עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by BloodFist,

הכרטיס מסך של אחי הלך לעולמו.. והוא צריך כרטיס בשביל לשחק מידי פעם קול אוף דיוטי ומשחקים בסגנון (לא מחפש איכות הכי גבוהה וכו', שיריץ סבבה ולהנות מהמשחק אפשר גם בגרפיקה נמוכה.) תודה מראש לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by motogt,

שלום לכולם, לאחרונה נשרף לי הכרטיס מסך 8800GT. ואני מחפש כרטיס מסך חדש. התקציב הוא 500 שקל. ומה שאני מחפש זה כרטיס מסך למשחקים וסרטי HD. אני לא מחפש HIGH END אבל משהו ברמה יותר טובה מ8800GT ב20 אחוזים לפחות. לא איכפת לי אם הכטיס יהיה של ATI או NVIDIA העיקר שיהיה הכי טוב בתקציב הנ"ל. המסך שלי הוא 24 אינץ'

• 30 תגובות
    • 4.1k צפיות
  3. Started by אמיר ט,

כמו שרשמתי בכותרת, אני מחפש כרטיס באזור במחיר הזה. אין לי העדפות מיוחדות בין ATI או NVIDIA. הכרטיס צריך להיות PCIE. הוא עבור מחשב דיי חדש (שכרגע עובד עם כרטיס onboard ממש גרוע) הוא מיועד למשחקים מדי פעם, אני לא ממש גיימר כבד.

• 34 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by uriktm,

שלום אני מחפש כרטיס מסך חדש ואני לא יודע מה כדאי לקנות במחיר של 600 ש"ח המפרט הטכני של המחשב הוא: Operating System: Windows XP Professional BIOS: Phoenix - AwardBIOS v6.00PG Processor: AMD Athlon 64 Processor 3000+, MMX, 3DNow, ~1.8GHz Memory: 1024MB RAM Card name: ATI Radeon X300/X550/X1050 Series Display Memory: 128.0 MB החיבור הוא : pci express נראה לי 1.1 . כמו כן אני מבין שיש עיניין של "צברי בקבוק" וכדאי להיתחשב גם בהם. אשמח לקבל יעוץ בנושא . תודה

• 11 תגובות
    • 755 צפיות
  5. היי, אני מחפש כרטיס גיימינג שיוכל לספק את צרכי. אחרי שה4870X2 הראה לי שלכרטיס מסך של מחשב שפועל 24/7 יש השפעה על חשבון החשמל (כמעט 300 צריכה במנוחה) אני מעדיף כרטיס חסכוני. כרגע אני עם 6850 שנקנה במקור לאשתי שיש לו צריכה מאד יפה (כ30 במנוחה). העניין הוא שכל הכרטיסים שתפסו את עיני צורכים במנוחה לפחות 100, ובאיזור ה300 ומעלה במאמץ. יש כרטיס בסדר גודל של 660/7850 שיש לו צריכת חשמל נמוכה יחסית? נגיד פחות מ50 במנוחה? כמו כן, האם כרטיסים של nVidia ידעו לתת את התלת מימד שלהם לטלויזיה שמקבלת רק SBS כפורמט 3D? והאם לכרטיסים של AMD יש טכנולוגיית 3D מקבילה?

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  6. Started by ik_86,

אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי למשו די טוב שיחזיק כמה שנים כדאי שרב המשחקים יעבדו בו טוב ויפה יש לי עכשיו nvidia Gforce 4 440mx לא משהו יקר...עד 700 שקל.. יש משהו שווה? תודה

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  7. Started by עומריקו,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך בחיבור PCI שישמש לי למסך נוסף אם למישהו יש למכירה, או שיודע היכן אני יכול להשיג בבקשה תעזרו לי ..... שכחתי לציין בעל יציאת VGA רגילה (D-SUB) תודה רבה!!

8. Started by iyossi,

שלום, מכיוון שאני לא מבין בחומרה, ולא יודע איזה מידע לתת , הנה קישור ללוח האם שלי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2758#sp כרטיס המסך הנוסף שהיה לי התקלקל, ולכן אני מחפש כרטיס חדש. משחקים אצלנו במשחקים גרפיים, אבל לא כבדים במיוחד. אני מחפש כרטיס שיתאים גם למחשב הקיים, אבל גם למחשב הבא (שכנראה יגיע בשנה הקרובה...) מה אתם מציעים ? תודה מראש יוסי

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by sahargt,

רציתי לקנות לאח שלי כרטיס מסך חשבתי להשקיע משהו בסביבת 300 דולר ראיתי כמה דגמים איזה הכי טוב חשוב שהכרטיס היה מסוג GF6800GT דגמים 1 http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814122195 2 http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814121177 3 http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814145085 4 אם יש דגמים יות טובים השמח אם תגידו לי

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  10. שלום, מעוניין בכרטיס מסך שתומך ברזולוציה 2560X1600 בעל ממשק PCI-E. במחיר הכי זול שאפשר. תודה.

