עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלוש משפחות של ניידיי Razer Blade מקבלות גרסאות חדשות בעת ובעונה אחת - עם שילוב של מעבדים מבית אינטל ומבית AMDלכתבה

2. התוכניות העדכניות של מפתחת השבבים עבור 2020 כוללות, כך נראה, עדכון עבור דגמי הביניים הפופולריים שלה - והשקה של דגמי שוק גבוה בהתבסס על ארכיטקטורת RDNA2 משודרגת לכתבה

3. היום באופן רשמי הופכים כל דגמי GeForce RTX 4070 Ti SUPER לזמינים. בחנו את RTX 4070 Ti SUPER מדגם GAMING OC 16GB של GIGABYTE. הבאנו לכם את כל המספרים החשוביםלכתבה

4. Started by noamc,

שלום לכולם אני חדש פה ויש לי בעיה שאני מקבל התראות רבות של מחוון מתח של כרטיס msi 7600gs 256e עכשיו הבעיה היא שהתקנתי אותו הכל טוב ויפה אבל שה win xp עולה הוא רושם לי מחוון מתח: מדווח כי כרטיס הגרפיקה המופעל nvidia זקיף המערכת של אינו מקבל כמות עוצמה מספקת nvidia ידי. (ככה זה רשום) ואז רשום: כדי להגן על החומרה שלך מפני נזק אפשרי או מצב שעשוי לגרום לנעילת המערכת, מעבד הגרפיקה הנמיך את ביצועיו לרמה שתאפשר המשך פעולה בטוחה. איך אפשר לתקן את זה או להפסיק לקבל את ההודעה הזאת.

• 11 תגובות
    • 662 צפיות
  5. Started by jerry10,

למחוק

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  6. Started by pro,

שמתם לב כמה עולה GFORCE החדש 1000$ לא מוגזם?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by emmanuel,

שלום לכולם!!! שוקל רכישה של GTX 470 מצאתי שרוב החברות מתמחרות אותו בסביבות ה2000 ש"ח. אך מצאתי דגם של INNO3D בKSP אשר מתומחר ב1500 ש"ח!!! האם לדעתכם ישנה סיבה לתמחור המוזל הזה? והאם החברה הנ"ל טובה בכלל? תודה לכולם.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by saarxee,

הוא מוצע למכירה ב-1000 שקלים, נקנה לפני 3 חודשים ביחד עם המחשב והוא לא יצא מהלוח אם עדיין - החנות הרכיבה את המחשב (TMS) לא בוצע עליו OC והוא שמור מאבק.. כדאי? איך הוא יהיה עם I3 2100?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by King Of Action,

האם ברגע שחברות ייצור הצ'יפים של כרטיס מסך ( נבידיה , אטי ) מורידות את המחירים אז כך גם חנויות המחשבים מחויבות להוריד את המחירים של הכרטיס שבו הוזל הצ'יפ ? אני שואל כי בעקבות סקר מחירים שעשיתי מצאתי את הכרטיס של הרקולס 8500 le במחיר מסוים בחנות מסויימת ובשני חנויות אחרות המחיר היה גבוה ב-300 עד 400 ש"ח והחנויות השניות נחשבות לחנויות אמינות וזולות בדר"כ. כשהתקשרתי לחנות הראשונה שבה מחיר הכרטיס הכי זול המוכר אמר לי שזה עניין של עדכון ושהמחירים של הכרטיס הנ"ל ירדו בארץ ושהם טרחו והספיקו לעדכן.

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by TicTacToe,

חשבתי למכור את הכרטיס ולהשתדרג במשהו חזק יותר (Full HD) מה המחיר האקטואלי שלו למכירה ביד שנייה? פחות מחצי שנה ולא עבר שום OC מן הסתם. תודה.

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  11. Started by alon23,

הגיע למלאי Asus strix GTX 1060 לחנות RSM הם אומרים שהמחיר הוא 1699 ש"ח. אני מקווה שעכשיו נראה ירידת מחירים כי גם הדגמים הגבוהים יותר הגיעו למלאים.

