עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מחפש כרטיס טלוזייה שאיכות ההקלטה שלו תהיה גבוהה אני יחבר אותו לממיר הדיגטלי אני רוצה שאיכות ההקלטה תהיה גבוהה מאוד! עד 1000 שקל יש לי עכשיו כרטיס פלאיי וידאו 2000 .. סתם כרטיס מעפן

• 9 תגובות
    • 713 צפיות
  2. אני מחפש כרטיס טלווזיה כדי לראות טלווזיה במחשב (לחבר את הממיר ישירות למחשב), להקליט דברים ישירות למחשב וכ'ו תקציב משוער 500-1000 (לא מבין בנושא הזה בכלל, אז סתם זרקתי סביבת מחיר) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  3. Started by guitarsuite,

שלום לכולם!! אני מחפש כרטיס טלוויזיה טוב שיש לו גם יכולת הקלטה מעולה אני משתמש בממיר דיגיטלי אז הטיונר שלו לא חשוב ממש.. התקציב הוא 400-450 תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  4. Started by free fraek,

לאפיק PCI רגיל וחשוב שיהיה לו כניסת וידאו ואולי גם S-VIDEO ושיוכל להקליט מהטלוויזיה באיכות גבוהה... יש כזה?

5. Started by fish123,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה ואני צריך המלצות. אני רוצה כרטיס טלוויזיה מאחת החברות הבאות: Hauppauge,Leadtek,Asus,LifeView,Viewcast כרטיס פנימי של PCI,שיש לו גם תוכנות עריכה ובמיוחד את WinDVR 3 במחיר של עד 500 שקל. אם כבר אני פה,מישהו יכול להסביר לי על חיבורים? וגם מה ההבדל בין כניסות ליציאות? הנה כניסות: (RCA/3.5mm) Audio XLR FireWire (IEEE 1394) והנה יציאות: (RCA/3.5mm) Audio VGA ומה זה טיונר TV פנימי ו"ממיר מחשב לטלוויזיה"?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  6. ערב זח, אני מחפש כרטיס טלוויזיה להקלטת תוכניות מהממיר/טלוויזיה, הכרטיס צריך לכלול שלט. נגיד שהתקציב שלי עומד בסביבות 400 ש"ח. צריך לציין שאני מחובר לכבלים->דרך ממיר אנלוגי. אשמח להסבר קצר על איכויות הקלטה של וידיאו/סאונד וכמה מקום זה יידרוש מהדיסק הקשיח. תודה

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  7. שלום רב, בנוסף לכרטיס המסך שיש לי, אני מעוניין לרכוש כרטיס טלוויזיה PCI עם PVR (להקלטת תוכניות ל-HD). המחשב ממוקם בממ"ד ללא נקודת טלוויזה (כבלים או אנטנה) אך יש קליטת טלפון נייד. שאלותיי הן: 1) איזה כרטיס TV מומלץבעלות של עד 400 ש"ח (אין צורך בעריכת וידאו)? 2) האם יש אנטנה קטנה שניתן לחבר ישירות לכרטיס לקליטת ערוץ 1 ו-2? איזה סוג יעבוד בממ"ד ? בתודה גיל

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  8. אני רוצה להעביר קלטות וידאו לDVD, עכשיו הבנתי שאפשר לעשות את זה עם כרטיס טלוויזיה ברמה טובה, יש לכם המלצות?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  9. Started by GasPipe,

אני רוצה להקליט תוכניוות מהממיר באמצעות המחשב הנייד שלי, אז כרטיס רגיל לא יכול להתחבר... אני ממש לא מבין בכרטיסי טלוויזיה אז אם אתם יכולים לצרף קצת מידע לגבי הכרטיסים שכדאי שאני אדע. תודה.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  10. ^^^ כעיקרון אני רוצה בעיקר לראות טלויזיה ישר למחשב. אני לא צריך איזה משו מדהים, בעיקר video in ואם אפשר גם video out. תודה

• 9 תגובות
    • 680 צפיות
  11. שלום לכולם, אני מחפש המלצה על כרטיס טלוויזיה כדי לראות סרטים מהמחשב על הפלאזמה וגם בשביל לקלוט ולהקליט את שידורי הלווין על המחשב. המפרט שלי הוא: P4 2.8Ghz HT Asus P4P800 Deluxe Samsung 512Mb x2 Radeon 9800np Maxtor 120GB S-ATA Antec Sonata 380w והטלוויזיה שלי היא: Panasonic 42PWD8 DVD Pioneer 383 Receiver Pioneer VSX-515 ממיר 3100 של Yes אני מחפש כרטיס סביר בעיקר בשביל לצפות בסרטים שנמצאים במחשב על הפלאזמה, תרגישו חופשי להציע כרטיס יותר זול מבתקציב תודה מראש, אלמוג.

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  12. כ webcam, אני צריך כרטיס שיקליט באיכות טובה מאד ולא שתיהיה בעיה עם הקלטת קול. (לא מחפש כרטיס עריכה רק כרטיס הקלטה [לכידה]). בבקשה המליצו לי על כרטיס טוב מחברה טובה.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  13. יש לי בחדר את החיבור של ה-TV וה-RADIO.. לשם אני מחבר את הכבל של הכרטיס נכון? אם יש לי HOT אז אני אקבל איכות טלוויזיה טובה? או שזה תלוי באיכות הכרטיס? אם זה משנה באיכות הכרטיס אז אני מוכן להשקיע עד 500-600 ש"ח.... זה נראה לי מספיק... מה ההבדלים בין סוגי הכרטיסים? תודה לעוזרים....

