כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,966 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך 8800GTS 640MB היום שיחקתי עם NEED FOR SPEED CARBON הכרטיס מגיע לטמפרטורה של 85 מעלות ברגיל הוא נמצא על 65 מעלות זה נורמלי?
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם :'( יום אחד לא הבנתי למה המחשב שלי כל הזמן קופא, במיוחד תחת משחקים כבדים. היום הסתכלתי ונוכחתי לדעת. :'( :'( :'( המאורר של ה ATI RADEON 9800 (original)OEM הפסיק לעבוד..... אפילו שנכנסתי לאתר הזה עכשיו המחשב מתחיל לקפוא... המצב עגום (אני נמצא על המחשב השני) הסיבה: ? אין לי מושג, אולי בלאי, קניתי אותו לפני שנה וכמה חודשים. אני ממש זקוק לעזרתכם. איני יודע אם אני יכול לתקן את זה לבד (אולי עם הלחמה או משהו) או מי היצרן, אני קצת אבוד. וד"א, ניקתי עם אויר את האבק, חיברתי שוב ועדיין לא עובד. אודה לכם על תשובה מהירה. ביי :-\ :'(
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני צריך לרכוש כרטיס מסך למחשב נוסף שיש לי... השאלה מה עדיף לקנות x1900xt-x אחד או שני 7900gt ?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.unrealtechnology.com/html/technology/ue30.shtml
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום בעוד כשבועיים אני אקנה כרטיס מסך חדש.... הכרטיס יהיה באפיק AGP וחשבתי על שתי דברים: אופציה ראשונה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1681_1682&products_id=10413 אופציה שנייה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4226 את הכרטיס הראשון שציינתי אני יכול לקנות בפחות מ1100 ... אם אני אלך על הGTO אני אצטרך לחסוך עוד קצת כסף.... בכל מקרה רציתי לשאול אתכם: איזה כרטיס יותר טוב ? מה ההבדלים בין הכרטיסים הללו ? האם החברה gil forsa טובה ואמינה ? איזה כרטיס כדאי לקחת ? תודה לכולם...
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה האבדלים? לאיזה כרטיס יש איכות תמונה יותר טובה כמה באחוזים GF6800 יותר טוב מי R9800P אמרו לי שGF6800 כצת פחות טוב מי X800P
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, הגיע הזמן להשתדרג ו(סוף סוף) להחליף את ה5850 המזדקן שלי בכרטיס מודרני שיתמוך בקונפיגורציית המסכים שלי (אני לא מצפה לשחק על אולטרה, גם high יספיק לי כל עוד אני יכול להשתמש בשלושת המסכים בלי לרדת מ30 FPS בממוצע) עד לא מזמן הייתי דיי נעול על הR9 290 TRIX, במחיר 2025 ש"ח עם BF4 (בונוס לא קטן), ועכשו גם עם MANTLE. החנות שאני מתכוון לקנות ממנה הורידה לאחרונה את מחירו של ZOTAC 780 GTX AMP ל1850, וזה גרר התלבטות קשה מאד שאינני מצליח להכריע ועל כן אני מבקש את עצתכם. להלן בדיקות ביצועים של הכרטיסים: 290: http://hexus.net/tech/reviews/graphics/63953-sapphire-radeon-r9-290-tri-x/ AMP 780: http://hexus.net/tech/reviews/graphics/59857-zotac-geforce-gtx-780-amp-edition-updated/ כמ…
-
- 22 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
ברצוני לקנות כרטיס מסך שלXFX אבל רציתי לדעת עם היא חברה טובה! הכרטיס: XFX GeForce4 MX440 - 64mb DDR - TVOUT עולה 235.71 ש"ח. יש לכם המלצה אחרת... כרטיס עד 310 ש"ח...
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עד כמה הכרטיס חזק ביחס למחיר הנמוך שלו. האם הוא יכול להפעיל FEAR (ואני מדבר עם זיכרון מספיק מעל ומעבר כנ"ל מעבד ושאר החלקים) על מקסימום? ועם פיטלרים? או OBILIVON? BF2? למשהו יש את הכרטיס שיכול להגיד לי? תודה
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרבה תמונות והרבה מידע, תהנו: http://www.techpowerup.com/index.php?5127 http://www.hkepc.com/hwdb/r520firstlook-e.htm כמעט בטוח שיקרא Radeon X1800.
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי את הכרטיס הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~C3D-HD4850-512D3E-HDMI~8~0.htm והתקנתי במחשב. הכרטיס לא כלל חיבור נפרד לספק (וגם לא כבלים מתאמים בבאנדל). איך זה יכול להיות? חשבתי שכרטיס כזה כבר מצריך חיבור נפרד לספק..? זה הגיוני? אני שואל כי אולי פספסתי ולא חיברתי נכון,הוא מריץ לי את COD4 כמו גדול אבל היו איזה פעמיים שהוא נתקע..אני חושש שאולי לא חיברתי נכון..