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  11. Started by Orio7,

מוכן לחרוג לכל מקרה - כרטיס מסך למשחקים. אני די משוכנע שהויכוח פה צריך להיות בין ה-9600GT ל-HD3850 OC Edition אז חיפשתי ושמתי לב למחירים באמת זולים להפליא: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GV391 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1141 מפרט המחשב: AMD 5200 X2 MSI K9N SLI OCZ Gold XTC 2X1Gb ברצוני להחליף - 8600GT 450W PSU ProView 19" WIDE אז מה אתם אומרים? תודה מראש, אורי

• 15 תגובות
    • 949 צפיות
  12. היי, אממ חבר שלי רוצה כרטיס מסך טוב שיפעיל סאן אנדריאס וכל השטויות האלה... התקציב כמו שאמרתי הוא 300 מקסימום , תודה רבה למוצאי כרטיס כזה! האא כן ואם אפשר הוא רוצה גם יציאת טלויזיה. תודהה רבה.

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  13. שלום, רציתי לקנות כרטיס מסך חדש שלא יעלה על 400 שח ושיהיה טוב למשחקי מחשב... כמו כן רצוי שיהיה עם יציאת tv... תודה רבה רבה!! הא כן רצוי שיהיה אחד שניתן לעשות לו c! תודה.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by SupeRnovA,

תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  15. אני מחפש כרטיס מסך שיכול להריץ משחקים חדשים כמו FIFA13 NBA2K מחיר: סביבות ה - 700 ש"ח איזה כרטיס אתם ממליצים לי?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  16. Started by lifewriter,

שלום! היה לי hd 5870 של gigabyte והוא נשרף עקב התקיעות הבלתי פוסקות במשחקים וסרטים ביו טיוב.. (אחרי בדיקה זה כניראה בעיה בדרייברים) אחרי זה קיבלתי את אותו הכרטיס רק של saphire או משהו כזה.. והבעיות עדיין נמשכו... העפתי את הכרטיס הזה כי נמאס לי לדאוג לבעיות השטוטיות האלה.. שילמתי 2400 שקל לא לחינם.. עכשיו יש לי אפשרות בחירה ואין לי מושג איזה כרטיס לקחת... ואין אפשרות לקנות את ה 295GTX... כי הוא יצא מהשוק... בבקשה מי שיכול לעזור לי אני אשמח! בתודה רבה מראש!!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by yoavbd123,

אהלן, אני מחפש להחליך את כרטיס המסך במחשב שלי התקציב הוא עד: 700 ש"ח לוח האם שלי הוא: Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. Model EP43-DS3L (Socket 775) Chipset Vendor Intel Chipset Model P45/P43/G45/G43 Chipset Revision A3 Southbridge Vendor Intel Southbridge Model 82801JR (ICH10R) אני צריך לקנות מ KSP מטעמי נוחות ואיזה סידור שיש לי מול החנות, אז אני ממש אשמח אם תוכלו לתת לי את הכרטיס הכי טוב שיש ב KSP בטווח המחיר הזה. חשוב לי שתהיה יציאת HDMI (שנראה לי שזה כבר סטנדרט) וזהו פחות או יותר, אני רוצה שזה גם יריץ את GW2 על ההגדרות הכי גבוהות שאפשר, אבל זה לא משחק כבד במיוחד... תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 987 צפיות
  18. שלום לחברי הפורום אני כבר הרבה זמן לא מתעדכן בתחום הזה, לכן אני ממש אעריך את עזרתכם פה! אז ככה, המפרט הנוכחי שלי כתוב מימין, הצטיידתי בספק שנחשב למעולה בזמנו (אנרמקס ליברטי 400 וואט) כי ידעתי שאני אשדרג, אבל מצפיה בסטיקי ''כרטיסים מומלצים'' התחלתי להכנס לפאניקה (בערך ;D), כי כתוב שהכרטיסים בטווח המחירים שלי דורשים 400 וואט ומעלה! ואני לא יודע איך הספק שלי יעמוד בזה לכן אני אעריך את זה אם מישהו יבהיר לי את המצב בדיוק. דבר שני, לוח האם שלי הוא M2N-E שגם נחשב לחזק כשקניתי אותו, וכידוע לי הוא תומך בכל הנתונים שכרטיסי מסך בימינו צריכים (אני לא מדבר על הSLI למיניהם שדורשים מערכת קירור של חנקן נוזלי ), בטווח המחירים שציינתי. עוד דבר (מצטער על החפירה הקלה), שדרגתי לאחרונה ל…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. קודם כל, המחיר והקטוגריה תואמים? תקנו אותי אם אני טועה. הציעו לי לקנות ATI X1950PRO. לפי מה שהבנתי זה כרטיס HIGH-END רציני, אך הוא עולה כסף רב (1,200). יש לכם דגמים קצת יותר זולים להמליץ לי עליהם ? בסביבות ה700-800 שקל. אולי גם 900, אפשר גם להציע כרטיסי MID RANGE. (כרטיסים כאלה עדיין יריצו משחקים בכבוד הראוי, הלא כן?) בנוסף, לשם וידוא הבנתי בתחום, אני הבנתי שNVIDIA עובדת בתאימות טובה יותר עם מעבדי AMD ואילו ATI עובדת טוב יותר עם INTEL. קשקוש בריבוע או שיש משהו בדבריי? ??? ורק לשם ההבהרה, אני מניח שהתשובה לשאולתיי נמצאת איפשהו בFAQ או ברשימה של כל הכרטיסים המצויים בשוק בהודעות הנעוצות, ניסיתי לעבור עליהם, אך הלכתי לאיבוד בין כל המידע הטכני. לכן אשמח לקבל המלצה. תודה

