כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך AGP... הבנתי שה6600 הכי מומלץ? אבל משום מה לא מצאתי AGP... האם קיים?
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 1000 ש''ח שיריץ משחקים באיכות סבירה המפרט שלי בלי יותר מדי פירוט מבוסס על i5 עם 4 ג'יגה זיכרון הבעיה היא שאני חייב שהכרטיס יהיה עם יציאת VGA ולא ידרוש חיבור מהספק כוח ( 350W ) כלומר שיהיה מחובר רק מהלוח אם כרגע אני משתמש ב 9800GT תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
הי, קודם כל אציין מראש שאני מחפש לקנות אותו מחו"ל. בארץ יעלה 30-40% יקר יותר במקרה הטוב. אז ככה שהתקציב הוא 200$, שזה אומר לא להמיר את זה לשקלים ולהמליץ לפי המחירים בארץ. *ההעדפה היא לNVIDIA. *לוח אם ומעבד של מבוסס INTEL אם זה משנה למשהו... תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: E5200 מעבד 4G RAM 800 זכרון MSI G31M4 לוח אני מחפש כרטיס מסך בעל יציאה שמסוגלת להעביר HD1080 למסך LCD גודל 40 ברמה גבוה חשןב לי מאוד האיכות של הסרט. המחשב יהיה מיועד לסרטים HD1080 ולעבודה שוטפת של פייסבוק מסנג'ר ושאר השטויות. לגבי תקציב אין לי מושג מה סדרי גודל, תנו לי כיוון. והאם שווה לקנות חדש או יד שניה? תודה
-
- 46 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
רזולוציה 1200. כרגע יש לי 7770 והוא די מקרטע. מחפש שדרוג. מעדיף AMD. אודה להמלצות.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מחשב שמתחיל להעלות אבק, אך לפני קניה של מחשב חדש אני רוצה לתת לו פוש אחרון כי הוא עדיין יכול לסחוב עוד איזה שנה לדעתי. המפרט של המחשב- לוח אם- gigbyte g31mx-s2 intel core 2 quad q6600 2.4hz 4gb DDR2(לא זוכר על איזה מהירות) 400gb HDD gerforce 9800GT מטרת המחשב היא משחקים וסרטי HD בעיקר, המחשב מחובר דרך HDMI לטלוויזיה 42 אינטצ' ובו זמנית דרך DVI למסך 22 אינטצ'. אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח, אם אפשרות של חריגה קטנה(לכל היותר 500 ש"ח). הכי טוב אם יהיה לו זוג חיבורי HDMI כי גם את המסך אני הולך להחליף. תודה רבה וחג שמח!
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
עם עדיפות לNvidia. האם 9500GT עם 512MB יספיק, או שכדאי משהו יותר רציני?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה לכרטיס מסך חדש. אם אפשר, מ - http://www.pandas.co.il המפרט שלי: רזולוציה: 1280*1024. מעבד: Core2Quad q6600 לוח אם: intel evo cove DG35EC 1333Mhz. (אם אתם צריכים עוד תגידו) תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
הכרטיס מיועד למשחקים, מסך 22". המחשב יחסית ישן(שנתיים), מעבד E6300. עדיפות לקנייה מRSM. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב AMD Athlon XP 2600+, 1 Gb of ram, עם כרטיס מסך Gforce FX 5700LE. וכרטיס המסך לא מספק אותי. איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי לקנות?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
תגידו איזה כרטיס מסך טוב יש בין המחירים 500-600 ש'ח ? (pci-express)
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מדיה סנטר מבוסס intel core duo. מעבד E6600 לוח אם GA-965P-DS3 כרגע יש לי שם RADEON 1980 PRO, אני רוצה לשדרג כ"מ שיתמוך בDX החדש, תלת מימד (כלומר שהוא ידע לדווח לטלווזיה שהתוכן המשודר הוא תלת מימד לא שהוא יצור תמונת תלת מימד) ויהיה בעל יציאת HDMI. רצוי גם שהוא יוכל להחזיק משחקים, לא משהו רציני, פיפא וכאלה. מה הכי מומלץ מבחינת עלות-תועלת?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך חזק למשחקים עד הסכום 1500... תודה...
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אהלן, מחפש כרטיס עד 700 ש"ח למסך 19. הנה המפרט שלי: GIGABYTE GA-73PVM-S2H E8400 CoolerMaster Elite 335 OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 Special Ops FSP Epsilon 450W אני מחפש כרטיס שיריץ לי כל משחק(אם זה אפשרי) במקסימום. האם המחירים צפויים לרדת משמעותית בעוד חודש? תודה
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני כנראה מחליף מסך בקרוב (LG F900B) וחייב להחליף את כרטיס המסך המיושן (G-Force FX5600) בשביל שהוא יוכל להפעיל את המסך. אני בקושי בקושי משחק, אבל רואה הרבה סרטים ובעיקר גולש באינטרנט. ולכן אני לא רוצה להשקיע יותר מדי, אבל שעדיין יראו סרטים טוב. אני אשמח לכרטיס שיוכל לנצל את אופציות הHD של הטלוויזיה, ולכן אני פתוח להצעות. אני מקווה שלא אצטרך להחליף לוח (כרגע יש לי Intel D865GBF) כי זה רק יקפיץ את העלויות, אבל הוא תומך רק בAGP מה שיכול ליצור בעיות בהחלפת הכרטיס. בנוסף אני שוקל לקנות מסך זהה למחשב הישן (יותר), ורציתי לדעת אם הכרטיס הנוכחי יוכל להפעיל את המסך החדש לצורכי גלישה באינטרנט וצפייה בתמונות בלבד (המחשב של ההורים). כל דעה תעזור, תודה מראש.