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לפורום המומחים. לפני שאני שולח את המחשב שלי לבדיקה , רציתי לדעת האם יש דרך לנסות לפתור את הבעיה בעצמי. יתכן וזו בעית תוכנה ולא חומרה? יש משהו שאני יכול לעשות לבד? אקדים ואומר שהתקנתי את כל הדריברים העדכניים של כל רכיב ורכיב במחשב שלי אבל אני עדיין נתקל בבעיות במשחקים ולפי דעתי לפי המערכת שלי לא הייתי אמור להתקל בבעיות, משחקים שבעיקר יש לי איתם בעיות : Company Of Heroes , Rainbow Six Vegas. להלן המפרט שלי : AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX DFI NF4 SLI INFINITY 939 SAMSUNG DDR 512MB 400mhz CL3 X 2 Thermaltake 400W WD 200GB 7200RPM 8MB SATAII NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK LEADTEK 7800GT 256MB EXTREME PCI-E Thermaltake Th…
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קודם כנסו למפרט ב3D mark 2001 קיבלתי 11,000 ב3D mark 2003 קיבלתי 1500 :-\ זה נראה לכם בסדר ?
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מעוניין לראות סרטים שאני מציג על המחשב גם על הטלוויזיה. חיברתי את הכרטיס מסך לטלוויזיה והכל פועל, אבל כשאני מפעיל על המחשב סרט, בטלוויזיה אני רואה מסך שחור במקום שהיה אמור להיות מוצג הסרט. למה זה קורה והאם יש תוכנה שבאמצעותה אני אוכל לראות את הסרטים גם על הטלוויזיה? ובכלל, אם אתם יכולים, תמליצו על תוכנות שימושיות לכרטיסי VIVO... כל מיני תוכנות שאפש להקליט מהטלוויזיה למחשב וכדו'. המון תודה מראש, ניר.
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מה ההבדל בין הביצועים של GIGABYTE nVIDIA GeForce 9500GT OC 512MB PCIe לביצועים של GIGABYTE nVIDIA GeForce 9500GT 512MB DDR3 PCIe לביצועים של GIGABYTE nVIDIA GeForce 9500GT 512MB DDR3 PCIe ? למה לג'יגה בייט רשום OC ? ומזה הSILENT שרשום בכרטיס מסך של חברות אחרות ? זה קשור לאיוורור שיש להם איוורור שונה משל ג'יגה-בייט ואם כבר אני הולך על הדגם הזה אז של איזה חברה מומלץ ?
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מי שלא שמע\ידע, שחררו מידע על כל סוגי כרטיסי המסך של נוודיה שיתמכו בדירקסט 10. בכל מקרה, מדובר על סדרת כרטיסי המסך, המפרט את כל הנושאים על הכרטיסים הבאים: המחיר הוא מחיר יפני ;D טוב, שמח שיכולתי לעזור. ודרך אגב, למישהו יש ניחוש מתי יצא כרטיס המסך 8950GX2? ועם הכרטיס של השתי ליבות, אז תכפילו את הכל ב2 חוץ מהמחיר הכרטיסים במחיר USD המקור: http://www.tweaktown.com/news/7055/geforce_8900gtx_and_8950gx2_pricing_and_information/index.html תמונת המקור:
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מרוב החברות כבר התבלבלתי.... אני מעוניין לקנות 7800 GT ,איזה כרטיס מכל המבחר לבחור? אני רוצה את הכרטיס עם הביצועים הכי טובים!!! אני לא עושה OC כך שקירור לא משנה לי... יהיה נחמד איזה מתנה בתוך הבנדל.. בנתיים POINT OF VIEW הכי מצאו חן בעיניי.... תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך, כפתרון זמני, למערכת שמיועדת למשחקים. לוח אם: Foxconn nForce 4 Ultra מעבד: AMD Athlon64 3000+ כרגע אין לי אפשרות להשקיע סכום גדול במחשב, ולכן החלטתי להשקיע ב"בסיס" עדכני שיאפשר שדרוגים עתידיים (מעבד ולוח אם) ואת שאר הרכיבים להוסיף לאט לאט. מכיוון שאין ברשותי כרטיס PCIe אני רוצה לרכוש אחד, שיריץ משחקים ברמה סבירה בתקופה הקרובה. אני מעדיף להשקיע בכרטיס כמה שפחות, אבל אם כדאי להשקיע עוד קצת בשביל לקבל הרבה יותר, אני אעשה זאת. אשמח להצעות...
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נכון לעכשיו תוכנת עריכת הוידאו ממש מציגה תמונה מטושטשת. רציתי לדעת אם אני צודק אני מתכוון לעריכת וידאו לסרטונים קצרים מאוד וזה לא כבד וגם איזה כרטיס מסך זול למדי אתם ממליצים לקנות? מאמזון או מישראל? תודה!!