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  20. Started by nash,

המליצו לי לבוא לכאן. תראו, יש לי בעיה. אני משחק במשחק enemy territory. למי שלא מכיר זה משחק רשת בסיגון CS UT בערך. קיצר, יש לי כרטיס מסך דיי חלש וה-FPS שלי נמוך עד כדי כך שקשה לשחק. החלטתי שהגיע הזמן לקנות חדש. אני לא יודע מה כדאי לקנות. מצד אחד, אני רוצה לשחק חלק בכל המפות. מצד שני, אני לא שופע כסף. ניסיתי את הכרטיס asus nvidia gforce fx5200 128 mb ddr, אך גם שם הביצועים לא היו מושלמים. כרטיס כזה עולה בסביבות ה-400-500 שקל. אני יכול להשקיע יותר, בין 800-1000, השאלה היא אם זה שווה את זה. חלק אמרו לי שכן, אבל ליתר ביטחון, שלחו אותי לכאן. על איזה כרטיס אתם יכולים להמליץ לי? בתודה מראש. :-*

• 10 תגובות
    • 874 צפיות
  21. Started by OmBiz,

מחפש כרטיס מסך בסביביות ה500 - 600 , קונה כרגע מחשב חדש לשימוש בעיקר של אינטרנט וסרטים ומעט משחקים מבקש המלצה מבין הכרטיסים הבאים: Sapphire - ‏HD 2600 Pro 256MB DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ ASUS - ‏8500GT Silent 256MB DDR2 HDTV, DVI, PCI-E‎ GIGABYTE - ‏8400GS 256MB GDDR2, HDTV, DVI, PCI-E‎ Point Of View - ‏8500GT 512MB GDDRII HDTV, DVI, PCI-E‎ PowerColor - ‏X1650 XT 256MB DDRIII TV, DVI ,PCI-E‎

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  22. שלום אני מתכנן לקנות מחשב, ואני מחפש כרטיס מסך שיתן ביצועים סבירים בעבודה בתלת מימד (לא משחקים) מידי פעם גם ברזולוציות גבוהות. אני רוצה מחשב שקט לכן חשוב לי גם כרטיס מסך שקט ואמרו לי לבדוק כרטיס עם קירור פסיבי. תקציב לכרטיס מסך משתנה (תלוי בשאר החלקים של המחשב) אבל נניח שהוא אמור להיות משהו בסביבות 300-400 מה המהמלצות שלכם?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by aviz,

אהלן, יש לי בעיה עם כרטיס מסך הנוכחי: 8800 gts 320 , כאשר אני מתקין את הדריבר שלו, המחשב מתרסט עם העליה לוינדוס, ניסיתי דריברים שונים אך זה לא הועיל כשאני עובד בלי דריבר אז יש פסים מוזרים בעלייה ברמת הביוס ולאחר מכן בוינדוס אני יכול לבחור רק ברזולוציה הכי בסיסית. לכן אני מחפש כרטיס מסך הכי בסיסי במקומו, לצורך גלישה באינטרנט וסרטים, אני רק רוצה תמיכה ב dvi. אני מצרף תמונות מה cpu-z לוודא שתהיה תמיכה ללוח אם שלי. לפי דעתי גם משהו כזה יספיק לי: https://www.tms.co.il/product/9251 מה אתם אומרים?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by H A Q,

מחפש כרטיס מסך לצפיה בסרטי HD, עם יציאה לטלויזיה (svideo).. הבעיה אצלי שכניסת החשמל על ההלוח אם מהספק צמודה מלמעלה בסלוט ה PCIEX לכן אני מחפש כרטיס עם גוף קירור קטן ועדיף שיהיה פסיבי עד 250 שקל, יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  25. Started by MOFRA,

שלום אנא המליצו לי על כרטיס מסך בעל הספק נמוך. נכון להיום יש לי 7750 HD עם 1GB וחשבתי לשדרג. תקציב. כמה שפחות ולא יותר מ600 שקל.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.