-
- 31 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני צריך כרטיס שבטוח נתמך ע"י אוויד ויעמוד ברינדורים יחסית כבדים תודה.
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
בעיקרון הדרישות הבסיסיות הן: - התקציב הוא בערך בסביבות ה700-800 ¤ - 17 אינצ' מספיק - מגיע לרזולוציה של לפחות 1280*1024 - אמינות - אין ממש חשיבות לFPS, כל עוד זה לא ממש ממש נמוך ( מתחת ל50 ).. כי זה לא למשחקים אלא יותר לעבודה משרדית וסרטים אודה מאוד למי שיש לו המלצות/רעיונות...
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
DVI לא חובה. מסך מיועד לשימושים משרדיים בלבד, ככה שלא צריך זמן תגובה נמוך במיוחד, אלא איכות תמונה סבבה. תודה
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
מתלבט בין http://netaction.co.il/multi.phtml?item=2010857 17 LCD PHILIPS דגם 170S5FS 1998 ש"ח ו Nu Tech QL711V http://www.masterpc.co.il/product.asp?productid=60 1744 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מסך 19 חדש ורציתי לדעת על איזה מאפיינים רצוי לתת את הדגש. ובכלל מה מומלץ לקנות. אני מעוניין במסך CRT והתקציב שואף ל-1000, אני יודע שזה יחסית סכום נמוך אבל כרגע זה מה שיש. מה אתם אומרים? שווה לחכות לסכום יותר גבוה או שאפשר למצוא מסך טוב של יצרן אמין במחיר כזה. תודה מראש לעוזרים, ** דרך אגב, כרטיס מסך של לידטקTI200 הולך להריץ אותו.
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
ראיתי במדור המפרטים המומלצים שהמסך הזה http://uk.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=050101&categoryId=050101&parentId=05&modelCodeDisplay=F900P&unit=NOTHING&model=Select+a+model הוא המסך ששמו במפרט הכי יקר למשחקים עם 19 אינץ' CRT עכשיו, לי בבית יש מסך של LG דגם E700B ואני מאוד מרוצה מהאיכות שלו והשאלה שלי היא אם המסך הזה ישרת אותי כמו הLG שיש לי והאם אני יכול למצוא משהו יותר טוב מזה? מחיר לא משנה לי ממש העיקר שיהיה משהו מעולה תודה רבה מראש!!! ;D ********עריכה******** שיניתי את הדיון, הנושא שלו הוא מהתגובה השביעית (שהיא שלי)
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרגע אני עם MAG786FD שבחודש האחרון מראה סימני התפגרות וגם ככה הרבה זמן יש לו בעיה עם CONTRAST ב OPENGL כשהוא הופך גוונים קהים לשחור מוחלט וקחו למשל את הטירה ב 3DMARK 2001SE TEST 2, אני בכלל אבל בכלל לא רואה אותה (בקטע הראשון כמובן, אחרי זה רואים) - זה סתם כדי להמחיש לכם את המצב. קיצר, LCD זה נחמד ויפה אבל אני עובד המון המון עם גרפיקה והעיסוק הזה הולך וגדל ואני חולם תמיד על איזה LCD מושלם אבל אני לא יכול לסבול את העיוותים בצבע כמשנים את זווית הראייה או כשמישהו לצידי מתבונן במסך, וגם יש לי פה מקום רגיל מסודר ל CRT ככה שכל מה שאני צריך זה מסך שיחליף לי את המסך הזה, אני עובד קרוב למחשב וגם אני לא מעוניין במסך גדול אז כל מה שאני רוצה זה מסך CRT איכותי מאוד לא פחות ולא יותר מ1…
-
- 38 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD 17 בסביבות ה-2 אלף.... ואני לא מבין בזה כלום!!! מישהו יכול לעזור לי למצוא מסך טוב?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
לפני יומיים נהרס לי המסך (הענתיקה) של המחשב והחלטתי כי הגיע הזמן להשתדרג למסך LCD אני צריך המלצה למסך LCD עד 1500 שקל (אם למישהו יש מסך כזה למכירה יד שניה אני אשמח לדבר איתו גם)
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
היי, קניתי את המחשב שלי לפני שנה וחצי בערך...מפרט שעונה על הדרישות שלי ואפילו החזיק יפה עם משחקים כבדים. לפני כמה ימים יצא The Witcher 2 ולפי דעתי הכרטיס מסך שלי לא סוחב (בקושי 20 FPS בהגדרות הכי נמוכות) המפרט שלי: GB RAM 64 bit win7 Geforce GT 240 Intel Core i5 750 @2.675 GHz 2.00 Ghz Motherboard P55 אני מעוניין לקנות כרטיס בסביבות ה700 שקל שיתאים לי טוב למפרט הזה (הכי חשוב שיריץ לי דה וויטצ'ר 2 כמו שצריך) תודה, גל
-
- 7 תגובות
- 950 צפיות
-