12. Started by mt_nro,

יש לי שאלה למבינים כאן... מה הוא לפי דעתכם המחיר ההוגן למכור 7600gt ביחד עם Zalman VF900-Cu?? אני חשבתי בסביבות ה250 זה מחיר טוב... בכמה אתם הייתם מוכרים את זה (יותר/פחות)?? תודה מראש לעוזרים!!!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by gtrippleg,

חבר'ה, התייעצות. מכרתי את הכרטיס שלי (R9 280X) ואני מחפש שדרוג זול שיחזיק לחצי שנה הקרובה, ויימכר יחסית בקלות כשיהיה לי חשק לשדרג למשהו קצת יותר רציני. יש מישהו שמוכר R9 290 TRI-X. מבדיקה שלי, משתמע שהקירור איכותי מאוד וניתן להשיג תוצאות לא רעות עם OC. שווה לשלם עליו 1K? האופציה השנייה, שחשבתי עליה היא לקנות R9 290 רפרנס במחיר ריצפה, ולקרר אותו עם G10 ו-H55 (הכל יד שניה כמובן) בעלות כוללת של ~1K~... אבל סביר להניח שהכרטיס לא יימכר כל כך טוב.

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  14. Started by pxst17,

לחבר שלי יש GTX550 TI עם קירור של ASUS. בכמה הוא יוכל למכור אותו? בן שנתיים אני מניח.

15. Started by K_D,

איפה אני יכול למצוא מחיר הכי טוב?(*מעדיף חנות ממשית ולא אינטרנת אבל אשפר לכתוב גם אתרים)

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  16. האם תהיו מוכנים לשלם 6,000 שקלים עבור קפיצת המדרגה ביכולות שבין ה-GeForce RTX 4060 הנייד ל-GeForce RTX 4090?לכתבה

17. 3000 ש"ח ועוד של ASUS ב-pchardware http://www.pchardware.co.il/docs/pd2014790734.htm

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  18. אורח pita2k
    Started by אורח pita2k,

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=929777 היי, אני מחפש כרטיס 1070, בלינק למעלה יש כרטיס שמוצע במחיר של כ 1500 שח, כ - 500 שח פחות מהמתחרים (אני לא מהחברה שמוכרת את הכרטיס, אני מעוניין לקנות כרטיס) אבל לדעתי זה מחשיד, איך ייתכן ויש כזה פער במחירים? אולי אלו כרטיסים עם כשל כלשהו? מישהו יודע?

19. Started by gafirmo,

תודה

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by The_Byter,

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by yanivnn,

בימים האחרונים קראתי הרבה על הכרטיס ואוברקלוקינג.... ממה שראיתי המחיר של הכרטיס הזה רק עלה בשנה שנתיים האחרונות...

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. כן גבירותי ורבותי, שמעתם נכון, מחיר כרטיס הפיזיקה היחיד שנמכר בישראל ירד ל1100 (במקום 1600), ביום 500 ש"ח הבדל!!!. נו אז למה? טוב, לא יכולתי להתעלם ממחירו הגבוהה של כרטיס הפיזיקה היחיד בארץ. התלוננתי בפני חנות נועה, והם הסכימו להוריד את המחיר ל1100 ש"ח, כשכתבתי את תלונה זו באימייל, בנוסף, שיווחתי את פלונטר על מחיר הQ6600 הנמוך ביותר בארץ, והם הבטיחו לי שישמרו על המעמד שלהם, ואפילו יורידו עוד יותר אני לא יודע מה אתכם, אך לפי מה שלמדתי, אם כולנו נעיר ונאיר הערות לחנויות, הם בטוח ישפרו את עצמם. מה שצריך זה לכתוב נושא, סיבא, דוגמא, מילים יפות ובבקשה, תראו את התוצאה. אני שמח שהצלחתי לשכנע להוריד את מחירי הפיזיקה, אולי גם אתם תתחילו להוריד מוצרים אחרים. קרדיט לעצמי …

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  23. כבר היום ניתן בהחלט לחוש בירידה של המחירים ברשת לרמות שפויות יותר, אך האם יש סיכוי כי נוכל להשיג את המיטב מבית NVIDIA ו-AMD במחירי מציאה הנמוכים משמעותית מכל מה שהיה זמין בעבר? השמועות ברשת חוגגות לכתבה

24. Started by Rockstatement10,

יש ברשותי SAPPHIRE HD7850 1GB שנרכש לפני שנה וחצי בערך ואני רוצה למכור אותו. 300 זה מחיר טוב או שזה זול מדי? אין אחריות. מגיע עם הקופסה.

25. Started by free_me_0,

תג המחיר לכרטיס מהסידרה החדשה של NVIDIA GTX780יעמוד על-3920 שקל בארץ הקודש. יקר זול בסדר תלוי מי אתה וכמה אתה מטורף... לפחות יותר זול מ- TITAN שמגיע עם 6G זיכרון.לעומת ה-GTX780 שמגיע עם 3G זיכרון. נישארו יומיים להשקה.

• 52 תגובות
    • 5.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.