-
- 22 תגובות
- 3.3k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם, יש לי את האפשרות לקנות כרטיס מסך למחשב שלי, המפרט: E6750 Intel DP35DP Intel 2GB Ram Kingston 400W TRT HEC מארז ג'נרי הערה חשובה: החנות חייבת להיות TMS. אתר האינטרנט - www.tms.co.il עשיתי קצת שיעורי בית. ירדתי מהאפשרות של NVIDIA כי הם יקרים מאוד. ATI נותנים כרטיסי מסך חזקים באותה מידה במחיר הרבה יותר נמוך. אשמח אם תצדיקו אותי או תתקנו אותי. בכל מקרה, במקרה ואני צודק יש לי התלבטות בין שני כרטיסי מסך של ATI: HD4890 ו- HD5770 עכשיו הHD4890 יותר יקר והבנתי שהוא חזק יותר בביצועים מהHD5770. השאלה שלי היא עד כמה יותר חזק. הHD5770 הוא חדש יותר והוא תומך בDX11 וכו' וכו'. השאלה שלי היא כמו שאמרתי: עד כמה הHD4890 יותר חזק? האם הוא חזק בהרבה מהHD5770 שדורש לק…
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מה יותר עדיף למחשקים כרטיס X800PRO או 6800GT למחשקים כבדים תודה
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני יודע שהספק של המחשב ממש נמוך ושזה הבעיה העיקרית, אבל אני בכל מקרה רוצה כרטיס חדש עד שאקנה מערך חדש קופסה ואקנה חלקים חדשים כמו ספק וכרטיס. לביינתים אני רוצה כרטיס (עד 600 שקלים) שיכול לעבוד עם הספק ה300W ועדיין להביא ביצועים טובים. (המחשב) הוא גם צריך להיות בגודל מתאים (לפי מה שהבנתי, כי המארז קטן) המסך הוא 1680X1050 אבל אני לא מצפה לקבל משהו שיוכל להריץ דברים על איכות טובה ברזלוציה הזאת. מה הביצועים הכי טובים שאני אוכל לקבל בהתחשב בנסיבות? (לפי 3DMARK) תודה מראש.
-
- 22 תגובות
- 4.6k צפיות
- 1 follower
-
-
Power-Color הציגו תמונה של ה-Radeon 9800Pro 128Mb, לפי מה שנראה לי הכרטיס מיוצר ע"י ATI או Shappire שזה בעצם אותו כרטיס שנמכר תחת השם ATI. והגוף קירור זה מה שעניין אותי בכרטיס הזה, פתרון לדעתי טוב מאוד, הוא לדעתי מבוסס על הרעיון של הכרטיסים של Leadtek רק שהוא יותר טוב בגלל שהיטסינק רק איפו שצריך ולא סתם חוסם את זרימת האוויר על כל הכרטיס, אז בבקשה:
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה בעצם להבין מה אני קונה כי הפעם האחרונה שאני קניתי כ. מסך זה היה או ג'יפורס 2 או 3. (קניתי 2 ונשארתי איתו עד לפני שבועיים) חובה שלא ניתן להתפשר 1. תמיכה בHDTV (לא שהוא בקושי יריץ אלא שיריץ באופן חלק) 2. תמיכה בDX10 (מותקנת לי ויסטה) 3. אני מתכנן לחבר אותו לטלויזיה אז שיהיה לי חיבור איכותי. 4. אני מתכנן גם לחבר את כרטיס הטלויזיה שלי (שהוא ממש ישן טילים ואני לא יודע אם אני אחליף אותו) המסך שלי כרגע הוא LG CRT 775FT 17" אני רוצה שתסבירו לי איך בעצם קובעים את הטיב של כ. המסך מפני ששמתי לב שהפרמטרים התרבו בצורה מטורפת. אני מחפש להוציא בסביבות ה400 ש"ח. אם זה לא מספיק ועדיף לי לחכות להורדת מחירים אז פשוט תגידו. תודה
-
- 22 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, קודם כל, אני אציין כי זמן רב שלא הייתי כאן. אני בצבא בשלב זה של החיים והעיסוק שלי לא איפשר לי כל כך להסתובב בפורומים. למי שלא מכיר אותי. וכנראה הרבה חבר'ה חדשים לא מכירים אותי היום. אני זה אותו רומן שניהל בזמנו את HWFORCE האתר המתחרה ל HWZONE שנפל עקב כך שאני התגייסתי ושאר צוות האתר לא התמיד בעבודה והזניח את הפרויקט. אך זה העבר ואנו היום בהווה עם הפנים לעתיד, וטוב שכך. בהזדמנות זאת אשמח לקבל דעתכם, בנושא הרכישה האחרונה שעשיתי בEBAY,אשמח לשמוע הצעות/הערות ודעתכם החופשית. הזמנתי ATI ALL IN WONDER X1900 במחיר של 280 דולר כלל משלוח שזה לפי הדולר של היום כ- 1179 שקל כמו כן הזמנתי AGEIA PhysX שיצא לי קצת יקר 340 דולר כלל משלוח. עוד לא קבלתי אותם אך אקבל בקרוב. המחשב שכ…
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-