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  14. שלום לכל העוזרים והעוזרות, אני עומד בפני רכישת מחשב חדש לחדר, ואני מעוניין שהמסך ישמש אותי גם כטלוויזיה, אבל אני לא מבין מספיק בכרטיסי טלוויזיה, או יותר נכון, לא מעודכן (יש לי אחד ישן יחסית). המטרה היא לקחת שידור מממיר של yes ולחבר אותו למחשב (מסך 22.1" רחב ! )ולצפות ככה, מבלי לאבד את האיכות שידור האיכותית שאני מקבל מהלוויין . אז תודה מראש, .MORIEL

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  15. Started by fish123,

שמעתי סיפורים על כרטיסי טלוויזיה "מפלצתיים" שעולים בערך 2000 ש"ח והם מבצעים לכידת וידאו וכל הדברים הקשורים בצורה הכי איכותית וטובה הכרטיסים גם מכווצים את הוידאו-אודיו בזמן אמת... יש כאן אנשים שמכירים את הכרטיסים הללו? אולי יש במחירים נמוכים יותר? אשמח לקבל תשובות

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  16. Started by fish123,

שלום אני מחפש כרטיס טלוויזיה טוב כרטיס שכולל Composite וS-video כולל גם תוכנות עריכה,כיווץ וWinDVR 3 במחיר של עד 400 שקל

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  17. מאחר וקניתי מסך 20 אינץ', אני מעוניין לחבר ממיר של HOT (אנלוגי או דיגיטלי) למחשב. הבנתי שאני אצטרך בשביל זה כרטיס טלוויזיה, אבל אני לא בטוח איזה. אני יודע שלא בכל הכרטיסים ישנה כניסת סאונד, לכן צריך כרטיס שיכלול כניסה כזו. מצאתי ב-ZAP שני כרטיסים עם תגובות טובות: Hauppauge WinTV-PVR-150 ב-550 ש"ח Leadtek WinFast PVR2000 ב-500 ש"ח מה דעתכם עליהם והאם מומלץ משהו אחר? האם אני אקבל איכות תמונה טובה במסך ה-LCD שלי שהוא מדגם 203B? אגב, בנטוויז'ן יש מבצע שמקבלים כרטיס טלוויזיה במתנה. אין לי מושג על איזה כרטיס מדובר, אבל בתמונה של הפרסומת זה נראה כמו Leadtek WinFast PalmTop TV שמחירו כ-400 ש"ח. מה דעתכם עליו?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  18. השימושים שלי יהיו בעיקר לצפייה בשידורי דרך האנטנה וזהו בעיקרון.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  19. אני צריך כרטיס טלוויזיה PVR שיתאים לי למערכת AMD 3000 64 bit 939 Gigabyte GA-K8NF-9 nForce 4 Gainward Geforce 6600 Ultra/1780 PCX 256 יש לי את ה ATi 550 Pro והוא עושה לי בעיות ! בתודה , איתי

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  20. Started by Garbil,

שלום, אני מחפש כרטיס טלוויזיה פשוט ולא יקר 150-350 ש''ח לאיכות צפיה סבירה.. אני ממש לא מבין בזה עדיף מ KSP.. תודה.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  21. Started by שמואלל,

מחפש כרטיס טלוויזיה עד 300 מקווה שפחות טוב ואיכותי למסך cmv 22 אינץ, המטרה לראות הרבה טלוויזיה במסך והאם יראו טוב? ואפשר לעבוד עם העסק הזה הרבה תודה

22. Started by parker8,

שיהיה עם TUNER ואופציות עריכת וידאו לא רעות... העדפה לחנויות מאיזור חיפה (KSP/PANDAS/NOA) תודה מראש

• 12 תגובות
    • 883 צפיות
  23. להקליט מהטלוויזיה אם אפשר גם מממיר דיגטלי אפשר יהיה לחבר לו וידאו ולהקליט וזהו...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by alextomin,

אהלן חברה יש עלי משימה להעביר סרטים מקלטות לCD ולעשות עריכות קלות. שמעתי שאני צריך כרטיס טלוויזיה. מה ההבדל בין כרטיסי טלוויזיה לבין כרטיסי עריכה? שמעתי גם שגודל הסרט של 30 דקות יכול לקחת 8GB, איך אני יכול לקודד או לקבץ בזמן ההקלטה? תמליצו לי על כרטיס (טלוויזיה או עריכה-בהתאם לצרכים) עד 500שח. תודה רבה לעונים!

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  25. Started by IdolAdmin,

אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה ואין לי מושג מה התווך מחירים ועל מה להסתכל.. שיהיה כמובן עם שלט..חיבורים לממיר..ובלי ממיר..שיקליט..שיהיה איכותי אבל לא מטורף לא עריכת סרטים או משהו..

• 1 תגובה
    • 534 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.