה שהכרטיס החדש יחזיק תקופה זהה לזו ואף יותר. בזמן האחרון (חצי שנה האחרונה בערך) החברות מעלות את הרף של הביצועים במחשבים ואני מקבל תחושה שאני נשאר קצת מאחור. השימושים הם למשחקים בעיקר מכל הסוגים (חדשים, ישנים, FPS, RPG, Indie, Arcade, Action), (…
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
שאפשר להריץ בו משחקים חדישים על מסך 22" ברזולוציה גבוהה. GDDR3 Microsoft DirectX 10 and OpenGL 2.0 support with full Shader Model 4.0 תודה.
-
- 13 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש כרטיס מסך דואלי [שיש בו יותר מיציאה אחת למסך] ואני לא מדבר על יצאות לטלוויזיה וכאלה. אני עוסק במסחר ואני צריך לראות מול העיניים מספר מסכים שונים כדי לראות תנועות שונות. פרטים על הכרטיס שאני מתכוון אליו אפשר למצוא כאן : http://www.tradenet.co.il/ServiceIN.aspx?MainId=11 כמו כן, יש בלינק גם מכירה של כרטיס כזה עם 3 יציאות ב800 שקל. ואני מחפש משהו יותר זול. תודה לכולם. :-*
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לחבר 3 מסכים לאותו המחשב כידי לקבל תצוגה פנורמית. כרגע במחשב מותקן כרטיס מסך X1350 של ATI, ואליו מחוברים 2 מסכים. אני זקוק או לכרטיס PCIE שיוכל לתמוך ב 3 מסכים, או בכרטיס PCI שיחובר במקביל ואליו יחובר המסך השלישי, עדיופות לכרטיס LP, עם קיים אחד כזה. המחשב מיועד לעבודה משרדית ולכן אני מחפש את הפתרון הזול ביותר, ורעיונות אחרים יתקבלו בברכה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר במסך קטן של רזולוציה 768*1024, והעיקר שהמשחק ירוץ על מדיום בצורה סבירה. תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
הלך לי הכרטיס מסך במחשב ישן: כרטיס Gefore 6600 לוח k8nf-9 של gigabyte מעבד AMD 3000 אני פשוט צריך כרטיס חדש , שיהיה יותר טוב/אותו דבר. זה מחשב עבודה ללא משחקים , אבל אם כבר אני קונה משהו הייתי מעדיף שלפחות יצליח להריץ סרטים 720p בצורה טובה (ה 6600 קצת התקשה בזה). בינתיים ראיתי משהו כזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10313 מה אתם אומרים? סביר?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו בכותרת. אני צריך את כרטיס המסך הכי זול שיש עם HD ושתי יציאות DVI. ממשק PCI-E כמובן. יש המלצות?תודה מראש! [br]פורסם בתאריך: 5.04.2008 בשעה 22:50:31 אה כן, ושיהיה לא פחות טוב מ 6600GT (אותה רמה זה בסדר). לא נראה זה מסובך מדי, כרטיס ישן יחסית.
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מכיוון שאני מעביר את המחשב הישן להורים ובלוח אם אין כרטיס מסך מובנה מחפש לקנות כרטיס מסך הכי משתלם במחיר 100-200 שימושים כללים ביותר לא משחקים ולא בטיח אינטרנט סרטונים משחק זומה במקרה הגרוע מעבד E8400 לוח P35-DS3L 2G זיכרון תודה עדיפות מפלונטר אבל לא קריטי
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המלצה לכרטיס מסך של NVIDIA בלבד תקציב עד 350 שח חריגה מאוד קטנה עם אפשר שימושים משחקים בינונים בעיקר סרטים .. גלישה מפרט לוח אם [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]M68MT-S2P AM3, nForce 630a, DDR3 1333, GeForce 7025 [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]מעבד [Athlon II x4 Quad Core 645 [/ספק 500W SS ] [/]RAM 4G[] לוח[/td][/tr][/table]
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
ברשותי 8600GT של NVIDIA, ורציתי לשדרג למשהו יותר טוב. אבל הספק שקניתי די טוב ויקר, לא רוצה להחליף... איזה כרטיס אצליח לשים מבלי להפיל אותו לברכיים? מחוברים אצלי מעט רכיבים , 2 קשיחים, מעבד E8400 (נחשב לחסכוני בחשמל), רק מאוורר פליטה אחד עובד, עכבר ומקלדת USB ו-2 כרטיסי זיכורן מותקנים. על האריזה של הספק מפורסם שזה תומך ב-SLI ושטויות כאלה, אבל כמובן כרטיסים של היום לחבר במקביל הוא לא יחזיק, אני רק רוצה כרטיס אחד חזק כמו 4870 או לפחות 4850, השאלה אם יצליח... רשום שיש לו 2 מסילות 12 וולט, כל אחת 20A ויחד יכולים לספק עד 30A לעומס מירבי 360W, מתחי USB וה-12- זה נפרד וגם 3.3 וה-5V זה נפרד (עד 150W). הנה טבלת ההספקים: (מצטער לא יודע איך להקטין... זה גם לקחתי מוכן מתוך אתר).
-
- 7 תגובות
- 885 צפיות
-
-
TV OUT - SVIDEO DVI HDMI ושאני אוכל לחבר את הטלבזיה במקביל למסך מחשב ולראות את אותו מסך. משחקים לא מעניינים אותי אם יש לוח אם עם כרטיס מסך מובנה עם הדרישות שלי גם הולך יש לי מעבד E 5200 תודה ויום טוב.
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-