כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
צריך שיהיה מסך Value כזה, בסביבות ה-1500 אני מניח, אם אפשרות לחרוג קצת. רצוי שלא יהיה של LG ודומיה, סולד מהן :\ איך ה-ViewSonic VA712? אני מתקשה למצוא עליו ביקורות, אבל הוא נראה לי בסדר גמר. הייתי הולך על סמסונג, אבל הוא עולה יותר מהסוניק והוא עם זמן תגובה גבוה ממנו. האיכותיים יותר של סמסונג בכלל יקרים המסך הוא לעבודה משרדית ד"א, ככה שבעצם הזמן תגובה לא חשוב יותר מדי
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
והוא צריך להיות מותאם למשחקים כלומר עד 8MS עד 3K
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני חושב לקנות מסך חדש בזמן הקרוב אז אני מבקש המלצות. האם כדאי לקנות מסך "19 או להסתפק ב"17? התקציב הוא כ-1500 למסך "17 וכ-2300 למסך "19 איזה מסכים מומלצים ואיפה הכי כדאי לקנות (אני גר בירושלים)? תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 1000 ש"ח. ואני רוצה מסך עם חיבורים של ווידאו אודיו (כמו החיבורים של ה-playstation 2) איזה מסך נייד כדאי לקנות?
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום, החלטתי להחליף את מסכי המאג העתיקים שלי(786FD) למסכי LCD. רק באחד משני המחשבים יש לי חיבור DVI, כך שנראה לי שאפשר להסתפק במסך אחד עם חיבור אנלוגי והשני דיגטלי. מרבית השימוש במסכים הוא לעבודה משרדית( בעיקר עיבוד תמלילים ואינטרנט) וקצת משחקים. ההתקציב לשני המסכים ביחד כרגע הוא 3600 ש"ח, על אף שאני אשמח מאוד לקבל עודף. תודה, עומר
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצות על מסך של: MAG 19" LP917 8ms רציתי לדעת אם שווה לקנות אותו ב- 1900 ש"ח. יש לי מאג ישן17" CRT שמחזיק כבר מעל ל- 5 שנים, אני מחפש מחליף. תודה על העזרה זאביק.
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אז ככה רציתי לדעת מה זה אומר כשאומרים שמפעילים פילטרים ואיך ניתן לעשות זאות כדי להעלות את איכות הגראפיקה של המחשק? הכרטיס מסך שלי הוא 6600GT XFX
-
- 6 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום מחפש הסבר מפורט על המושגים הללו שנמצאים בכרטיסי ATI 1. FSAA 2. HDR 3. למה הם מפיקים איכות טובה יותר בסרטים מכרטיסי NVIDIA ? 4. לשם הבנה ומפני שלא מצויין על הכרטיס מה הרעש שמשמיע המאוורר בכרטיס X1900XTX או 1800 ? לדוגמא ב-יחידות db ? בתודה למסבירים ומפרטים .
-
- 7 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי את המחשב הבא: Intel Core i5 4430 3Ghz (3.2Ghz Turbo) LGA1150 Gigabyte GA-B85M-D3H for 1150 CoolerMaster K350 + Seasonic ECO 500W Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 מסך 1080p מחפש כרטיס מסך מתאים שיתאים למחשב בסביבות ה - 1200 ש"ח לגיימינג, ניתן לחרוג במחיר אני שמתי עין על הכרטיס הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11123 מה דעתכם?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אם אתם מוכרים, או מכירים איפה אפשר לקבל הצעה טובה ל-x850 xtpe אנא כתבו פה או כתבו ל-kolsky@yahoo.com . אני מעוניין לקנות את הכרטיס בהקדם האפשרי... תודה - עמיר
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
חברים מישהוא יכול לעזור לי עם השוואה בין הכרטיסים הנ"ל? תודה מראש לעוזרים..
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיפשתי ולא מצאתי. אם מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא, זה יעזור לי לבחור את המחשב הנייד. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
-
חיפשתי גם בדביק ולא מצאתי תודה!
-
- 4 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מחשב חדש ומתוכנן להיות בו 8800gts אני מחפש השוואות בין כרטיסים מהסוג הזה יש אותו למלה חברות ובמלא גרסאות עם אוברקלוק ובלי, ורציתי לראות תביצועים שלהם ולדעת מה הכי מומלץ מבחינת ביצועים\אמינות בכל זאת כרטיס יקר לא רוצה להידפק
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
שלום אני צריך השוואות של כרטיסי מסך מהדור החדש שיצא של nvidia סדרת 7600 סדרת 7900 וכן הלאה אם תוכלו להביא לי שתיים שלוש טבלאות שיש שם משחקים ורשומים לפי סדר החזק למעלה ומצויים שם גם כרטיסי ati יהיה יותר טוב
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אם יש, עם 30.30 ו29.42, ויותר חדשים (AKA 30.82) למרות ששני אלה יותר חשובים לי
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מצלמה אלחוטית קטנה, שמשדרת למקלט שאפשר לחבר לטלויזיה אני מעוניין לקלוט את השידורים שלה במחשב (כולל אפשרות להקליט וידאו ממנה למחשב) האם יש בנמצא בשוק איזה התקן\כרטיס קטן וזול שאפשר לחבר למחשב לצורך זה ? בלא יותר מ-200 שקלים ? (יש לי כרטיס מסך GE-MX440, שמוציא אמנם החוצה מהמחשב לטלויזיה, אבל אין לו כניסה לוידאו מבחוץ (הוא VO ולא VI)
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
צריך עזרה למצוא דריבר לכרטיס טלויזיה מסוג philips עם מעבד bt878khf בבקשה דחוף מאוד
-
- 6 תגובות
- 573 צפיות
-
-
מה המצב? אז ככה, הלך לי הכרטיס מסך אז אני רוצה לקנות אחד חדש ובהקדם כי כרגע אני מחובר לחיבור של הלוח אם. אני כמה זמן לא בטוח אם ללכת על 6600GT או על 6800GS אבל ברור שעדיף את הGS. אני גר בירושלים אז לא מצאתי ממש חנויות טובות קרובות אלי. חיפשתי ומצאתי בנעה מחשבים 6800GS SUPERCLOCKED שאני אפילו מוכן לשלם את המחיר עליו אבל השאלה שלי היא האם בטוח להזמין דרך האינטרנט מנעה מחשבים או בכלל כרטיס בשווי כזה, אני ממש רוצה אבל רק כדי להיות בטוח אני מוודא איתכם מה לעשות כי אני לא רוצה מלא סיבוכים בעתיד. הערה: אל תציעו לי כרטיסים אחרים כמו ה6800GT של INNOVISION ב1,100 שקל כי אני לא מעוניין, אני מוכן לשלם את מחיר מנעה מחשבים אבל עדיין אם מצאתם 6800GS יותר זול ובלפחות פחות ממאה שקלים מה…
-
- 32 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם מישהו רכש מהם בעבר אני אשמח לקבל חוות דעת על טיב השירות , תנאי אחריות וכו... תודה!
-
- 17 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
intel core 2 6600 4g ram nvidia geforce 8800 gtx אני רוב הזמן משחק world of warcraft ולצערי המחשב שלי ממש לא סוחב ב icecrown על ההגדרות אכי נמוחות ועדין לא רץ חלק אז לשאלה שלי כדי לי שקנות כרטיס מסך חדש ? האים לדעתכם זה יעזור או ש המעבד יגביל אותו וזה לא ממש יעזור תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע מחשב חדש, intel core i5 4gb ddr3 1033mhz וכד' .. אני לא בדיוק ד"ר גיימר אבל אשמח אם תיהיה לי את האופציה להפעיל משחקים חדשים במחשב. לא איכפת לי ממש אם הרזולוציה תיהיה הכי גבוה או רמת פרטים .. אני מחפש כרטיס מסך פשוט אך עם יכולת להפעיל משחקים נכון להיום. חשבתי על זה : GigaByte GT240 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E לדעתכם זה יענה על מה שאני מחפש ? תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות כזה דבר , חשבתי להלחים את החיבור החוצה ולעשות לו זווית אבל לא נראה לי רעיון טוב ושמעתי שמוכרים זווית אבל אין לי מושג איפה , עזרה לא תפריע
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום רב כנראה נדפק לי הכרטיס מסך LEADTEK 8800 GTS TDH 640MB יש לי ארטפקטים אפילו ב DOS ועליית המחשב בביוס אפילו. כנראה שזה לא נובע מחום. האם זה יכול לקרות עקב ספק כוח חלש ? או עבודה עם ספק כוח שלא סיפק מתח יציב כל הזמן ? בכל מקרה לגופו של עיניין כנראה שאין כבר בשוק את הכרטיס שיש לי ויש לי אחריות של 3 שנים עליו כנראה שיחליפו לי לכרטיס מדגם אחר השאלה איזה כרטיס שווה ערך בביצועיו לכרטיס שלי וחייב להיות של חברת LEADTEK ?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-